Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 112 — #NoStress
 www.facebook.com/orbanviktor/videos/788874521872733/
Beki
Hát akkor maszkot csak hordom, mert büntit nem akarok fizetni, de amúgy most már szarok az egészre.
A főni megnyugtatott.
"Mindenkit meg fogunk gyógyítani"
Mi bajom lehet ezek után?
kittli
Hogy téved.
És akkor nem igazán fogsz tudni ezen perlekedni.

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Azért ezt félve beteszem ide, szerintem hasznos infó:

index.hu/techtud/2020/09/15/d-vitamin/
csi77
Lenne, ha tudnád, hogy mennyi van benned.
Hiszen ahogy a túl kevés nem jó, úgy a túl sok se.
Szóval az átlagember számára ez valójában nullinfó. Szedi tovább a multivitamint, oszt ennyit tud tenni.
Sobri Jóska
Gintonic már nem jó?
Vagy legalább a pálinka?
warr_b
Az alap, nem? Azzal mosunk fogat március óta. Először kicsit fura volt, de aztán könnyebben vettük a reggeli akadályokat.....😊
csi77
Csak nem kiköpni!
zemanla
Egyébként normális szeszt (monduk single maltot) nyugodtan ihatsz fogmosás után is, nem lesz szaga 😊
warr_b
És még cukor sincs benne, így se nem hízlal, se nem viszi fel a vércukorszintet. 😉
Sobri Jóska
hehe fuss még egy kört
sutianap
 www.kalóriaguru.hu/kaloriatablazat/whisky-kaloria.php

Honnan lenne benne cukor?
Sobri Jóska
na miből csinálják az alkoholt?
zukker bitte
a szénláncos izék nem tűnnek el csak lesz egy alkohol csoportjuk,
szigorúan véve a szénhidrátok cukrok, de kalória az alkohol csoporttal nem fog változni, csak nem egy bögre fele fele cukrosvizet iszol, hanem pálinkát
hahóöcsi! 😎
sutianap
Lesz egy Johnny Walker Light és egy Tequila Zero, köszi
FLZOLI
smafu, majha kijövök a instant ginnel

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve

csi77
Szóval az átlagember számára ez valójában nullinfó. Szedi tovább a multivitamint, oszt ennyit tud tenni.
Sobri Jóska
Gintonic már nem jó?
Vagy legalább a pálinka?
warr_b
Az alap, nem? Azzal mosunk fogat március óta. Először kicsit fura volt, de aztán könnyebben vettük a reggeli akadályokat.....😊
csi77
Csak nem kiköpni!
zemanla
Egyébként normális szeszt (monduk single maltot) nyugodtan ihatsz fogmosás után is, nem lesz szaga 😊
warr_b
És még cukor sincs benne, így se nem hízlal, se nem viszi fel a vércukorszintet. 😉
Sobri Jóska
hehe fuss még egy kört
sutianap

Sobri Jóska
zukker bitte
szigorúan véve a szénhidrátok cukrok, de kalória az alkohol csoporttal nem fog változni, csak nem egy bögre fele fele cukrosvizet iszol, hanem pálinkát
hahóöcsi! 😎
sutianap
Csak ugye az égetett szeszeknél, pláne amik évekig pihiznek hordókban ez nem egészen így történik.
A whisky cukortartalma gyakorlatilag nulla.

több mint 5 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 839 — Steelers fan
 www.facebook.com/orbanviktor/videos/788874521872733/
Beki
Hát akkor maszkot csak hordom, mert büntit nem akarok fizetni, de amúgy most már szarok az egészre.
A főni megnyugtatott.
"Mindenkit meg fogunk gyógyítani"
Mi bajom lehet ezek után?

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 663 — farkas.l.zoltan@gmail.com

csi77
Sobri Jóska
Gintonic már nem jó?
Vagy legalább a pálinka?
warr_b
csi77
Csak nem kiköpni!
zemanla
warr_b
Sobri Jóska
hehe fuss még egy kört
sutianap

Sobri Jóska
zukker bitte
hahóöcsi! 😎
sutianap
Lesz egy Johnny Walker Light és egy Tequila Zero, köszi

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487

csi77
Sobri Jóska
Gintonic már nem jó?
Vagy legalább a pálinka?
warr_b
csi77
Csak nem kiköpni!
zemanla
warr_b
Sobri Jóska
hehe fuss még egy kört
sutianap

Sobri Jóska
zukker bitte
hahóöcsi! 😎

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Remélem a Közlöny majd kitér arra is, hogy:
- mi minősül szórakozóhelynek?
- mi minősül ügyfélfogadási irodának?

Remélem nem nagy kérés...
Szokol
Már a tavaszi “rendezvény” kifejezéssel kapcsolatban is sokat kutakodtunk, de nincs egzaktan definiálva. Pedig rendezvényszervezésről külön törvény is van.
De ugye Gödel óta tudjuk, hogy nem létezik olyan jogrendszer, amiben nem lenne joghézag.

több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Remélem a Közlöny majd kitér arra is, hogy:
- mi minősül szórakozóhelynek?
- mi minősül ügyfélfogadási irodának?

Remélem nem nagy kérés...
több mint 5 éve
Nalunk ma volt munkavedelmi oktatas, ami kitert a covidra is. Akarom mondani kovi-ra, mert a nagyika aki tartotta vegig igy mondta 😀 en meg alig birtam visszatartani a nevetest.

Az oktatas kimerult az elmult napok hireinek felolvasasabol,
Itt kiderult hogy akar 100 ezer kovis is lehet itthon. Meg van egy r ertek ami eddig 1 volt es most 2.5.

En aki sztem a kelletenel tobb idot is eltolt a temaban valo informalodasra, fogtam a fejem az elso perctol (igazabol jeleztem h nem is akarnek reszt venni, felesleges es plusz kockazat h 6an leultunk 1 asztal kore. De torvenyileg kotelezo allitolag...).

Az egyik munkatarsam megkerdezte, hogy akinek nincsenek tunetei, az is fertozottnek szamit-e es fertozhet-e. Bazmeg fel eve itt van ez a szar...

Kovi... Atya eg
Borbinho
Végülis jól mondta.
Jön a Kovi, és mindenki meg lesz baszva.
Stimmel.

több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 979
Nalunk ma volt munkavedelmi oktatas, ami kitert a covidra is. Akarom mondani kovi-ra, mert a nagyika aki tartotta vegig igy mondta 😀 en meg alig birtam visszatartani a nevetest.

Itt kiderult hogy akar 100 ezer kovis is lehet itthon. Meg van egy r ertek ami eddig 1 volt es most 2.5.

En aki sztem a kelletenel tobb idot is eltolt a temaban valo informalodasra, fogtam a fejem az elso perctol (igazabol jeleztem h nem is akarnek reszt venni, felesleges es plusz kockazat h 6an leultunk 1 asztal kore. De torvenyileg kotelezo allitolag...).

Az egyik munkatarsam megkerdezte, hogy akinek nincsenek tunetei, az is fertozottnek szamit-e es fertozhet-e. Bazmeg fel eve itt van ez a szar...

Kovi... Atya eg
Borbinho
Lehet freudi elszólás és Kovin és a munkásságán járt az esze állandóan.
MEg amúgy is, mind tudjuk, hogy a vírus nem létezik és ez csak egy mesterségesen generált hajcihő, hogy az emberekbe chipet ültethessen Bill Gates.
több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Ki gondolta volna...

444.hu/2020/09/16/lehet-hogy-van-egy-rakas-lelegeztetogepunk-de-keves-a-szakapolo-az-intenzives-agyakhoz
FLZOLI
Nem csak azokhoz keves. Tolunk mar negy novert vezenyeltek el a KEK-be. Ott meg igy sem eleg, viszont mar mi sem tudunk dolgozni. Szekszardon a mutoben tobb orvos, mutosno, mutosfiu lett beteg, de facto a het egy napjan Lehet operalni ( holnap pont oda megyek operalni). Meg nincs igazan komoly beteghullam (ITO igenyes), az meg ket het, de ugy atfertozodott az Eu szemelyzet, annyi mar a beteg, hogy mar most leterdeltunk.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Kovi... Atya eg

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
Most ez a tömeg a Groupamanal már megint mi a franc? Tényleg ekkora gyökerek ülnek a válságstábban hogy szerintük ez rendben van, miközben mindenhol onfegyelmet kérnek...
FLZOLI
Ok vidi szurkolok és kinn vannak a csapattal Máltán.
csebi
Nálunk egy disco már hirdeti h még 4 nagy buli okt1-ig , vicc az egész .
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 903
Pont akartam irni, hpgy mi van a fradi palyanal. Amig ezerszam osszegyulik ez a sok agyatlan barom, ertelmetlen barmirol is beszelni. Halottak ugyis okt 1 itan lesznek es addig nincs virushelyzet
diverdoc
Úgy látom nem érted, hogy focimeccsen nem fertőz! Nyilván a szurkolók nem ittak a pálya mellett, mert az egészség a legfontosabb!
több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Pont akartam irni, hpgy mi van a fradi palyanal. Amig ezerszam osszegyulik ez a sok agyatlan barom, ertelmetlen barmirol is beszelni. Halottak ugyis okt 1 itan lesznek es addig nincs virushelyzet

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Ki gondolta volna...

444.hu/2020/09/16/lehet-hogy-van-egy-rakas-lelegeztetogepunk-de-keves-a-szakapolo-az-intenzives-agyakhoz
FLZOLI
Majd gyorsan 30 órában továbbképzünk, szigorúan digitálisan 😕
dande
Jó lesz az, ha horog nyomd meg a piros gombot, ha fuldoklik a kéket, ha valami pirosan villog hívja a 🈶🈂️🈯

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 690 — Lucas Scott
Most ez a tömeg a Groupamanal már megint mi a franc? Tényleg ekkora gyökerek ülnek a válságstábban hogy szerintük ez rendben van, miközben mindenhol onfegyelmet kérnek...
FLZOLI
Ok vidi szurkolok és kinn vannak a csapattal Máltán.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 309 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ki gondolta volna...

FLZOLI
Majd gyorsan 30 órában továbbképzünk, szigorúan digitálisan 😕
több mint 5 éve
Amúgy azt jol értem h okt1-ig minden buli mehet még ? és csak utána jön ez a 11 órás zárás a szórakozóhelyeken .
nando89
Én az okt 1et csak a sulira olvastam. A közlöny majd megmondja.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ki gondolta volna...

több mint 5 éve

több mint 5 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
Amúgy azt jol értem h okt1-ig minden buli mehet még ? és csak utána jön ez a 11 órás zárás a szórakozóhelyeken .
több mint 5 éve
Szokás szerint velünk szórakoznak, mi pedig elfogadjuk a 2 nappal ezelőtti teszteket...
 www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-elhagyhatta-a-szallodat-mol-fehervar-maltan-mindenkinek-negativ-a-tesztje-2784117
Sinisa
Én péntek este repulok majd megírom h tesztelteke minket de sztem ez csak szivatás volt
csebi
már meg is kapták a teszteredményt, szóval kérdem én, miért nem lehet így az egész világon utazni?
a British Airways vezérigazgatója ugyanazt mondta, amin hónapok óta értetlenkedek
 airportal.hu/csodbe-megy-a-british-airways-ha-a-brit-kormany-ragaszkodik-a-karantenhoz/
r.baggio
Azért Máltán sem ez az általános biztos elővették a laborban

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 672
Magyarországon nem kéne Kína, de az se, hogy ne fogja fel a lakosság, hogy megváltozott a világ, és már nem lehet úgy élni, mint eddig.
De nem fogja fel.
Sobri Jóska
Ebben a társadalomban 1956 óta nem volt deklarált válsághelyzet.

1973-ban az elvtársak határozottan mondták, hogy az olajárrobbanás nem fog begyűrűzni.
1986-ban elhallgatták Csernobilt
1988-ban a már félig bukott Kádár mondta, hogy Magyarországon nincs válság.
2008-at is letolt gatyával vártuk.

A magyar nép szereti a stabilitást, vagy ha az nincs, legalább az illúzióját.

Megbűnhődtük a múltat és a jövendőt, minket most már hagyjanak békén.

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
Szokás szerint velünk szórakoznak, mi pedig elfogadjuk a 2 nappal ezelőtti teszteket...
 www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-elhagyhatta-a-szallodat-mol-fehervar-maltan-mindenkinek-negativ-a-tesztje-2784117
Sinisa
Én péntek este repulok majd megírom h tesztelteke minket de sztem ez csak szivatás volt
csebi
már meg is kapták a teszteredményt, szóval kérdem én, miért nem lehet így az egész világon utazni?
a British Airways vezérigazgatója ugyanazt mondta, amin hónapok óta értetlenkedek
 airportal.hu/csodbe-megy-a-british-airways-ha-a-brit-kormany-ragaszkodik-a-karantenhoz/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal