Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Hogy téved.www.facebook.com/orbanviktor/videos/788874521872733/Hát akkor maszkot csak hordom, mert büntit nem akarok fizetni, de amúgy most már szarok az egészre.
Beki
A főni megnyugtatott.
"Mindenkit meg fogunk gyógyítani"
Mi bajom lehet ezek után?
kittli
És akkor nem igazán fogsz tudni ezen perlekedni.
több mint 5 éve
smafu, majha kijövök a instant ginnelLesz egy Johnny Walker Light és egy Tequila Zero, köszina miből csinálják az alkoholt?www.kalóriaguru.hu/kaloriatablazat/whisky-kaloria.phphehe fuss még egy körtÉs még cukor sincs benne, így se nem hízlal, se nem viszi fel a vércukorszintet. 😉Egyébként normális szeszt (monduk single maltot) nyugodtan ihatsz fogmosás után is, nem lesz szaga 😊Csak nem kiköpni!Az alap, nem? Azzal mosunk fogat március óta. Először kicsit fura volt, de aztán könnyebben vettük a reggeli akadályokat.....😊Gintonic már nem jó?Azért ezt félve beteszem ide, szerintem hasznos infó:Lenne, ha tudnád, hogy mennyi van benned.
index.hu/techtud/2020/09/15/d-vitamin/
csi77
Hiszen ahogy a túl kevés nem jó, úgy a túl sok se.
Szóval az átlagember számára ez valójában nullinfó. Szedi tovább a multivitamint, oszt ennyit tud tenni.
Sobri Jóska
Vagy legalább a pálinka?
warr_b
csi77
zemanla
warr_b
Sobri Jóska
sutianap
Honnan lenne benne cukor?
Sobri Jóska
zukker bitte
a szénláncos izék nem tűnnek el csak lesz egy alkohol csoportjuk,
szigorúan véve a szénhidrátok cukrok, de kalória az alkohol csoporttal nem fog változni, csak nem egy bögre fele fele cukrosvizet iszol, hanem pálinkát
hahóöcsi! 😎
sutianap
FLZOLI

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Csak ugye az égetett szeszeknél, pláne amik évekig pihiznek hordókban ez nem egészen így történik.na miből csinálják az alkoholt?www.kalóriaguru.hu/kaloriatablazat/whisky-kaloria.phphehe fuss még egy körtÉs még cukor sincs benne, így se nem hízlal, se nem viszi fel a vércukorszintet. 😉Egyébként normális szeszt (monduk single maltot) nyugodtan ihatsz fogmosás után is, nem lesz szaga 😊Csak nem kiköpni!Az alap, nem? Azzal mosunk fogat március óta. Először kicsit fura volt, de aztán könnyebben vettük a reggeli akadályokat.....😊Gintonic már nem jó?Azért ezt félve beteszem ide, szerintem hasznos infó:Lenne, ha tudnád, hogy mennyi van benned.
csi77
Szóval az átlagember számára ez valójában nullinfó. Szedi tovább a multivitamint, oszt ennyit tud tenni.
Sobri Jóska
Vagy legalább a pálinka?
warr_b
csi77
zemanla
warr_b
Sobri Jóska
sutianap
Sobri Jóska
zukker bitte
szigorúan véve a szénhidrátok cukrok, de kalória az alkohol csoporttal nem fog változni, csak nem egy bögre fele fele cukrosvizet iszol, hanem pálinkát
hahóöcsi! 😎
sutianap
A whisky cukortartalma gyakorlatilag nulla.
több mint 5 éve
www.facebook.com/orbanviktor/videos/788874521872733/Hát akkor maszkot csak hordom, mert büntit nem akarok fizetni, de amúgy most már szarok az egészre.
Beki
A főni megnyugtatott.
"Mindenkit meg fogunk gyógyítani"
Mi bajom lehet ezek után?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Lesz egy Johnny Walker Light és egy Tequila Zero, köszina miből csinálják az alkoholt?www.kalóriaguru.hu/kaloriatablazat/whisky-kaloria.phphehe fuss még egy körtÉs még cukor sincs benne, így se nem hízlal, se nem viszi fel a vércukorszintet. 😉Egyébként normális szeszt (monduk single maltot) nyugodtan ihatsz fogmosás után is, nem lesz szaga 😊Csak nem kiköpni!Az alap, nem? Azzal mosunk fogat március óta. Először kicsit fura volt, de aztán könnyebben vettük a reggeli akadályokat.....😊Gintonic már nem jó?Azért ezt félve beteszem ide, szerintem hasznos infó:Lenne, ha tudnád, hogy mennyi van benned.
csi77
Sobri Jóska
Vagy legalább a pálinka?
warr_b
csi77
zemanla
warr_b
Sobri Jóska
sutianap
Sobri Jóska
zukker bitte
hahóöcsi! 😎
sutianap
több mint 5 éve
na miből csinálják az alkoholt?www.kalóriaguru.hu/kaloriatablazat/whisky-kaloria.phphehe fuss még egy körtÉs még cukor sincs benne, így se nem hízlal, se nem viszi fel a vércukorszintet. 😉Egyébként normális szeszt (monduk single maltot) nyugodtan ihatsz fogmosás után is, nem lesz szaga 😊Csak nem kiköpni!Az alap, nem? Azzal mosunk fogat március óta. Először kicsit fura volt, de aztán könnyebben vettük a reggeli akadályokat.....😊Gintonic már nem jó?Azért ezt félve beteszem ide, szerintem hasznos infó:Lenne, ha tudnád, hogy mennyi van benned.
csi77
Sobri Jóska
Vagy legalább a pálinka?
warr_b
csi77
zemanla
warr_b
Sobri Jóska
sutianap
Sobri Jóska
zukker bitte
hahóöcsi! 😎

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Remélem a Közlöny majd kitér arra is, hogy:Már a tavaszi “rendezvény” kifejezéssel kapcsolatban is sokat kutakodtunk, de nincs egzaktan definiálva. Pedig rendezvényszervezésről külön törvény is van.
- mi minősül szórakozóhelynek?
- mi minősül ügyfélfogadási irodának?
Remélem nem nagy kérés...
Szokol
De ugye Gödel óta tudjuk, hogy nem létezik olyan jogrendszer, amiben nem lenne joghézag.
több mint 5 éve
Remélem a Közlöny majd kitér arra is, hogy:- mi minősül szórakozóhelynek?
- mi minősül ügyfélfogadási irodának?
Remélem nem nagy kérés...
több mint 5 éve
Nalunk ma volt munkavedelmi oktatas, ami kitert a covidra is. Akarom mondani kovi-ra, mert a nagyika aki tartotta vegig igy mondta 😀 en meg alig birtam visszatartani a nevetest.Végülis jól mondta.
Az oktatas kimerult az elmult napok hireinek felolvasasabol,
Itt kiderult hogy akar 100 ezer kovis is lehet itthon. Meg van egy r ertek ami eddig 1 volt es most 2.5.
En aki sztem a kelletenel tobb idot is eltolt a temaban valo informalodasra, fogtam a fejem az elso perctol (igazabol jeleztem h nem is akarnek reszt venni, felesleges es plusz kockazat h 6an leultunk 1 asztal kore. De torvenyileg kotelezo allitolag...).
Az egyik munkatarsam megkerdezte, hogy akinek nincsenek tunetei, az is fertozottnek szamit-e es fertozhet-e. Bazmeg fel eve itt van ez a szar...
Kovi... Atya eg
Borbinho
Jön a Kovi, és mindenki meg lesz baszva.
Stimmel.
több mint 5 éve
Nalunk ma volt munkavedelmi oktatas, ami kitert a covidra is. Akarom mondani kovi-ra, mert a nagyika aki tartotta vegig igy mondta 😀 en meg alig birtam visszatartani a nevetest.Lehet freudi elszólás és Kovin és a munkásságán járt az esze állandóan.
Az oktatas kimerult az elmult napok hireinek felolvasasabol,
Itt kiderult hogy akar 100 ezer kovis is lehet itthon. Meg van egy r ertek ami eddig 1 volt es most 2.5.
En aki sztem a kelletenel tobb idot is eltolt a temaban valo informalodasra, fogtam a fejem az elso perctol (igazabol jeleztem h nem is akarnek reszt venni, felesleges es plusz kockazat h 6an leultunk 1 asztal kore. De torvenyileg kotelezo allitolag...).
Az egyik munkatarsam megkerdezte, hogy akinek nincsenek tunetei, az is fertozottnek szamit-e es fertozhet-e. Bazmeg fel eve itt van ez a szar...
Kovi... Atya eg
Borbinho
MEg amúgy is, mind tudjuk, hogy a vírus nem létezik és ez csak egy mesterségesen generált hajcihő, hogy az emberekbe chipet ültethessen Bill Gates.
több mint 5 éve
Ki gondolta volna...Nem csak azokhoz keves. Tolunk mar negy novert vezenyeltek el a KEK-be. Ott meg igy sem eleg, viszont mar mi sem tudunk dolgozni. Szekszardon a mutoben tobb orvos, mutosno, mutosfiu lett beteg, de facto a het egy napjan Lehet operalni ( holnap pont oda megyek operalni). Meg nincs igazan komoly beteghullam (ITO igenyes), az meg ket het, de ugy atfertozodott az Eu szemelyzet, annyi mar a beteg, hogy mar most leterdeltunk.
444.hu/2020/09/16/lehet-hogy-van-egy-rakas-lelegeztetogepunk-de-keves-a-szakapolo-az-intenzives-agyakhoz
FLZOLI

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Nalunk ma volt munkavedelmi oktatas, ami kitert a covidra is. Akarom mondani kovi-ra, mert a nagyika aki tartotta vegig igy mondta 😀 en meg alig birtam visszatartani a nevetest.Az oktatas kimerult az elmult napok hireinek felolvasasabol,
Kovi... Atya eg
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Nálunk egy disco már hirdeti h még 4 nagy buli okt1-ig , vicc az egész .Most ez a tömeg a Groupamanal már megint mi a franc? Tényleg ekkora gyökerek ülnek a válságstábban hogy szerintük ez rendben van, miközben mindenhol onfegyelmet kérnek...Ok vidi szurkolok és kinn vannak a csapattal Máltán.
FLZOLI
csebi
több mint 5 éve
Pont akartam irni, hpgy mi van a fradi palyanal. Amig ezerszam osszegyulik ez a sok agyatlan barom, ertelmetlen barmirol is beszelni. Halottak ugyis okt 1 itan lesznek es addig nincs virushelyzetÚgy látom nem érted, hogy focimeccsen nem fertőz! Nyilván a szurkolók nem ittak a pálya mellett, mert az egészség a legfontosabb!
diverdoc
több mint 5 éve
Pont akartam irni, hpgy mi van a fradi palyanal. Amig ezerszam osszegyulik ez a sok agyatlan barom, ertelmetlen barmirol is beszelni. Halottak ugyis okt 1 itan lesznek es addig nincs virushelyzet

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Jó lesz az, ha horog nyomd meg a piros gombot, ha fuldoklik a kéket, ha valami pirosan villog hívja a 🈶🈂️🈯Ki gondolta volna...Majd gyorsan 30 órában továbbképzünk, szigorúan digitálisan 😕
444.hu/2020/09/16/lehet-hogy-van-egy-rakas-lelegeztetogepunk-de-keves-a-szakapolo-az-intenzives-agyakhoz
FLZOLI
dande
több mint 5 éve
Most ez a tömeg a Groupamanal már megint mi a franc? Tényleg ekkora gyökerek ülnek a válságstábban hogy szerintük ez rendben van, miközben mindenhol onfegyelmet kérnek...Ok vidi szurkolok és kinn vannak a csapattal Máltán.
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ki gondolta volna...Majd gyorsan 30 órában továbbképzünk, szigorúan digitálisan 😕
FLZOLI
több mint 5 éve
Amúgy azt jol értem h okt1-ig minden buli mehet még ? és csak utána jön ez a 11 órás zárás a szórakozóhelyeken .Én az okt 1et csak a sulira olvastam. A közlöny majd megmondja.
nando89
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ki gondolta volna...444.hu/2020/09/16/lehet-hogy-van-egy-rakas-lelegeztetogepunk-de-keves-a-szakapolo-az-intenzives-agyakhoz
több mint 5 éve
Most ez a tömeg a Groupamanal már megint mi a franc? Tényleg ekkora gyökerek ülnek a válságstábban hogy szerintük ez rendben van, miközben mindenhol onfegyelmet kérnek...
több mint 5 éve
Amúgy azt jol értem h okt1-ig minden buli mehet még ? és csak utána jön ez a 11 órás zárás a szórakozóhelyeken .
több mint 5 éve
Azért Máltán sem ez az általános biztos elővették a laborbanmár meg is kapták a teszteredményt, szóval kérdem én, miért nem lehet így az egész világon utazni?Szokás szerint velünk szórakoznak, mi pedig elfogadjuk a 2 nappal ezelőtti teszteket...Én péntek este repulok majd megírom h tesztelteke minket de sztem ez csak szivatás volt
www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-elhagyhatta-a-szallodat-mol-fehervar-maltan-mindenkinek-negativ-a-tesztje-2784117
Sinisa
csebi
a British Airways vezérigazgatója ugyanazt mondta, amin hónapok óta értetlenkedek
airportal.hu/csodbe-megy-a-british-airways-ha-a-brit-kormany-ragaszkodik-a-karantenhoz/
r.baggio
több mint 5 éve
Magyarországon nem kéne Kína, de az se, hogy ne fogja fel a lakosság, hogy megváltozott a világ, és már nem lehet úgy élni, mint eddig.Ebben a társadalomban 1956 óta nem volt deklarált válsághelyzet.
De nem fogja fel.
Sobri Jóska
1973-ban az elvtársak határozottan mondták, hogy az olajárrobbanás nem fog begyűrűzni.
1986-ban elhallgatták Csernobilt
1988-ban a már félig bukott Kádár mondta, hogy Magyarországon nincs válság.
2008-at is letolt gatyával vártuk.
A magyar nép szereti a stabilitást, vagy ha az nincs, legalább az illúzióját.
Megbűnhődtük a múltat és a jövendőt, minket most már hagyjanak békén.
több mint 5 éve
már meg is kapták a teszteredményt, szóval kérdem én, miért nem lehet így az egész világon utazni?Szokás szerint velünk szórakoznak, mi pedig elfogadjuk a 2 nappal ezelőtti teszteket...Én péntek este repulok majd megírom h tesztelteke minket de sztem ez csak szivatás volt
www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-elhagyhatta-a-szallodat-mol-fehervar-maltan-mindenkinek-negativ-a-tesztje-2784117
Sinisa
csebi
a British Airways vezérigazgatója ugyanazt mondta, amin hónapok óta értetlenkedek
airportal.hu/csodbe-megy-a-british-airways-ha-a-brit-kormany-ragaszkodik-a-karantenhoz/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal