Kosárlabda

16 feliratkozó

több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 709 — No 1 duplaszánkó fan
A 9/16 elég randa.. viszont komoly buktám egyelőre nincs, és a két Final Four csapatom ami csütörtök játszott, korrekt volt.. igaz nem az első meccs alapján kell koronázni.

Pac-12 is 3-0 egyébként 😊 erre se szokan számítottak..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 553 — Amerikai sportok rajongója
Harvard geci, pont a FinalFour csapatomat kell lábon lőni elsőre.Höri
En is nagyon elkenodtem, sokaig juttatatam a New Mexicot, es nagyon kivancsi lettem volna rajuk,meg drukkoltam volna nekik.
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
Harvard geci, pont a FinalFour csapatomat kell lábon lőni elsőre.Höri
Évről-évre benyalom, hogy mennyire jó a Mountain West, aztán mindig ugyanott vagyunk, hogy 4-5 csapatból max 2 megy egy kört.. Jó schedulinggal felturbózzák az RPI-jukat, közben meg fabatkát sem érnek nagyobb porondon, már elegem van

A Harvardnak azért örülök, de ez volt az utolsó alkalom, hogy mwc-s csapatot továbbvittem a harmadik fordulóba

Atlantic10 all the way!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Ivy League rules 😊

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Harvard geci, pont a FinalFour csapatomat kell lábon lőni elsőre.

több mint 12 éve
Hát egyelőre elég lelombozó a két PG, Carlson és Hardaway állatkodnak.. jó lenne ha Wolters beindulna 😕

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Rengeteg airball volt már ma eddig... magasabb színvonalra emlékeztem/számítottam a korábbi évekből.Igor
a Louisville gálázik, az a lényeg 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Rengeteg airball volt már ma eddig... magasabb színvonalra emlékeztem/számítottam a korábbi évekből.

több mint 12 éve
Nem az első meccsen kell nagyon meggyőzőnek lenni, de a Gonzaga nagyon nem tűnt ma FF csapatnak.Jakehomer
Megmutatták hogy elég mély csapat, Stockton jól játszott, a nagy trió meg hozott 60%-ot.
Nem szabad 10+ blokkot szopni, és 35%-kal dobni.. sztem Elite Eight-ig így is sima lesz, esetleg a Wisco ellen lehet necces, ha belül Olnyk nem bírja... meglátjuk, az már a második hétvége.

Southern nagyon jó volt, le a kalappal.

több mint 12 éve
Nem az első meccsen kell nagyon meggyőzőnek lenni, de a Gonzaga nagyon nem tűnt ma FF csapatnak.Jakehomer
kicsit már a meccs közben is sajnáltam a Southernt, mert hiába nyernek, csak a Gonzagát fikázta volna mindenki, hogy mennyire nem érdemelték meg a no. 1. kiemelést 😊

---
több mint 12 éve
Le a kalappal a Southern előtt, ez a Madness varázsa.
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 655 — Panthers fan
Nem az első meccsen kell nagyon meggyőzőnek lenni, de a Gonzaga nagyon nem tűnt ma FF csapatnak.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
ChokedsonJakehomer
3/3 tripla, 1/12-es kezdés után.. come on man.

Pedig Buzz time managementből megint elégtelent érdemelne, de disznó nagy mákjuk van.. a bracketemnek jót tett, amúgy viszont jobban örültem volna ha kiesnek 😊Igor
Teljesen mindegy, hogy triplázott a foskett a végén, már meg voltak verve. Ha az idióta, amelyik kipasszolta a labdát ob, csak megvárja a faultot és nem dob be egy büntetőt se (ami nem valószínű), már akkor is csak valami félpályás, reménytelen dobással kaphattak volna ki.Jakehomer
Hát egyértelmű ezta Davdson szarta el onnan. Pedig bracketben őket húztam, fene vigye😊
több mint 12 éve
ChokedsonJakehomer

Pedig Buzz time managementből megint elégtelent érdemelne, de disznó nagy mákjuk van.. a bracketemnek jót tett, amúgy viszont jobban örültem volna ha kiesnek 😊Igor
Teljesen mindegy, hogy triplázott a foskett a végén, már meg voltak verve. Ha az idióta, amelyik kipasszolta a labdát ob, csak megvárja a faultot és nem dob be egy büntetőt se (ami nem valószínű), már akkor is csak valami félpályás, reménytelen dobással kaphattak volna ki.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
ChokedsonJakehomer

Pedig Buzz time managementből megint elégtelent érdemelne, de disznó nagy mákjuk van.. a bracketemnek jót tett, amúgy viszont jobban örültem volna ha kiesnek 😊

több mint 12 éve
Chokedson

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Nekem a Pit kiesése nagy meglepetés volt, ráadásul ekkora zakóval! Ducks vezet szépen eddig.
több mint 12 éve
A Davidsonnal már csak be kell dobni a büntetőket.
A Gonzaga nem aláz egyelőre, ellenben a Ducks majdnem 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Jó azért ez brutális choking lett volna a Tigerstől.Jakehomer
Aki így dobja a büntit, az megérdemli.. 😛 nem mintha a choke amúgy szokatlan lenne tőlük, ugye, khm, bajnoki döntő, khm.. 😊

Megvolt az első szoros meccs, jöhet az első komoly upset!
Megnézem a Marquette végjátékot, hátha lehet Buzz-on röhögni.. aztán egy félidő Kazemiékből, és nagyban várom a Wolters-Burke csatát.

több mint 12 éve
Jó azért ez brutális choking lett volna a Tigerstől.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
a fenébe 😕

---
több mint 12 éve
Taktikailag nagy hiba volt Black ellen bemenni, így most nincs szar büntetőzője a Memphisnek.. mondjuk nem értem Pastner miért hagyta bent eddig is.. buta coaching.

több mint 12 éve
Ez a Davidson is nagyon kaksi csapat, mióta a Marqette szorosan védekezik a perimeteren, esélyük nincs kosarat dobni.Jakehomer
Tipikus Marquette csapat, egy vagy két kört mennek, többet úgyse...
SLU nagyon durva csapat.. simán Final Four lenne nálam, ha nem találkoznának a Louisville-lel.. 😕

Saint Mary's pedig visszaküzdi magát.. ez még érdekes meccs lehet.

Levesque, gyöngyöt a disznók elé...

több mint 12 éve
ja és itt a köcsögválogatott MVP-je
 www.usatoday.com/story/gameon/2013/03/21/marshall-henderson-ncaa-tournament-ole-mis/2006679/?sf10718890=1jjncaa
Legalább őszinte 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Ez a Davidson is nagyon kaksi csapat, mióta a Marqette szorosan védekezik a perimeteren, esélyük nincs kosarat dobni.

Tepper takarodj!