Kosárlabda

16 feliratkozó

több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 553 — Amerikai sportok rajongója
Erről a VCU-ról mit lehet tudni? Nem szakmailag, hanem kicsit a focicsapatismertetők stílusában.
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 709 — No 1 duplaszánkó fan
pfej ez a déli ág de rossz
VCU-nak egyenes az út az Elite Eightbe
jjncaa
Vagy a Michigan, vagy a Kansas el fogja intézni őket. Remélem utóbbi és akkor megvan a legjobb 8 a Jayhawksnak. .iktriad
Nem tudom láttad-e a VCU védelmét.. szerintem beletörne a Kansas bicskája, normális PG nélkül.. meglátjuk.

www.cbssports.com/collegebasketball/blog/eye-on-college-basketball/21899623/the-next-stephen-curry-weve-got-the-12-best-candidates-here

Itt van néhány arc, akiknek a nevét már most érdemes tanulgatni.. egyikük se Curry/Fredette-kaliber, de elég közel vannak. Wolters nagy király, Clarke/Dellavedova alap, esetleg Kendall Williams.. a többiek túl hamar ki fognak esni, talán meg szerintem érdemes lesz Marshall Hendersonra is odafigyelni, ritka nagy formában pörgött most SEC tourney alatt.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 697 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
jjncaa
Vagy a Michigan, vagy a Kansas el fogja intézni őket. Remélem utóbbi és akkor megvan a legjobb 8 a Jayhawksnak. .
több mint 12 éve
Áhhh, St Louis-Louisville meccs lesz már az Elite Eight-ért.. affrancba 😕

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve

az azért röhej, hogy a UCLA #6 seed, a Pac-12 bajnok Oregon meg 12...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Oklahoma State - Oregon érdekes lehet!
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Charles Barkley 5 percet beszélt, de így is király volt amit mondott.

Mountain-West > Big Ten

több mint 12 éve
stream
 www.ncaa.com/march-madness-live/

---
több mint 12 éve
és a Miami története első ACC tourney-jét is megnyerte 😊 idén jobban megfontolom, hogy melyik városba menjek 😂jjncaa
köszi 😊 csodás ez a szezon, remélem ezután is alkotunk!kristof
Larranaga nagy mágus, simán Elite Eight csapat.. a Final Four attól függ melyik ágra kerülnek és a No 1 végigmenetel-e.

Viszont ami nagyon durva idén, az az A10.. szerintem lesz Final Four csapatuk, és ha valaki a szezon előtt azt mondja, hogy a BUtler csak a harmadik legjobb gárda lesz ott, nem hittem volna. De a Saint Louis és VCU is nagyon kemény, remek D-t tolnak és sokemberes támadójátékuk van, nagyon várom már a Madnesst.

több mint 12 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
és a Miami története első ACC tourney-jét is megnyerte 😊 idén jobban megfontolom, hogy melyik városba menjek 😂jjncaa
Sajnos azt kell, hogy mondjam megérdemelték. Elképesztő meccs volt, de ők bírták jobban az uccsó 5 percet. Pedig Hariston mekkorát játszott... (igaz Larkin is). 😕

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
köszi 😊 csodás ez a szezon, remélem ezután is alkotunk!
több mint 12 éve
és a Miami története első ACC tourney-jét is megnyerte 😊 idén jobban megfontolom, hogy melyik városba menjek 😂

---
több mint 12 éve
A bracket játék hogy működik pontosan? Meg oldalon szoktátok kitölteni? Ott van valami pontozás, vagy csak egyszerűen magamnak kitöltöm, és mások láthatják és annyi? Ha mondjuk rögtön kiesik az első körben akit én mondjuk bajnoknak jelöltem, mi történik?zavi27
lehet jönni
 y.ahoo.it/wswE9lqpjjncaa
Mi ez a Fibonacci féle pontozás? 😕
Hogyhogy nem a 2-hatványosat használtad 😕Igor
javítva

---
több mint 12 éve
A bracket játék hogy működik pontosan? Meg oldalon szoktátok kitölteni? Ott van valami pontozás, vagy csak egyszerűen magamnak kitöltöm, és mások láthatják és annyi? Ha mondjuk rögtön kiesik az első körben akit én mondjuk bajnoknak jelöltem, mi történik?zavi27
lehet jönni
 y.ahoo.it/wswE9lqpjjncaa
Mi ez a Fibonacci féle pontozás? 😕
Hogyhogy nem a 2-hatványosat használtad 😕

több mint 12 éve
Ezt a first roundot nem sikerült tavalyról megértenem, megjegyeznem, ez hogy működik? Hogy lesz a 68ból 64, ami utána már világos hogy 4x16.zavi27
4 meccs Daytonban, egyfajta wild cardjjncaa
De ki kell hogy játszanak ott, melyik csapatok? Ők miért nincsenek bent alapból a 64ben? vagy akkor ők a 4x16ba jutnak be a wld card meccsek után? Akkor az még nincs benne a bracketjátékban gondolom?zavi27
a 4 legrosszabb csoportgyőztes, illetve 4 leggyengébb "at large" alapon bejutó csapat (bubble team)
nincsenek benne

---
több mint 12 éve
Ezt a first roundot nem sikerült tavalyról megértenem, megjegyeznem, ez hogy működik? Hogy lesz a 68ból 64, ami utána már világos hogy 4x16.zavi27
4 meccs Daytonban, egyfajta wild cardjjncaa
De ki kell hogy játszannak ott, melyik csapatok? Ők miért nincsnenek bent alapból a 64ben? vagy akkor ők a 4x16ba jutnak be a wld card meccsek után? Akkor az még nincs benne a bracketjátékban gondolom?
több mint 12 éve
4 meccs Daytonban, egyfajta wild card

most még ezek mennek, érdemes mindegyikbe belenézni
ACC:  www.firstrow1.eu/watch/175730/1/watch-north-carolina-vs-9-miami-fl.html
A10:  www.firstrow1.eu/watch/175728/1/watch-25-virginia-commonwealth-vs-16-saint-louis.html
SEC:  www.firstrow1.eu/watch/175729/1/watch-ole-miss-vs-13-florida.html

---
több mint 12 éve
Ezt a first roundot nem sikerült tavalyról megértenem, megjegyeznem, ez hogy működik? Hogy lesz a 68ból 64, ami utána már világos hogy 4x16.
több mint 12 éve
lehet jönni
 y.ahoo.it/wswE9lqpjjncaa
Csatlakoztam, köszi! Aki ebben az őrült, kíszámíthatatlan Madnessben nyerni fog, annak külön gratulálok majd!😊 Jó játékot!
több mint 12 éve
lehet jönni
 y.ahoo.it/wswE9lqp

---
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
simán kiválasztod ki jut tovább minden párharcból.
de már a torna előtt, szóval nem várhatod meg hogy tényleg úgy lesz-e, a saját továbbjutóidat versenyezteted.

ha a bajnokod kiesik elsőre akkor nem valószínű hogy nyerni fogsz 😀 de amúgy semmi se történik, számolja tovább neked az Espn vagy a Yahoo, csak egy ágad döglött be, a többi még bejöhet.

a többiek nem látják miket választottál csak amik már lementek, meg aki már kiesett.

több mint 12 éve
A bracket játék hogy működik pontosan? Meg oldalon szoktátok kitölteni? Ott van valami pontozás, vagy csak egyszerűen magamnak kitöltöm, és mások láthatják és annyi? Ha mondjuk rögtön kiesik az első körben akit én mondjuk bajnoknak jelöltem, mi történik?
több mint 12 éve
na akkor March Madnesst alapozó hétvégi kosármaratonra fel, most kezdődik a C-USA döntő
 www.cbssports.com/collegebasketball/video/cbk-live

meg az America East finálé
 www.phstream.com/2010/10/watch-espn-2-live-stream.html

---
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
A Cuse harmadszorra csak megverte a G'Townt. Kellett már a kicsi lelkemnek, így utoljára. 😊
A döntős sem lesz rossz Boeheim vs Pitino. Mester és tanítványa utoljára a Big Eastben.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
  Felkapott fórum témák