NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 12 éve
hosszabbítás se volt még, kezdetnek nem rossz, bár két centin múlt a félpályás hármas...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Kár volt azért a kihagyott büntetőért.Barnes mekkorát betlizett ezen a meccsen, amikor neki kellett volna húznia a csapatot.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
O-HI-O!Még a George Mason is csak 11. seed volt, hajrá MACtion 😊
egy buzzer beatert plíz, úgyse volt még idén...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Úgy viszonyul, csak itt a védelmek a jók, ott meg a támadók 😀De vicces lenne, ha beégne a Heels
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
A UNC is visszaengedte a Bobcatset. Henson nagyon gyengén játszik, mondjuk egyébként se vagyok tőle elájulva, mint NBA-prospecttől.Jakehomeraz Ohio labdaszerzésben szokosásosan jó, de 20%-os dobóhatékonysággal nehéz lesz nyerni
mondjuk ha a játék színvonalában a college football is úgy viszonyulna az NFL-hez, mint a college kosár az NBA-hez, akkor nem lettem volna nagy NCAA fan...
---
több mint 12 éve
A UNC is visszaengedte a Bobcatset. Henson nagyon gyengén játszik, mondjuk egyébként se vagyok tőle elájulva, mint NBA-prospecttől.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
33-14-es vezetésnél a Baylor úgy döntött, hogy a félidő utolsó 5 percében nem dobnak több pontot, legyen szoros a meccs, bár az utolsó másodpercekben még egy hármas azért bevertek 😊
---
több mint 12 éve
Alapvetően egyik csapat sem olyan nagy szám, ettől jó a Madness 😊Szégyen ettől a gyenge Buckeyestól kikapni, de nem lehet egy teljes félidő előnyt adni még nekik se. Szép volt a Bearcats comeback a második félidőben, de az utolsó 8 percre kiürült a tank.JakehomerAzért a Bearcats se valami nagy szám. Nem egy erős ág ez, mert a Cuse se győzött meg.
Rajna
Ezek a mai meccsek elég szarul vannak beosztva, a két második sokkal jobb, mint a két első.
ahogy az nfl rájátszás, ez egyszerűen nézhetetlen így, nem tudom ti hogy viselitek eljjncaaTényleg szar, de azért van két meccs egyszerre, hogy legalább az egyiken ne legyen épp reklám 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
alapból álmosan kezdtem el mondjuk nézni a meccset, de mikor az első félidő közepe táján, fél perc játékidő alatt négyszer ment el reklámozni ez a köcsög cbs (vagy tbs vagy mi a franc), akkor feladtamahogy az nfl rájátszás, ez egyszerűen nézhetetlen így, nem tudom ti hogy viselitek el
---
több mint 12 éve
Szégyen ettől a gyenge Buckeyestól kikapni, de nem lehet egy teljes félidő előnyt adni még nekik se. Szép volt a Bearcats comeback a második félidőben, de az utolsó 8 percre kiürült a tank.JakehomerAzért a Bearcats se valami nagy szám. Nem egy erős ág ez, mert a Cuse se győzött meg.
A Louisville-nek pedig valóban nem okozhat nagy gondot elvileg ez a Florida vagy akár a Marquette, nem egy magas színvonalú meccs szvsz (bár eddig nem ezt néztem főleg).
több mint 12 éve
Szégyen ettől a gyenge Buckeyestól kikapni, de nem lehet egy teljes félidő előnyt adni még nekik se. Szép volt a Bearcats comeback a második félidőben, de az utolsó 8 percre kiürült a tank.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Dieng mekkora isten, egyedül is levédekezné a teljes Spartans kezdőt 😀Na hát ez sokkal könnyebb volt, mint gondoltam, a második félidőben nem sok hibát követett el a Cards, meggyőző teljesítmény. Érik az a Final Four, nehéz elképzelni, hogy a Marquette/Florida győztese ellen egy ilyen játék ne legyen simán elég.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Magyarázza el nekem valaki, hogy utolsó dobás előtt miért nem kéri ki az edző az utolsó időkérését? Nem csoda, hogy a büdös életben ezek profi csapatnál nem kapnának szerződést (vagy nagyon beégnek, ha véletlen igen).Megúszta a Cuse, jobbak is voltak mondjuk, csak a valószínűtlen hármasroham tartotta meccsben a Badgerst.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Okosan védekezik a Cuse 😀 Csak hármast tud dobni a Badgers, de legalább hagyják is őket tök üresenJakehomerelBORZasztjuk a fideszeseket
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Okosan védekezik a Cuse 😀 Csak hármast tud dobni a Badgers, de legalább hagyják is őket tök üresen
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Russ Smith legalább jól tolja, nem is nagyon értem, hogy ő miért nem kezdő, mert kb a legjobb játékos a csapatban (én Sivától nem vagyok elájulva).Greent sikerült elég jól kikapcsolni, nélküle meg nulla a Spartans O.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
3/21, csodásan kezdődik a meccsjjncaaez is 15-13 lesz mint a Buckeyes-Bearcats 100 éve
több mint 12 éve
3/21, csodásan kezdődik a meccs
---
több mint 12 éve
Meglepően pontgazdag a meccs 😊 Egyelőre beesnek a Badgers hármasai, ennyivel jobbak.Elzárták a wisconsini triplacsapot, azóta pontot se nagyon szereztek.
A Cards-Spartans meccs halál, tíz perc alatt három kosár 😂
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
lefutott párharc, Ali ott lesz a meccsen :cool:Nekem a Syracuse-Wisconsin tunik leginkabb erdekesnek.zavi27Az speciel dögunalmas, lassú meccs lesz a végén Cuse győzelemmel.
A Spartans-Cardinals a legérdekesebb párharc ebben a körben.Jakehomer
---
több mint 12 éve
Nekem a Syracuse-Wisconsin tunik leginkabb erdekesnek.zavi27Az speciel dögunalmas, lassú meccs lesz a végén Cuse győzelemmel.
A Spartans-Cardinals a legérdekesebb párharc ebben a körben.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Elkészültek az összefoglalóink a két földi csapat March Madness-szerepléséről! 😊Buffs:
http://denversports.blog.hu/2012/03/22/buffaloes_basketball_egy_gyozelem_a_nagyszinpadon
Rams:
http://denversports.blog.hu/2012/03/21/rams_basketball_vege_a_tancnak
több mint 12 éve
Nekem a Syracuse-Wisconsin tunik leginkabb erdekesnek.Melyik parharcokat varjatok leginkabb a Sweet 16bol?zavi27Nagyon underground leszek: Florida-Marquette.valaki2
több mint 12 éve
Melyik parharcokat varjatok leginkabb a Sweet 16bol?zavi27Nagyon underground leszek: Florida-Marquette.