WWE, UFC, MMA és box
7 feliratkozó
4 napja
nem mertem linkelni, de nekem is ez maradt meg tőlük 😊index.hu/sport/boksz/2026/07/15/szanto-imre-ocsi-bacsi-legenda-boksz-kovacs-koko-istvan-erdei-zsolt/?fbclid=IwdGRjcATEM9ljbGNrBMQz2GV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHrIW1ivIxsmEUxfnDKgKvMN286rQNxbuKB8e6CsnAmvmklz_ef-lGmjxU-3w_aem_8mVkJO38SyjpQNJxCYwROgNem hiszem, hogy megharagudna érte, de én most is teli szájjal röhögök ezen: www.youtube.com/watch?v=jUAo1HOo-Xg
zacknorb
Már se Sipi, se Öcsi bácsi nincs köztünk 😕
jr79
4 napja
Ezt anno vezetés közben hallgattam, majdnem fának mentem, zseni volt az öreg, RIP.index.hu/sport/boksz/2026/07/15/szanto-imre-ocsi-bacsi-legenda-boksz-kovacs-koko-istvan-erdei-zsolt/?fbclid=IwdGRjcATEM9ljbGNrBMQz2GV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHrIW1ivIxsmEUxfnDKgKvMN286rQNxbuKB8e6CsnAmvmklz_ef-lGmjxU-3w_aem_8mVkJO38SyjpQNJxCYwROgNem hiszem, hogy megharagudna érte, de én most is teli szájjal röhögök ezen: www.youtube.com/watch?v=jUAo1HOo-Xg
zacknorb
jr79
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 napja
index.hu/sport/boksz/2026/07/15/szanto-imre-ocsi-bacsi-legenda-boksz-kovacs-koko-istvan-erdei-zsolt/?fbclid=IwdGRjcATEM9ljbGNrBMQz2GV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHrIW1ivIxsmEUxfnDKgKvMN286rQNxbuKB8e6CsnAmvmklz_ef-lGmjxU-3w_aem_8mVkJO38SyjpQNJxCYwROgNem hiszem, hogy megharagudna érte, de én most is teli szájjal röhögök ezen: www.youtube.com/watch?v=jUAo1HOo-Xg
zacknorb
4 napja
Viszont a Habib-koloniaban egy-kettoben ahogy lattam, azert akad minoseg, csak ok meg nem McGregor-fele bohoc showmanek, akikre fel lehet epiteni megint az egeszet. De peldaul Paddy szerintem zsenialis, az egesz old school jelensege, O'Malley is eladhato karakter, de igen, szepen lecsokkent a szamuk az erdekes, eladhato karaktereknek.Ne keverjuk ossze egy Jake Paullal.ne is. jake paul a semmiből többet mutatott azzal, hogy beleállt a joshua pofonba, mint mcfingor azzal, amit azóta, hogy eljött featherweightből. a puszira odaadott alvarez fight óta az embernek 8 év alatt 1-5 a mérlege, a nyugdíjas cowboy ellen megnyert meccsel. akit 2026-ban egy mcgregor még érdekel azt tudom sajnálni.
JéBé
dana sztem szívós munkával mostanában vágja tönkre a ufct. ezért kell neki mcgregor meg kellett jones, mert senki nincs felépítve mögöttük és benne hajlandóság sem volt soha, hogy ne a megszokott flagship márkáira építse a szervezetét. női diviziók full gatya, nehézsúly gatya, mert elbaszták aspinall promozását, amikor alkalom lett volna rá és jópár meccset is benne hagytak. lehet szépen lefelé menni és max 2 súlycsoportot tudnék mondani, ahol nem érdektelen ésvagy 35+-os kifelé menő vén faszokról szól az egész szervezet
fake.id
5 napja
Ne keverjuk ossze egy Jake Paullal.ne is. jake paul a semmiből többet mutatott azzal, hogy beleállt a joshua pofonba, mint mcfingor azzal, amit azóta, hogy eljött featherweightből. a puszira odaadott alvarez fight óta az embernek 8 év alatt 1-5 a mérlege, a nyugdíjas cowboy ellen megnyert meccsel. akit 2026-ban egy mcgregor még érdekel azt tudom sajnálni.
JéBé
dana sztem szívós munkával mostanában vágja tönkre a ufct. ezért kell neki mcgregor meg kellett jones, mert senki nincs felépítve mögöttük és benne hajlandóság sem volt soha, hogy ne a megszokott flagship márkáira építse a szervezetét. női diviziók full gatya, nehézsúly gatya, mert elbaszták aspinall promozását, amikor alkalom lett volna rá és jópár meccset is benne hagytak. lehet szépen lefelé menni és max 2 súlycsoportot tudnék mondani, ahol nem érdektelen ésvagy 35+-os kifelé menő vén faszokról szól az egész szervezet
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
5 napja
Sokan elfelejtik hogy azert o vegso soron egy harcos spirit, akinek az enkepe abbol all hogy en vagyok a legnagyobb kiraly. Ne keverjuk ossze egy Jake Paullal. Elvitte a kokain egy kicsit de belul sztem ez megamaradt es vissza akart o terni hogy feltamassza a nimbuszat a ketrecben is. Szakal Joe postjat ajanlom, szerintem sok igazsag van benne.
Szerkesztette: JéBé
5 napja
Én megnéztem ezt a full másfél percet, de ez fullra meg van játszva nálam. McGregor miatt kezdtem el nézni a UFC-t annó ( mára már évek óta nem nézem ) de rohadt magasból esett rohadt mélyre mint sportoló is mint ember is főleg az ügyével.
Nekem amit Khabib ellen csinált a meccs előtt már sok volt, nagyon örültem mikor elgyepálták és szerintem az az esemény sosem fog az emlékezetemből eltűnni.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 napja
Oltozoben eleg egeszsegesnek nezett ki ahogy nezem kikerult videokat. Van ilyen hogy elmegy a terd. Szerintem itt most nem volt semmi bohockodas.Az oltozoben sem nezett ki annak. Van video onnan is, de meg a bevonulasrol is, hogy furcsan mozog.
JéBé
Szerintem mar reg tudott volt az egesz, de a penz miatt bement egy percre. Mint ahogy feltetelezem, azert kezdett egybol ilyen rugassal meccset (allitolag ilyet senki sem csinal, mert semmi ertelme), hogy aztan erre tudjanak mutogatni, mint a serulest kivalto mozdulatra.
Ez a meccs hazugsag volt, ahogy az elozo is, csak mert be kellett menni minimalisat utogetni, nem lehetett visszamondani mar a meccs elott, sok penz forgott kockan.
6 napja

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
6 napja
Gyerek végre elaludt mondom megnézem mi lett ebből.Hát a chipsem nem volt időm felbontani.
6 napja
Oltozoben eleg egeszsegesnek nezett ki ahogy nezem kikerult videokat. Van ilyen hogy elmegy a terd. Szerintem itt most nem volt semmi bohockodas.
7 napja
Azt olvastam, hogy már a héten lemondta az afterpartyját, so simán lehet, hogy sérülten ment bele a meccsbe
7 napja
Nem vagyok egy MMA szakerto, de mar a meccsek elotti fotokbol erzodott, hogy McGregor megint baszott felkeszulni rendesen a meccsre. Gondolom, mivel legutobb is lemondta a meccset serules miatt, ezt most nem jatszhatta el mar elotte, ugyhogy kiment, hogy legalabb a szerzodesenek eleget tegyen, bohockodott kicsit, aztan koszonte szepen. Visszataszito ez az ember, barmennyire is azt mondjuk, hogy amit a palyan kivul felepitett maganak, az nyilvan oriasi dolog. De akkor is egy undorito ember. Kivancsi leszek, mert egy meccsre meg szerzodes koti ot, de nem tudom, kit fog mostmar erdekelni azok utan, hogy sokadszor csinal hulyet mindenkibol. De hat szerzodest nem szeghet, mert ha valaki, o aligha fog ilyenert fizetni csomo penzt, ugyhogy meg egyszer el kell jatszania, hogy mennyire komolyan vissza fog terni. 🙂
7 napja
McGregor 😊))amúgy a nőkkel mi van? basszus az utóbbi 10 gála főmeccsein szerintem volt összesen 3 női meccs, ami kb azt jelenti, hogy 57-3 az arány a pasiknak
1 hónapja
jó gála volt, csak beárnyékolja, hogy az egésznek a középpontjában ez a fasz volt
1 hónapja
UFC is jól a feje tetejére állt, minden esélyest kicsapnak mostanában 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
1 hónapja
Usyk nyert, de mar Fury-t se hagyták kiütni, és most is megállították látszólag idő előtt. aki érti a sportot helyes volt így?nem
Eazzy
built for this shit
1 hónapja
Usyk nyert, de mar Fury-t se hagyták kiütni, és most is megállították látszólag idő előtt. aki érti a sportot helyes volt így?
Don't talk the walk, Walk the talk!
2 hónapja
Rövid határidős beugróként, egy elképesztően forró, veretlen prospect ellen… de újra magyar zászló egy UFC gála mérlegelésén! pic.twitter.com/M87mwkTv8i
— Kun Zsolt (@makamazsom) May 1, 2026
3 hónapja
Csak a reakciókért írom így (tudom, olcsó vagyok, de megéri😅 )Hát ez is megtörtént, az ESPN2 és az ESPN nagycsatornája élőben adja a Wrestlemania mindkét estéjének első óráját.
3 hónapja
Az is jó film 😊nekem az maradt meg, amikor a Tűz a víz alában egy számmal kisebb egyenruhában masírozott, mert a legénység többi tagja megviccelteCuki volt Mr. Rock 'n Roll detektív mellett 😊Aki akkortájt Lauren Holly voltN. Cage előtt az ki?Jim Carrey a csajával
NB2
ozibozi
slowmotion
warr_b
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
nekem az maradt meg, amikor a Tűz a víz alában egy számmal kisebb egyenruhában masírozott, mert a legénység többi tagja megviccelteCuki volt Mr. Rock 'n Roll detektív mellett 😊Aki akkortájt Lauren Holly voltN. Cage előtt az ki?Jim Carrey a csajával
NB2
ozibozi
slowmotion
warr_b
3 hónapja
Cuki volt Mr. Rock 'n Roll detektív mellett 😊Aki akkortájt Lauren Holly voltN. Cage előtt az ki?Jim Carrey a csajával
NB2
ozibozi
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
Aki akkortájt Lauren Holly voltN. Cage előtt az ki?Jim Carrey a csajával
NB2
ozibozi