Make Love
28 feliratkozó
9 napja
Igen és köszönöm szépen 😊Nagy büszkeséggel tölt el a lányom teljesítményeŐ a kislányod? Hatalmas gratula
yalebulldogs.com/news/2025/11/24/womens-basketball-kastl-named-ivy-league-rookie-of-the-week.aspx
Egon bá
Dagobert bácsi
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
9 napja
Nagy büszkeséggel tölt el a lányom teljesítményeŐ a kislányod? Hatalmas gratula
yalebulldogs.com/news/2025/11/24/womens-basketball-kastl-named-ivy-league-rookie-of-the-week.aspx
Egon bá
9 napja
Nagy büszkeséggel tölt el a lányom teljesítményeyalebulldogs.com/news/2025/11/24/womens-basketball-kastl-named-ivy-league-rookie-of-the-week.aspx
Szerkesztette: Egon bá
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
15 napja
Egy repülésből véletlenül sem szabad örökérvényű következtetést levonni egyetlen légitársaságnál semAlapvetően így van, de mindig van szabályt erősítő kivétel... fuck Ryanair 😛
r.baggio
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
17 napja
Saját tapasztalatból, a LOT-tal soha többé sehová! A többivel is repültem, azok ok...Én kétszer voltam velük Varsói átszállással Torontóban, nekem teljesen hibátlan volt
nagir

17 napja
Egy repülésből véletlenül sem szabad örökérvényű következtetést levonni egyetlen légitársaságnál semén eddig összesen 2x repültem 😊
r.baggio
és kétlem hogy valaha eljutok arra a pontra hogy rendes ítéletet mondjak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
17 napja
Egy repülésből véletlenül sem szabad örökérvényű következtetést levonni egyetlen légitársaságnál sem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
17 napja
Én 2013ban Varsóban átszállással, egy rémálom volt.én '19be mentem Lot-tal new yorkba, átszállás nélkülHa előre tervezel és legalább 2 hónappal előtte tudod mikor mész nagyjából, akkor most is 150 egy Budapest- New York 1 átszállással elég sok légitársaságnál pl: British, KLM, Air France, LOT, SwissSaját tapasztalatból, a LOT-tal soha többé sehová! A többivel is repültem, azok ok...
kapitnono
nagir
nekem nem volt gondom velük
Negritis, a vajda
Aztán Swissel, na az 5* volt! Tudom nem u.a. árkategória, de ha időben lefoglalod nagyon megéri.
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
17 napja
én '19be mentem Lot-tal new yorkba, átszállás nélkülHa előre tervezel és legalább 2 hónappal előtte tudod mikor mész nagyjából, akkor most is 150 egy Budapest- New York 1 átszállással elég sok légitársaságnál pl: British, KLM, Air France, LOT, SwissSaját tapasztalatból, a LOT-tal soha többé sehová! A többivel is repültem, azok ok...
kapitnono
nagir
nekem nem volt gondom velük
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
17 napja
Saját tapasztalatból, a LOT-tal soha többé sehová! A többivel is repültem, azok ok...Ha előre tervezel és legalább 2 hónappal előtte tudod mikor mész nagyjából, akkor most is 150 egy Budapest- New York 1 átszállással elég sok légitársaságnál pl: British, KLM, Air France, LOT, SwissÖrülök, hogy jól sikerült!Még annyi, hogy a repülést érdemes ilyenkorra tervezni, nekünk az Aer Lingus dublini átszállással kijött fejenként 200k-re, ráadásul Dublinban megcsinálják az amerikai beléptetést is.Szállás: nekünk barátnál ingyen volt, de aki keres, annak ajánlom az elővárosokat ( mi pl. White Plainsben voltunk), sokan foglalkoznak kiadással és olcsóbb, mintha a városban szállnál meg. Ha fizetnünk kellett volna, az 1000 dollár egy hétre + egyszeri 60 dollár tajarítási díj.majd valami beszámoló szerűséget írj! mit néztetek meg, mennyi időt voltatok, merre szálltatok meg, stb. óriási vágyunk, hogy az őszi central parkban sétáljunkNem megyek a Metlife-ba, ellentétben a szépszámú SF fannal itt a városban.Igazi bakancslistás kívánság teljesülve, úton New Yorkba 😊mi jovore tervezzuk epp ilyenkor november elejen 2 hetre igy, hogy lett kozvetlen jarat Maltarol, majd itt vagy PM-ben kernek beszamolot 😉 ja es persze jo szurkolast a Metlifeban!
Dzsokijuing
csebi
Ilyenkor jönni megéri, alig van turista és gyönyörű az idő!
Dzsokijuing
Ventura
Jersey még megfizethető, a közig határon belül pedig Queens, ami olcsóbb.
A bejutás vonattal 40 perc volt a Grand Centralig, csúcsidőn kívül (ami a reggeli munkába menéstől este 8-ig tart) egy 10 alkalmas gyűjtő 83 dollár. Bent a metró heti kártyával 34 dollár, ezt érdemes kiváltani.
Minden dràga ( normális kajáldák 10 dollártól kezdődnek), talán a benzint leszámítva, az 3-3,5 dollár egy gallon (3 liter).
A Central Park ősszel valóban csodálatos, a múzeumok közül a Met, a Moma és a Frick-gyűjtemény kötelező, de hosszú a sor.
Bronxba nappal sem, a Harlem viszont a 125.-től felfelé nappal teljesen rendben van, jók a kajáldák és van egy király autentik afrikai piac, a Malcolm Shabazz Market.
Az időtök többségét Manhattan viszi el, de érdemes kinézni Brooklynba, nagyon hangulatos, a gyaloghíd, a DUMBO és a Park Slope is csúcs.
Ingyen komp van Staten Islandre, amiről lehet fotózni a Szabadság- szobrot.
Röviden ennyi 😊
Dzsokijuing
Esta kötelező, most drágább lett, cserébe két évig érvényes.
Dzsokijuing
Mi anyuméknak vettünk február 9-16-ra British Airwaysnél fejenként 148ért. Nem akartam elhinni, amikor megláttam 😀
shawnka
kapitnono

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
23 napja
Oda- vissza feladott bőröndökkelOda vissza vagy csak oda ?Ha előre tervezel és legalább 2 hónappal előtte tudod mikor mész nagyjából, akkor most is 150 egy Budapest- New York 1 átszállással elég sok légitársaságnál pl: British, KLM, Air France, LOT, SwissÖrülök, hogy jól sikerült!Még annyi, hogy a repülést érdemes ilyenkorra tervezni, nekünk az Aer Lingus dublini átszállással kijött fejenként 200k-re, ráadásul Dublinban megcsinálják az amerikai beléptetést is.Szállás: nekünk barátnál ingyen volt, de aki keres, annak ajánlom az elővárosokat ( mi pl. White Plainsben voltunk), sokan foglalkoznak kiadással és olcsóbb, mintha a városban szállnál meg. Ha fizetnünk kellett volna, az 1000 dollár egy hétre + egyszeri 60 dollár tajarítási díj.majd valami beszámoló szerűséget írj! mit néztetek meg, mennyi időt voltatok, merre szálltatok meg, stb. óriási vágyunk, hogy az őszi central parkban sétáljunkNem megyek a Metlife-ba, ellentétben a szépszámú SF fannal itt a városban.Igazi bakancslistás kívánság teljesülve, úton New Yorkba 😊mi jovore tervezzuk epp ilyenkor november elejen 2 hetre igy, hogy lett kozvetlen jarat Maltarol, majd itt vagy PM-ben kernek beszamolot 😉 ja es persze jo szurkolast a Metlifeban!
Dzsokijuing
csebi
Dzsokijuing
Ventura
A bejutás vonattal 40 perc volt a Grand Centralig, csúcsidőn kívül (ami a reggeli munkába menéstől este 8-ig tart) egy 10 alkalmas gyűjtő 83 dollár. Bent a metró heti kártyával 34 dollár, ezt érdemes kiváltani.
Minden dràga ( normális kajáldák 10 dollártól kezdődnek), talán a benzint leszámítva, az 3-3,5 dollár egy gallon (3 liter).
A Central Park ősszel valóban csodálatos, a múzeumok közül a Met, a Moma és a Frick-gyűjtemény kötelező, de hosszú a sor.
Bronxba nappal sem, a Harlem viszont a 125.-től felfelé nappal teljesen rendben van, jók a kajáldák és van egy király autentik afrikai piac, a Malcolm Shabazz Market.
Az időtök többségét Manhattan viszi el, de érdemes kinézni Brooklynba, nagyon hangulatos, a gyaloghíd, a DUMBO és a Park Slope is csúcs.
Röviden ennyi 😊
Dzsokijuing
Dzsokijuing
Mi anyuméknak vettünk február 9-16-ra British Airwaysnél fejenként 148ért. Nem akartam elhinni, amikor megláttam 😀
shawnka
kapitnono
Dagobert bácsi

23 napja
Oda vissza vagy csak oda ?Ha előre tervezel és legalább 2 hónappal előtte tudod mikor mész nagyjából, akkor most is 150 egy Budapest- New York 1 átszállással elég sok légitársaságnál pl: British, KLM, Air France, LOT, SwissÖrülök, hogy jól sikerült!Még annyi, hogy a repülést érdemes ilyenkorra tervezni, nekünk az Aer Lingus dublini átszállással kijött fejenként 200k-re, ráadásul Dublinban megcsinálják az amerikai beléptetést is.Szállás: nekünk barátnál ingyen volt, de aki keres, annak ajánlom az elővárosokat ( mi pl. White Plainsben voltunk), sokan foglalkoznak kiadással és olcsóbb, mintha a városban szállnál meg. Ha fizetnünk kellett volna, az 1000 dollár egy hétre + egyszeri 60 dollár tajarítási díj.majd valami beszámoló szerűséget írj! mit néztetek meg, mennyi időt voltatok, merre szálltatok meg, stb. óriási vágyunk, hogy az őszi central parkban sétáljunkNem megyek a Metlife-ba, ellentétben a szépszámú SF fannal itt a városban.Igazi bakancslistás kívánság teljesülve, úton New Yorkba 😊mi jovore tervezzuk epp ilyenkor november elejen 2 hetre igy, hogy lett kozvetlen jarat Maltarol, majd itt vagy PM-ben kernek beszamolot 😉 ja es persze jo szurkolast a Metlifeban!
Dzsokijuing
csebi
Dzsokijuing
Ventura
Röviden ennyi 😊
Dzsokijuing
Dzsokijuing
shawnka
kapitnono
23 napja
Ha előre tervezel és legalább 2 hónappal előtte tudod mikor mész nagyjából, akkor most is 150 egy Budapest- New York 1 átszállással elég sok légitársaságnál pl: British, KLM, Air France, LOT, SwissÖrülök, hogy jól sikerült!Még annyi, hogy a repülést érdemes ilyenkorra tervezni, nekünk az Aer Lingus dublini átszállással kijött fejenként 200k-re, ráadásul Dublinban megcsinálják az amerikai beléptetést is.Szállás: nekünk barátnál ingyen volt, de aki keres, annak ajánlom az elővárosokat ( mi pl. White Plainsben voltunk), sokan foglalkoznak kiadással és olcsóbb, mintha a városban szállnál meg. Ha fizetnünk kellett volna, az 1000 dollár egy hétre + egyszeri 60 dollár tajarítási díj.majd valami beszámoló szerűséget írj! mit néztetek meg, mennyi időt voltatok, merre szálltatok meg, stb. óriási vágyunk, hogy az őszi central parkban sétáljunkNem megyek a Metlife-ba, ellentétben a szépszámú SF fannal itt a városban.Igazi bakancslistás kívánság teljesülve, úton New Yorkba 😊mi jovore tervezzuk epp ilyenkor november elejen 2 hetre igy, hogy lett kozvetlen jarat Maltarol, majd itt vagy PM-ben kernek beszamolot 😉 ja es persze jo szurkolast a Metlifeban!
Dzsokijuing
csebi
Dzsokijuing
Ventura
Röviden ennyi 😊
Dzsokijuing
Dzsokijuing
shawnka

24 napja
Vasárnap kora délután már a JFK felé vonatoztunk ragyogó napsütésben, hihetetlen, mekkorát fordult az idő, nekünk egész héten csúcs volt.vasárnap mi volt a program? láttam Jets meccsen, hogy szakad az eső, vagy ti azt megúsztátok? 😀Szállás: nekünk barátnál ingyen volt, de aki keres, annak ajánlom az elővárosokat ( mi pl. White Plainsben voltunk), sokan foglalkoznak kiadással és olcsóbb, mintha a városban szállnál meg. Ha fizetnünk kellett volna, az 1000 dollár egy hétre + egyszeri 60 dollár takarítási díj.majd valami beszámoló szerűséget írj! mit néztetek meg, mennyi időt voltatok, merre szálltatok meg, stb. óriási vágyunk, hogy az őszi central parkban sétáljunkNem megyek a Metlife-ba, ellentétben a szépszámú SF fannal itt a városban.Igazi bakancslistás kívánság teljesülve, úton New Yorkba 😊mi jovore tervezzuk epp ilyenkor november elejen 2 hetre igy, hogy lett kozvetlen jarat Maltarol, majd itt vagy PM-ben kernek beszamolot 😉 ja es persze jo szurkolast a Metlifeban!
Dzsokijuing
csebi
Dzsokijuing
Ventura
Revolut működik.
Röviden ennyi 😊
Dzsokijuing
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
24 napja
vasárnap mi volt a program? láttam Jets meccsen, hogy szakad az eső, vagy ti azt megúsztátok? 😀Szállás: nekünk barátnál ingyen volt, de aki keres, annak ajánlom az elővárosokat ( mi pl. White Plainsben voltunk), sokan foglalkoznak kiadással és olcsóbb, mintha a városban szállnál meg. Ha fizetnünk kellett volna, az 1000 dollár egy hétre + egyszeri 60 dollár takarítási díj.majd valami beszámoló szerűséget írj! mit néztetek meg, mennyi időt voltatok, merre szálltatok meg, stb. óriási vágyunk, hogy az őszi central parkban sétáljunkNem megyek a Metlife-ba, ellentétben a szépszámú SF fannal itt a városban.Igazi bakancslistás kívánság teljesülve, úton New Yorkba 😊mi jovore tervezzuk epp ilyenkor november elejen 2 hetre igy, hogy lett kozvetlen jarat Maltarol, majd itt vagy PM-ben kernek beszamolot 😉 ja es persze jo szurkolast a Metlifeban!
Dzsokijuing
csebi
Dzsokijuing
Ventura
Revolut működik.
Röviden ennyi 😊
Dzsokijuing

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Picit más a két ország megítélése az estaban de beszélgettem tavaly erről a középvezetői CBPs ismerősömmel aki azt tanácsolta h felesleges be próbálnom az estatEzt ennyire komolyan veszik?en jartam Szudanban, ok nem.Miért ez a megkülönböztetés?Még annyi, hogy a repülést érdemes ilyenkorra tervezni, nekünk az Aer Lingus dublini átszállással kijött fejenként 200k-re, ráadásul Dublinban megcsinálják az amerikai beléptetést is.nekunk elvileg lesz kozvetlen Maltarol jovo ilyenkor mar. csaladnak megy az Esta, nekem viszont kotelezo vizumot kernem.
Dzsokijuing
csebi
Dzsokijuing
csebi
Kollégám rendszeresen beírja Kubát és simán beengedik.
Asszem az Estában ezek az országok egy sorban szerepelnek.
Dzsokijuing
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
24 napja
Örülök, hogy jól sikerült!Még annyi, hogy a repülést érdemes ilyenkorra tervezni, nekünk az Aer Lingus dublini átszállással kijött fejenként 200k-re, ráadásul Dublinban megcsinálják az amerikai beléptetést is.Szállás: nekünk barátnál ingyen volt, de aki keres, annak ajánlom az elővárosokat ( mi pl. White Plainsben voltunk), sokan foglalkoznak kiadással és olcsóbb, mintha a városban szállnál meg. Ha fizetnünk kellett volna, az 1000 dollár egy hétre + egyszeri 60 dollár tajarítási díj.majd valami beszámoló szerűséget írj! mit néztetek meg, mennyi időt voltatok, merre szálltatok meg, stb. óriási vágyunk, hogy az őszi central parkban sétáljunkNem megyek a Metlife-ba, ellentétben a szépszámú SF fannal itt a városban.Igazi bakancslistás kívánság teljesülve, úton New Yorkba 😊mi jovore tervezzuk epp ilyenkor november elejen 2 hetre igy, hogy lett kozvetlen jarat Maltarol, majd itt vagy PM-ben kernek beszamolot 😉 ja es persze jo szurkolast a Metlifeban!
Dzsokijuing
csebi
Dzsokijuing
Ventura
Röviden ennyi 😊
Dzsokijuing
Dzsokijuing
24 napja
Ezt ennyire komolyan veszik?en jartam Szudanban, ok nem.Miért ez a megkülönböztetés?Még annyi, hogy a repülést érdemes ilyenkorra tervezni, nekünk az Aer Lingus dublini átszállással kijött fejenként 200k-re, ráadásul Dublinban megcsinálják az amerikai beléptetést is.nekunk elvileg lesz kozvetlen Maltarol jovo ilyenkor mar. csaladnak megy az Esta, nekem viszont kotelezo vizumot kernem.
Dzsokijuing
csebi
Dzsokijuing
csebi
Kollégám rendszeresen beírja Kubát és simán beengedik.
Asszem az Estában ezek az országok egy sorban szerepelnek.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
24 napja
en jartam Szudanban, ok nem.Miért ez a megkülönböztetés?Még annyi, hogy a repülést érdemes ilyenkorra tervezni, nekünk az Aer Lingus dublini átszállással kijött fejenként 200k-re, ráadásul Dublinban megcsinálják az amerikai beléptetést is.nekunk elvileg lesz kozvetlen Maltarol jovo ilyenkor mar. csaladnak megy az Esta, nekem viszont kotelezo vizumot kernem.
Dzsokijuing
csebi
Dzsokijuing
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
24 napja
Mert háborúpárti brüsszelita Soros-bérenc, mégis miért.Miért ez a megkülönböztetés?Még annyi, hogy a repülést érdemes ilyenkorra tervezni, nekünk az Aer Lingus dublini átszállással kijött fejenként 200k-re, ráadásul Dublinban megcsinálják az amerikai beléptetést is.nekunk elvileg lesz kozvetlen Maltarol jovo ilyenkor mar. csaladnak megy az Esta, nekem viszont kotelezo vizumot kernem.
Dzsokijuing
csebi
Dzsokijuing
😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
24 napja
Miért ez a megkülönböztetés?Még annyi, hogy a repülést érdemes ilyenkorra tervezni, nekünk az Aer Lingus dublini átszállással kijött fejenként 200k-re, ráadásul Dublinban megcsinálják az amerikai beléptetést is.nekunk elvileg lesz kozvetlen Maltarol jovo ilyenkor mar. csaladnak megy az Esta, nekem viszont kotelezo vizumot kernem.
Dzsokijuing
csebi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
24 napja
Még annyi, hogy a repülést érdemes ilyenkorra tervezni, nekünk az Aer Lingus dublini átszállással kijött fejenként 200k-re, ráadásul Dublinban megcsinálják az amerikai beléptetést is.nekunk elvileg lesz kozvetlen Maltarol jovo ilyenkor mar. csaladnak megy az Esta, nekem viszont kotelezo vizumot kernem.
Dzsokijuing
24 napja
Még annyi, hogy a repülést érdemes ilyenkorra tervezni, nekünk az Aer Lingus dublini átszállással kijött fejenként 200k-re, ráadásul Dublinban megcsinálják az amerikai beléptetést is.Szállás: nekünk barátnál ingyen volt, de aki keres, annak ajánlom az elővárosokat ( mi pl. White Plainsben voltunk), sokan foglalkoznak kiadással és olcsóbb, mintha a városban szállnál meg. Ha fizetnünk kellett volna, az 1000 dollár egy hétre + egyszeri 60 dollár tajarítási díj.majd valami beszámoló szerűséget írj! mit néztetek meg, mennyi időt voltatok, merre szálltatok meg, stb. óriási vágyunk, hogy az őszi central parkban sétáljunkNem megyek a Metlife-ba, ellentétben a szépszámú SF fannal itt a városban.Igazi bakancslistás kívánság teljesülve, úton New Yorkba 😊mi jovore tervezzuk epp ilyenkor november elejen 2 hetre igy, hogy lett kozvetlen jarat Maltarol, majd itt vagy PM-ben kernek beszamolot 😉 ja es persze jo szurkolast a Metlifeban!
Dzsokijuing
csebi
Dzsokijuing
Ventura
Röviden ennyi 😊
Dzsokijuing
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
24 napja
Szállás: nekünk barátnál ingyen volt, de aki keres, annak ajánlom az elővárosokat ( mi pl. White Plainsben voltunk), sokan foglalkoznak kiadással és olcsóbb, mintha a városban szállnál meg. Ha fizetnünk kellett volna, az 1000 dollár egy hétre + egyszeri 60 dollár takarítási díj.majd valami beszámoló szerűséget írj! mit néztetek meg, mennyi időt voltatok, merre szálltatok meg, stb. óriási vágyunk, hogy az őszi central parkban sétáljunkNem megyek a Metlife-ba, ellentétben a szépszámú SF fannal itt a városban.Igazi bakancslistás kívánság teljesülve, úton New Yorkba 😊mi jovore tervezzuk epp ilyenkor november elejen 2 hetre igy, hogy lett kozvetlen jarat Maltarol, majd itt vagy PM-ben kernek beszamolot 😉 ja es persze jo szurkolast a Metlifeban!
Dzsokijuing
csebi
Dzsokijuing
Ventura
Revolut működik.
Röviden ennyi 😊
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
25 napja
Persze-persze..Dzsoki!Elképesztő, konkrétan nem is kell vásárolnod, hogy meglegyen a jóság 😊
Nem álltál még be a masszív fűszagtól? Esküszöm nem emlékszem hogy az 5. vagy 6. napon hogy jutottam haza Jersey-be😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
Imádom a várost, konkrétan holnap beköltöznék (nem a fű miatt 😀 )
Dzsokijuing
😃