Make Love
27 feliratkozó
több mint 11 éve
Izraeli partnerünktől kaptunk így évkezdésre rengeteg gyümölgyöt amit szétosztottunk. Narancsot, grapefruitot, vérnarancsot, mangót, olyan gyümölcsöket is amikről még nem is hallottam. Soha életemben nem ettem még ilyen finom gyümölcsöket. Nem is lehet összehasonlítani a hazaival...HabiTéged is megvettek a zsidók 😀
több mint 11 éve
ott minden héten háború van, nem szüret...lehetne minden héten 😀HabiIzraeli partnerünktől kaptunk így évkezdésre rengeteg gyümölgyöt amit szétosztottunk. Narancsot, grapefruitot, vérnarancsot, mangót, olyan gyümölcsöket is amikről még nem is hallottam. Soha életemben nem ettem még ilyen finom gyümölcsöket. Nem is lehet összehasonlítani a hazaival...Habiakkor ez volt a "beetetés" 😛davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
lehetne minden héten 😀Izraeli partnerünktől kaptunk így évkezdésre rengeteg gyümölgyöt amit szétosztottunk. Narancsot, grapefruitot, vérnarancsot, mangót, olyan gyümölcsöket is amikről még nem is hallottam. Soha életemben nem ettem még ilyen finom gyümölcsöket. Nem is lehet összehasonlítani a hazaival...Habiakkor ez volt a "beetetés" 😛davemayer
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Izraeli partnerünktől kaptunk így évkezdésre rengeteg gyümölgyöt amit szétosztottunk. Narancsot, grapefruitot, vérnarancsot, mangót, olyan gyümölcsöket is amikről még nem is hallottam. Soha életemben nem ettem még ilyen finom gyümölcsöket. Nem is lehet összehasonlítani a hazaival...Habiakkor ez volt a "beetetés" 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Izraeli partnerünktől kaptunk így évkezdésre rengeteg gyümölgyöt amit szétosztottunk. Narancsot, grapefruitot, vérnarancsot, mangót, olyan gyümölcsöket is amikről még nem is hallottam. Soha életemben nem ettem még ilyen finom gyümölcsöket. Nem is lehet összehasonlítani a hazaival...
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Broncos #1seed, Vikings+Redskins PO :cool:, rég volt ilyen sikeres utolsó hetem szurkolóként...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Wow.... Gratula.
több mint 11 éve
maaaaajdnem, egy laborban dolgozom analitikusként 😊Ő az új osztályfőnök gondolom tanár 😛 😀TocaNa, szerdán már osztályvezetőként fogok bemenni dolgozni 😊JSanyoMit melózol? GRAFI
több mint 11 éve
Ő az új osztályfőnök gondolom tanár 😛 😀Na, szerdán már osztályvezetőként fogok bemenni dolgozni 😊JSanyoMit melózol? GRAFI
több mint 11 éve
Na, szerdán már osztályvezetőként fogok bemenni dolgozni 😊JSanyoMit melózol?
több mint 11 éve
"olyan mint a székely közmondás-gyűjtemény, bárhol fel lehet ütni!" 😊A mondások atyja te vagy, Sanyó, ne tagadd. 😀szabaInnen már csak egy apró lépés választja el a dakota közmondásoktól... 😀kaszo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
az azért messze van, de többször jelezték már, hogy életmód-tanácsadóra tudom inni magam 😀A mondások atyja te vagy, Sanyó, ne tagadd. 😀szabaInnen már csak egy apró lépés választja el a dakota közmondásoktól... 😀kaszo
és mielőtt megkérditek, nem ittam 😊
több mint 11 éve
A mondások atyja te vagy, Sanyó, ne tagadd. 😀szabaInnen már csak egy apró lépés választja el a dakota közmondásoktól... 😀
több mint 11 éve
szaba
10 550
A mondások atyja te vagy, Sanyó, ne tagadd. 😀
több mint 11 éve
vagy ahogy egy másik mondás tartja, házhoz jöttél lófaszért 😊Nekem nem rokonom. A feleségemnek igen.Má' mindegy.. Ha nem a csajokat nézed buzi vagy, ha a csajokat perverz mert rokon, ha a gyerekeket pedofil, szóval ebből már nem jössz ki jól... 😛 😀 😀 apeszos
Például a feleségem fiú unokatestvérének barátnője miben rokonom nekem?Bazzani
több mint 11 éve
Sajnállak ha neked ambivalens érzés az ha előtted van egy jó nő és ránézel 😀 Ahogy barátnőm mondja minden férfi ,férfiből van , szóval amíg a tettek mezejére nem lép semmi perverz nincs benne szerintem 😀Legalább hagy beszélje ki.Nem kárhoztatlak, mert emberből vagy, csak a párbeszédek elnyúlása végett írtam, amit. 😀szabaMajd látod, ha egyszer összejössz egy csajjal akinek a tesójáról kiderül, hogy egy bombázó. Nem egy haverom járt így. De ha ez akkora dolog hát akkor biztos ez az én legnagyobb perverzióm évi kétszer.BazzaniNekem nem rokonom. A feleségemnek igen.Hát, azért te is érzed, hogy meredek pálya ez. 😀szaba
Nem lehet könnyű ilyen ambivalens érzésekkel nyugovóra térni évről évre.
Én drukkolok Bazzaninak, hogy sikerüljön felébresztenie magában az alvó oroszlánt, és a a vágyak kusza erdejéből kilépjen a tettek tiszta mezejére.
Sobri Jóska
Basszus most Bazzát szívatjuk akkor visszavonom egy perverz apuka vagy menjél inkább kurvázni mert az jobban illik... 😀
több mint 11 éve
Legalább hagy beszélje ki.Nem kárhoztatlak, mert emberből vagy, csak a párbeszédek elnyúlása végett írtam, amit. 😀szabaMajd látod, ha egyszer összejössz egy csajjal akinek a tesójáról kiderül, hogy egy bombázó. Nem egy haverom járt így. De ha ez akkora dolog hát akkor biztos ez az én legnagyobb perverzióm évi kétszer.BazzaniNekem nem rokonom. A feleségemnek igen.Hát, azért te is érzed, hogy meredek pálya ez. 😀szaba
Nem lehet könnyű ilyen ambivalens érzésekkel nyugovóra térni évről évre.
Én drukkolok Bazzaninak, hogy sikerüljön felébresztenie magában az alvó oroszlánt, és a a vágyak kusza erdejéből kilépjen a tettek tiszta mezejére.
több mint 11 éve
szaba
10 550
Nem kárhoztatlak, mert emberből vagy, csak a párbeszédek elnyúlása végett írtam, amit. 😀Majd látod, ha egyszer összejössz egy csajjal akinek a tesójáról kiderül, hogy egy bombázó. Nem egy haverom járt így. De ha ez akkora dolog hát akkor biztos ez az én legnagyobb perverzióm évi kétszer.BazzaniNekem nem rokonom. A feleségemnek igen.Hát, azért te is érzed, hogy meredek pálya ez. 😀szaba
több mint 11 éve
Majd látod, ha egyszer összejössz egy csajjal akinek a tesójáról kiderül, hogy egy bombázó. Nem egy haverom járt így. De ha ez akkora dolog hát akkor biztos ez az én legnagyobb perverzióm évi kétszer.Nekem nem rokonom. A feleségemnek igen.Hát, azért te is érzed, hogy meredek pálya ez. 😀szaba
több mint 11 éve
Inkább vagyok perverz rokonnéző, mint pedofil vagy buzi. 😊Nekem nem rokonom. A feleségemnek igen.Má' mindegy.. Ha nem a csajokat nézed buzi vagy, ha a csajokat perverz mert rokon, ha a gyerekeket pedofil, szóval ebből már nem jössz ki jól... 😛 😀 😀 apeszos
több mint 11 éve
Így van. Ha szeretnéd helyrehozni a dolgokat, menj el kurvázni 😉 😊Nekem nem rokonom. A feleségemnek igen.Má' mindegy.. Ha nem a csajokat nézed buzi vagy, ha a csajokat perverz mert rokon, ha a gyerekeket pedofil, szóval ebből már nem jössz ki jól... 😛 😀 😀 apeszos
Do your job