Muzikális kulturálódás
16 feliratkozó
59 perce
13 év szünet után új Boards of Canada album: boardsofcanada.bandcamp.com/album/inferno
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 órája
Azáriától egy dalt hallgattam a közepéig, én sem vagyok nagy expert.de slow kurvára nem ért hozzá valszeg.Bocsánat, szóval slow kivételével elájultunk tőlük.kerüljük az általánosítást, ha kérhetem!Valamikor volt már itt, akkor is elájultunk tőlük.
Jól látom, hogy ez még nem volt itt téma? 😊
A rendszerbontó koncert után mutatta haverom, mondom faszák, szenzációs kosztümök. Azóta többször eszembe jutott és megnéztem ezt a minikoncertet és hogy ketten micsoda zajt és nem evilági hangzást tudnak csinálni, ekkor láttam, hogy mikrotonális gitárokkal játszik a csávó. Az utóbbi egy-két hétben nagyon felkapta őket a YouTube, rengeteg ilyen tartalom jön fel.
dancogo
Dzsokijuing
slowmotion
Dzsokijuing
gondoltam utánajárok ennek a nagy Azahriah-őrületnek, elkezdem hallgatni időrendi sorrendben a diszkográfiát.
nettó hallgathatatlannak találtam, mert a gitár hiába hozott helyenként Frusciante vibe-ot, az ének abszolút tönkrebaszta az egészet. mintha egy teszkós Akon ugrott volna be a mikrofon mögé helyettesíteni a frontembert. kb olyan volt, mint amikor fiatalabb koromban hallottam 30Y-t is, és ott meg Beck Z énekhangja idegesített kurvára.
az arénakoncertes album volt olyan, hogy ott már egyben volt a hangzás, na de addig meg pont nem ilyen volt az egész, szóval akkor honnan gondolta három arénányi ember, hogy ilyen lesz?
slowmotion
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 órája
de slow kurvára nem ért hozzá valszeg.Bocsánat, szóval slow kivételével elájultunk tőlük.kerüljük az általánosítást, ha kérhetem!Valamikor volt már itt, akkor is elájultunk tőlük.
A rendszerbontó koncert után mutatta haverom, mondom faszák, szenzációs kosztümök. Azóta többször eszembe jutott és megnéztem ezt a minikoncertet és hogy ketten micsoda zajt és nem evilági hangzást tudnak csinálni, ekkor láttam, hogy mikrotonális gitárokkal játszik a csávó. Az utóbbi egy-két hétben nagyon felkapta őket a YouTube, rengeteg ilyen tartalom jön fel.
dancogo
Dzsokijuing
slowmotion
Dzsokijuing
gondoltam utánajárok ennek a nagy Azahriah-őrületnek, elkezdem hallgatni időrendi sorrendben a diszkográfiát.
nettó hallgathatatlannak találtam, mert a gitár hiába hozott helyenként Frusciante vibe-ot, az ének abszolút tönkrebaszta az egészet. mintha egy teszkós Akon ugrott volna be a mikrofon mögé helyettesíteni a frontembert. kb olyan volt, mint amikor fiatalabb koromban hallottam 30Y-t is, és ott meg Beck Z énekhangja idegesített kurvára.
az arénakoncertes album volt olyan, hogy ott már egyben volt a hangzás, na de addig meg pont nem ilyen volt az egész, szóval akkor honnan gondolta három arénányi ember, hogy ilyen lesz?
1 órája
Bocsánat, szóval slow kivételével elájultunk tőlük.kerüljük az általánosítást, ha kérhetem!Valamikor volt már itt, akkor is elájultunk tőlük.
dancogo
Dzsokijuing
slowmotion
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
3 órája
kerüljük az általánosítást, ha kérhetem!Valamikor volt már itt, akkor is elájultunk tőlük.
dancogo
Dzsokijuing
3 órája
Valamikor volt már itt, akkor is elájultunk tőlük.
dancogo
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 órája
medium.com/@firalim/one-person-created-a-fake-japanese-metal-band-got-100-000-fans-got-caught-and-then-hired-seven-8c89fbe073bd
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 órája
22 órája
Nem tudom volt-e már, de nagy kedvencem a 2000-es évek elejéből (mármint a banda).Kicsit hosszúra sikerült ez az album, gondolom mindent kiakartak adni magukból, mert ritkán csinálnak albumot.
www.youtube.com/watch?v=x-lx8DVYmKQ&list=OLAK5uy_k_iQ6NLk0HPv_SHwCwa6BIMNa1MJ7uuDc
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
23 órája
Na Rocky jon Budapestre. Eddig 2x maradt el de ez most nem Sziget szoval bizakodo vagyok😀
8 napja
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
8 napja
Hát nagyon király volt... 67 évesen amit lenyomott...A tegnapi Infinite dreams miatt rohadtul irigyellek.Na, holnap Uránia moziban meglessük ezt a Maiden dokut.😊Nem ez a topic, de az asszony kérésére jövő héten Athénba megyünk a koncertjükre, nem ismerem nagyon őket, de remélem jó lesz...
zavi27
gyurczi
Tactful Cactus
Nem véletlen mondta, hogy Athénban kellett kezdeni a tourt... az az energia ami a közönségtől is áradt az lenyűgöző volt, bár lehet azért, mert nem voltam még heavy metal koncerten, mert nem az én zeném...
Annak ellenére, hogy alig ismerem őket, nagyon élveztem a koncertet...
Következik Metalica dupla Pesten, aztán | Pet Shop Boys megint Athénban |
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
9 napja
A tegnapi Infinite dreams miatt rohadtul irigyellek.Na, holnap Uránia moziban meglessük ezt a Maiden dokut.😊Nem ez a topic, de az asszony kérésére jövő héten Athénba megyünk a koncertjükre, nem ismerem nagyon őket, de remélem jó lesz...
zavi27
gyurczi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
14 napja
youtu.be/JszL2u_SbMY?is=3-yygRTHvxo1yqS_Imádom, mikor dínó punkbandák úgy zúzzák, mintha nem lenne holnap.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
14 napja
Azt dobta fel a google is de az nem ez.Segítség!Nem a Waking?
Elkaptam egy pár nappal ezelőtt egy facebookos reelben a future islandstől egy számot.
A számcím nincs meg, az énekes meg elèg fura angolt nyom… talán valami olyasmi lehet a refrén, hogy “ if you hate… if you hate all the money”
Egyszerűen nem találom és ha lyrucsre probálok keresni akkor se.
Esetleg valaki?
Cowboykarcsi90
warr_b
Közbe megtaláltam, a the dream of me and you volt az, csak a reels amit láttam az kb a szám közepétől kezdődik és a szöveg is if you hate for the money nem hate all the money, azért nem leltem.
De köszi azért
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
14 napja
Segítség!Nem a Waking?
Elkaptam egy pár nappal ezelőtt egy facebookos reelben a future islandstől egy számot.
A számcím nincs meg, az énekes meg elèg fura angolt nyom… talán valami olyasmi lehet a refrén, hogy “ if you hate… if you hate all the money”
Esetleg valaki?
Cowboykarcsi90

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
14 napja
Segítség!Elkaptam egy pár nappal ezelőtt egy facebookos reelben a future islandstől egy számot.
Esetleg valaki?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
14 napja
RIP Ike WillisFrank Zappa énekese, a hangja olyan albumokon keresztül égett életem végéig az agyamba mint a Joe's Garage, You Are What You Is, Tinseltown Rebellion és a Broadway The Hard Way.
www.youtube.com/watch?v=xcp3yRs8iak&list=RDxcp3yRs8iak&start_radio=1
Miközben pedig szemezgettem kamaszkori go-to slágereim közt szomorúan konstatáltam, hogy a Turtles (és Zappa) szintén legendás énekes duójának, a Flo & Eddienek is egyik tagja, Mark Volman is elhunyt tavaly. 😕
www.youtube.com/watch?v=6ztmHcQTYHo&list=RD6ztmHcQTYHo&start_radio=1
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
16 napja
Lökött csaj vs háborúsbűnös autokratát kiszolgáló csaló. Nem lepne meg ha így lenne 😉Ausztria után Bulgária is megmentette a versenyt 😊Van egy olyan érzésem, hogy szinte mindenki a bolgár lánynak drukkolt és nem az akkor élen állónak.
Heisman nádor
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
16 napja
Ausztria után Bulgária is megmentette a versenyt 😊Van egy olyan érzésem, hogy szinte mindenki a bolgár lánynak drukkolt és nem az akkor élen állónak.
Heisman nádor
16 napja
Ausztria után Bulgária is megmentette a versenyt 😊Első kelet-európai győzelem úgy hogy az ukránoknak nem volt a pályán az oroszok elleni harc bármilyen formája 2011 óta.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
16 napja
Bulgária nyerte az Euroviziót.
16 napja
Vagy ha a Monarchia egész területe játszik, mehetne ő is, komoly jô szereplési esélyekkel.Ausztria: Monarchia felállásban indulnak otthon, ugyanis egy Budapesten született srácot választottak táncikálni.Akkor nekünk jövőre egy bécsi születésűt kell küldeni, visszatérésre
Heisman nádor
zacknorb
www.youtube.com/watch?v=txlWJgF0PY0
16 napja
Ausztria: Monarchia felállásban indulnak otthon, ugyanis egy Budapesten született srácot választottak táncikálni.Akkor nekünk jövőre egy bécsi születésűt kell küldeni, visszatérésre
Heisman nádor
Poloska vagyok.