NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
28
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
23
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
16
8
22:25
Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 13 éve
Hogy lenne túl nagy a hype Ákos esetében?sobri= Ákos? 😮 😮 😮
Tényleg nem értem.
Egy tehetséges, sokoldalú, sikeres előadó, aki önerejéből jutott a mainstreamben oda, ahol van.
Nem ment le kutyába soha, kialakított egy rajongótábort, nem a média nyomta érdemtelenül oda, ahol van, nem celebeskedik, dögöljek meg, nem értem mi benne a túl nagy hype. Áruld el, légy oly kedves, hogy ott ahol te élsz, mi az a túl nagy hype, ami az ő megítélésén rontana.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Hogy lenne túl nagy a hype Ákos esetében?Tényleg nem értem.
Egy tehetséges, sokoldalú, sikeres előadó, aki önerejéből jutott a mainstreamben oda, ahol van.
Nem ment le kutyába soha, kialakított egy rajongótábort, nem a média nyomta érdemtelenül oda, ahol van, nem celebeskedik, dögöljek meg, nem értem mi benne a túl nagy hype. Áruld el, légy oly kedves, hogy ott ahol te élsz, mi az a túl nagy hype, ami az ő megítélésén rontana.
több mint 13 éve
A közhelyek viszont hatásosak, és igazak.Fejős Éva a A magyar (női) Coelho 😊 én Máraira mondanám mondjuk azt, hogy "túl nagy a hype" 😂
Nem könnyű eredeti, találó közhelyet előállítani, ez szóljon Ákos mellett, de a hasonlat egyébként jó.
Szerintem pl. Coleho se szar, csak mondjuk Borges, Márai vagy Moravia után nem túl eredeti, de ettől még annak, aki ezeket nem olvasta jó, és sokkal jobb, mint mondjuk Fejős Éva. 😊Sobri Jóska
na de ez már off
ez kevésbé
http://www.youtube.com/watch?v=kNf54L5uFZI
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Már megint azt olvasod a szövegemből amit akarsz 😊Én is utálom. + szvsz. túl nagy a hype.eaglesmcnabbTúl nagy a hype. 😂
Ez aztán az érv.
Szar a Beatles, Elvis, a Queen, Armstrong, Ray Charles, Mozart, Bach, stb mert túl nagy a hype.
Sőt, minden nagy író, filmrendező, valamint Buddha és Jézus is szar, mert túl nagy a hype. 😀Sobri Jóska
úgy értem túl nagy a hype ahhoz képest mint amekkora énekesnek tartom. De ez csupán az én magánvéleményem amivel nem muszáj egyet érteni, viszont a Beatlest, Elvist, és legfőképpen Jézust kár belekeverni 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nekem a katona imájáról a névadó szám,a fénybe nézz és a szinbád dala is nagyon bejön.Meg az óda is kimondottan tettszik,de hát ugye izlések és pofonok.Ebben a 4 gigás pakkban van az is(már mint bonanza) 😀 Csak egyszerűen addig még nem jutottam el.Nyilván a nagyon ismert számaikat mint a valami véget ért,vagy a nem ér semmit a dal,meg ezeket ismerem de ebben egyébként még nem sikerült elmélyülnöm.De rajat vagyok az ügyön.Cowboykarcsiazt írtad, hogy átrágtad magad rajta, ezek szerint mégse 😛 amúgy a katona imája messze a legrosszabb lemeze, és bár én még mindig bírom és nem tudom megérteni az őt ért kritikák java részét, azt elismerem, hogy az évek során óriási sznobbá váltJJ Tiller
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
a beatles jó példa.jobs bejelentése pár hónappal ezelőtt:
apple olyan bejelentést tesz ami örökre megváltoztat mindent.
dobpergés: kapható a beatles összes iTunes-on.
(nyilván nem szarozom őket)
több mint 13 éve
Én is utálom. + szvsz. túl nagy a hype.eaglesmcnabbTúl nagy a hype. 😂
Ez aztán az érv.
Szar a Beatles, Elvis, a Queen, Armstrong, Ray Charles, Mozart, Bach, stb mert túl nagy a hype.
Sőt, minden nagy író, filmrendező, valamint Buddha és Jézus is szar, mert túl nagy a hype. 😀
több mint 13 éve
A közhelyek viszont hatásosak, és igazak.Nem könnyű eredeti, találó közhelyet előállítani, ez szóljon Ákos mellett, de a hasonlat egyébként jó.
Szerintem pl. Coleho se szar, csak mondjuk Borges, Márai vagy Moravia után nem túl eredeti, de ettől még annak, aki ezeket nem olvasta jó, és sokkal jobb, mint mondjuk Fejős Éva. 😊
több mint 13 éve
Ebben a 4 gigás pakkban van az is(már mint bonanza) 😀 Csak egyszerűen addig még nem jutottam el.Nyilván a nagyon ismert számaikat mint a valami véget ért,vagy a nem ér semmit a dal,meg ezeket ismerem de ebben egyébként még nem sikerült elmélyülnöm.De rajat vagyok az ügyön.Cowboykarcsiazt írtad, hogy átrágtad magad rajta, ezek szerint mégse 😛 amúgy a katona imája messze a legrosszabb lemeze, és bár én még mindig bírom és nem tudom megérteni az őt ért kritikák java részét, azt elismerem, hogy az évek során óriási sznobbá vált
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ákost sokmindenért lehet utálni meg szeretni de a minőséget itthon ő képviseli.
több mint 13 éve
Én is utálom. + szvsz. túl nagy a hype.Ákos... 😊Én a nagyon második vagyok... Elképesztően rühellem.
Azt mondják, hogy valaki vagy szereti, vagy utálja, hát te az elöbbi.
És érdekes, de én az egyik se. Van pár igazán telitalálat szövege, de van pár teljesen kulimászos, álmisztikus, hipermű fosa is.
Viszont ha valaki ennyire rádörgöli magát a politikára, mint ő, az űberciki.
És az az érdekes, hogy ő nem műfajának egy B-kategóriás sztárocskája, mint (na ezeket inkább töröltem 😊 ), hanem valóban egy közkedvelt, sokak által szeretett eredeti, tehetséges előadó, szerző.
Dehát az elmebaj nem tehetség szerint válogat. 😊Sobri Jóska
A magyar zene Coelho-ja közhelygyártásban.
Az OV-fétise sem javított a megítélésén nálam az biztosharomt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ákos... 😊Én a nagyon második vagyok... Elképesztően rühellem.
És érdekes, de én az egyik se. Van pár igazán telitalálat szövege, de van pár teljesen kulimászos, álmisztikus, hipermű fosa is.
És az az érdekes, hogy ő nem műfajának egy B-kategóriás sztárocskája, mint (na ezeket inkább töröltem 😊 ), hanem valóban egy közkedvelt, sokak által szeretett eredeti, tehetséges előadó, szerző.
A magyar zene Coelho-ja közhelygyártásban.
Az OV-fétise sem javított a megítélésén nálam az biztos
több mint 13 éve
azért amiért neked ákos idézetaz igazi ákos fanok nem OV beszédeket hallgatnak?briareosOFF:
Régen meg akartam már kérdezni,miért vannak kiírva ezek a userek a aláírásodban?Cowboykarcsi
több mint 13 éve
az igazi ákos fanok nem OV beszédeket hallgatnak?briareosOFF:
Régen meg akartam már kérdezni,miért vannak kiírva ezek a userek a aláírásodban?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Ákos... 😊Egyébként régebben én is kimondottan utáltam.Aztán pár éve úgy észre vettem hogy egy két száma nem is rossz.Aztán pár hónappal ez előtt bele futottam a katona imája c albumba és onnan teljesen beszippantott.Van akit zavarnak a hülyeségei de én eltudok vonatkoztatni tőle.(Egyik ismerősöm pl azért nem hallgat queent mert ugye Freddy meleg volt)
több mint 13 éve
Ebben a 4 gigás pakkban van az is(már mint bonanza) 😀 Csak egyszerűen addig még nem jutottam el.Nyilván a nagyon ismert számaikat mint a valami véget ért,vagy a nem ér semmit a dal,meg ezeket ismerem de ebben egyébként még nem sikerült elmélyülnöm.De rajat vagyok az ügyön.
több mint 13 éve
Ákos... 😊Azt mondják, hogy valaki vagy szereti, vagy utálja, hát te az elöbbi.
Dehát az elmebaj nem tehetség szerint válogat. 😊
több mint 13 éve
az igazi ákos fanok nem OV beszédeket hallgatnak?
több mint 13 éve
Egyik ismerős érdeklődött nálam:ez valószínűleg valamelyik ismertebb szám átdolgozása lehet
melyik az a szám amelyikben azt éneklik hogy:
"facebook boys in the house facebook girls in the house myspace boys in the house" és így tovább...
Valaki nem tudja?Little Jarry
az igazi Ákos fanok meg Bonanza Banzájt hallgatnak 😉
---
több mint 13 éve
Na sikerült magam átrágni 4 gigabyte-nyi Ákos munkásságon.Hát bejövős nagyon.Ha megengeditek néhányat szemezgetek ide bár 10szer ennyit is be tudnék raknihttp://www.youtube.com/watch?v=qABvYQxszro
Ez a miénk
http://www.youtube.com/watch?v=H175y5K3bx4
A lámpagyújtogató dala
http://www.youtube.com/watch?v=SD7dtc0Lj4U
Ne titkold(Talán Ákos legjobb szerelmes nótája)
http://www.youtube.com/watch?v=nVsf4iMCghM
Majom a ketrecben andante verzió(ha már rangként hordom)
http://www.youtube.com/watch?v=_oe8eTX9IeY
Szabadíts fel!
http://www.youtube.com/watch?v=QLRJ5QU64YU
Keresd meg a lányt!
http://www.youtube.com/watch?v=fvGftBay1WE
Csillagok alatt
http://www.youtube.com/watch?v=hnVqDNjt_9M
Láss bennem mást
http://www.youtube.com/watch?v=y38ReW34LTk
Gondolnék rád(bocs ez elég szar minőségű felvétel)
Próbáltam a kevésbé ismert "sláger"számait összegyűjteni,azokat úgyis szinte mindenki ismeri.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyik ismerős érdeklődött nálam:melyik az a szám amelyikben azt éneklik hogy:
"facebook boys in the house facebook girls in the house myspace boys in the house" és így tovább...
Valaki nem tudja?
több mint 13 éve
és a Fake által említett lacrosse legendának, Mikey Powellnek tényleg jó hangja is van 😊http://www.mikeypowellmusic.com/
a fenti linkről ingyen leszedhető kislemeze, melyben az egyik szám a John Denver-féle Country Roads
---
több mint 13 éve
Mennyire más a Drowning Pool a három különböző énekessel:Bezony. Az első albumuk a legjobb. Az megunhatatlan. 😊
Bodies Dave Williamsszel, R.I.P. 😕
Step Up Jason Jonesszal
37 stiches a jelenlegi Ryan McCombsszal.tenorx
R.I.P. Dave :/ 😕
több mint 13 éve
Magyar népzene modern köntösben. http://www.youtube.com/watch?v=WNXKY4ToqBw
Más. Tudtok nekem mutatni banjos számokat az akusztikusabb stílusokból? Szívesen meghallgatnék néhány penge rétegzenét.
szerk.: Külön köszönet jár az efféle déli rock példányokért. 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Mennyire más a Drowning Pool a három különböző énekessel:Bodies Dave Williamsszel, R.I.P. 😕
Step Up Jason Jonesszal
37 stiches a jelenlegi Ryan McCombsszal.