NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
TP ma is sziporkázott a Miami-Los Angeles meccsen"...ölbe is venné(a Lakers GMje) és simogatná a fejét ha nem lenne 130 kiló(Bynum)"
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Kicsit félreértettél , nem azt várom hogy geyedül vigyék csak amíg 2 ilyen ember és mellettük még Bosh is a csapatban van előre leírni őket fatális baromság az hogy ők maguktól mit várnak, hát bajnoki címet triviális. Igen a Knicks még fekete lő nekem is nagyon bírom őket ,remélem elkerülik a Heatet. Viszont Boston ,ORlando duótól én kevésbé félek ,aztán majd kiderül. 😊Én továbbra sem tudom megérteni ezen kijelentéseket. Azért ez a csapat közel sem játszik annyira katasztrófálisan mint sokat leírják. Vannak gondok nem klappol minden de hát aki azt várta hogy hipphopp legjobb csapat lesznek az nem ért az NBAhez(no offense ).Ezt ők várták saját meguktól, és ezt támogatták ESPN szakértők, szóval érthető a szurkolók csalódottsága, még akkor is, ha szerintem is teljes marhaság. A Kelet a bostoni troja érkezéséig gyakorlatilag töküres volt, dominált a Pistons, aztán annyi, de a Heat se tud sokat összerakni a rájátszásban, mióta bajnoki címet nyertek, és James se döntőzött többet (az ilyeneknek tudom, nincs értelme, de ha nem Saunders a pistons edzője, akkor nem nyerték volna meg azt a párharcot, de tökmindegy). Szóval nem olyan egyszerű ez az egyedül viszem a csapatot a döntőig. Most nem adottak ehhez a körülmények. A Magicet se írnám még le, ha Arenas, Richardson, akár Redick kifog egy olyan napot, ők bárki ellen felkarcolnak a táblára 30 pontot, az meg eldönthet egy párharcot. És tudom, hogy szokás szerint most megint a Heatről szól, mrt tavaly karácsony óta újra meccset ynertek, de a Knicks igencsak jó formában van, elég kemény volt a sorsolásuk, Billups nélkül, és jól vették az akadályokat. Ha hat meccsen kivernék a Heatet, személy szerint nem lennék meglepve. Végre-valahára van hat csapat Keleten. Közben a Bulls "fantasztikus" negyvenvalahány győzelemmel megnyerte a csoportot 20 meccse a szezon vége előtt. Hát igen, a többi gárda még mindig egy nagy rakás.......füligjimmy
Azt meg hogy rájátszában esélyük se lesz amikor 2 olyan ember van aki egyedül vitte a csapatát a döntőig majd az egyik ott nyert a másik kikapott hát nem tudom én ilyet leírni se mernék. Nem ők a legnagyobb esélyesek de ez a Heat nem fogja könnyen adni magát és meglepődnék ha a Bulls és a Celticsen kívül keletről valaki megnehezítené a dolgát.Toca
több mint 13 éve
pff. kissé beleszaladt a késbe a Suns 😊jöjjön vissza azonnal
A Digó mennyit játszott mióta itt van? fél meccset? Tényleg hatalmas szerzemény volt. Érdekes módon a nem olaszok simán játszanak sérülésekkel, de ő kezelteti magát. Igazi olasz küzdőszellem.haromt
sírva nézem a meccseket mióta anthony cartert megszereztük
több mint 13 éve
Én továbbra sem tudom megérteni ezen kijelentéseket. Azért ez a csapat közel sem játszik annyira katasztrófálisan mint sokat leírják. Vannak gondok nem klappol minden de hát aki azt várta hogy hipphopp legjobb csapat lesznek az nem ért az NBAhez(no offense ).Ezt ők várták saját meguktól, és ezt támogatták ESPN szakértők, szóval érthető a szurkolók csalódottsága, még akkor is, ha szerintem is teljes marhaság. A Kelet a bostoni troja érkezéséig gyakorlatilag töküres volt, dominált a Pistons, aztán annyi, de a Heat se tud sokat összerakni a rájátszásban, mióta bajnoki címet nyertek, és James se döntőzött többet (az ilyeneknek tudom, nincs értelme, de ha nem Saunders a pistons edzője, akkor nem nyerték volna meg azt a párharcot, de tökmindegy). Szóval nem olyan egyszerű ez az egyedül viszem a csapatot a döntőig. Most nem adottak ehhez a körülmények. A Magicet se írnám még le, ha Arenas, Richardson, akár Redick kifog egy olyan napot, ők bárki ellen felkarcolnak a táblára 30 pontot, az meg eldönthet egy párharcot. És tudom, hogy szokás szerint most megint a Heatről szól, mrt tavaly karácsony óta újra meccset ynertek, de a Knicks igencsak jó formában van, elég kemény volt a sorsolásuk, Billups nélkül, és jól vették az akadályokat. Ha hat meccsen kivernék a Heatet, személy szerint nem lennék meglepve. Végre-valahára van hat csapat Keleten. Közben a Bulls "fantasztikus" negyvenvalahány győzelemmel megnyerte a csoportot 20 meccse a szezon vége előtt. Hát igen, a többi gárda még mindig egy nagy rakás.......
Azt meg hogy rájátszában esélyük se lesz amikor 2 olyan ember van aki egyedül vitte a csapatát a döntőig majd az egyik ott nyert a másik kikapott hát nem tudom én ilyet leírni se mernék. Nem ők a legnagyobb esélyesek de ez a Heat nem fogja könnyen adni magát és meglepődnék ha a Bulls és a Celticsen kívül keletről valaki megnehezítené a dolgát.Toca
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de pont ez az h a Bulls és a Celtics ellen 0-6al állunk de ha idevesszük a Knickset meg az Orlandot akkor is csak 2-8 és a 8 L-ből egyik sem olyan volt h mákja volt az ellenfélnek, egyszerűen a Wade James duó nem bír ennyit mivel a csapatból csak Bosh és elvétve Miller v Chalmers és nagyritkán Ilgaluskas tud segíteni. azt meg pont feletted írták h ugyan egyedül mindketten vittek már csapatot a döntőbe, de még közel sincsenek annyira egymáshoz szokva h akarva-akaratlanul ne nehezítsék a másik játékát.most h Chalmers meg Miller is hozzátett vmit a trió játékához persze h nyerünkÉn továbbra sem tudom megérteni ezen kijelentéseket. Azért ez a csapat közel sem játszik annyira katasztrófálisan mint sokat leírják. Vannak gondok nem klappol minden de hát aki azt várta hogy hipphopp legjobb csapat lesznek az nem ért az NBAhez(no offense ).
kár h POban semmire nem fogunk jutni :rolleyes:kristof
több mint 13 éve
most h Chalmers meg Miller is hozzátett vmit a trió játékához persze h nyerünkÉn továbbra sem tudom megérteni ezen kijelentéseket. Azért ez a csapat közel sem játszik annyira katasztrófálisan mint sokat leírják. Vannak gondok nem klappol minden de hát aki azt várta hogy hipphopp legjobb csapat lesznek az nem ért az NBAhez(no offense ).
kár h POban semmire nem fogunk jutni :rolleyes:kristof
Azt meg hogy rájátszában esélyük se lesz amikor 2 olyan ember van aki egyedül vitte a csapatát a döntőig majd az egyik ott nyert a másik kikapott hát nem tudom én ilyet leírni se mernék. Nem ők a legnagyobb esélyesek de ez a Heat nem fogja könnyen adni magát és meglepődnék ha a Bulls és a Celticsen kívül keletről valaki megnehezítené a dolgát.
több mint 13 éve
gsn
3 548
A New York Knicks jegyárai átlagosan 49 %-kal emelkednek a következő szezonra. Hihetetlen szám. Az MSG felújítása a fő indok, amelynek majd 1 milliárd dollár lesz a költsége.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Tévedés. Karl nem nyert azóta, a Denver "csak" szűk 7 esztendős böjtöt szakított meg.pff. kissé beleszaladt a késbe a Suns 😊'97 óta most nyertetek először az Airways Centerben,belefér 😛Cowboykarcsi
A Digó mennyit játszott mióta itt van? fél meccset? Tényleg hatalmas szerzemény volt. Érdekes módon a nem olaszok simán játszanak sérülésekkel, de ő kezelteti magát. Igazi olasz küzdőszellem.haromt
Ty Lawson pedig egyre királyabb, tudtam én, hogy már év elejétől mehetett volna kezdőnek, főleg néha novemberi-decemberi Billups játékát látva.
több mint 13 éve
A Heat legnagyobb gondja jelenleg szerintem hogy Wade és James nagyon nem passzolnak egymáshoz.És ezt lehetett sejteni már a nyáron is,gyakorlatilag két ugyanolyan vagy nagyon hasonló stílusú játékos ugyanolyan erősségekkel gyengeségekkel,ha egyszerre vannak a pályán csak "zavarják" egymást.Nem mondom hogy ezt nem lehet megoldani,de egyrészt nyilván idő kell ehhez,más részt meg okosabb módszerek James használatára nem csak ez a "felhozom a labdát kapok egy magas elzárást amit megkerülök és 1-1ezek az első szembe jövővel".(meg nyilván a "8 bajnoki címet nyerünk" meg hasonló kijelentések is ilyenkor ütnek vissza a legjobban)
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most h Chalmers meg Miller is hozzátett vmit a trió játékához persze h nyerünkkár h POban semmire nem fogunk jutni :rolleyes:
több mint 13 éve
nem afflalot szidtam hanem a zsíroshajút.haromtNa, a köcsög Lincecum hogy jön most ide?! 😀
Nem arra értettem, hanem hogy ha az önkéntes Gallo-védők egyesülete úgy reagálna a hsz-edre, hogy "bezzeg Afflalo is hiányzott", akkor lennék mérges. 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem afflalot szidtam hanem a zsíroshajút.
több mint 13 éve
pff. kissé beleszaladt a késbe a Suns 😊A lábujjtörés azért nem kispályás. Egyébként ez most nem a legjobb alkalom a sérülések említésére, mert Afflalo is hiányzott, a legnagyobb hardworking guy-t, aki meg pont ilyen értelemben szidni meri, halál fia. 😊
több mint 13 éve
pff. kissé beleszaladt a késbe a Suns 😊'97 óta most nyertetek először az Airways Centerben,belefér 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
pff. kissé beleszaladt a késbe a Suns 😊A Digó mennyit játszott mióta itt van? fél meccset? Tényleg hatalmas szerzemény volt. Érdekes módon a nem olaszok simán játszanak sérülésekkel, de ő kezelteti magát. Igazi olasz küzdőszellem.
több mint 13 éve
Maka
2 760
http://sportmajom.blog.hu/2011/03/10/floridai_konnycseppekRövidke összefoglaló a Heat idei szezonjáról, szenvedéseiről és a problémákról. A videó ajánlott matéria mindenkinek.
több mint 13 éve
Maka
2 760
http://www.youtube.com/watch?v=6qJcvOQmuXY&feature=relatedEzt megszeretném tanulni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
így kiszopni a Portlandtől te jó ég... még ha verjük is a Lakerst se gondolnám h idén lenne vmi keresnivalónk :/
több mint 13 éve
Vedd úgy hogy nem szóltam. (Azért vagyok morci erre a tradere, mert Dragicban láttam azt a játékost, aki maitt a jövőben is szeretni tudom a Sunst, ha Grant abbahagyja. Most keresnem kell más alanyt ehhez....)Jó, még korai itéletet mondani, de akkor is ez egy rossz trade volt....iktriadEz volt az első rosszabb meccse Brooksnak, ne beszélj zöldségeket.Maka
több mint 13 éve
Maka
2 760
Jó, még korai itéletet mondani, de akkor is ez egy rossz trade volt....iktriadEz volt az első rosszabb meccse Brooksnak, ne beszélj zöldségeket.
több mint 13 éve
Warrick érdekes forma,néha megvillan,hoz egy jó közepes formát átlagban és mégis mindenhol lecsúszik a pad végére aztán trade.Na most van bajban a Suns Playoff szempontból 😕 : http://blog.suns.com/2011/03/5274/iktriadIlletve ha Hakim Warrick úgy dobál mint most akkor talán mégse. Első meccs Frye nélkül 32 dobott pont(karriercsúcs!). Még Vince Carter is 32-t vágott. Így nyert a ÍSuns 3-al... A Houston ellen...
Ja, hBrooks konkrétan nem sokat tett hozzá a régi csapata ellen (4 személyi hiba 0 pont), Dragicnak legalább voltak a Rocketsben momentumai... Jó, még korai itéletet mondani, de akkor is ez egy rossz trade volt....iktriad
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Na most van bajban a Suns Playoff szempontból 😕 : http://blog.suns.com/2011/03/5274/iktriadIlletve ha Hakim Warrick úgy dobál mint most akkor talán mégse. Első meccs Frye nélkül 32 dobott pont(karriercsúcs!). Még Vince Carter is 32-t vágott. Így nyert a ÍSuns 3-al... A Houston ellen...
Ja, hBrooks konkrétan nem sokat tett hozzá a régi csapata ellen (4 személyi hiba 0 pont), Dragicnak legalább voltak a Rocketsben momentumai... Jó, még korai itéletet mondani, de akkor is ez egy rossz trade volt....
több mint 13 éve
Na most van bajban a Suns Playoff szempontból 😕 : http://blog.suns.com/2011/03/5274/
több mint 13 éve
Ezzel az a gond hogy most nem mondhatod meg, mert ez a csere nem az alapszakaszra hanem a playoffra történt. Ha Celtics összekerül mondjuk a Magiccel és Howardot nem tudja ki megfogni és kiejtik őket tehetik az ablakba hogy Kristic és Green mit tud. Ez a csere főleg a Heat ellen volt aztán majd kiderül hogy összejön-e vagy nem. Mondjuk szerintem a Bulls ellen is ráfognak faragni ezzel .Egyrészt feltételezed, hogy Perkins felépül a rájátszra. Egy hónap van hátra az alapszakaszból, ha a rájátszás kezdetéig fog a parketten tölteni 200 peret, már szerencsések lesznek. Másrészt ha a Magic, ebben a ramaty állapotban, amiben most vannak kiejtik a Celticet, azon Perkins se segítene (amúgy egy 25 perces, jó védőjátékosból lett hirtelen egy Jabbar, vagy egy Ewing. Nem az). És jelen állás szerint a Bulls nem találkozhat a Heattel a konfdöntőben, hanem az elődöntőben. És ezt a Heat vereségeket úgy mondod, mintha nem vért hugyoznának, csak hogy végre győzzenek. Kaparnak, ahogy tudnak, nincs bennük a rájátszásra még egy sebesség.
Heatet meg temetni ugyanmár azért 4 meccsen elverni nem ugyanaz mint most. Játékos anyag helyett inkább én az edző miatt aggódom ott nagyobb lehet a gond bár kitudja.
Heat-Bulls döntőt várok keleten .Toca
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Ezzel az a gond hogy most nem mondhatod meg, mert ez a csere nem az alapszakaszra hanem a playoffra történt. Ha Celtics összekerül mondjuk a Magiccel és Howardot nem tudja ki megfogni és kiejtik őket tehetik az ablakba hogy Kristic és Green mit tud. Ez a csere főleg a Heat ellen volt aztán majd kiderül hogy összejön-e vagy nem. Mondjuk szerintem a Bulls ellen is ráfognak faragni ezzel .valahogy az arckirályokat nem tudom elképzelni azok után, hogy sorozatban vesztenek és újra-újra megpróbálják. Ha 3 éven belül nem jön össze nekik sírás(ás) lesz, és valaki abbahagyja, majd újraelkezdi etc.,Állom a fogadást, ezzel a kerettel szerintem nem nyernek. Sőt, megfejelem azzal, hogy jövőre James teljesítménye szabad szemmel láthatóan vissza fog esni.
de még ha így is marad a keretük akkor is kinézek belőlük 3 éven belül 1 gyűrűt (fogadok is rá 😛 )
sapka
A Green/Kristic-Perkins cserével kapcsolatban megkérdezném azt a rengeteg nagyonszakértőt, hogy most mi a véleményük? Kristic 12 pontot átlagol (bár faultproblémái vannak), Green nélkül az utóbbi két meccsüket biztosan nem nyerték volna meg, Perkins közben kihagy még további két hetet a térde miatt, aztán ki tudja, milyen állapotban tér vissza. Nem akarok dicsekedni, de szerintem a világon egyedül én írtam le, hogy a Boston mennyire jól járt ezzel a cserével.
Hazai pályán a Hornets egy ekkora győzelem után, Paul nem játszik agyrázkódás miatt. Mivel papírforma egyes, én tizenkét pontos vereséget tippelek.füligjimmy
Heatet meg temetni ugyanmár azért 4 meccsen elverni nem ugyanaz mint most. Játékos anyag helyett inkább én az edző miatt aggódom ott nagyobb lehet a gond bár kitudja.
Heat-Bulls döntőt várok keleten .