NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 543
Igoudala back to back tripladupla :cool:
több mint 13 éve
Sőt, megfejelem azzal, hogy jövőre James teljesítménye szabad szemmel láthatóan vissza fog esni.Ez lutri.
füligjimmy
Ez az NBA, nyáron valószínűleg 10 játékos távozik, 10 érkezik, fene se tudja milyen lesz a keret.
Annyi biztos, hogy nem olyan, mint most
több mint 13 éve
valahogy az arckirályokat nem tudom elképzelni azok után, hogy sorozatban vesztenek és újra-újra megpróbálják. Ha 3 éven belül nem jön össze nekik sírás(ás) lesz, és valaki abbahagyja, majd újraelkezdi etc.,Állom a fogadást, ezzel a kerettel szerintem nem nyernek. Sőt, megfejelem azzal, hogy jövőre James teljesítménye szabad szemmel láthatóan vissza fog esni.
de még ha így is marad a keretük akkor is kinézek belőlük 3 éven belül 1 gyűrűt (fogadok is rá 😛 )
sapka
A Green/Kristic-Perkins cserével kapcsolatban megkérdezném azt a rengeteg nagyonszakértőt, hogy most mi a véleményük? Kristic 12 pontot átlagol (bár faultproblémái vannak), Green nélkül az utóbbi két meccsüket biztosan nem nyerték volna meg, Perkins közben kihagy még további két hetet a térde miatt, aztán ki tudja, milyen állapotban tér vissza. Nem akarok dicsekedni, de szerintem a világon egyedül én írtam le, hogy a Boston mennyire jól járt ezzel a cserével.
Hazai pályán a Hornets egy ekkora győzelem után, Paul nem játszik agyrázkódás miatt. Mivel papírforma egyes, én tizenkét pontos vereséget tippelek.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
De a Heat nem most van bajban. Ha eltörlik az MLE-t, akkor jövőre lesznek, mert ez a keret akkor így marad, és ha Wade megsérül, akkor James is azok közé a játékosok közé fog tartozni, akik legjobb esetben 35 évesen nyolcadik csereemberként nyernek gyűrűt valahol.valahogy az arckirályokat nem tudom elképzelni azok után, hogy sorozatban vesztenek és újra-újra megpróbálják. Ha 3 éven belül nem jön össze nekik sírás(ás) lesz, és valaki abbahagyja, majd újraelkezdi etc.,
füligjimmy
de még ha így is marad a keretük akkor is kinézek belőlük 3 éven belül 1 gyűrűt (fogadok is rá 😛 )
de ha mégse jön össze volt már ennél jobb keret is amely nem nyert gyűrűt a régmúltból esetleg a Williams-Doug Christie-Stoja-Webber-Divac +Turkoglura gondolok + közelmúltból akkor már az a bizonyos egykori Suns keret.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Szerintem semmi gond nincs a rotációval, James a pályán van a cserékkel, aztán amíg ül, akkor Wade és Bosh, Miller a kiscsatár. 38 perceket játszanak, azért tíz perc pihi nem árt.Bosht el kell cserélni egy kispadrasimán jól járnánk vele, itt van csak a mai meccs:lehet meg kéne próbálniuk, hogy ne a csodálatos hármas kezdjen, hanem pl a cseréket James irányítja, és ott dob 20-30 pontot, míg hagy a másik kettőnek lehetőséget kibontakozni, és így tovább.
Bosh: 23 pont 41p41mp alatt
kezdő C és összes csere: 87p03mp alatt 6(!!!) pont
kétszer annyi idő alatt majdnem 4ed annyi pont ...
kristof
(legalább a SanAntonio is kiszop, kár hogy a Lakerst se bírom mostanság 😊)sapka
Inkább ott van a gond, hogy olyan nagyképű paraszt módjára álltak neki a szezonnak, hogy annál irritálóbbat ritkán látni. A szerződést aláírták, aztán még a gyűrű nincs az ujjukon? James táncikálása, a Cavs elleni meccsen az a patkány röhögése.... visszataszító voot szerintem. Jó, 7 évet adott oda a pályafutásából, de nem ingyen tette, és úgy váltak el, ahogy, azért neki is köze volt hozzá. A másik az egész liga, és a kocadrukkerek felfokozott elvárása. Asszonta Jeff Van Dumby, hogy a Heat megdönti a Bulls rekordját. Az igen. Mondjuk ott még Jordan, Pippen és Rodman mellett volt még egy Toni Kukoc, Brown, Steve Kerr. Előtte meg Cartwright, Horace Grant, Paxsons. Hozzájuk ne hasonlítgassunk már egy térdnélküli Mike Millert, Chalmerst,meg az összesen százáves Ilgauskast, Bibbyt, vagy Dampiert. De a Heat nem most van bajban. Ha eltörlik az MLE-t, akkor jövőre lesznek, mert ez a keret akkor így marad, és ha Wade megsérül, akkor James is azok közé a játékosok közé fog tartozni, akik legjobb esetben 35 évesen nyolcadik csereemberként nyernek gyűrűt valahol.
Amúgy idén vállalta már el Wade az utolsó dobást tudtommal, kihagyta, volt is belőle balhé. De ez se valami sohase látott újdonság, amikor összeraksz ilyen kaliberű játékosokat, mindig van valami súrlódás. Mondjuk abban már hasonlítanak a Jordan-féle bullsra, hogy összezörrennek az utolsó dobáson (Pippen pályára se lépett), meg nem bírjá az edzőt (ahol Jordan ott van, Jackson meg se jelenik)
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Dub
1 019
Én egyébként azt sem értem, egyáltalán miért Jamesre bízzák az ilyen meccs végi döntő szitukat? Sokkal inkább Wade-re bíznám. Ez a James nevű bohóc kiélezett szituációkban eddig még mindig csak bukott, a nagy "choosen one" valahogy amikor nagyon kéne, mindig betlizik. Amit én személy szerint egyáltalán nem sajnálok, öröm lesz nézni, ahogy az első valamirevaló csapat 4-1-el horgászni küldi őket a PO-ban. 😀
több mint 13 éve
ráteapintottál a lényegre. én azt vettem észre, hogy legyen ez bármilyen csapatsport, ha van a keretedben 3 ember és a többi, abból hosszútávon nem lehet jót kihozni, mert rájuk van MINDEN kijátszva. ennek én is részese voltam többször is, és tudom h mivel jár. anyám is tudta a lelátón h mit fog csinálni a csapat. ha jól ment persze nem lett belőle gond, de képtelenség ilyen hosszú időn át teljesíteni. de legfőképpen lélektanilag van probléma ezzel sztem, mivel a többi emberben benne van h james wade bosh és pont. rájuk kell kijátszani, korlátozva vannak. pedig azért egy james jones-al csak dobálnék 3asokat, chalmers se egy kutyaütő. de hát tőlük nem lehet elvenni a dobásokat
több mint 13 éve
Bosht el kell cserélni egy kispadrasimán jól járnánk vele, itt van csak a mai meccs:lehet meg kéne próbálniuk, hogy ne a csodálatos hármas kezdjen, hanem pl a cseréket James irányítja, és ott dob 20-30 pontot, míg hagy a másik kettőnek lehetőséget kibontakozni, és így tovább.
kristof
(legalább a SanAntonio is kiszop, kár hogy a Lakerst se bírom mostanság 😊)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
simán jól járnánk vele, itt van csak a mai meccs:egyébként egész évben a kiegészítőemberekkel és/vagy a center poszttal van a gondkristofBosht el kell cserélni egy kispadraHöri
szerk. a.kacsa: nyilván a "rendszer" velejárója h a Wade-James-Bosh hármason van a hangsúly de sztem azért elvárható a többiektől h egy kicsit hozzátegyenek ők is
több mint 13 éve
Szép pofonba szaladunk bele ma... pont a Fakers ellen...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
ezt vállalták h 3an csinálnak meg mindent, mivel minden pénzt elvisznek. néha visszanyal a fagyi, reméljük a legjobbakat 😊
több mint 13 éve
Bosht el kell cserélni egy kispadraegyébként egész évben a kiegészítőemberekkel és/vagy a center poszttal van a gondkristoftényleg jó meccs volt, kár h az El Heat a héten csak eLekre képes...Többet kellene azzal próbálkozni, hogy Bosh a center, James a PF. Ebben azért bőven van fantázia, húzzák ki az embereket a palánk alól. Bár védekezésben sokkal kevésbé hatékonyak így, és Miller is szívás, de aki azt hitte, hogy a térdsérülései csak jót tesznek a karrierjének, az nem is volt normális. Pad nélkül nem lehet még alapszakaszt se nyerni, nemhogy bajnokságot , ezt még én is tudom. Ma 70 pontot dobtak hárman, és nagyon jó százalékkal, ez is kevés volt.füligjimmy
azt hiszem idén se leszünk bajnokok 😕kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyébként egész évben a kiegészítőemberekkel és/vagy a center poszttal van a gondTöbbet kellene azzal próbálkozni, hogy Bosh a center, James a PF. Ebben azért bőven van fantázia, húzzák ki az embereket a palánk alól. Bár védekezésben sokkal kevésbé hatékonyak így, és Miller is szívás, de aki azt hitte, hogy a térdsérülései csak jót tesznek a karrierjének, az nem is volt normális. Pad nélkül nem lehet még alapszakaszt se nyerni, nemhogy bajnokságot , ezt még én is tudom. Ma 70 pontot dobtak hárman, és nagyon jó százalékkal, ez is kevés volt.füligjimmyÉV MECCSE VOLT!!!! Elképesztő védekezés, hatalmas bravúrkosarak, a hihetetlen végjáték. :cool: Ezzel elleszek egy darabig.füligjimmytényleg jó meccs volt, kár h az El Heat a héten csak eLekre képes...
több mint 13 éve
Többet kellene azzal próbálkozni, hogy Bosh a center, James a PF. Ebben azért bőven van fantázia, húzzák ki az embereket a palánk alól. Bár védekezésben sokkal kevésbé hatékonyak így, és Miller is szívás, de aki azt hitte, hogy a térdsérülései csak jót tesznek a karrierjének, az nem is volt normális. Pad nélkül nem lehet még alapszakaszt se nyerni, nemhogy bajnokságot , ezt még én is tudom. Ma 70 pontot dobtak hárman, és nagyon jó százalékkal, ez is kevés volt.ÉV MECCSE VOLT!!!! Elképesztő védekezés, hatalmas bravúrkosarak, a hihetetlen végjáték. :cool: Ezzel elleszek egy darabig.füligjimmytényleg jó meccs volt, kár h az El Heat a héten csak eLekre képes...
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ÉV MECCSE VOLT!!!! Elképesztő védekezés, hatalmas bravúrkosarak, a hihetetlen végjáték. :cool: Ezzel elleszek egy darabig.füligjimmytényleg jó meccs volt, kár h az El Heat a héten csak eLekre képes...
azt hiszem idén se leszünk bajnokok 😕
több mint 13 éve
ÉV MECCSE VOLT!!!! Elképesztő védekezés, hatalmas bravúrkosarak, a hihetetlen végjáték. :cool: Ezzel elleszek egy darabig.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Tragédia volt ez a meccs. Két rosszabb csapatot is nehezen lehetett volna összeszedni, de ettől érdektelenebb párharcot meg egyenesen lehetetlen. De legalább végig szoros volt, aztán a nézők elhihették, hogy egy hangyafasznyit is érdekli a meccs a két csapatot. Szerencsére legalább a Nets játékosokat a végére elkapta a gépszíj. Mindig alábecsülöm, mennyire leszarják a gyengék a szezon végét.Gondolom ez volt a figura. Majd Andrea megoldja. Inkább neki kellett volna mozognia egy kicsit, végül is abból dobot vagy 36 pontot.EscaladeEz a Bargnani dobhat 40 pontot ahogy akar, ez a két dobása a meccs megnyeréséért (talán első OT, és a végén) nekem volt kellemetlen. Komolyan gondolta?Escalademondjuk azt se értem, hogy miért nem volt semmi mozgás a Toronto játékosoknál.. mindenki ott állt egy helyben, és várta a csodát...Hurka
De ma este hétkor........ igazi rangadó. Úgy fel vagyok pörögve, a csemegésnél egy néni le akar emelni egy doboz vajat a polcról, egyből megblokkoltam bazze. A végén még rá is üvöltöttem, hogy this is a man's game, no boys allowed!!!! Bár attól tartok, lesz olyan bíráskodás ezen a meccsen is, hogy kiugrok a zoknimból. A Magic egy sima huszassal lett volna megcsapva. Nem hiszem, hogy a liga engedi bukni a Heatet. Bár ha nyernek, azért szólnak róluk a hírek, ha vesztenek, akkor azért. Mindegy. Rose-nak kinéz egy nagy meccs, vajúdik egy ideje (nála 18-20 pontot átlagolni hullámvölgy), sőt, miután zsinórban szerény számításaim szerint kihagyott vagy tizenhárom triplát, most hétből öt be fog hullani. Boozer nem találja a helyét, mióta Noah visszatért, de nincs mese, neki 18-20 alkalommal rá KELL emelni. Szerencsére Deng a fontos pillanatokban villant valamit. Hacsak a Király, a Királynő, és az Udvari Bolond nem dob 80 pontot, ez a meccs is meglesz. Elvileg. Aztán megyünk a bobcats otthonába,ott meg tízzel kikapunk.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Gondolom ez volt a figura. Majd Andrea megoldja. Inkább neki kellett volna mozognia egy kicsit, végül is abból dobot vagy 36 pontot.Ez a Bargnani dobhat 40 pontot ahogy akar, ez a két dobása a meccs megnyeréséért (talán első OT, és a végén) nekem volt kellemetlen. Komolyan gondolta?Escalademondjuk azt se értem, hogy miért nem volt semmi mozgás a Toronto játékosoknál.. mindenki ott állt egy helyben, és várta a csodát...Hurka
több mint 13 éve
Ez a Bargnani dobhat 40 pontot ahogy akar, ez a két dobása a meccs megnyeréséért (talán első OT, és a végén) nekem volt kellemetlen. Komolyan gondolta?Escalademondjuk azt se értem, hogy miért nem volt semmi mozgás a Toronto játékosoknál.. mindenki ott állt egy helyben, és várta a csodát...
több mint 13 éve
Ez a Bargnani dobhat 40 pontot ahogy akar, ez a két dobása a meccs megnyeréséért (talán első OT, és a végén) nekem volt kellemetlen. Komolyan gondolta?
több mint 13 éve
WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN 😀 😀 😀 Mekkora meccs volt, jézusom. Sosem gondoltam volna, hogy Átló és Sasha lesz clutch a végén 😀
több mint 13 éve
ez elég szánalmas taktika volt a Raptorstól...
több mint 13 éve
rendben visszaszívtam. de..., remélem most már nyer valakivégülis nem jöttek vissza a -7ről 😛
több mint 13 éve
tessék, már csak 2, bár ez az előbbi Bargnani 2+1-es play eleve belemenés volt sztemHurkaösszevissza fújnak egész este, azt se tudják hol vannak szerintem. nagyon hiányzik a palánk alól Gyapjas.
több mint 13 éve
tessék, már csak 2, bár ez az előbbi Bargnani 2+1-es play eleve belemenés volt sztem