NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Bazza, Hamilton szerinted ki lesz vásárolva? állítólag azért nem bólintott rá, mert 9 millióval rövidebb lett volna, ő meg nem feltétlenül van abban a korban, hogy ezt már gond nélkül megkeresse, plusz ugye a vándorlás. Bár a Bulls a fennmaradó 3 millióját szintén állítólag gond nélkül odaadta volna. Mert arrafelé mindenki úgy rábukott a dobóhátvédekre, mint Bronco drukker az Ószövetségre. 😛füligjimmyHamilton marad a seggén az idény végéig. Megkapja a pénzét (nem kevés), nem is kell érte összetörnie magát.
Állítólag azért nem volt semmi csere vagy kivásárlás,mert minden lépés csökkenthetné a csapat értékét és az így tulajdonosváltás előtt nem lenne szerencsés.
Ez a keret csinálja végig az idényt alighanem (remélem nem) ezzel az edzővel.
A játékosok nyíltan sztrájkolnak, nem lennék meglepve ha továbbra is lenne fejfájás meg családi ok.
több mint 13 éve
Morrow állat volt legalább 😀shawnkaKár hogy a liga legjobb csapata volt az ellenfél 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
ott is bomlasztja a csapatot a köcsöge. 😀TheMileHighCityÉn az ilyen dumáktól köpöm ki a reggeli kávémat 😂 Mindkét párharcot igyekszem majd megnézni. Az biztos volt, hogy a Knicks bári ellen tud kapni 110 pontot. Mondjuk J.J Hickson úgy nézhetett ki, mint Karl Malone második eljövetele, azért az mégiscsak botrány. A Portland meg elköltött ismét egy valag lóvét Wallace-ra, aki előre nem viszi őket, hátra meg nélküle se sokat eshetnek. A hármas poszton eddig is ott volt Batum, feltűnt Roy, Matthews, akár Rudy, hegyre viszik a homokot. Ráadásul draftolják és igazolják ezeket a sérülékeny játékosokat, aztán csodálkoznak, ha tényleg megsérülnek.
Bazza, Hamilton szerinted ki lesz vásárolva? állítólag azért nem bólintott rá, mert 9 millióval rövidebb lett volna, ő meg nem feltétlenül van abban a korban, hogy ezt már gond nélkül megkeresse, plusz ugye a vándorlás. Bár a Bulls a fennmaradó 3 millióját szintén állítólag gond nélkül odaadta volna. Mert arrafelé mindenki úgy rábukott a dobóhátvédekre, mint Bronco drukker az Ószövetségre. 😛
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
szaba
10 543
Morrow állat volt legalább 😀shawnkaDeron jó lesz 😉 De a 3. negyed még mindig a régi. :mad:
több mint 13 éve
Morrow állat volt legalább 😀
több mint 13 éve
Sajnos, a Portland eszelőset küzdött a hajrában, így OT-ban legyőztek minket, pontatlanok voltunk a végén B2B-en, megérdemelték, ahonnan visszajöttek. Viszont Gallinari félelmetes volt, már látom miért szeretitek, nem csak a 30 pont, a mezőnyben elképesztően hasznos volt végig. Chandler is hozta a tegnapi játékát a második félidőben, viszont Felton baromira nem találta a helyét, és sokat kellett erőltetnünk Lawson fault-problémái miatt - rá is ment a meccs. A másik meg gigász meg Afflalo volt, eddig is tudtam, hogy hidegvérű gyilkos clutch player, de most amilyen fontos triplákat bevitt, az megölt. Kicsit bosszús voltam a végén, de hát nincs ezzel gond, az viszont annál szebb, hogy Melo-ékat leverte a Cavs, gondolom már ott is bomlasztja a csapatot a köcsöge. 😀
több mint 13 éve
A Pistons nemcsak a pályán, ezúttal a pályán kívűli ügyeivel is sikeresen hülyét csinált magából. A játékosok fele (Prince, McGrady, Ben Wallace stb.) egyszerűen nem ment edzeni, mondván fáj a feje, fáj a gyoma, otthon van dolga. Így tüntettek Kluster ellen. Szóval a Pistons a Sixers elleni meccset 6, azaz hat emberrrel játszották végig.füligjimmy...és jót röhögtek amíg a csapat szopott.
Legyen már végre új tulaj, aki kibassza ezt az "edzőfenomént",meg gatyába rázatja a csapatot.
(Kuester nem Kluster)
The Pistons listed reasons for three players who missed the shootaround: Ben Wallace (personal matter), Tayshaun Prince (upset stomach) and Tracy McGrady (headache). Richard Hamilton, Chris Wilcox, Rodney Stuckey and Austin Daye all missed the team bus to shootaround.
több mint 13 éve
A Pistons nemcsak a pályán, ezúttal a pályán kívűli ügyeivel is sikeresen hülyét csinált magából. A játékosok fele (Prince, McGrady, Ben Wallace stb.) egyszerűen nem ment edzeni, mondván fáj a feje, fáj a gyoma, otthon van dolga. Így tüntettek Kluster ellen. Szóval a Pistons a Sixers elleni meccset 6, azaz hat emberrrel játszották végig.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
na lássuk mit tud kiscsapatunk
több mint 13 éve
A szakértőnk elemezte egy kicsit a csapat helyzetét a megújulást követően, hogy mi várható a továbbiakban:http://denversports.blog.hu/2011/02/25/es_az_anthony_trade_utan
😉
több mint 13 éve
Most ezen elkezdhetünk vitázni, de szerintem Lowry a liga irányítóinak alsó harmadába tartozik. Mit mond ez el Brooksról? A Suns szerintem teljesen hülye volt, Dragic talán nem olyan tapasztalt a ligában, de ő biztosan megfelelő csereirányítója volt ennek a csapatnak. mondjuk hülye csereberékkel általában tele a padlás, ez a szezon még az aránylag értelmesebbek közé tartozik.Brooks sokáig volt sérült, és ezalatt Lowry átvette a helyét. Szóval nem azért cserélték el mert balfasz hanem mert feleslegessé vált.Hát kissé túlzás ez az ár szvsz Brooks ügyes játékos, de ink a shoot first PG-k közül való mindemellé nincs 90 kg.empty taxiErre szoktam én azt mondani, hogy ha olyan nagy truváj lenne, akkor egyrészt nem küldték volna el, másrészt a Rockets nem ott tartana, ahol. füligjimmy
Viszont a Suns valóban érdekes, hogy odanyomta érte Dragicsot, így egyértelmű, hogy a Rockets felé billen a szememben a trade, a draftpicktől függetlenül.Höri
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Én is így érzek a tradel kapcsolatban.Brooks sokáig volt sérült, és ezalatt Lowry átvette a helyét. Szóval nem azért cserélték el mert balfasz hanem mert feleslegessé vált.Hát kissé túlzás ez az ár szvsz Brooks ügyes játékos, de ink a shoot first PG-k közül való mindemellé nincs 90 kg.empty taxiErre szoktam én azt mondani, hogy ha olyan nagy truváj lenne, akkor egyrészt nem küldték volna el, másrészt a Rockets nem ott tartana, ahol. füligjimmy
Viszont a Suns valóban érdekes, hogy odanyomta érte Dragicsot, így egyértelmű, hogy a Rockets felé billen a szememben a trade, a draftpicktől függetlenül.Höri
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kíváncsi vagyok mennyivel állna a Heat ha nem lenne állandóan az a kurva 3. negyed. bár a mai vereségben nem gyengén közrejátszott a cserék (2 pont összesen) és Bosh (18/1 FG) nagyszerű teljesítménye is...
több mint 13 éve
Brooks sokáig volt sérült, és ezalatt Lowry átvette a helyét. Szóval nem azért cserélték el mert balfasz hanem mert feleslegessé vált.Erre szoktam én azt mondani, hogy ha olyan nagy truváj lenne, akkor egyrészt nem küldték volna el, másrészt a Rockets nem ott tartana, ahol. füligjimmyValaki megmondaná mi a fenének kellett a Nash utódnak tartott Dragicot a Suns elcserélnie (+ egy 1.köröst)? Brooks tényleg megért ennyit, vagy csak ez csak a szokásos baromkodás a Phoenixi vezetés részéről?iktriadHát kissé túlzás ez az ár szvsz Brooks ügyes játékos, de ink a shoot first PG-k közül való mindemellé nincs 90 kg.empty taxi
Viszont a Suns valóban érdekes, hogy odanyomta érte Dragicsot, így egyértelmű, hogy a Rockets felé billen a szememben a trade, a draftpicktől függetlenül.
több mint 13 éve
Erre szoktam én azt mondani, hogy ha olyan nagy truváj lenne, akkor egyrészt nem küldték volna el, másrészt a Rockets nem ott tartana, ahol.Valaki megmondaná mi a fenének kellett a Nash utódnak tartott Dragicot a Suns elcserélnie (+ egy 1.köröst)? Brooks tényleg megért ennyit, vagy csak ez csak a szokásos baromkodás a Phoenixi vezetés részéről?iktriadHát kissé túlzás ez az ár szvsz Brooks ügyes játékos, de ink a shoot first PG-k közül való mindemellé nincs 90 kg.empty taxi
Ha egy kivásárolt játékost valaki majd leigazol (különösen, ha a Heat), akkor lesznek sokan elájulva. Holott ezeknek a játékosoknak azért fizetnek egy vagyont, hogy húzzanak már a picsába, többen vannak nélkülük.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
gondolom az új szerzemények ma az Orlando ellen még nem fognak játszani
több mint 13 éve
Valaki megmondaná mi a fenének kellett a Nash utódnak tartott Dragicot a Suns elcserélnie (+ egy 1.köröst)? Brooks tényleg megért ennyit, vagy csak ez csak a szokásos baromkodás a Phoenixi vezetés részéről?iktriadHát kissé túlzás ez az ár szvsz Brooks ügyes játékos, de ink a shoot first PG-k közül való mindemellé nincs 90 kg.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Valaki megmondaná mi a fenének kellett a Nash utódnak tartott Dragicot a Suns elcserélnie (+ egy 1.köröst)? Brooks tényleg megért ennyit, vagy csak ez csak a szokásos baromkodás a Phoenixi vezetés részéről?
több mint 13 éve
aki látta. valóban volt "Who needs Melo?" skandálás a Pepsiben? 😀haromtMár a múltkor is volt, amikor a Memphis ellen mentünk vagy 30 ponttal. 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
aki látta. valóban volt "Who needs Melo?" skandálás a Pepsiben? 😀
több mint 13 éve
Alig várom, hogy megnézhessem a meccset. Az írásos beszámolók alapján deng betakarta a Királyt, arról persze nincsenek videók. Az utolsó percben egy belemenés után a Király megkapja még a plusz egyet. Azt hála istennek mutatják, amikor a végén dobott egy akkora rigót, hogy a Madártani Intézetből is odatelefonáltak. A Király táncolt, a Király zsákolt, a Király fejéről leverték a koronát.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Ellenben Gallo, aki rockstar 😛 faszért kellett elcserélni, még mindig ideges vagyokHöriNem csak te vagy kurvaideges 😊
Remélem ott legalább rendesen kihasználják.
több mint 13 éve
Most olvasom, hogy érkezett még Marquis Daniels (who?) is a Kingshez, merthogy egyébként a fizetési padló alatt lenne a Kings.Szvsz az egyik legjobban védekező SF a ligában.
Ez de tré...Mikey
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Ma reggel amit elkaptam a SportCenterből az megölt. Bíztam a Celticsben idén nagyon, hogy villantanak még egyet. De ezek a cserék :/ Nem nagyon tetszik. Az OKC viszont elég jó lesz.
több mint 13 éve
Mikey
18 732
Most olvasom, hogy érkezett még Marquis Daniels (who?) is a Kingshez, merthogy egyébként a fizetési padló alatt lenne a Kings.Ez de tré...