NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Bejött a tippem a Bulls-Nets meccsre, egy kis lóvé mindig jól jön. Keleten nincs egyértelmű második, vannak jó és rossz párosítások. A Nets nem tud mit kezdeni a Bulls-szal, a Knicks sokkal jobb ellenfél, mert a két hátvéd fizikailag hatalmas fölényben van. A Bulls nem tud mit kezdeni a Pacers-szel, a Pacers nem tud mit kezdeni a Nets-szel, és a Celtics-szel. És most van rá egy fogadásom, hogy az Atlanta nem majd egy kört a rájátszásban.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 557 — Dolphins fan
Ma esti rangadó: Miami-Memphis. A két legjobb formában lévő együttes jelenleg a ligában: 12 W ill. 8 W sorozatban. A Miaminak van a legkevesebb veresége otthon (három, hármas holtversenyben), a Memphisnek meg idegenben van a legkevesebb veresége (tíz). Nyami.

James brutál formában nyomja idén. Az a gyűrű, hatalmas gátat szakított át nála, és még jobb formát mutat mint az előtt. Le a kalappal előtte.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Noah elég gyenge meccset tolt a Philly ellen:
23 pont, 21 pattanó, 11 blokk, 3 labdaszerzés BaltimoreDefense
Pedig a Cavs ellen nagyon rosszul játszott, azt hittem, a sérülése miatt nem is lesz jobb.

Szegény Collins cérnája végleg elszakadt.
“We traded three guys to get a guy who hasn’t played at all this year,” said Collins, without naming Andre Iguodala, Mo Harkless and Nikola Vucevic, helpful pieces in Denver and Orlando.

Minden szavával egyet lehet érteni, a Sixers elképsztő ostobaságot csinált, gyakorlatilag 5 évvel visszavetették a csapatukat (jéééé, hülye management egy major sportban, hát ilyeeeeet), de csóró Collins most úgy kettévágta a karrierjét, mint hülyegyerek a képeskönyvet. A vezetőséget fikázni???? Krause az első adandó alkalommal lapátra tette Phil Jacksont.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
Noah elég gyenge meccset tolt a Philly ellen:
23 pont, 21 pattanó, 11 blokk, 3 labdaszerzés
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 721 — Whoops, looks like something went wrong.
Bazmeg Curry 54 pont, 11/13 tripla, és így se nyert a Golden State
a másik oldalon meg Chandler 28 lepattanót szedett

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 005 — Axel Foley
és ez az ember nem megy zsákolóversenyre...

totheathletes.lockerdome.com/media/106499160shawnka
Ez kúrva nagy. Azt nem értem, hogy itt simán megcsinál ilyeneket bemelegítésnél, miért nem megy tényleg el arra a rohadt versenyre? Az nem szöveg hogy fél a leégéstől. Ember nem csinált ehhez hasonlót az elmúlt 3 évben a zsákolóversenyen.Shawn84
Állítólag kevés a pénz amit kap érte.
(nem én találtam ki)

több mint 12 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Nuggets elég szép showt varázsolt a Lakers ellen. Érdemes megnézni a meccs összefoglalóját.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534

Ez kúrva nagy. Azt nem értem, hogy itt simán megcsinál ilyeneket bemelegítésnél, miért nem megy tényleg el arra a rohadt versenyre? Az nem szöveg hogy fél a leégéstől. Ember nem csinált ehhez hasonlót az elmúlt 3 évben a zsákolóversenyen.
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 462 — Saturday Night Lights

Nyomott még két ilyet is, jövőre beviszi a hype:

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed

ez egy buzi 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 581 — Tyrone Creek

totheathletes.lockerdome.com/media/106499160
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mi a halál van az NBA-sekkel, hogy még mindig nincs highlight a Warriors-Spursről?

több mint 12 éve

A trade-deadline pedig szokás szerint teljesen eseménytelenül érkezett el. A Bucks nem tudom, mit akar, nagyobbak ezzel nem lettek, dobni eddig is tudtak. füligjimmy
az lesz jó amikor felállnak jennings-ellis-reddick-es ultrasmall lineba 😀 a.kacsa
minek állnának így fel?
másrészt Reddick jó lesz ha majd lelép Ellis (mintha lenne rá bird-joguk)sapka
Redick UFA, ez tuti. Udrih lejáróját, plusz 2 cserét adtak egy másik lejáróért, és 2 cseréért.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka

A trade-deadline pedig szokás szerint teljesen eseménytelenül érkezett el. A Bucks nem tudom, mit akar, nagyobbak ezzel nem lettek, dobni eddig is tudtak. füligjimmy
az lesz jó amikor felállnak jennings-ellis-reddick-es ultrasmall lineba 😀 a.kacsa
minek állnának így fel?
másrészt Reddick jó lesz ha majd lelép Ellis (mintha lenne rá bird-joguk)

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 061 — Lájkold a zsűrit!
Végleges, pontosított cserék:

-Eric Maynor végül a görög Georgios Printezis játékjogáért távozott Oklahomából Portlandbe.

kezdő5-ről.Blaise
Valaki tud róla némi infót?Shawn84
 www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=AMM&seasoncode=E2012

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve

-Eric Maynor végül a görög Georgios Printezis játékjogáért távozott Oklahomából Portlandbe.

kezdő5-ről.Blaise
Valaki tud róla némi infót?
több mint 12 éve

kezdő5-ről.
több mint 12 éve
Eric Maynor 2. körösért Portlandbe. Ez nekem nagyon nem tetszik. Meg jött Ronny Brewer New Yorkból. Maynort túlságosan is bírom ahhoz hogy ne akasszon ki ez a dolog. legalább első körért ment volna.Shawn84
Jackson már egy ideje előrébb van/volt a depth charton, mint Maynor. Ráadásul jobb mind az előre, mind a hátra játékban, így a csere szerintem jó. Első kört várni Maynorért inkább szurkolói vágy volt, mint valóság.

Brewerrel pedig van egy újabb 10-12 perces ember, aki tud védekezni.gdavid
Egyértelmű, de szurkolóként mindig nagyravágyónak kell lenni. 😊
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 917 — Patriots fan
Eric Maynor 2. körösért Portlandbe. Ez nekem nagyon nem tetszik. Meg jött Ronny Brewer New Yorkból. Maynort túlságosan is bírom ahhoz hogy ne akasszon ki ez a dolog. legalább első körért ment volna.Shawn84
Jackson már egy ideje előrébb van/volt a depth charton, mint Maynor. Ráadásul jobb mind az előre, mind a hátra játékban, így a csere szerintem jó. Első kört várni Maynorért inkább szurkolói vágy volt, mint valóság.

Brewerrel pedig van egy újabb 10-12 perces ember, aki tud védekezni.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Eric Maynor 2. körösért Portlandbe. Ez nekem nagyon nem tetszik. Meg jött Ronny Brewer New Yorkból. Maynort túlságosan is bírom ahhoz hogy ne akasszon ki ez a dolog. legalább első körért ment volna.
több mint 12 éve
füligjimmy
Sanszos, hogy valamit félreértettem az első hszeden 😀 Abból nekem az jött le, hogy minden szuper nálatok (kivéve Rose sérülését aki ha visszatér akkor csitt csatt piff puff lesz egész Keleten), de a második kommentből már leesett, hogy Rose és/ vagy inkább a tesója ellen szól. Így már más a leányzó fekvése és egyetértek veled.
több mint 12 éve
Azért itt szerintem nem árt némi finomítás. Van egy nagyon jó edzőtök aki összerakott egy rettentő jól védekező csapatot, amibe Noah, Boozer és Deng is pattogtat, ráadásul Keleten pöppet egyszerűbb az élet. Abba nem megyek bele mi lenne mondjuk a Lakersel Bryant nélkül vagy a Duranttalan OKC-vel, mert csak találgatni lehetne, de ami biztos: a Bulls 8-12 a nyugati csapatok ellen és csak a Jazzt és a GSW-t tudtátok megverni a jelenleg PO helyen álló nyugati csapatok közül. Szerintem erősen kaparnátok a PO-ért nyugaton, szóval a konf döntőre is simán van esély ésatöbbi legalább annyira a többi keleti csapat "érdeme" is mint a tietek. Ettől függetlenül nem akarom csökkenteni az értékét annak amit elértetek Rose nélkül, de helyén kell kezelni a dolgokat.Blaise
"It’s frustrating to see my brother play his heart and soul out for the team and them not put anything around him,” Reggie Rose acknowledged the All-Star seasons that forward Luol Deng and center Joakim Noah have had. “But you need more than that,” he said. “You have to put together pieces to your main piece. The players can only do so much. It’s up to the organization to make them better.”
A keret tagjai ezúton is megtisztelve érzik magukat.

Elhiheted, kívűlről-belülről ismerem a csapat erősségét, gyengeséség, sorsolását, aztán sérülések, a második nyugati túra pont a legrosszabbkor jött, de mindegy, nem az aktuális rekord a lényeg.
Az, hogy szted az edző nem része a keretnek, az ismét másik kérdés, sztem minden az edzővel kezdődik, és miért ne számítana, hogy Del Bimbó után megszerezték Thibet, és kb. elképesztően meg is fizették. Ezért a menedzsmentnek miért ne járna piros pont?
Amiről találgatni kéne, de nem szeretnél, pont az a lényege a mondandómnak. 😀 Hardent elengedték egy lejáró szerződésért. A Lakers elengedte Odomot a semmiért. Itt jön közbe a lóvé. Paul lesérült, hogy játszott a Clippers? Nowitzki nélkül a Dallas? Ezt a keretet vagy teljesen szélnek ereszted, és reméled, hogy a drafton találsz jobb játékosokat, vagy megpróbálsz ezzel nyerni. Vagy megpróbálsz olyan csapatot építeni, mint pl. a Pacers, vagy a Memphis, Denver, ahol hárman-négyen viszik a prímet, de igazából soha nem fogod azt rájuk mondani, hogy bajnokesélyesek. Jobb keret a Heat, Spurs, talán OKC, Pacers, Clippers, oszt ennyi. Ha arról megy a vita, és Rose-nak az nem tetszik, hogy a lejáró/nem garantált szerződéseket nem vetettük be JJ cseréjébe, akkor igazat adok. Ha az a vita, hogy elengedték ingyen Asikot, miközben Noah állandóan kikészül a rájátszásra, és a palánk alatti fölény az egyetlen fegyver a Heat ellen, igazat adok. De akkor visszakérdeznék, ha ezek nem tetszenek neki, miért nem ment ő is BronBron seggét nyalni A NYÁRON, amikor megszületett A DÖNTÉS? Most kicsit bepöccentem, mert egyrészt utálom ezt a nyálkás havazást, másrészt ha nem akar visszatérni, mert rosszul fog játszani (úgy fog), és ezért a marketingértékét félti, és ezt tolják a csapatra, akkor nyáron adjuk oda a leendő 1/1-es csapatnak.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
. És erre Rose bátyja is megszólal, hogy ugye a Bulls nem csinált semmit. Na cicafiú, most szójjá rá a tesódra. Mert gondolom a maximumszerződés az eléggé jól esett. A csapat nélküle is simán rájátszás, egészségesen pedig még a konf. döntőre is van esély. Melyik "szupersztár" tudja ezt elmondani? Bryant? Melo? Durant? Paul? Egyik se!!! Én is utálom, hogy nem vállaltak hosszú távú pénzügyi kötelezettséget (Asik, Joe Johnson), de ez egy jó keret. És ha Rose lenne olyan jó, mint Lebron, akkor ez a keret bajnoki címeket nyerne. Ha nem akar itt játszani, szíves örömest mehet Charlotte-ba, a Levegő Ura úgyis a visszatérést fontolgatja.
füligjimmy
Azért itt szerintem nem árt némi finomítás. Van egy nagyon jó edzőtök aki összerakott egy rettentő jól védekező csapatot, amibe Noah, Boozer és Deng is pattogtat, ráadásul Keleten pöppet egyszerűbb az élet. Abba nem megyek bele mi lenne mondjuk a Lakersel Bryant nélkül vagy a Duranttalan OKC-vel, mert csak találgatni lehetne, de ami biztos: a Bulls 8-12 a nyugati csapatok ellen és csak a Jazzt és a GSW-t tudtátok megverni a jelenleg PO helyen álló nyugati csapatok közül. Szerintem erősen kaparnátok a PO-ért nyugaton, szóval a konf döntőre is simán van esély ésatöbbi legalább annyira a többi keleti csapat "érdeme" is mint a tietek. Ettől függetlenül nem akarom csökkenteni az értékét annak amit elértetek Rose nélkül, de helyén kell kezelni a dolgokat.
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 462 — Saturday Night Lights
Csúnyán elintéztük a Clipperst, a pad 46 pontot dobott és kezdőkhöz közelítő percátlagot hozott, az idén talán nem olvadunk le a rájátszásban.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!

az lesz jó amikor felállnak jennings-ellis-reddick-es ultrasmall lineba 😀