NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 502
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 543
PF lesz pár jó név FA-n.Végre egy jónak látszó trade Petrie-től.MikeyNagyon megérte szerintem is.
Már csak arra leszek kíváncsi mit alkotnak majd Evans-el együtt ??
Jövőre egy Evans-Thornton-Garcia/Casspi-Cousins-Dalembert ötössel lenne a legjobb kezdeni a szezont. Vagy ha Dalembert elmegy akkor Cousins a C és valaki kell mellé (draft/FA)LTChargers
Hánszb'ro viszont megint darált, valakit nagyon utálhat NY-ban 😀 Ellenben Danny-G eladását megfontolnám a Pacers helyében. Tyler sztem simán fel tud nőni a leader-szerephez, ez sztem Grangernek kevésbé jött össze.
több mint 13 éve
Végre egy jónak látszó trade Petrie-től.MikeyNagyon megérte szerintem is.
Már csak arra leszek kíváncsi mit alkotnak majd Evans-el együtt ??
Jövőre egy Evans-Thornton-Garcia/Casspi-Cousins-Dalembert ötössel lenne a legjobb kezdeni a szezont. Vagy ha Dalembert elmegy akkor Cousins a C és valaki kell mellé (draft/FA)
"Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel!"
több mint 13 éve
Mikey
18 737
Végre egy jónak látszó trade Petrie-től.
több mint 13 éve
a legjobb deadline trade egyértelműen Marcus Thornton megszerzése volt 😀
több mint 13 éve
eaglesmcnabb kolléga, hogy tetszett az esti mérkőzés? 😊kristofSzerencsémre nem láttam 😀 Úgy érzem Revansot vettetek a múltkoriért 😀.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
eaglesmcnabb kolléga, hogy tetszett az esti mérkőzés? 😊
több mint 13 éve
mi lenne ha nem vuja lenne a kezdő SF. atyauristen 😊ahhoz azért kell az is, hogy a Pacers és a Bobcats is sorra veszítse a meccseit, ami persze nem megoldhatatlan, de jelenleg sztem olyan 10% a Nets esélye a bejutásra
deron komolyan gondolja h a PO megoldható, de ha az megtörténik, összehugyozom magam az biztosa.kacsa
több mint 13 éve
mi lenne ha nem vuja lenne a kezdő SF. atyauristen 😊deron komolyan gondolja h a PO megoldható, de ha az megtörténik, összehugyozom magam az biztos
több mint 13 éve
Ez a Brooks nagy zsugás a Sunsban. 😕 Ismét egy jó csere a Suns FO-tól.
több mint 13 éve
szaba
10 543
5
több mint 13 éve
megszakadt Love sorozata egyébként
több mint 13 éve
Természetesen győzött a Pacers a Knicks otthonában. Hehe. De ettől függetlenül a véleményem nem változott, Grangert nem nevezték, de nem mondták. A védekezésük már hasonlított ahhoz, amit az év elején láthattunk. Bobcats, vagy Pacers, avagy ki a legmagasabb törpe.Szerencse, hogy a Magicet a GSW elleni meccsük után nem fikáztam (ők is megérnének egy misét, amíg Curry-Ellis a hátvédsor, a büdös életbe nem viszik semmire, aki csak ennek a meccsnek látta a végjátékát, az tudja miről beszélek), bár a Suns tartalék leverése elvileg idegenben se okozhat sok gondot. A Sixers pedig leveri a Bostont (ahol Kristic és Green volt a két legjobb, nem rajtuk múlott), aztán tükörsimán kikap a csutkaszar Buckstól. Voltak nagyon jó meccsek a hétvégén, pedig néhány csapat már az alapszakasz végét várja.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Maka
2 760
Bucks = Serdülő C
több mint 13 éve
szaba
10 543
Hánszb'ró viszont eddig egész jól nyomja kezdő PF-ként. Azért az elég komoly volt, mikor Charlotte-ban ő kapta a standing ovation-t nemrég 😛 Amúgy meg 4W zsinórban rulz, Deronless is jók voltunk. 😛 Jó lesz ez a Nets, okosan kell megcsinálni a következő szezont, és egy 50%-ra jók lehetünk. 😛 Hump meg maradjon, akár drágán is. :cool:
több mint 13 éve
A Bobcats átvette a 8. helyezést Keleten, és szerintem meg is fogja tartani. Pedig amit a vezetőség művel, az kritikán aluli (Thomas, Kwame Brown, Matt Carrol, ők keresik a nagy lóvét, Hendersont az első adandó alkalommal, vagyis mihelyst pénzt akar elcserélik). De Jackson személyében van egy vezér a pályán, és Silas remekül összefogja a társaságot. A Pacers rendesen ráfaragott Grangerrel, ha a csapat legjobb játékosa szarik az egészre, akkor senki nem teszi oda magát. Egyelőre teljesen kilátástalannak tűnnek.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Elég erős Mavs sorsolása, így gyors ránézésre, bár azért 5 meccses hátrány már nagyon soknak tűnik, még a Lakers 4.5-es előnye is. Én kevesebbnek gondoltam a különbséget 2-3-4 helyek között. Így akkor nagyon úgy érzem, csak az a kérdés, hogy esetleg betudjuk-e fogni mi Hurka csapatát, vagy valaki fellép 5.-nek a Hornets-Blazers duóból.
több mint 13 éve
Dallas-nak örülnék, ha már fellép OKC 3. helyre (mert sztem LAL lesz 2.), ők úgyis mindig kipukkadnak PO-ra 😀Denyna azt viszont nem tudom elképzelni, hogy megelőzzük a Dallast, valahogy a Lakersnek kéne romlania, most Kobe úgyis lesérült
több mint 13 éve
Dallas-nak örülnék, ha már fellép OKC 3. helyre (mert sztem LAL lesz 2.), ők úgyis mindig kipukkadnak PO-ra 😀
több mint 13 éve
amit én nem akarok, mert szimpatikus lett nekem is így a Nuggets, akkor már valahogy meg kéne szerezni a 3. helyet, és játszani mondjuk a Hornetsal 😊Ennyire igazából nem néztem meg, csak a mérlegekre néztem rá. De igazából ez max csak hazai pálya miatt számít, jelenleg nagyon OKC-DEN tűnik első körnek, vagy így, vagy úgy.DenyAzért Birdman is második negyedben, első végén fénykorát idézte, egyhuzamban asszem 3 2+1-e volt, meg az alley-block.mint Thunder drukker, és mint kívülálló is azt mondom, hogy sztem mi leszünk a 4-ek, elég könnyű a hátralevő schedule nekünkHurka
Nagyon szerethető lett ez az új Nuggets, pedig sokáig nem akartam, hogy Kármeló elmenjen. Lassan már a hazai pályáért lehet küzdeni!Deny
több mint 13 éve
Ennyire igazából nem néztem meg, csak a mérlegekre néztem rá. De igazából ez max csak hazai pálya miatt számít, jelenleg nagyon OKC-DEN tűnik első körnek, vagy így, vagy úgy.DenyNekünk is könnyű a program, most még lesz egy bivaly négy meccses road trip, utána már szinte csak .500 alattiakkal fogunk játszani. Szerintem nagyobb lendületben vagyunk, és meglesz a negyedik hely, bár én igazából a lákerszt szeretném az első körbe, mielőtt más kiejti őket. 😀
több mint 13 éve
Ennyire igazából nem néztem meg, csak a mérlegekre néztem rá. De igazából ez max csak hazai pálya miatt számít, jelenleg nagyon OKC-DEN tűnik első körnek, vagy így, vagy úgy.mint Thunder drukker, és mint kívülálló is azt mondom, hogy sztem mi leszünk a 4-ek, elég könnyű a hátralevő schedule nekünkHurkaMost a Pistons ment haza egy 30assal.Azért Birdman is második negyedben, első végén fénykorát idézte, egyhuzamban asszem 3 2+1-e volt, meg az alley-block.
Nené biztos hogy a liga 5 legalúlértékeltebb játékosában van. Egy állat.
JR bírta most Afflalo nélkül is.
Fulladj a pénzedbe és a celebkedésbe Meloharomt
Nagyon szerethető lett ez az új Nuggets, pedig sokáig nem akartam, hogy Kármeló elmenjen. Lassan már a hazai pályáért lehet küzdeni!Deny
több mint 13 éve
mint Thunder drukker, és mint kívülálló is azt mondom, hogy sztem mi leszünk a 4-ek, elég könnyű a hátralevő schedule nekünkMost a Pistons ment haza egy 30assal.Azért Birdman is második negyedben, első végén fénykorát idézte, egyhuzamban asszem 3 2+1-e volt, meg az alley-block.
több mint 13 éve
Most a Pistons ment haza egy 30assal.Azért Birdman is második negyedben, első végén fénykorát idézte, egyhuzamban asszem 3 2+1-e volt, meg az alley-block.
Nagyon szerethető lett ez az új Nuggets, pedig sokáig nem akartam, hogy Kármeló elmenjen. Lassan már a hazai pályáért lehet küzdeni!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most a Pistons ment haza egy 30assal.Nené biztos hogy a liga 5 legalúlértékeltebb játékosában van. Egy állat.
Fulladj a pénzedbe és a celebkedésbe Melo