NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Elégedett lehetsz, sima volt, bár a stílus a legparádésabb olasz-görög rangadókat idézte. A Celtics szerintem búcsút inthet a bajnoki álmoknak. Jövőre gyakorlatilag háromszereplős lesz a Kelet: Bulls, Heat, Knicks.füligjimmy
azért mérget ne vegyél rá. tavaly is ezt mondta mindenki, az nba1.hu-s első körös tippjátékban többet ejtették ki a Celtics-et az akkori Heat ellen, mint akik továbbengedték... aztán tudjuk mi lett a vége.
Az pedig h utána mi lesz, 2012-re 2 játékosnak van szerződése, Rondo és PP. Howardnál tuti próbálkozni fogunk és nagyon sok cap helyünk lesz. Jövőre ha lesz szezon, még ez a gárda simán első 4-ben lehet (ebben az évben dob a legjobb %-al PP, Ray és KG). Utána meg ugye sok lehetőségünk lesz, szal én nem látom olyan sötéten a Celtics jövőjét h így leírd őket. 😊 Még ha nem is jön össze Howard, pont a Bulls a jó példa arra h simán lehet több extraklasszis játékos nélkül is jó csapatot összehozni.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
Kéne majd nyomni egy PO tippjátékot is. 😊
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
volt nekünk a szezon előtt egy PO mezőny tippjátékunk

Deny 13 pont
Haromt 12 pont
Eaglesmcnabb 12 pont
Höri 11 pont
Rajna 11 pont
Tomeeee 11 pont

Miami
Boston
Chicago
Orlando
Atlanta
Philadelphia
Milwaukee
Cleveland

Lakers
San Antonio
Oklahoma
Denver
Portland
Dallas
Phoenix
Houston

eaglesmcnabb
Boston
Chicago
Atlanta
Miami
Orlando
Philadelphia
Milwaukee
Detroit

Lakers
San Antonio
Oklahoma City
Portland
New Orleans
Houston
Utah
Golden State
Tomeee
Boston
Atlanta
Chicago
Miami
Philly
New York
Orlando
Milwaukee

Lakers
Denver
San Antonio
Oklahoma City
Memphis
Phoenix
Houston
Clippers

haromt
East

Miami
Boston
Chicago
Orlando
Atlanta
Milwaukee
Charlotte
New Jersey

West

Lakers
Oklahoma City
Dallas
San Antonio
Portland
Denver
Houston
Utah

Rajna
East

Miami
Chicago
Boston
Orlando
Atlanta
New York
Philadelphia
Milwaukee

West

Lakers
Oklahoma City
Portland
San Antonio
Denver
New Orleans
Utah
Phoenix

Deny
East

Miami
Boston
Orlando
Atlanta
Chicago
New York
Milwaukee
Charlotte

West
Portland
Lakers
Dallas
San Antonio
Oklahoma City
Utah
Houston
Phoenix

Höri

több mint 13 éve
+NETS 😀a.kacsa
Kincstári optimizmus 😛 Először is legyen CBA. Másodszor szerezzünk winget.
több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
+NETS 😀
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
ámen, eddig meglepően szarok (vagyis én többet vártam tőlük)
bár mi meg a végén szoktunk azok lennikristof
Elégedett lehetsz, sima volt, bár a stílus a legparádésabb olasz-görög rangadókat idézte. A Celtics szerintem búcsút inthet a bajnoki álmoknak. Jövőre gyakorlatilag háromszereplős lesz a Kelet: Bulls, Heat, Knicks.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Aláaknázták a festéket, a Celtics azért nem mer onnan pontot dobni. Tempódobálgatással nem fognak meccset nyerni.füligjimmy
ámen, eddig meglepően szarok (vagyis én többet vártam tőlük)
bár mi meg a végén szoktunk azok lenni
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Aláaknázták a festéket, a Celtics azért nem mer onnan pontot dobni. Tempódobálgatással nem fognak meccset nyerni.

jujuj, a papírtigrisek kiszabadultak a ketrecükből.....

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Amúgy én úgy vagyok vele, hogy nem érdekelnek a fújások. Különben beleőrülnék a meccsekbe. Eddig jó a meccs. 😊szaba
Elég most megnézni, milyen faultot fújtak be Garnettre. Wade egyszerűen nekiugrik, két dobás. Nem sajnálom, mert Kg szerintem az egyik legalattomosabb, legmocskosabb szájú játékosok egyike (passionate player), de akkor is.

A Bulls-Magic meccsen ma ennyi volt a két csapat között a különbség... egy tizedmásodperc.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Amúgy én úgy vagyok vele, hogy nem érdekelnek a fújások. Különben beleőrülnék a meccsekbe. Eddig jó a meccs. 😊
több mint 13 éve
Eddig tetszik a meccs 😊 Jimmy, bírokkal mi a helyzet?szaba
Szarok bázzeg, hát milyenek lennének?

Úgy nézem jön a szokásos huszáros hajrá, csak Rose szét lesz törve lassan

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Eddig tetszik a meccs 😊 Jimmy, bírokkal mi a helyzet?
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Ez a védekezés nem az amit megszoktunk
Denget halálba szopatja J-Rich, Noah tényleg botrány volt, harmadik negyedben nem is lépett pályára. Palánk alatt könnyűsúlyú a csapat ma, pedig nincs is Howard. Rose ma is beteg

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Ha valakit érdekel Lawson triplagyár, itt meglesheti: http://www.youtube.com/watch?v=rankc8FgUVk&feature=player_embedded
Egyébként butaság volt tényleg a 11. tripla, így is rekordot döntött (sorozatban legtöbb bedobott tripla NBA meccsen), de úgy még nagyobb lett volna. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy videóból is látható, 11-ből kb. legalább 7-szer sima open helyzete volt, nagyon jól járt a labda (bár a 9. és a 10. már transzban szállhatott be, jó méterrel a vonal mögül). De igen, ilyenek miatt mondom, hogy nálam kezdetektől ő kezdett volna, még Billups előtt is. Remélem PO-ban még nagyobbat fog szólni Lawson.Deny
Ty-rific nagy király ez sose volt kérdés csak Billups kis túlzás akkora ember Denverben, mint Elway.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Fizetek egy sört annak, aki eltöri Bogans lábát. A csávó nettó emberhátrány. Kosárlabdában nem szerencsés a +/- mutatót használni, de a szezon végén az jelent valamit, hogy mennyivel rossz az övé. Támadásban semmi, védekezésben még Korver is jobb nála. Faszér játszik?

Noah is nagyon gyenge, mióta (újból) visszatért.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ha valakit érdekel Lawson triplagyár, itt meglesheti: http://www.youtube.com/watch?v=rankc8FgUVk&feature=player_embedded
Egyébként butaság volt tényleg a 11. tripla, így is rekordot döntött (sorozatban legtöbb bedobott tripla NBA meccsen), de úgy még nagyobb lett volna. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy videóból is látható, 11-ből kb. legalább 7-szer sima open helyzete volt, nagyon jól járt a labda (bár a 9. és a 10. már transzban szállhatott be, jó méterrel a vonal mögül). De igen, ilyenek miatt mondom, hogy nálam kezdetektől ő kezdett volna, még Billups előtt is. Remélem PO-ban még nagyobbat fog szólni Lawson.Deny
utoljára pár éve Kaponot láttam ennyire jól dobni. Egyébként egész szezont figyelembe véve Bonnernek van még mindig a legjobb mutatója, bár az elmúlt 6-7 meccsen majd' egy tizedet romlott...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Egyébként butaság volt tényleg a 11. tripla, így is rekordot döntött (sorozatban legtöbb bedobott tripla NBA meccsen), de úgy még nagyobb lett volna. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy videóból is látható, 11-ből kb. legalább 7-szer sima open helyzete volt, nagyon jól járt a labda (bár a 9. és a 10. már transzban szállhatott be, jó méterrel a vonal mögül). De igen, ilyenek miatt mondom, hogy nálam kezdetektől ő kezdett volna, még Billups előtt is. Remélem PO-ban még nagyobbat fog szólni Lawson.
több mint 13 éve
Ty Lawson 11/10 3asa elég meleg. 😊Zsoca
Nene 0/8 büntije se kutya azért 😀
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Jimmy, sztem ahányszor Bulls meccsről írsz, tuti, hogy a bírok szerepelnek benne. 😀szaba
Egyszerűen viágröhej, amit művelnek. Tudom, hogy szinte minden meccsen szarul fújnak. De jön például a Raptors, és a első negyedben kapnak olyan fújást, mintha ők lennének a galaxis urai. De az igazán nagy gond (ligaszerte), hogy teljesen inkonzisztensen fújnak. Ilyen szezont a Bullstól személy szerint nem láttam, de teljesen elrontják az élményt. Ha egy csapatot félre lehet tenni félidőben, akkor a bírók ne szopják őket vissza a meccsbe. Ami fault itt, az fault legyen ott. Ha hibáznak egy látávnyosat, ne kompenzáljanak, mert hosszú percekre kiszalad a meccs a kezükből. És könyörgöm, hagyják a nagyfiúkat játszani a palánk alatt. Számtalanszor megfogadtam, hogy nem foglalkozok a bírókkal, de folyamatosan az asztalt csapkodom. Akármilyen meccset nézel, biztos lehetsz az alacsony színvonalú bíráskodásban.füligjimmy
Amcsiban a bíróképzés meglehetősen komolytalan, egy FIBA-játékvezetőnek sokkal több követelménynek kell megfelelnie, mint egy NBA-bírónak

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Ty Lawson 11/10 3asa elég meleg. 😊Zsoca
Ráadásul az egyetlen kihagyott tripla egy negyed végi hajítás volt. Nagyon komoly. (Sok játékos megvárta volna míg lepörög az óra és csak utána dobja el, nehogy elrontsa ezt a szép statot. 😊)
több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Ty Lawson 11/10 3asa elég meleg. 😊

több mint 13 éve
Jimmy, sztem ahányszor Bulls meccsről írsz, tuti, hogy a bírok szerepelnek benne. 😀szaba
Egyszerűen viágröhej, amit művelnek. Tudom, hogy szinte minden meccsen szarul fújnak. De jön például a Raptors, és a első negyedben kapnak olyan fújást, mintha ők lennének a galaxis urai. De az igazán nagy gond (ligaszerte), hogy teljesen inkonzisztensen fújnak. Ilyen szezont a Bullstól személy szerint nem láttam, de teljesen elrontják az élményt. Ha egy csapatot félre lehet tenni félidőben, akkor a bírók ne szopják őket vissza a meccsbe. Ami fault itt, az fault legyen ott. Ha hibáznak egy látávnyosat, ne kompenzáljanak, mert hosszú percekre kiszalad a meccs a kezükből. És könyörgöm, hagyják a nagyfiúkat játszani a palánk alatt. Számtalanszor megfogadtam, hogy nem foglalkozok a bírókkal, de folyamatosan az asztalt csapkodom. Akármilyen meccset nézel, biztos lehetsz az alacsony színvonalú bíráskodásban.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Jimmy, sztem ahányszor Bulls meccsről írsz, tuti, hogy a bírok szerepelnek benne. 😀
több mint 13 éve
A Bulls az alapszakasz első Keleten. Jelenleg a Celtics és a Bulls között van ekkora különbség, sőt, egy kicsit nagyobb is (bírók nélkül ez a meccs még két negyedig se tart). Noah pocsékul játszott, a bokája még mindig tré, Boozer nagyon jó volt, Deng szintén, a kispad hozta a szokásos kimagasló teljesítményt. Kurt Thomas elképesztően nagyot zúzott. Rose MVP. Lehet rinyálni, hogy statisztika így, meg amúgy. A Rondoval való rivalizálásáról olvastam egy remek poént: a kalapács sem rivalizál a szöggel. A Cavs aránylag könnyedén meg lett verve. Jöhet a Pacers. Mázli egy ilyen csapat ellen kezdeni a rájátszást egy újonc edzővel. Remélem Thib a rotáción fog még finomítani.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
ma reggel is arra keltem, hogy kikapott a lékersz. meg tudnám szokni 😊

ma éjjel nagy derbi, a United Centerbe látogat a Celtics. Go Bulls.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter