NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 559
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
42 perces PO beharangozó podcast Szaniszló Csabival és Tőrös Bazskával holnaptól hallgatható.MakaLike. TPt nem tudtad beszervezni? 😊
több mint 13 éve
Bulls-Pacers:4-1Heat-Sixers: 4-2
Celtics-Knicks:4-2
Magic-Hawks: 4-3
------------------
Spurs-Grizzlies:4-1
Lakers-Hornets: 4-2
Dallas-Portland:2-4
Thunder-Nuggets:4-3
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Maka
2 760
42 perces PO beharangozó podcast Szaniszló Csabival és Tőrös Bazskával holnaptól hallgatható.
több mint 13 éve
akkor innen is bocs newmantől valamiért össze kevertelek vele.jaja 😊én is Spurs drukker vagyok 😀Akkor lehet hogy keverlek vele,veled beszéltük nem,egyszer szóvá tettem hogy egy eagles drukker hogy szurkolhat egy texas-i csapatnak.Az te voltál nem?Cowboykarcsi
Lehet hogy Texas, de van hasonlóság az Eaglessel: itt sem szeretik a Dallast 😀eaglesmcnabb
Az a probléma, hogy hamarabb lettem Spurs drukker mint Eagles 😀eaglesmcnabb
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Tavalyhoz hasonlóan csak keleti párharcokra tippelnék.Bulls-Pacers: Szerintetek mit tippelek? Ha Haszbró nevű sráccal Boozer nem tud mit kezdeni, akkor beáll gibson, Hibbertre pedig lecsap a Török Kalapács. 4-0. Esetleg a második hazait megcsípik böcsületbűl.
Heat-76ers: 4-1. AI leveszi Jameset a pályáról, de Wade túl sok lesz. Ha Elton jó napot fog ki, és behullanak a tempók, akkor 4-2.
Celtics-Knicks: A Knicks nem tud védekezni, de a Celtics nemigazán tud dobni. Amar'e átlagban 30/10, ha Kristic odateszi magát, akkor csak 28/9. Ha Pierce nem tudja Melo védekezésbeli hiányait kihasználni, akkor vége a dalnak, mert Billups megmutatja a túlértékelt Rondonak, hogyan is kell ezt a játékot játszani. De lehet bízni a mélyebb padban. Paraszthajszálakon fog múlni, a rutin dönt, 4-3.
Magic-Hawks: A Hawks számára ez a tökéletes ellenfél. Atletikus, jó tempódobó, jól passzoló magasembereik semlegesítik Howardot védekezésben, és remekül védekeznek a periméteren. Elméletben. Gyakorlatban egy lusta, szellemi vezér nélküli, mentálisan gyenge, "beleszarok mindenbe, mert király vagyok"társaság. És most finom voltam. A Magic nyerni akar. 4-2.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Zolika
911
Én bízok bennük!BULLS - Pacers 4-1,
HEAT - 76ers 4-1,
MAGIC - Hawks 4-2,
CELTICS - Knicks 4-2
MAVERICKS - Blazers 4-1
SPURS - Grizzlies 4-1
LAKERS - Hornets 4-2
THUNDER - Nuggets 4-2
Bulls-MAGIC 2-4
Heat-CELTICS 3-4
SPURS - Thunder 4-3
Lakers - MAVERICKS 2-4
Celtics-MAGIC 3-4
Spurs-MAVERICKS 3-4
MAVERICKS-Magic 4-1
több mint 13 éve
A többség nem nagyon bízik a Mavericks-ben...Gogovagy csak mindenki szorít a blazersnek 😊 szimpatikus brigád
több mint 13 éve
jó de a támadójátékuk kb annyira veszélyes mint a kispest 😛Tibi ez a Hawks upset ez mi?Láttam vagy 2x felet 😊 De jó arcok.
El tudom képzelni hány Atlanta meccset néztél 2011-ben 😀Höri
és Horford > Howard 😛haromt
több mint 13 éve
A többség nem nagyon bízik a Mavericks-ben...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tibi ez a Hawks upset ez mi?Láttam vagy 2x felet 😊 De jó arcok.
El tudom képzelni hány Atlanta meccset néztél 2011-ben 😀Höri
és Horford > Howard 😛
több mint 13 éve
szaba
10 543
a jersey-sek összetartanak nagyjából 😊 pacsia.kacsaÉn is azt néztem, elég hasonló lett 😊
több mint 13 éve
a jersey-sek összetartanak nagyjából 😊 pacsi
több mint 13 éve
szaba
10 543
Bulls - Pacers 4-2 Bulls-Magic 4-3Heat - 76ers 4-1 Bulls-Heat 2-4
Magic - Hawks 4-2 Heat-Celtics 4-3
Celtics - Knicks 4-3
--------------------------------------------- Heat-Thunder 4-3
Spurs - Grizzlies 4-2 Spurs-Thunder 3-4
Thunder - Nuggets 4-2 Lakers-Thunder 3-4
Mavs - Blazers 3-4 Lakers-Blazers 4-2
Lakers - Hornets 4-1
több mint 13 éve
Meglepetések erejével 😉BULLS - Pacers 4-2,
HEAT - 76ers 4-0,
Magic - HAWKS 3-4,
CELTICS - Knicks 4-2
Mavericks - BLAZERS 2-4
SPURS - Grizzlies 4-0
LAKERS - Hornets 4-1
THUNDER - Nuggets 4-3
BULLS - Hawks 4-2
HEAT - Celtics 4-3
Spurs - THUNDER 3-4
LAKERS - Blaizers 4-2
Bulls - HEAT 2-4
THUNDER - Lakers 4-2
Heat - THUNDER 3-4
több mint 13 éve
Na, én is tippelek, mint alapszakasz tipp győztes (igen, ki kell hangsúlyozni, annál nagyobbat essek most. 😀):BULLS - Pacers 4-1
HEAT - 76ers 4-0
MAGIC - Hawks 4-1
Celtics - KNICKS 3-4
Mavericks - BLAZERS 2-4
SPURS - Grizzlies 4-1
LAKERS - Hornets 4-1
THUNDER - Nuggets 4-2
Bulls - MAGIC 2-4
HEAT - Knicks 4-2
SPURS - Thunder 4-3
LAKERS - Blazers 4-2
Magic - HEAT 1-4
Spurs - LAKERS 2-4
HEAT - Lakers 4-2
(pedig nem szeretem egyiket se, sőt, gyűlölöm, de a Nuggets-Blazers-OKC sajnos gyenge a nagydöntőhöz még, Bulls meg kipukkad... Celtics-ben bízom, de nem merek rájuk tippelni, ezért fognak rám cáfolni)
több mint 13 éve
jaja 😊Akkor lehet hogy keverlek vele,veled beszéltük nem,egyszer szóvá tettem hogy egy eagles drukker hogy szurkolhat egy texas-i csapatnak.Az te voltál nem?CowboykarcsiAsszem Newman meg a Spursnek,az se sokkal jobb 😛Cowboykarcsién is Spurs drukker vagyok 😀
Lehet hogy Texas, de van hasonlóság az Eaglessel: itt sem szeretik a Dallast 😀eaglesmcnabb
Az a probléma, hogy hamarabb lettem Spurs drukker mint Eagles 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Akkor lehet hogy keverlek vele,veled beszéltük nem,egyszer szóvá tettem hogy egy eagles drukker hogy szurkolhat egy texas-i csapatnak.Az te voltál nem?én is Spurs drukker vagyok 😀Egy Eagles drukker nem drukkolhat egy Dallasnak. Még ha kosár akkor sem 😛eaglesmcnabbAsszem Newman meg a Spursnek,az se sokkal jobb 😛Cowboykarcsi
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
én is Spurs drukker vagyok 😀Asszem Newman meg a Spursnek,az se sokkal jobb 😛CowboykarcsiSajnos a Philly a Heat-tel fog játszani, de legalább biztos, hogy lesz 1 olyan csapat a 2. fordulóban akiknek szurkolhatok.Egy Eagles drukker nem drukkolhat egy Dallasnak. Még ha kosár akkor sem 😛eaglesmcnabb
Boldogabb lennék, ha a Sixers lenne az.
Nyugaton meg hajrá Dallas, főképp Dirk és Kidd miatt.Bébé
Lehet hogy Texas, de van hasonlóság az Eaglessel: itt sem szeretik a Dallast 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
és a Texas-nak?Sajnos a Philly a Heat-tel fog játszani, de legalább biztos, hogy lesz 1 olyan csapat a 2. fordulóban akiknek szurkolhatok.Egy Eagles drukker nem drukkolhat egy Dallasnak. Még ha kosár akkor sem 😛eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Asszem Newman meg a Spursnek,az se sokkal jobb 😛Sajnos a Philly a Heat-tel fog játszani, de legalább biztos, hogy lesz 1 olyan csapat a 2. fordulóban akiknek szurkolhatok.Egy Eagles drukker nem drukkolhat egy Dallasnak. Még ha kosár akkor sem 😛eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Sajnos a Philly a Heat-tel fog játszani, de legalább biztos, hogy lesz 1 olyan csapat a 2. fordulóban akiknek szurkolhatok.Egy Eagles drukker nem drukkolhat egy Dallasnak. Még ha kosár akkor sem 😛
több mint 13 éve
ha már mindenki ide...Bulls - Pacers 2-4,
Heat - 76ers 4-1,
Magic - Hawks 4-0,
Celtics - Knicks 3-4
Mavericks - Blazers 3-4
Spurs - Grizzlies 4-2
Lakers - Hornets 4-1
Thunder - Nuggets 4-0
Magic - Pacers 4-1
Heat - Knicks 4-2
Spurs - Thunder 4-3
Lakers - Blazers 4-1
Magic - Heat 3-4
Lakers - Spurs 4-2
Heat - Lakers 2-4
pedig nem kedvelem a Lakerst, bár gondolom az látszik hogy a Pacerst igen 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
BULLS - Pacers 4-1, HEAT - 76ers 4-1,
MAGIC - Hawks 4-2,
CELTICS - Knicks 4-2
MAVERICKS - Blazers 4-2
SPURS - Grizzlies 4-0
LAKERS - Hornets 4-2
THUNDER - Nuggets 4-2
Bulls - MAGIC 3-4
Heat - CELTICS 3-4
SPURS - Thunder 4-2
Lakers - MAVERICKS 3-4
Magic - CELTICS 2-4
SPURS - Mavericks 4-2
SPURS - Celtics 4-2
több mint 13 éve
Énisénis!!! 😊BULLS - Pacers 4-0,
HEAT - 76ers 4-1,
MAGIC - Hawks 4-3,
CELTICS - Knicks 4-2
MAVERICKS - Blazers 4-3
SPURS - Grizzlies 4-1
LAKERS - Hornets 4-0
THUNDER - Nuggets 4-2
BULLS - Magic 4-2
CELTICS - Heat 4-3
SPURS - Thunder 4-3
LAKERS - Mavericks 4-2
BULLS - CELTICS 3-4
Lakers - SPURS 3-4
CELTICS - SPURS 4-2
több mint 13 éve
Tibi ez a Hawks upset ez mi?El tudom képzelni hány Atlanta meccset néztél 2011-ben 😀