NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Na, ez olyan, hogy én végig teljesen biztos voltam abban, hogy megnyeri a Bulls ezt a meccset. Egy igazi drukker nem adja fel. Csak kimentem bevenni egy savlekötőt.Tényleg az utolsó két percben nyerték meg, ami nem szokatlan, de tíz pont hátrány..... 5 percre láttam olyan minőségű védekezést, amit megszoktam.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Ez az indi is felvehetné a Nets nevet a Pacers helyett...szabaha már a Nets úgy is vált Brooklyn Bounce-ra
több mint 13 éve
szaba
10 543
Ez az indi is felvehetné a Nets nevet a Pacers helyett...
több mint 13 éve
ejj bazdmeg így elqrni 10 pontot, kicsit szétvet az ideg
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
szaba
10 543
Noah azért visszahozta most a Bullst.
több mint 13 éve
köv meccsnek lehetőleg elején üssék K.O.-ra Hans'-t, és akkor nem maradnak kétségeim a végéreamúgy Granger nyilatkozata a meccs előtt asszem halmozottan igaz, pedig nagy sértődés volt belőle a Bullsban
mire leírtam márcsak -4.... Collison, valakii
több mint 13 éve
Hát, bazzeg, én megkérdezném Thibtől, hogy hol a faszba van már Gibson, mert te már lassan magadhoz nyúlsz, olyan dobóedzést tart ez a srác. Nekem meg vagy azért van hányhatnékom, mert ilyen védekezést bámulok, vagy túl sok rakott krumlit ettem.Psycho te vadállat 😀 nincsenek idegei 😀HurkaMondtam én, hogy ne szídják 😀 Megérezte 😀
OMG 😂szaba
Na, oda a momentum, itt a vége.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
szaba
10 543
Psycho te vadállat 😀 nincsenek idegei 😀HurkaMondtam én, hogy ne szídják 😀 Megérezte 😀
OMG 😂
több mint 13 éve
Psycho te vadállat 😀 nincsenek idegei 😀
több mint 13 éve
szaba
10 543
Szevasz, Han Solo bedurrant 😀
több mint 13 éve
szaba
10 543
Elég durva a hangulat.
több mint 13 éve
Deng is végére szedi össze magát..., nem jól van ez ígyszerencsére Granger is :o
több mint 13 éve
szaba
10 543
G állat 😀
több mint 13 éve
szaba
10 543
?PsychoHurkaRose nem tudom mit szed, de egész meccset végig fogja játszani? 😊Kinyírta T-Rexet 😕 😕szaba
Thomas egy fair player...sapka
(tudom h az a neve)
Amúgy ő simán visszajön és beszór 20-at bosszúból. 😀
több mint 13 éve
PsychoRose nem tudom mit szed, de egész meccset végig fogja játszani? 😊Kinyírta T-Rexet 😕 😕szaba
több mint 13 éve
szaba
10 543
Rose nem tudom mit szed, de egész meccset végig fogja játszani? 😊Kinyírta T-Rexet 😕 😕
több mint 13 éve
Rose nem tudom mit szed, de egész meccset végig fogja játszani? 😊 Thomas egy fair player...
több mint 13 éve
szaba
10 543
Danny-G ma kosáriskolát tart? 😀
több mint 13 éve
Asszem néhány here le lesz tekerve a szünetben, mert ez nem védekezés. Jó, be is hullik minden a Pacersnek, de legalább másszanak az arcukba. Dengnek meg üzenném, a gyűrűt nyugodtan lehet támadni. És az eladott labdák.....Mindegy, eddig tipikus Bulls meccs, a harmadik negyedben átvesszük a vezetést, a negyedikben visszaengedjük őket, aztán az utolsó két percben Rose megnyeri.
hol nézitek? nekem minegyik élvezhetetlena.kacsaAmit én nézek, az most kezdett el akadni, szünetig igyekszek keresni egy jobban, aztán belinkeltem.
http://deportesvide2.blogspot.com/
- Abe Simpson
több mint 13 éve
szaba
10 543
Tylert ne szídjátok, ő egy igazi ikon.
több mint 13 éve
hol nézitek? nekem minegyik élvezhetetlen
több mint 13 éve
Atyaisten, Boozer de kurvagyenge, Noah nem sokkal erősebb. A gyűrűig nem tudnak felugrani. Jöhet a Bench Mobfüligjimmypedig Hansborough semennyire nem tud védekezni, mondjuk Granger rosszabb támadásban.
több mint 13 éve
Atyaisten, Boozer de kurvagyenge, Noah nem sokkal erősebb. A gyűrűig nem tudnak felugrani. Jöhet a Bench Mob
- Abe Simpson
több mint 13 éve
BULLS - Pacers 4-1HEAT - 76ers 4-0
MAGIC - Hawks 4-1
CELTICS - Knicks 4-2
Mavericks - BLAZERS 2-4
SPURS - Grizzlies 4-1
LAKERS - Hornets 4-1
THUNDER - Nuggets 4-3
BULLS - Magic 4-2
HEAT - Celtics 4-3
SPURS - Thunder 4-3
LAKERS - Blazers 4-2
BULLS - Heat 4-3
Spurs - LAKERS 2-4
BULLS - Lakers 4-3
több mint 13 éve
Nálunk is van tippjáték, egy kicsit több a hagyományos series-tippelgetésnél, főleg a Thunder-Nuggets párharcról szól, de természetesen minden játékost szívesen látunk! 😊http://denversports.blog.hu/2011/04/14/nba_playoff_tippjatek_focsoport_negyeddontok