NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
nagyon győzködni nem kell, szeretem a Hornets-t annyira hogy minden playoffmeccsüket megnézzem, csak az NBA, az NHL és az MLB alapszakaszát nem nekem találták ki 😊Hornets win! Hornets win! Hornets win!mennyit kérsz azért, hogy megnézd az ÖSSZES Hornets - Lakers meccset? Bizniszeljünk plíz! 😂Danna
A szezonban ez volt az első NBA-meccsem, szerencsét hoztam, azt hiszem pár óra múlva az NHL-el is megjátszom ezt 😊
35000!JJ
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Hornets win! Hornets win! Hornets win!mennyit kérsz azért, hogy megnézd az ÖSSZES Hornets - Lakers meccset? Bizniszeljünk plíz! 😂
A szezonban ez volt az első NBA-meccsem, szerencsét hoztam, azt hiszem pár óra múlva az NHL-el is megjátszom ezt 😊
35000!JJ
több mint 13 éve
Hornets win! Hornets win! Hornets win!A szezonban ez volt az első NBA-meccsem, szerencsét hoztam, azt hiszem pár óra múlva az NHL-el is megjátszom ezt 😊
35000!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nálam Carter helyett Felton van 😀Amúgy, kinél hogy néz ki a legjobb 5 PG jelenleg sorrendben? Csak kíváncsiságból...DenyLawson Lawson Lawson Billups Carter
😛TheMileHighCity
Amúgy pont ezért írtam be, kb. tényleg nem lehet Rose-t kihagyni jelenleg. Volt írva Nash, Kidd pl., tényleg jók, de azért jelenleg már egy szinten emlegetni az MVP-vel... (úgyis az lesz 😀). Pedig aztán nekem Lawson mellett Nash a kedvenc játékosom...
több mint 13 éve
ismerős, nálam Collison volt tegnap olyan, mint korábban sose.Pál 10 assziszt egy félidő alatt. Rohadjon meg h fantasymba nem hozta ezeket 😀szabaHa még a Hornets is nyer, én tuti festek egyet Paulról meg Randolphról. 😀szabaalakul 😊Höri
Nyalja ki
több mint 13 éve
a jézuskától Hornets és Blackhawks PO mellett csak azt kértem, hogy előbbi legalább a Lakers-t üsse ki, remélem teljesül szerény kívánságom
---
több mint 13 éve
LOL Spurs, nem novemberben kell jól játszani 😛
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
szaba
10 543
Pál 10 assziszt egy félidő alatt. Rohadjon meg h fantasymba nem hozta ezeket 😀alakul 😊HöriNa Memphis ütötte a Spurs-t, már jól indul a mai este. 😊DubHa még a Hornets is nyer, én tuti festek egyet Paulról meg Randolphról. 😀szaba
több mint 13 éve
alakul 😊Na Memphis ütötte a Spurs-t, már jól indul a mai este. 😊DubHa még a Hornets is nyer, én tuti festek egyet Paulról meg Randolphról. 😀szaba
több mint 13 éve
szaba
10 543
Na Memphis ütötte a Spurs-t, már jól indul a mai este. 😊DubHa még a Hornets is nyer, én tuti festek egyet Paulról meg Randolphról. 😀
több mint 13 éve
Dub
1 019
Na Memphis ütötte a Spurs-t, már jól indul a mai este. 😊
több mint 13 éve
Paul-Deron-Rose-Westbrook-Billups nálam így néz ki a történet.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
szaba
10 543
Egy irányító nem büntetőhet 57%-al. Ezek után én mást nem is fűznék a témához. Addig ne jöjjön ki a teremből, amíg 75%-al nem dobja a büntijét.
több mint 13 éve
1 Playoff miatt még nem lehet valakit még sehova sem sorolni,5 éve van a ligában,és 14 meccsről beszélsz.Tlg kurvajó volt akkor playoffban,de most szenved,potenciálban lehet max top 5be venni,teljesítményben nagyon nem semmilyen szempontból.Dobásba nagyon fel kellene javulnia.Nekem Ez a Ray Allen tempo hasonlat kicsit erős,ő bedobta azt világ életében bárkitől bárhogy kapta a labdát Terrel Brandontól Sam Casselen át egy rakás irányítótól,és nem azt mondta egyik sem h igen nehéz volt odarakni azt Raynek hanem h könnyű dolguk van vele😊Biztos velem van baj, de én sokkal jobban preferálok egy olyan játékost, aki a PO-ban képes szintet lépni, mint olyat aki az alapszakaszban király, aztán a PO-ban meg telített betli.
Abban biztos igazad van h a Perkins trade mellett Rondo miatt nem megy ennyire a Celticsnek...lássuk a playoffban mit tud.anfernee
MOST szenved, az elmúlt 1.5 hónapban kb. Nem lehet 5.5 hónapot csúcsformában lejátszani, mindenkinek megvannak a maga hullámhegyei és völgyei.
Tudom h Raynek ez az erőssége, de azért az tisztán látszik h mióta Rondo szar, azóta ő is. Kizárt, hogy ne legyen közte összefüggés. Ilyen véletlen nincs.
Perkins nem játszott az első pár hónapban, 33-10-re állt a Celtics amíg nem jött vissza. Nyilván beleszámít, de sokkal inkább Rondo rossz formája miatt (és amiatt mert leeresztettek a srácok) estünk vissza.
több mint 13 éve
Amúgy, kinél hogy néz ki a legjobb 5 PG jelenleg sorrendben? Csak kíváncsiságból...DenyLawson Lawson Lawson Billups Carter
😛
több mint 13 éve
1 Playoff miatt még nem lehet valakit még sehova sem sorolni,5 éve van a ligában,és 14 meccsről beszélsz.Tlg kurvajó volt akkor playoffban,de most szenved,potenciálban lehet max top 5be venni,teljesítményben nagyon nem semmilyen szempontból.Dobásba nagyon fel kellene javulnia.Nekem Ez a Ray Allen tempo hasonlat kicsit erős,ő bedobta azt világ életében bárkitől bárhogy kapta a labdát Terrel Brandontól Sam Casselen át egy rakás irányítótól,és nem azt mondta egyik sem h igen nehéz volt odarakni azt Raynek hanem h könnyű dolguk van vele😊Én bírom Rondo-t és ahogy Fake is írta legszivesebben odaraktam vna zárójelben de 10 pont átlagban az nagyon kevés...és ő azt a szintlépést amit D-Rose hozott idén 3 pt %ban attól ő nagyon messze van.Kiváncsi lennék mit tudna Rondo a Bullsban pl...anferneeRondoról akkor fog kiderülni, hogy milyen scorer, amikor nem 5. opció lesz támadásban. Jelenleg az... ezért nem lehet összehasonlítani Rose-al pl., aki ugye első opció. Teljesen más a játékuk. Azt azért mind a kettő bizonyította már, hogy amikor nagyon kell, akkor a legjobbak. Tavaly és tavalyelőtt gyakorlatilag tripla-duplát átlagolt a rájátszásban. Ez azért szerintem már bőven elég ahhoz, hogy top5 PG-ként számoljunk vele.
Nagyon sokszor lehet látni meccseken, hogy első félidőben nem támadja a gyűrűt, nem szerez pontokat, majd hirtelen a 2. félidőben megtáltosodik... ilyenkor persze mindig kiderül a meccs utáni nyilatkozatokból, hogy Doc gyakorlatilag megtiltotta neki és a többiek játékba hozása, bemelegítése volt a feladata, amit aztán a szünetben feloldott.
Sokan azt mondják, hogy csak azért ilyen jó, mert 3 HoF-al játszik, maga Dávid Kornél mondta közvetítés közben, hogy ő is jobbá teszi őket. És bizony nem olyan könnyű asszisztokat osztogatni, mert sokkal nehezebb az, hogy jó ütemben kapja meg pl. Ray Allen a labdát, mint már mondjuk onnan Raynek bedobni. Ez egyébként meg is látszott, Rondo visszaesett idén az utolsó 1-1.5 hónapban és szépen magával rántotta Rayt is. Afelől egyébként kétségem sincs h idén is meglesz a tripla-dupla közeli átlag a rájátszásban. És ha Rondonak megy, akkor az egész Celticsnek is. Pierce nyilatkozta: "Paul Pierce on Celtics' future hopes: 'As Rondo goes, we go'" ennyi. Ugyanolyan fontos a Celticsnek, mint Rose a Bullsnak, csak más miatt.Danna
Abban biztos igazad van h a Perkins trade mellett Rondo miatt nem megy ennyire a Celticsnek...lássuk a playoffban mit tud.
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Én bírom Rondo-t és ahogy Fake is írta legszivesebben odaraktam vna zárójelben de 10 pont átlagban az nagyon kevés...és ő azt a szintlépést amit D-Rose hozott idén 3 pt %ban attól ő nagyon messze van.Kiváncsi lennék mit tudna Rondo a Bullsban pl...anferneeRondoról akkor fog kiderülni, hogy milyen scorer, amikor nem 5. opció lesz támadásban. Jelenleg az... ezért nem lehet összehasonlítani Rose-al pl., aki ugye első opció. Teljesen más a játékuk. Azt azért mind a kettő bizonyította már, hogy amikor nagyon kell, akkor a legjobbak. Tavaly és tavalyelőtt gyakorlatilag tripla-duplát átlagolt a rájátszásban. Ez azért szerintem már bőven elég ahhoz, hogy top5 PG-ként számoljunk vele.
Nagyon sokszor lehet látni meccseken, hogy első félidőben nem támadja a gyűrűt, nem szerez pontokat, majd hirtelen a 2. félidőben megtáltosodik... ilyenkor persze mindig kiderül a meccs utáni nyilatkozatokból, hogy Doc gyakorlatilag megtiltotta neki és a többiek játékba hozása, bemelegítése volt a feladata, amit aztán a szünetben feloldott.
Sokan azt mondják, hogy csak azért ilyen jó, mert 3 HoF-al játszik, maga Dávid Kornél mondta közvetítés közben, hogy ő is jobbá teszi őket. És bizony nem olyan könnyű asszisztokat osztogatni, mert sokkal nehezebb az, hogy jó ütemben kapja meg pl. Ray Allen a labdát, mint már mondjuk onnan Raynek bedobni. Ez egyébként meg is látszott, Rondo visszaesett idén az utolsó 1-1.5 hónapban és szépen magával rántotta Rayt is. Afelől egyébként kétségem sincs h idén is meglesz a tripla-dupla közeli átlag a rájátszásban. És ha Rondonak megy, akkor az egész Celticsnek is. Pierce nyilatkozta: "Paul Pierce on Celtics' future hopes: 'As Rondo goes, we go'" ennyi. Ugyanolyan fontos a Celticsnek, mint Rose a Bullsnak, csak más miatt.
több mint 13 éve
legyen már 3:30
több mint 13 éve
szaba
10 543
Nálam mondjuk Parker is top5, vagy aközeli PG. 😊 Ő nem a számok embere, de hihetetlen jól működik alatt a Spurs szerkezete. Sztem fontosabb láncszem, mint Manu. DWill meg kövi szezonban bealáz mindenkit, és top1 lesz, ezt most elmondom. Csak azért, mert most majd hagyják játszani.
több mint 13 éve
Én bírom Rondo-t és ahogy Fake is írta legszivesebben odaraktam vna zárójelben de 10 pont átlagban az nagyon kevés...és ő azt a szintlépést amit D-Rose hozott idén 3 pt %ban attól ő nagyon messze van.Kiváncsi lennék mit tudna Rondo a Bullsban pl...
több mint 13 éve
D.Rose igenis TOP 5 pg. Számoljátok azt hozzá, hogy ugyebár nem olyan gólgépeknek osztogat mint Wade v. Kobe a maguk SG posztján. Ha csak 6 pontot csoportosítunk át az SG posztra, amiből 4-et Rose zsugáz oda, akkor minnyá 19 ppg 10 apg. (már ha valaki a statok alapján ítéli meg a PG posztot). Jelenleg nincs megfelelő SG a Bullsnál, ezért kell többet vállalni Rose-nak. Sajnos mondjuk ennek hamarosan következményei is lesznek, mivel neki sincsenek gumiból a csontjai. 😕 Egyébként szerény véleményem szerint, ha idén nem lesz MVP, akkor nincs igazság a földön.CP3-D.Rose-D.Will-Westbrook-Nash/(Kidd) igazából Rondot nem csípem
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
westbrook rose paul williams nash ( rondo )lol bakler esku nem lestem rolad
több mint 13 éve
nem szeretem roset, és ha már eddig azt képviseltem h nincs top 5ben, akkort mostmár nem rakhattam be 😊 pedig útközben rájöttem h nehéz 5 jobbat találnia.kacsaennyi😊
Paul-D Will-Nash-D Rose-Westbrook
több mint 13 éve
nem szeretem roset, és ha már eddig azt képviseltem h nincs top 5ben, akkort mostmár nem rakhattam be 😊 pedig útközben rájöttem h nehéz 5 jobbat találni
több mint 13 éve
Szerintem csak TP regisztrált a fórumra. 😊Akinél Rose nincs benn, de Kidd igen, az minek néz kosárlabdát?MakaAmúgy, kinél hogy néz ki a legjobb 5 PG jelenleg sorrendben? Csak kíváncsiságból...Denypaul D-will nash kidd rondoa.kacsa