NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 883 — Cowboys fan
Hát kezdek aggódni hogy a Heat (playoffba) döntőbe kerul-e.
Bosh noveszthetne egy kis tököt( bár ennyi év után meglepő lenne )Toca
oda fognak. lehet, hogy unalmas állandóan LBJ-t az emberek arcába tolni, de mégiscsak ő a legjobban marketingelhető játékos a ligában. Miamiban, hetedik meccsen nem fognak ellenük fújni, az egyszer ziher, sőt...
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 499 — Chiefs GM
Hát kezdek aggódni hogy a Heat playoffba kerul-e.
Szerintem bejutnak, de ez csak tipp... 😀somoskovig
Hétfő reggel írtam, szerintem nem kell más indok. 😀Toca
Ha akartam volna, nem értem félre direkt és nem szemétkedek, de hétfő reggel volt... 😊

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 107 — Vikings fan
Szerintem bejutnak, de ez csak tipp... 😀somoskovig
Hétfő reggel írtam, szerintem nem kell más indok. 😀
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 499 — Chiefs GM
Szerintem bejutnak, de ez csak tipp... 😀

több mint 12 éve
Bosh noveszthetne egy kis tököt( bár ennyi év után meglepő lenne )
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
előtte se volt semmi bajom vele de a sunsos évei alatt én is nagyon megkedveltem,az egyik kedvencem volt az utolsó "nagy" PHX dinasztiából.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 435 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
All-time kedvenc kosarasom. Igen Jordannál, LeBronnáé vagy Kobenál is jobban csípem. Köszönet mindenért Mr. Grant!
😕 😕 😕 😕

több mint 12 éve
más hírekben: Grant Hill visszavonult.
egy újabb ikon abból a korból, amikor elkezdtem követni a ligát.

😥
több mint 12 éve
Ezt a mocskos korrupt NBA bíráskodást. Eszem megáll. Mindenesetre aki azt mondja, hogy ez a Heat 6 gyűrűt fog nyerni, azt megkérdezem, mit ivott. Én kettőt néztem ki belőlük, de ennek a keretnek sztem ez az utolsó igazán jó éve.füligjimmy
Az ez az utolsó jó évük pnot annyira egy kiszámíthatatlan tipp, minthogy nyernek 6-ot ... Az egyik pozitív a másik negatív oldalról elfogult. Ha nagy 3-as továbbra is marad akkor minden évben esélyesek. Ilyen gyenge Keleten ahol egyelőre a Pacers tudja csak megszorítani őket egyelőre top favoritok jövőre is onnan.
Nyugatról emgm ost is beleszaladhatnak valamibe és minél több címet nyernek annál nagyobb lehet a motiválatlanság faktor. Szóval szerintem nyerhetnek 4-5t, hogy egymás után, azt kétlem.
több mint 12 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
Kikerült a draft mockunk:

www.nba1.hu/index.php?lap=draft2013

Noel, Bennett, McLemore, Oladipo, Zeller, McCollum, Paul olvasható. Muhammad, Porter, Crabbe, Hardaway, Caldwell-Pope kész, a napokban kinn lesznek, de a többieket is kiszórjuk a következő 2 hétben.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Birdman következő meccsről eltiltva. Hogyan maradhatott a pályán!!!! Ezek a meccsek centiken múlnak, szóval talán nem elcsépelt frázis a meccsdöntő hiba kifejezés.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
 www.nba.com/2013/news/05/31/report-former-hawk-blaylock-crash/index.html

azt mondjuk kevésbé értem, hogy ha voltak ájulásai korábban, akkor egyáltalán hogy lehet jogosítványa, de hát a hatóságok - úgy tűnik - nem feltétlenül csak nálunk lehetnek következetlenek
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ezt a mocskos korrupt NBA bíráskodást. Eszem megáll. Mindenesetre aki azt mondja, hogy ez a Heat 6 gyűrűt fog nyerni, azt megkérdezem, mit ivott. Én kettőt néztem ki belőlük, de ennek a keretnek sztem ez az utolsó igazán jó éve.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 109 — #NoStress
Azért még mindig a Miami a toronymagas favorit, 1.5 alatti oddssal.
A Spurs 3 fölött, a Pacers 10.
Az, hogy 2-2 nem változtat a játékerőn.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
2:2 fajin 😊 Még 3 meccs erejére folytatódhatna a "flopparty"Blaise
Most komolyan szerinted akármelyiket a kettő közül meg fogja viselni a 7 meccs annyira, hogy abból a Spurs bármit is megérezzen? Nehezen hiszem... Sőt szerintem a Spurs rosszabbul jár az 1 hét pihenéssel, mint a későbbi keleti döntős azzal a talán 7 meccsel. 😉Jughead
az 1 hét pihenő max az első meccsen üthet vissza onnantól a spursé az előny.eaglesmcnabb
Heat kb 2 hónapja pihen,eddig a palyoffba is pihent. Jót tesz neki, hogy végre van ellenfél így kicsit felpörögnek a döntőre 😊Toca
Én szerintem azért ez közel sem olyan tuti, hogy a Heat megy a döntőbe.
Egyszerűen annyira nem tudnak mit kezdeni a magas emberekkel, hogy az már nevetséges... A Pacers meg ezt tökéletesen ki is használja. És hát ahogy látom, most nagyon nagy lökést kaptak, egyáltalán nem lepne meg, ha kinyalna a Heat.
A Spurs viszont már sokkal nehezebb lesz szerintem.

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 268 — Ajmo Vatreni
chris mullins vajon mivel foglalkozhat ?MMMS
Mullin, egyébként valamelyik ESPN műsorban szakértő.

Én örülök Hornaceknek, remélem az új GM-mel egyetemben lesz valami elképzelés Arizonában.
több mint 12 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Most komolyan szerinted akármelyiket a kettő közül meg fogja viselni a 7 meccs annyira, hogy abból a Spurs bármit is megérezzen? Nehezen hiszem... Sőt szerintem a Spurs rosszabbul jár az 1 hét pihenéssel, mint a későbbi keleti döntős azzal a talán 7 meccsel. 😉Jughead
Szóval úgy gondolod, hogy 9 nap pihenő az egész párharcot figyelembe véve rosszabb, mint 3, úgy hogy a közte 6-ban játszol 4 meccset és megjárod a Miami-Indiana távolságot 3x (plusz a mentális igénybe vétel)? A rozsda kijöhet az első meccsen, de az egész párharc alatt jobban fog jönni a pihenő ez szinte 100%. Ráadásul egy NBA nagy döntőre egy ilyen rutinos csapat ne tudna felpörögni azt erősen kétlem.
több mint 12 éve
az 1 hét pihenő max az első meccsen üthet vissza onnantól a spursé az előny.eaglesmcnabb
Heat kb 2 hónapja pihen,eddig a palyoffba is pihent. Jót tesz neki, hogy végre van ellenfél így kicsit felpörögnek a döntőre 😊
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
az 1 hét pihenő max az első meccsen üthet vissza onnantól a spursé az előny.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 206
Most komolyan szerinted akármelyiket a kettő közül meg fogja viselni a 7 meccs annyira, hogy abból a Spurs bármit is megérezzen? Nehezen hiszem... Sőt szerintem a Spurs rosszabbul jár az 1 hét pihenéssel, mint a későbbi keleti döntős azzal a talán 7 meccsel. 😉
több mint 12 éve
2:2 fajin 😊 Még 3 meccs erejére folytatódhatna a "flopparty"
több mint 12 éve
Na, hat ez el is dolt, megvan az egyenlites. Jo meccs volt, James meg mindig hatalmas clutch, ha nem pontozodik ki... A biraskodas mondjuk vicces volt, a Heatet szivattak. Mondjuk amit a palank alatt muvelt a Miami, meg is erdemeltek, semmit sem tudtak kezdeni a magas emberekkel es buktak be a tamado lepattanokat sorra. George meg egy allat. :-P barki is megy tovabb, elegge faradt lesz a pihent Spurs ellen.

több mint 12 éve
No comment baszki, miket dobalnak be a !Pacers playak, minden osszejon ma nekik. Bosh meg persze, hogy megint leserul. Jo kis parharc ez, 7 meccses lesz szerintem.

több mint 12 éve
No 4-0 a legmerészebb álmaimban sem 😊Egyértelműen a jobb csapat jutott tovább, nem tudom volt e egy negyednél (3, meccs) hosszabb időszak amikor a MEM kontrollálta a játékot. Ötlettelen támadójáték, ami csak azért szerez meccsenként 90 pontot mert a palánk alatt vitathatatlanul dominánsak és nem csak védő oldalon. Megjegyzem, hogy a Gasol pislogás akkor Z-Bo-nak fújások legalább annyira irritálóak 😉 Keleten meg jöhet a 7 meccses párharc, remélhetőleg pürrhoszi győzelemmel 😀
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Gasolnak már azért is faltot fújnak, ha rápislog Duncanre, első két meccsen jóval inkább lejtett a hazai pálya, mint itt...

Parker meg hihetetlen, ha fingik egyet még az is csont nélkül beszáll a gyűrűbe, egyszerűen minden beakad neki, ilyen nem létezik...