NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Akkor viszont szerintem jogtalanul kevés figyelmet kap,legalábbis szerintem,hogyha - ezek szerint - kb top 5 védő és támadásban sem egy elveszett gyerek.Nem is értettem mondjuk anno hogy miért engedte el a Hornets,főleg hogy olyan jól megértették egymást Paul-al.ja nagjyából. ilyenkor sajnálom h nem emlékszem grant hillre amikor csak 30 volt. szívesen elnézegettem volna.a.kacsaIme az első 10 a DPOY szavazáson. (pont 1.-2.-3. helyek). Grant Hill a maga 38 és fél évével a legjobb SF lett ebben a kategóriában!Korántsem vágom annyira az NBAt ezért lehet én vagyok a hülye,de Chandler tényleg ennyire jó védő lenne?Cowboykarcsi
Dwight Howard (585, 114-5-0)
Kevin Garnett (77, 1-20-12)
Tyson Chandler (70, 0-20-10)
Tony Allen (53, 0-12-17)
Rajon Rondo (45, 0-14-3)
Andrew Bogut (32, 0-6-14)
Grant Hill (30, 1-7-4)
Andre Iguodala (29, 0-5-14)
LeBron James (25, 0-7-4)
Luol Deng (24, 0-5-9)iktriad
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
ja nagjyából. ilyenkor sajnálom h nem emlékszem grant hillre amikor csak 30 volt. szívesen elnézegettem volna.Ime az első 10 a DPOY szavazáson. (pont 1.-2.-3. helyek). Grant Hill a maga 38 és fél évével a legjobb SF lett ebben a kategóriában!Korántsem vágom annyira az NBAt ezért lehet én vagyok a hülye,de Chandler tényleg ennyire jó védő lenne?Cowboykarcsi
Tony Allen (53, 0-12-17)
Rajon Rondo (45, 0-14-3)
Grant Hill (30, 1-7-4)
LeBron James (25, 0-7-4)
több mint 13 éve
Ime az első 10 a DPOY szavazáson. (pont 1.-2.-3. helyek). Grant Hill a maga 38 és fél évével a legjobb SF lett ebben a kategóriában!Korántsem vágom annyira az NBAt ezért lehet én vagyok a hülye,de Chandler tényleg ennyire jó védő lenne?
Tony Allen (53, 0-12-17)
Rajon Rondo (45, 0-14-3)
Grant Hill (30, 1-7-4)
LeBron James (25, 0-7-4)
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
egyetértekD.Rose igenis TOP 5 pg. Számoljátok azt hozzá, hogy ugyebár nem olyan gólgépeknek osztogat mint Wade v. Kobe a maguk SG posztján. Ha csak 6 pontot csoportosítunk át az SG posztra, amiből 4-et Rose zsugáz oda, akkor minnyá 19 ppg 10 apg. (már ha valaki a statok alapján ítéli meg a PG posztot). Jelenleg nincs megfelelő SG a Bullsnál, ezért kell többet vállalni Rose-nak. Sajnos mondjuk ennek hamarosan következményei is lesznek, mivel neki sincsenek gumiból a csontjai. 😕 Egyébként szerény véleményem szerint, ha idén nem lesz MVP, akkor nincs igazság a földön.ha Rose top5 PG, akkor LeBron is.
akike
Egyik se az. Aki jó irányítónak, az nem csak ast/g-ben jó, hanem ast/to-ban is. Majd ha utóbbiban valaha 3 felett lesz, akkor térjünk vissza a témára.atapapa
Második is behúzva, pedig rengeteg labdát adott el a Bulls 21 a csapattól, Rose-tól 6. Viszont most nem jöttek a könnyű kosarak a Pacersnek, mármint a körte tetejéről eldobom tempó (ugye Psyho 😊). És persze Collison sérülése is kellett, bár Ford (bazzeg a büféből vágta be a 3. negyed végén 😊) és Price sem játszott rosszul.
Jah és úgy tűnik (kopp, kopp, kopp) Boozer is elkezdi a rájátszást pár év után egy sima 17 pont 16 pattanós meccset hozott.
több mint 13 éve
D.Rose igenis TOP 5 pg. Számoljátok azt hozzá, hogy ugyebár nem olyan gólgépeknek osztogat mint Wade v. Kobe a maguk SG posztján. Ha csak 6 pontot csoportosítunk át az SG posztra, amiből 4-et Rose zsugáz oda, akkor minnyá 19 ppg 10 apg. (már ha valaki a statok alapján ítéli meg a PG posztot). Jelenleg nincs megfelelő SG a Bullsnál, ezért kell többet vállalni Rose-nak. Sajnos mondjuk ennek hamarosan következményei is lesznek, mivel neki sincsenek gumiból a csontjai. 😕 Egyébként szerény véleményem szerint, ha idén nem lesz MVP, akkor nincs igazság a földön.ha Rose top5 PG, akkor LeBron is.
akike
Egyik se az. Aki jó irányítónak, az nem csak ast/g-ben jó, hanem ast/to-ban is. Majd ha utóbbiban valaha 3 felett lesz, akkor térjünk vissza a témára.
több mint 13 éve
Ime az első 10 a DPOY szavazáson. (pont 1.-2.-3. helyek). Grant Hill a maga 38 és fél évével a legjobb SF lett ebben a kategóriában!Dwight Howard (585, 114-5-0)
Tony Allen (53, 0-12-17)
Rajon Rondo (45, 0-14-3)
Grant Hill (30, 1-7-4)
LeBron James (25, 0-7-4)
Luol Deng (24, 0-5-9)
több mint 13 éve
Dwight Howard lett az év védője (zsinórban harmadszor).
több mint 13 éve
Nagy kincs. Nekem "csak" Harlem Globetrotteres aláírt jegyem van valahol.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Maka
2 760
Suns elleni jegy 3 játékos (Dudley, Childress, Warrick) aláírásával! 😊MakaCsak betennék erről is egy fotót 😊Matthew99
több mint 13 éve
Te a következő életedben tuti kosárlabda játékvezető leszel. 😀BazzaniEz is egy olyan szakma, amihez sokkal jobban értek, de lusta vagyok, aztán meghagyom a nímandoknak. De látom nem vagyok egyedül a bírófikázással. Társaságban mégiscsak jobban érzi magát az ember. Sajna a ligában mind a mai napig működik a kézivezérlés.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Suns elleni jegy 3 játékos (Dudley, Childress, Warrick) aláírásával! 😊MakaCsak betennék erről is egy fotót 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Maka
2 760
Megérkezett a csomagom Minneapolisból, Wolvesos kiskönyv és Suns elleni jegy 3 játékos (Dudley, Childress, Warrick) aláírásával! 😊
több mint 13 éve
akkor jó, bízom benned! 😉nagyon győzködni nem kell, szeretem a Hornets-t annyira hogy minden playoffmeccsüket megnézzem, csak az NBA, az NHL és az MLB alapszakaszát nem nekem találták ki 😊JJHornets win! Hornets win! Hornets win!mennyit kérsz azért, hogy megnézd az ÖSSZES Hornets - Lakers meccset? Bizniszeljünk plíz! 😂Danna
A szezonban ez volt az első NBA-meccsem, szerencsét hoztam, azt hiszem pár óra múlva az NHL-el is megjátszom ezt 😊
35000!JJ
Knicks szurkolóknak: ugyanezeket a fújásokat megfogjátok kapni NY-ban, ebben biztos vagyok. A meccs egészét nézve pedig azért nem lehet panaszkodni, nagyon sok védőfaultot nem fújtak be nektek, míg mi sorozatban kaptuk az elzárásos, meg a 3 mp-es labdaelvételeket...
Nem ezen ment el a meccs. Anthony 1/11 a 2. félidőben, Billups nagyon sokszor hozott idióta döntést támadóoldalon, a parádézó STAT pedig nem ért labdához az utolsó 2 percben, egyáltalán. Ezen ment el...
több mint 13 éve
Nyalják meg a bal herémet a bírók. Javaslom nekik, hogy a következő meccset dagadt meg Mari is 5-5 személyivel kezdje, és kapjon +50pontot a Celtics. Akkor legalább nem kell ilyen fantom faltokat fújni.A Denver meccsen az a goalattending meg egy vicc
több mint 13 éve
Konkrétan meccsbefolyásoló csalás volt. Kár, hogy ilyen jó meccset ezzel kellett eldönteni. Azt hittem, ilyen undorítóan csak a mákerszt meg a szpörzt lehet támogatni, tévedtem, úgy látszik, még érhetnek meglepetések. Ennek ellenére nyerhettünk volna, ha Afflalo visszajön, meg is lesz a 4-1.igen, lefizettük a bírókat, bocsánat
Egyébként kinek nem tetszenek még a nyugati tippjeim az első meccsek után? 😀TheMileHighCity
több mint 13 éve
Hát jah az a nemfújás...Bostonban meg Melo ellen az az offensive foul call érdekesek voltak...
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Konkrétan meccsbefolyásoló csalás volt. Kár, hogy ilyen jó meccset ezzel kellett eldönteni. Azt hittem, ilyen undorítóan csak a mákerszt meg a szpörzt lehet támogatni, tévedtem, úgy látszik, még érhetnek meglepetések. Ennek ellenére nyerhettünk volna, ha Afflalo visszajön, meg is lesz a 4-1.Egyébként kinek nem tetszenek még a nyugati tippjeim az első meccsek után? 😀
több mint 13 éve
Valami megoldás kell a duóra, bár a találkozót nem néztem még meg (lehet nem is fogom), de a stat alapján ketten vernek le minket. Lawson-tól meg több kell, boka ide vagy oda.
több mint 13 éve
az oklahoma mondjuk ugy h eléggé pörög. veszélyes egy társaság az, főleg ha majd nem csak 2en fognak pontot dobálni 😊
több mint 13 éve
Bazz mekkora offenzív goaltendinget engedtek el a Thundernek, elég gáz
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
várom ide MileHight 😀
több mint 13 éve
na, Melo meg elchokerkedi itt 😛
több mint 13 éve
Mennyire vicces, hogy Rondo elől úgy lépnek el, mintha leprás lenne, hadd dobjon 😀 A liga legtúlértékeltebb játékosa - Amare a második.JakehomerAz a kemény h ez a stratégia működik, Rondot 3-4 méterről követi Chauncey,megtömik a paintet meg a széleket és nincs kinek passzolni...aztán dobáljon csak Rondo
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Mennyire vicces, hogy Rondo elől úgy lépnek el, mintha leprás lenne, hadd dobjon 😀 A liga legtúlértékeltebb játékosa - Amare a második.
Tepper takarodj!