NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
ez volt aztán a hatalmas szakértés 😀
szerintem 92-8 az arány, de beszélj inkább a matchupokról az aktuális játékképről és stratégiáról, ne a pókerről, arra ott van a másik topic is 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 109 — #NoStress
Oké.
100/5=20 Spurs
(100/5)x4=80 MiamiSobri Jóska
engem az érdekelne hogy miért 5-el osztottál.
komolyan érdekelne a szakértésed, mert amióta leírtad hogy Wade mennyire megbízható, és mennyire hozza a szintet, azóta egy normális meccse nem volt, és amikor leírtad hogy a Heat cseresor mekkora sztár, a Spurs cseresor majd 40-el alázta őket 😀
Komolyan érdekelne mi alapján jött ki neked az 5. 😀eaglesmcnabb
Ne haragudj, de nem az én problémám.
Nem várhatod el egy szakértőtől, hogy 100%-ban valósuljanak meg az egzakt számításokra épülő elemzései, ne csak a helyes valószínűséget adja meg.
Pl. pókerben minden hozzáértőe szakértő szerint egyértelműen jobb lap az AA, mint a KK.
Minden esetben. (Lásd pl. Wade.)
De az, hogy az AA preflop alinban csak 80%-ban nyer KK ellen, még nem cáfolja ezt az állítást. Sőt!
Ha a statisztikai hibahatáron belüli anomáliák téged megzavarnak, és csak binárisan tudsz gondolkodni, arról nem tehetek.

Az 5 pedig:

Helyettesítsd csak be a megfelelő értékeket, és máris megkapod a megfelelő eredményt.
Segítek: 80-20 a sansz a Heat javára.

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 108 — Vikings fan
Magic Johnson-al beszélgettek a 3. meccs után, aki elmondta, hogy sokkolta James játéka őt. Bármi történik is változtatni kell a Heat felállásán, kezdő ötösén. Utólérték őket, most már kiismerték őket és nem félnek tőlük (ez már az Indiana elleni meccseken is meglátszott). Helyre kell igazítani a Big Three-ét. MJ szerint a döntő után vége szakad a Big Three-nek (főleg ha vesztes lesz a döntőben).
Bár Bosh elmondta, hogy egész karrierjét Miami-ban akarja tölteni, míg Wade affinitása jól megalapozott a Heat illetve Dél-Floridával is.
James pedig boldog Miami-ban. Nem nagyon akar ő elmenni.

James-nek kell többet mutatni, Wade már nem képes 20, 30 pontokra, míg Bosh kiváló játékos, de nem képvisel domináns erőt. És Chalmers-től sem lehet elvárni, hogy 19 pontokat v. többet termeljen.

A 3. meccsen 2/14 a mutató James-nek festéken kívülről, festéken belül 5/7. Itt szerintem az lenne a megoldás, hogy több betörés kell James-től, de gondolom erre felkészült a Spurs és erre is alapozzák a defense munkájukat. Kiszorítani James-t (onnan szarul dob most a series-ben) és így arra kényszírítik, hogy passzoljon v. eldobja rossz pozícióból.

James pályafutása legrosszabb +/- mutatóját nyújtotta kedden (-32).
Wade-et kérdezték a meccs után, hogy van-e köze a térdsérülésének a második félidőben nyújtott teljesítménye. Erre Wade: “If it is, I won’t tell you.” 😊

Visszanézte a csapat a keddi meccset, Chalmers azt mondta “dead silence” volt a film nézése közben.
Az alapszakaszban a Big Three 64,6 pontot átlagolt, ebben a series-ben csak 43,3-at.
Ez a 36 pontos vereség volt a legsúlyosabb a BT időszakban, valamint a 3. legnagyobb verés a The Finals történetében.

Ez is beszédes adat:
Since the NBA Finals went to a 2-3-2 format in 1985, 12 series have been tied 1-1 after two games. The Game 3 winner had gone on to win 92 percent of those series.danyly
Statisztikailag tök jó, de ha Parker megy a levesbe vele megy a Spurs is.
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 559 — Dolphins fan
Magic Johnson-al beszélgettek a 3. meccs után, aki elmondta, hogy sokkolta James játéka őt. Bármi történik is változtatni kell a Heat felállásán, kezdő ötösén. Utólérték őket, most már kiismerték őket és nem félnek tőlük (ez már az Indiana elleni meccseken is meglátszott). Helyre kell igazítani a Big Three-ét. MJ szerint a döntő után vége szakad a Big Three-nek (főleg ha vesztes lesz a döntőben).
Bár Bosh elmondta, hogy egész karrierjét Miami-ban akarja tölteni, míg Wade affinitása jól megalapozott a Heat illetve Dél-Floridával is.
James pedig boldog Miami-ban. Nem nagyon akar ő elmenni.

James-nek kell többet mutatni, Wade már nem képes 20, 30 pontokra, míg Bosh kiváló játékos, de nem képvisel domináns erőt. És Chalmers-től sem lehet elvárni, hogy 19 pontokat v. többet termeljen.

A 3. meccsen 2/14 a mutató James-nek festéken kívülről, festéken belül 5/7. Itt szerintem az lenne a megoldás, hogy több betörés kell James-től, de gondolom erre felkészült a Spurs és erre is alapozzák a defense munkájukat. Kiszorítani James-t (onnan szarul dob most a series-ben) és így arra kényszírítik, hogy passzoljon v. eldobja rossz pozícióból.

James pályafutása legrosszabb +/- mutatóját nyújtotta kedden (-32).
Wade-et kérdezték a meccs után, hogy van-e köze a térdsérülésének a második félidőben nyújtott teljesítménye. Erre Wade: “If it is, I won’t tell you.” 😊

Visszanézte a csapat a keddi meccset, Chalmers azt mondta “dead silence” volt a film nézése közben.
Az alapszakaszban a Big Three 64,6 pontot átlagolt, ebben a series-ben csak 43,3-at.
Ez a 36 pontos vereség volt a legsúlyosabb a BT időszakban, valamint a 3. legnagyobb verés a The Finals történetében.

Ez is beszédes adat:
Since the NBA Finals went to a 2-3-2 format in 1985, 12 series have been tied 1-1 after two games. The Game 3 winner had gone on to win 92 percent of those series.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
na kicsit izgis részek inkább.
Parkernek huzija van a lábában, a spurs orvosi stábnak be kell vetni minden létező piroskenőcsöt.
a fontosabb pedig (haha) h a nets edzőnek elhozta Jason Kiddet. nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből a táncbóla.kacsa
Arrafelé nem ismerik a vietnámi balzsamot. Nekem erős a gyanúm, ogy Parker szezonjának érdemi része kb. ennyi volt, pedig ugye egyes-ötös poszton lehetne bántani ezt a Heatet, dehát egyszerűen mindenki kidöglik előlük idén.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
na kicsit izgis részek inkább.
Parkernek huzija van a lábában, a spurs orvosi stábnak be kell vetni minden létező piroskenőcsöt.
a fontosabb pedig (haha) h a nets edzőnek elhozta Jason Kiddet. nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből a táncból
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Oké.
100/5=20 Spurs
engem az érdekelne hogy miért 5-el osztottál.
komolyan érdekelne a szakértésed, mert amióta leírtad hogy Wade mennyire megbízható, és mennyire hozza a szintet, azóta egy normális meccse nem volt, és amikor leírtad hogy a Heat cseresor mekkora sztár, a Spurs cseresor majd 40-el alázta őket 😀
Komolyan érdekelne mi alapján jött ki neked az 5. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
Belinkelném a teljeset, ha nem baj. 😊

www.nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=436

you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 437 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kikerült az NBA1hu Draft podcastja
 bazska.hu/nba1/podcast/draftpod.mp3
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 108 — Vikings fan
végtelenül szórakoztató vagy 😀sapka
Ezt elfogadom bocsánatkérésnek.
Csak a trollkodást nem szeretem.Sobri Jóska
Mondja ezt Jóska 😉 😛.....(akinek persze minden hsz szent és tiszta jó szándékú kötekedés mentes teljesen logikán alapuló 😀)dande
Miért, szerinted mennyi 100/5?Sobri Jóska
0.8 pontosan
több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
ennyire nem unatkozhatsz ...MMMS
Kiszámoltam.
Sobri Jóska
na erre kivancsi vagyok. ird mar le a menetet legyszi. a rizsatol meg kimelj meg kerlek.
azt megtarthatod masnak.MMMS
Oké.
100/5=20 Spurs
igen, pontosan ennyire értesz ehhez a sporthoz
inkább támadj vissza a soccer topicba 😊sapka
lol
itt sztem senki sem ert jobban ehhez a sporthoz, mint Jozef, csak azt hiszi.
vagy itt mindenki diplomas kosaredzo ? mert akkor en kerek elnezest ...

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Mondja ezt Jóska 😉 😛.....(akinek persze minden hsz szent és tiszta jó szándékú kötekedés mentes teljesen logikán alapuló 😀)dande
Miért, szerinted mennyi 100/5?

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 098 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondja ezt Jóska 😉 😛.....(akinek persze minden hsz szent és tiszta jó szándékú kötekedés mentes teljesen logikán alapuló 😀)
több mint 12 éve
Csak a trollkodást nem szeretem.

több mint 12 éve
végtelenül szórakoztató vagy 😀

több mint 12 éve
mondta valaki van benne hiba? 😀sapka
Merthogy nincs is.
MMMS csak a menetet kérte, a rizsát nem, ő érti.
Ha te nem, akkor kérdezz bátran személyeskedés helyett.
Én se mondom például, hogy menj vissza a konfekcióosztályra ezzel a névvel.
Ha a tartalmi részt nem tudod cáfolni, márpedig nem is lehet, minek beletrollkodni két egymást értő és kölcsönösen tisztelő ember esélylatolgatásába?

több mint 12 éve
mondta valaki van benne hiba? 😀

több mint 12 éve
Kiszámoltam.
Sobri Jóska
na erre kivancsi vagyok. ird mar le a menetet legyszi. a rizsatol meg kimelj meg kerlek.
Oké.
100/5=20 Spurs
inkább támadj vissza a soccer topicba 😊sapka
Azért érdekelne, hogy hol a hiba a számításokban?!?!
Szerinted 100/5 mennyi? 30????

több mint 12 éve
Kiszámoltam.
Sobri Jóska
Oké.
100/5=20 Spurs
inkább támadj vissza a soccer topicba 😊

több mint 12 éve
Kiszámoltam.
Sobri Jóska
Oké.
100/5=20 Spurs
(100/5)x4=80 Miami

több mint 12 éve
Kiszámoltam.
Sobri Jóska
azt megtarthatod masnak.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Kiszámoltam.
Ez jött ki.
Most mit tegyek?
Ha másnak más, majd leírja.

több mint 12 éve
ennyire nem unatkozhatsz ...

több mint 12 éve
3-ból, (már csak 2-ből) kell egyet hozni a Miaminak, hogy otthon szépen behúzhassák az utolsó (2) meccsen.
Ez még mindig a legvalószínűbb kimenetel.
Kb. 80-20 még mindig a Heatnek áll a párharc.

több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
Én nem akarom Jamest szidni, mert tavaly nagyrészt neki volt köszönhető az OKC legyőzése, de eddig amit a döntőben művel az erősen megkérdőjelezi bennem azt, amikor sokan már arról beszélnek, hogy Jordan who? Hány mérkőzés volt Jordannak, amikor ha a társaknak nem ment, akkor legalább Ő ne próbált volna pontokat szerezni, különösen egy nagydöntőben? Értem én hogy jól lát James a pályán, és jobban passzol, de ilyen helyzetekben látszik meg ki "A" játékos, és ki nem.Eazzy
Huuu azert a vege erosre sikeredett