NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
szelim
61
Lehet mondjuk, hogy nem lett volna ilyen szar, ha nem mondja vissza 3-4 biztosan Top 10-es játékos.szerintem nem az, de ezt szokták szajkózni, akik nem értenek hozzá.nem tom ki vállalja be Biyombót, de nagyon rá fognak kúrni 😊HöriKétségtelenül ritka szar draft ez az idei.szelim
csak valamiért rossz embereket hypeolnak.Höri
több mint 13 éve
szerintem nem az, de ezt szokták szajkózni, akik nem értenek hozzá.Kétségtelenül ritka szar draft ez az idei.szelimNBA Lottery és Mock Draft:nem tom ki vállalja be Biyombót, de nagyon rá fognak kúrni 😊Höri
http://espn.go.com/nba/lottery2011/mockdraftszelim
csak valamiért rossz embereket hypeolnak.
több mint 13 éve
szelim
61
Kétségtelenül ritka szar draft ez az idei.NBA Lottery és Mock Draft:nem tom ki vállalja be Biyombót, de nagyon rá fognak kúrni 😊Höri
több mint 13 éve
NBA Lottery és Mock Draft:nem tom ki vállalja be Biyombót, de nagyon rá fognak kúrni 😊
több mint 13 éve
A Bulls-Heat párharc első meccse egyébként minden idők legnézettebb NBA meccse volt 11.1 millió nézővel. A korábbi rekordot 10.9 millióval Michael Jordan utolsó all-star fellépése tartotta.A Bulls-Heat kábelen nyert. Jordan utolsó PO meccsét az NBC-n 72 millióan látták.
nem MJ utolsó PO meccse volt a legnézettebb?Zsoca
2010. novemberig az adatok: http://en.wikipedia.org/wiki/National_Basketball_Association_Nielsen_ratings
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
A Bulls-Heat párharc első meccse egyébként minden idők legnézettebb NBA meccse volt 11.1 millió nézővel. A korábbi rekordot 10.9 millióval Michael Jordan utolsó all-star fellépése tartotta.nem MJ utolsó PO meccse volt a legnézettebb?
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=e5jN3sd2mGI#Ha valaki megtalálja, ne tartsa majd magában. Köszi.
Nem tudom mikor és hol fog megjelenni de meg kell nézni mindenképp!Nem csak Suns drukkereknek!Cowboykarcsi
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=e5jN3sd2mGI#Nem tudom mikor és hol fog megjelenni de meg kell nézni mindenképp!Nem csak Suns drukkereknek!
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Dub
1 019
Ez így gyönyörű volt, nagyon jól megoldotta a Bulls James (5/15) és Wade (7/17) lefogását, különösen a második félidei védekezés tetszett. A "kiválasztottal" kapcsolatban már-már kezdett de ja vu érzésem lenni, mintha csak tavaly a Boston ellen láttam volna. Remélem így marad az egész párharc során. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy valószínűleg a Bulls sem fog minden meccsen 48%-al triplázni.
több mint 13 éve
nem láttam eddig sok OKC meccset,úgyhogy akkor helyesbítek arra hogy ahhoz a pár meccshez képest amit én láttam a Thundertől és amit azokon hozott,ahhoz képest szerintem gyenge volt.Na a Memphis kiharcolta a 7dik meccset,tartása van ennek a csapatnak az biztos,szép győzelem volt.Ezzel együtt nem hiszem hogy behúzzák a hetediket Oklahomában ráadásul szinte kizártnak tartom hogy ebben a POban még egyszer iylen szar legyen Durant és Westbrook,ráadásul egyszerre.CowboykarcsiWesty nem játszott olyan rosszul, természetesen felkeltem a meccsre, de mondom, ő csak a szokásosat hoztaHurka
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Na a Memphis kiharcolta a 7dik meccset,tartása van ennek a csapatnak az biztos,szép győzelem volt.Ezzel együtt nem hiszem hogy behúzzák a hetediket Oklahomában ráadásul szinte kizártnak tartom hogy ebben a POban még egyszer iylen szar legyen Durant és Westbrook,ráadásul egyszerre.CowboykarcsiWesty nem játszott olyan rosszul, természetesen felkeltem a meccsre, de mondom, ő csak a szokásosat hozta
több mint 13 éve
Na a Memphis kiharcolta a 7dik meccset,tartása van ennek a csapatnak az biztos,szép győzelem volt.Ezzel együtt nem hiszem hogy behúzzák a hetediket Oklahomában ráadásul szinte kizártnak tartom hogy ebben a POban még egyszer iylen szar legyen Durant és Westbrook,ráadásul egyszerre.
több mint 13 éve
végülis a 4 legtovább jutó csapatból hármat sikerült eltalálnom, ez is valami
több mint 13 éve
Akkor tehát keleten Bulls-Heat lesz. Nem rossz párosítás. Nem hiszem hogy 4 vagy 5 meccses lesz a párharc...
több mint 13 éve
végre gazdag lett a klubbom, persze h hard cap lesz... 😀
több mint 13 éve
Dub
1 019
http://nba.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/12/Hirmorzsak_2011-05-12/Az elején van egy tömör leírás az ottani CBA vitáról. Mondjuk nekem tetszenek a liga törekvései, különösen a hard cap ötlete, jót tenne nagyon ha ezeket a törekvéseket sikerülne bevezetniük.
több mint 13 éve
http://nbablogs.net/2011/05/crazy-lebronwade-stats/na csak hogy maradjunk a Heatnél,hihetetlen hogy Wade és James gyakorlatilag pontosan ugyan azt a statisztikát hozza több fontos mutatóban is a POban.Mint két tojás...
több mint 13 éve
Azért gáz Lebron (és ezért a Heat), mert KG meg Allen azért kurva sokat játszottak bajnokságra gyakorlatilag esélytelen csapatokban és a karrierjük végefelé közeledve úgy igazoltak, hogy esélyük legyen gyűrűt nyerni. Pl. ki utálná mondjuk Nasht, vagy Hillt, ha egy ilyen csapatba igazolnának minimálbérért, hogy nyerjenek.James viszont 26 éves korában feladta.
több mint 13 éve
LeBron már középsuliban hájpolva volt, a körülötte lévő cirkusz nagy részét a média generálja, ő meg kapható rá. Durant fele ennyi fanfárral érkezett a ligába, és talán kevésbé eladható már.
több mint 13 éve
Ezt adom,mármint a Jameses részt.Bár szerintem azért valamelyest idén - főleg a nagy pofára esések és savazás után amit kapot az alapszakaszban - elviselhetőbb lett,nincs akkora arca és főleg az idei POban - eddig - magasan a legjobban játszik talán egész pályafutását is nézve.Szóval egybevetve mint ember én sem kedvelem de azt belátom hogy hatalmas játékos,kb ugyan ez van nálam Bryantnél is(persze nem ugyan az a kategória a két játékos tudom)iszonyat mód utálom,de vitathatatlan hogy az elmúlt évtized egyik legnagyobb játékosa.Amúgy nem tudom mi ez a nagy Heat utálat 😛 mondjuk emlékszem anno a Boston nagy hármasának összeállásánál is ez volt az első évben,aztán valahogy hozzá szokott szinte mindenki,nekem akkor se volt azzal sem semmi bajom,meg most sincs ezzel.Talán annyit hozzátennék hogy ha lett volna egy kis esze Jamesnek akkor csinálhatta volna az egész átigazolást sokkal normálisabban és akkor nem lenne (ekkora)közutálat tárgya.CowboykarcsiNekem személy szerint nem is a Heat-el, hanem James-el van a bajom. Gusztustalan az az önajnározás, amit gyakorlatilag a kezdetek óta csinál, úgy hogy közbe egy gyűrűje nincsen (remélem nem is lesz soha). Ráadásul playoffba, kiélezett szituációkban hajlamos is betlizni. Ez a nyári cirkusz meg csak egy lapáttal rá is tett, miközben mondjuk Kevin Durant mindenféle médiafelhajtás és cirkusz nélkül hosszabított Oklahomában. A Boston-nal nekem sem volt különösebb gondom soha.Dub
több mint 13 éve
triangle
1 283
nekem mondjuk tavaly nyárig az egyik kedvenc csapatom volt a heat (több okból is), de most már elég nehezen tudok nem ellenük szurkolni. nálam James és Bosh is az antipátia csúcsai. mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy az idei eredmények csak kicsúszott egyszeri történetek, vagy megtörténik valami generációváltás-féle. (lakers, spurs, celtics, /magic/->okc, grizz, bulls, /heat/ és még pár feltörekvő csapat.) '98 óta ez lesz az első év, hogy nem lesz a döntőben Timiii, Kobe vagy Shaq.
több mint 13 éve
Dub
1 019
Amúgy nem tudom mi ez a nagy Heat utálat 😛 mondjuk emlékszem anno a Boston nagy hármasának összeállásánál is ez volt az első évben,aztán valahogy hozzá szokott szinte mindenki,nekem akkor se volt azzal sem semmi bajom,meg most sincs ezzel.Talán annyit hozzátennék hogy ha lett volna egy kis esze Jamesnek akkor csinálhatta volna az egész átigazolást sokkal normálisabban és akkor nem lenne (ekkora)közutálat tárgya.CowboykarcsiNekem személy szerint nem is a Heat-el, hanem James-el van a bajom. Gusztustalan az az önajnározás, amit gyakorlatilag a kezdetek óta csinál, úgy hogy közbe egy gyűrűje nincsen (remélem nem is lesz soha). Ráadásul playoffba, kiélezett szituációkban hajlamos is betlizni. Ez a nyári cirkusz meg csak egy lapáttal rá is tett, miközben mondjuk Kevin Durant mindenféle médiafelhajtás és cirkusz nélkül hosszabított Oklahomában. A Boston-nal nekem sem volt különösebb gondom soha.
több mint 13 éve
Amúgy nem tudom mi ez a nagy Heat utálat 😛 mondjuk emlékszem anno a Boston nagy hármasának összeállásánál is ez volt az első évben,aztán valahogy hozzá szokott szinte mindenki,nekem akkor se volt azzal sem semmi bajom,meg most sincs ezzel.Talán annyit hozzátennék hogy ha lett volna egy kis esze Jamesnek akkor csinálhatta volna az egész átigazolást sokkal normálisabban és akkor nem lenne (ekkora)közutálat tárgya.