NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
az eddigi POban szinte végig kláccs voltCowboykarcsiazért írtam az elvileget...
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Akárcsak Nowitzki. Nagy kérdés lesz, hogy melyikükben maradt több.
több mint 13 éve
az eddigi POban szinte végig kláccs volt
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Hát az is biztos, hogy sok meccset a döntőből élőben nem fogok megnézni, sőt, elképzelhető, hogy egyet sem. Bízok LeBron-ban azért, ő elvileg nem nyertes alkat...
több mint 13 éve
vassadi
15 617
A Bulls már rég eldönthette volna, LeBronék takaréklángon égtek, ők viszont a győzelmi kényszernek megfelelően mindent kiadtak magukból. Előzetesen még talán a Heatnél is határozottan úgy kalkuláltak, hogy a hatodik meccsen kell lezárni a párharcot. De szerintem ez is csak az ő erejüket mutatja, hogy egy tipikus "idegenben pihenek egyet, otthon pedig továbbjutok" meccset be tudtak húzni a Bulls ellen.Remélem a Heat nyeri a döntőt, de szerintem a Mavs lesz a bajnok, mert kétszer nem szúrhat ki velük a Miami a fináléban, és ennek a Heatnek "nem szabad" rögtön az első évében hazavinnie a Larry O'Brien-trófeát. Ha mégis ők nyernek, az csak azért lesz, hogy Kidd valóban gyűrű nélkül vonuljon vissza. 😊
több mint 13 éve
Hogy én mennyire gyűlölöm a Miami-t, mondjuk a Bulls-t sem szeretem jobban 😀 .Drukk az öregeknek, bár a TOP4-ből a legérdektelenebb párharc alakult ki szvsz.
A döntő tényleg jó lesz! Kidd megérdemelne már egy gyűrűt, de úgy érzem ez nem fog összejönni neki sem most, sem az jövőben (ha folytatja).gdavid
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Hogy én mennyire gyűlölöm a Miami-t, mondjuk a Bulls-t sem szeretem jobban 😀 .A döntő tényleg jó lesz! Kidd megérdemelne már egy gyűrűt, de úgy érzem ez nem fog összejönni neki sem most, sem az jövőben (ha folytatja).
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
utsó 2 percben 16-2-es run az szolid 😀 jó lesz ez a Miami - Dallas döntő
több mint 13 éve
howardo tessék békénhagyni. okos ő, és tudja h brooklynba kell jönnie. punktum
több mint 13 éve
szaba
10 543
D-Willnek még van egy éve nálunk. Azt mondta, ha jön olyan ember, aki miatt érdemes maradni, akkor maradni fog, mert nagyon szereti a várost. Howard egy hatalmas kérdőjel, sztem még ő maga sem tudja, mi lesz végül. De az tuti, ha van esze elhúz onnan.egészen amíg augusztus végén le nem igazolják Howardot.Szvsz bárki jöhetett volna, meg lesznek halva.szabaPhil Jacksont nem lehet pótolni, a Lakers-re most szerintem is ínséges idők várnak.vassadi
de lehet, hogy Deron Williams lesz a győztes, ki tudjaHöri
több mint 13 éve
Ha Howardnak van egy kis esze messzire elkerüli Brown,persze Van Gundy se jobb abban igazad van.egészen amíg augusztus végén le nem igazolják Howardot.Szvsz bárki jöhetett volna, meg lesznek halva.szabaPhil Jacksont nem lehet pótolni, a Lakers-re most szerintem is ínséges idők várnak.vassadi
de lehet, hogy Deron Williams lesz a győztes, ki tudjaHöri
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
egészen amíg augusztus végén le nem igazolják Howardot.Szvsz bárki jöhetett volna, meg lesznek halva.szabaPhil Jacksont nem lehet pótolni, a Lakers-re most szerintem is ínséges idők várnak.vassadi
de lehet, hogy Deron Williams lesz a győztes, ki tudja
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Szvsz bárki jöhetett volna, meg lesznek halva.szabaPhil Jacksont nem lehet pótolni, a Lakers-re most szerintem is ínséges idők várnak.
több mint 13 éve
Ez igaz. Muszáj magabiztosnak lenni, egy ilyen párharc előtt. 😉Zsoca, Sasokmcnabb mindenképpen.szabaÉn pont azt mondtam hogy nem lefutott annak ellenére hogy elég sokan mar a Heatnek adják a címet.TocaTudom, de kik azok, akik egyértelmű(!) esélyesnek tartják a Heatet?vassadi
utoljára a Cavs-Spurs döntőn voltam ennyire magabiztos. Akkor 0-4 lett 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
szaba
10 543
Szvsz bárki jöhetett volna, meg lesznek halva. Főleg a remek csapaton belüli hangulat miatt gondolom.Lakerst az esélyesek közül egy időre kihúzhatjuk. 😀TocaAláírt négy évre.vassadiEhhez csak gratulálni tudok :/Pocs
több mint 13 éve
Lakerst az esélyesek közül egy időre kihúzhatjuk. 😀Ehhez csak gratulálni tudok :/Pocsmike brown lakers valszeg. ha egy évnél tovább marad már csodálkozom is 😊a.kacsaAláírt négy évre.vassadi
több mint 13 éve
szaba
10 543
Zsoca, Sasokmcnabb mindenképpen.Én pont azt mondtam hogy nem lefutott annak ellenére hogy elég sokan mar a Heatnek adják a címet.TocaTudom, de kik azok, akik egyértelmű(!) esélyesnek tartják a Heatet?vassadi
több mint 13 éve
Ehhez csak gratulálni tudok :/mike brown lakers valszeg. ha egy évnél tovább marad már csodálkozom is 😊a.kacsaAláírt négy évre.vassadi
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Én pont azt mondtam hogy nem lefutott annak ellenére hogy elég sokan mar a Heatnek adják a címet.TocaTudom, de kik azok, akik egyértelmű(!) esélyesnek tartják a Heatet?
több mint 13 éve
Én pont azt mondtam hogy nem lefutott annak ellenére hogy elég sokan mar a Heatnek adják a címet. Mondjuk érdekes parharcok lesznek . Szerintetek a dallasból ki lesz Waden ?? Nemmagyon látok ra jó embert, stevensont megeszi reggelire , Terry meg ...
több mint 13 éve
az egyik legnagyobb problémám az NBA-vel pont az, hogy a nagy ligák közül az elmúlt 30 évben itt tudott a legkevesebb csapat bajnokságot nyerni.atapapaigen, ennek okairól pl. egy Hornets fan elég sokat tudna mesélni...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Kicsit fáj a szívem látva azt, hogy Stoja meg Chandler pár éve még nálunk vitézkedett együtt. Kis szerencsével, jobb edzővel és agilis tulajjal nekünk is mehetett volna. De nem csak miattuk drukkolok a Dallas-nak a döntőben, hanem mert a keleti döntősök nyertek már bajnokságot, a texasiak meg nem és az egyik legnagyobb problémám az NBA-vel pont az, hogy a nagy ligák közül az elmúlt 30 évben itt tudott a legkevesebb csapat bajnokságot nyerni.ki más hozná a Dallas-nak a 4. meccset ha nem Shawn Marion? 😀HöriStojakovic, Nowitzki, Kidd, Marion, Jason Terry és Tyson Chandler is megszerezheti első gyűrűjét, mennyire durva már...JJ
több mint 13 éve
bosh nowo párharc elég csúnyának igérkezik a dínóember számáraa.kacsa
több mint 13 éve
mike brown lakers valszeg. ha egy évnél tovább marad már csodálkozom is 😊a.kacsaReggeli örömhírek 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
bosh nowo párharc elég csúnyának igérkezik a dínóember számára