NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Heat fankent örülök hogy visszahozta a Dallas így egy izgi 7 meccses parharcra számítok . A Mavs gyönyörűen jött vissza a Heat meg nézhetett volna több meccset hogy tudjak idén ezt megcsinálják . James meg elmehet a faszomba meg az is aki kitalata hogy egy ilyen meccsen az utolsó 6 percben Wade rase dobjon csak a végen mentse meg majd a meccset... Remelem James egoja nem öli meg a bajnoki álmokat.
több mint 13 éve
triangle
1 283
7:14(!) vissza, mavs -15-ön, magyar kommentátorok: ez eldőlt (oké, hogy nem látszott, hogyan fog visszajönni a dallas, de ilyen helyzetben ez nem is szokott)mikor tanulják már meg....áh
Dirk meg milyen sokkos volt a végén, csak nézett ki a fejéből: "váo, ilyen a sírból visszahozni egy meccset a döntőben!?" 😀
több mint 13 éve
Dirkules ma rászolgált a becenevére. Szép volt Mavs!
több mint 13 éve
Háhá, pedig majdnem kikapcsoltam -15-nél 6 perccel a vége előtt. Így kell ezt :cool:Pocsén 2 mavericks comebacket hagytam már a fenébe az idei playoffban de most végre láttam is egyet 😀
több mint 13 éve
Háhá, pedig majdnem kikapcsoltam -15-nél 6 perccel a vége előtt. Így kell ezt :cool:
több mint 13 éve
amennyi faszságot csinált a dallas nagy rejtély hogy nyerhették meg, de én nem szomorkodom 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
where toreszuzasanyazas happens.ennyire mint ettol a miamitol meg nbacsapattol nem okadtam.
pedig nem hittem vna h a spurst/97-98as bullst barki valaha utolerheti.
edit : basszameg ezt nemhiszem el csak mondanom kellett -15nel : DDDDDDDDDDDD
több mint 13 éve
csak a történelmi hűség kedvéért, hogy nem a kisujjamból jött a gondolat. chicago 20, phily 18 a mavs 10 volt alapszakaszban szerzett pontokban. tudom alapszakasz nem playoff de azért érzékelteti h ki mennyire támad eredményesen. és igen szabanak igaza van h terry barea peja 3asból kétlem h mlgegyszer 3an ilyen szarul fognak játszani.a.kacsaÉn nem statok alapján írtam a dolgot csak nekem ezek bullshitek amit először írtál. Kis posztokon elég jó védekező embereink vannak szóval nem lepődnék meg ha Terry, Barea , Stoja továbbra sem ficankolna. Erős csapat a Dallas de én úgy érzem azert kicsit eronfelül is vannak kezelve. Aztán majd minden eldől Es lehet nevetni ha hülyeséget mondtam . 😀
több mint 13 éve
csak a történelmi hűség kedvéért, hogy nem a kisujjamból jött a gondolat. chicago 20, phily 18 a mavs 10 volt alapszakaszban szerzett pontokban. tudom alapszakasz nem playoff de azért érzékelteti h ki mennyire támad eredményesen. és igen szabanak igaza van h terry barea peja 3asból kétlem h mlgegyszer 3an ilyen szarul fognak játszani.
több mint 13 éve
Jughead
5 201
Abszolút nem hülyeség, amit kacsa mond. Sztem a Mavs volt most jóval a szokott szint alatt, főleg a pad. És igen, én is úgy érzem, hogy a Miaminak is fejlődnie kell, főleg támadó oldalon, merthogy így mégegyszer nem trojáznak, az tuti.Azért tegyük hozzá, hogy a Mavs most került először igazán komolyan védekező csapattal szembe, szóval nem az eddigi meccsekből kell kiindulni. 😉 De egyébként persze lehet mondani, hogy kihagytak pár tisztát is amiben nem lehet bízni mindig (ez így is van), de szinte biztos vagyok benne, hogy már ma este egy keményebb védekezést fognak kapni, hisz Spo nem véletlen volt videó koordinátor kielemzi a csapatokat nagyon jól. Elég jó példa erre a Chicago elleni párharc, ahol az első meccsen 100 felett dobtak majd 85 felé is csak nehezen tudtak eljutni.
És akkor még ott van az is, hogy a Heat se fog mindig 38%-os Fg százalékkal dobni. 😉 Szintén csak arra tudok visszautalni, hogy a liga legjobb védelme ellen 46,06 %-al dobáltak a Miami játékosai (ugyanez a Celtics ellen 43,82, és a 76ers ellen 42,66%, márpedig ez a kettő is jobb védekezéssel bír mint a Mavs).
Ez ellenére nem mondom, hogy eldőlt a párharc, de azért az se igaz, hogy csak a Mavs teljesített alul, mert hogy a Heat is. Bár abban persze igazat adok, hogy mindkettő csapatnak kell javulni támadásban főleg, de szerintem ebben is több a tartalék a Heat-nél. 😉
több mint 13 éve
szaba
10 543
Abszolút nem hülyeség, amit kacsa mond. Sztem a Mavs volt most jóval a szokott szint alatt, főleg a pad. És igen, én is úgy érzem, hogy a Miaminak is fejlődnie kell, főleg támadó oldalon, merthogy így mégegyszer nem trojáznak, az tuti.
több mint 13 éve
oké.
több mint 13 éve
Nekem a kedvenc monológom ilyenkor a "nem az X csapat nyerte meg ezt a meccset hanem a Y bukta el" 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Shaq visszavonult 😕 Byebye DieselMár megbocsás de az ilyen hozzászólásokon mindig fekve nevetek. Nyertek annyit adtak ki magukból amennyit kiadtak. Kb ezzel azt mondtad mintha maxot hozták volna ki magukból...
egyébként meg a mai meccsről annyit, hogy a miaminak is fel kell mutatnia majd vmi fejlődést, mert h még egyszer nem fog ilyen rosszul támadni a mavs az hótzihera.kacsa
Nyertes csapat fejlődjön mert a vesztes ennyire szar úgyse lesz monológoknak semmi értelme,pláne hogy a Heat is amilyen fos FG-vel tolta le a meccset offrebek miatt nyertek biztosan.
Én azt mondom a Mavs kösse fel a gatyáját mert ha 2.meccset nem húzzák be akkor probléma lesz és rajtuk lesz a teher a 3 hazainál...
több mint 13 éve
egyébként meg a mai meccsről annyit, hogy a miaminak is fel kell mutatnia majd vmi fejlődést, mert h még egyszer nem fog ilyen rosszul támadni a mavs az hótzihera.kacsaEgyértelműen a Miami Heat Golden Oldies volt a legnagyobb a meccsen 😀
több mint 13 éve
Shaq visszavonult 😕 Byebye Dieselegyébként meg a mai meccsről annyit, hogy a miaminak is fel kell mutatnia majd vmi fejlődést, mert h még egyszer nem fog ilyen rosszul támadni a mavs az hótziher
több mint 13 éve
Ja olvastam én is, döbbenet.Kibaszták Kuestert a Pistonstól.Állítólag Mike Brown szeretné maga mellé assistant coachnak. Na az még egy komoly páros lenne. 😀 Nem tudom, a Lakersnél úgy döntöttek, hogy összeszedik a liga összes idiótáját ?Dub
Végre.Bazzani
Vicc,hogy egyetlen esetleges jelöltet sem olvastam a Pistons padra,pedig ilyenkor már repkedni szoktak a nevek.
több mint 13 éve
Dub
1 019
Kibaszták Kuestert a Pistonstól.Állítólag Mike Brown szeretné maga mellé assistant coachnak. Na az még egy komoly páros lenne. 😀 Nem tudom, a Lakersnél úgy döntöttek, hogy összeszedik a liga összes idiótáját ?
Végre.Bazzani
több mint 13 éve
Nekem is először Reggie jutott az eszembe...DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
szaba
10 543
Nem a Sac miatt gondoltam reggiere hanem a gyűrűérdemlés miatt.
több mint 13 éve
nyilván azért nem ellenőriztem, mert nem tudtam hogy faszságot írtam. vmiért nekem ő is nagyon megmaradt.gratulalok. mielott itt a boldolt reszt begepelted vna azzal az attituddel amilyennel, szted nagyjabol hany alkalmad lett vna utananezni h nem beszelsz-e veletlensegbol faszsagot ?de a 2002es csapatnak a kozeleben nem jart kbmivel nem voltam a fanjuk ezért nekem csak annyi volt a fejemben, hogy akkortájt ott játszott.Zsoca
bibby-dc-stoja-webber-divac
padon : bobby jackson, gerald wallace, hedo turkoglu, lawrence funderburke, scot pollard
plusz a futottak meg. neked hova sikerult ide bekepzelned brad millert ?Fake
mellesleg en abban a szeriaban is kobenak szurkoltam de a 2002es sacramento felsorolasa 10 emberig meg mindig megy bar en azert leellenoriztem magamat mielott posztoltam 😀Fake
a Sacramento-Miller kapcsolatból Reggie-re asszociálni fail volt a szememben.