NBA

33 feliratkozó

több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
yeeee, és még meg is raktam mixen 2,61ért 😊
több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
Dirknek nem is kellett extra végül a győzelemhez, le is vonult az öltözőbe 😀
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
Van igazság!
több mint 13 éve
Igazából Nowitzki tök mind1 mit csinál 3 negyeden keresztül, a 4. negyedben mindig előszedi vhonnan magát.
több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
ma is fent maradok, de többet emiatt nem szeretnék éjszakázni. így is kb csak azt csinálom mostanában. mondjuk az tény, hogy minden meccset öröm nézni.
durva, hogy anno még a Miaminak drukkoltam... 😊

több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Fantasztikus ez a döntő sorozat, rég nem emlékszem olyanra minek mindengyik meccsét ennyire élveztem volna! Pedig a Dallast nem szeretem igazán, de ebben a döntőben nagyon szimpik, tele olyan játékosokkal, akik már nagyon megérdemelnének 1 gyűrűt. Jól összerakott, allűröktől mentes csapat, komoly edzővel, de Spoelstra is szimpi, amit meg Wade leművel a döntő összes meccsén, látványban, tudásban stb. az csodálatra méltó. Bármelyik nyer is majd, megérdemli, most a Dallasnak picit jobban örülnék.zavi27
Pontosan ugyanezt érzem én is. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó döntő lesz. Egy kicsit én is a Dallas felé húzok, mert ha a Heat most nem is nyer jövőre ugyanitt lesznek.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 906 — Amerikai sportok rajongója
Fantasztikus ez a döntő sorozat, rég nem emlékszem olyanra minek mindengyik meccsét ennyire élveztem volna! Pedig a Dallast nem szeretem igazán, de ebben a döntőben nagyon szimpik, tele olyan játékosokkal, akik már nagyon megérdemelnének 1 gyűrűt. Jól összerakott, allűröktől mentes csapat, komoly edzővel, de Spoelstra is szimpi, amit meg Wade leművel a döntő összes meccsén, látványban, tudásban stb. az csodálatra méltó. Bármelyik nyer is majd, megérdemli, most a Dallasnak picit jobban örülnék.
több mint 13 éve
valaki2 453 — Saints fan
http://www.bb1.hu/tartalom/cikk/6937_hanga_varazslat_az_eurocamp_en
Egy 2. kör összejöhet. 😊

több mint 13 éve
Dirk.
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
http://kepfeltoltes.hu/110612/Screen_shot_2011-06-11_at_9.38.31_www.kepfeltoltes.hu_.png
na ki tudja megmondani ki van a képen? 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
if a homeless man asked LeBron for a dollar he'd give em .75 cents cause leBron has no 4th quarterBébé
😂DoM
Damien Woodey twittere után 😊
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
if a homeless man asked LeBron for a dollar he'd give em .75 cents cause leBron has no 4th quarterBébé
😂
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 508 — rabszolga
De jó meccs volt!
Remélem, hogy innen a Dallas már behúzza, bár James-t sajnálni fogom. :S

neee 😀
if a homeless man asked LeBron for a dollar he'd give em .75 cents cause leBron has no 4th quarter
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 749 — Panthers fan
Azért azt a bírót is megkérdezném aki 1,5 centire áll James mellet mikor jó erősen beborítja a már rég a körön belül álló Chandler 102-100nál hogy az mi a faszért támadófault ? Persze nem ezen múlt csak ezen felbasztam magam. Nem értem ilyenkor mért kell tríket hajingáltagtni Jamessel... Az a baj hogy wade sérülése is kicsit érződött. Nah mindegy mégegyszer nem dob így a Mavs tríket. Behúzzuk a 6.ot aztán jöhet a mindent eldöntő felvonás.Toca
Van Gundy elmagyarázta - a gyengébbek kedvéért 😛 - hogy az miért is volt támadó annak ellenére, hogy Chandler egyik lába belógott a félkörbe.

És a Heat se fog így triplázni még egyszer. Persze biztos a 7. meccs, hülye lenne az nba nem úgy intézni.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Finoman szólva sem vagyok egy Dallas rajongó, de ennek a Heatnek tisztességes ember nem tud drukkolni.

Terryt utálom mint a szart, de ez a clincher trí élmény volt 😊Jakehomer
Hát én meg utálom a Dallast mint a szart. Ha ők nyernek eret vágok...eaglesmcnabb
mit varjon az ember egy san antonio szurkolotol 😀
sajnos nem lattam a meccset hajnalban es nem birtam ki h ne nezzek ra az eredmenyre.
de igy elvezettel fogom megnezni legalabb az egyik ismetlest 😊Fake
Vagy mit várjon az ember egy Eagles drukkertől? Ez a normális 😊Inkább az a enyhén skizo Eaglsemcnabbtől hogy Philly drukkerként egy texasi csapatnak drukkol a NBAben 😛

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 372 — Vikings fan
Azért azt a bírót is megkérdezném aki 1,5 centire áll James mellet mikor jó erősen beborítja a már rég a körön belül álló Chandler 102-100nál hogy az mi a faszért támadófault ? Persze nem ezen múlt csak ezen felbasztam magam. Nem értem ilyenkor mért kell tríket hajingáltagtni Jamessel... Az a baj hogy wade sérülése is kicsit érződött. Nah mindegy mégegyszer nem dob így a Mavs tríket. Behúzzuk a 6.ot aztán jöhet a mindent eldöntő felvonás.
több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
azért azt nem gondoltam volna, hogy egy chicago és boston ellen nyújtott teljesítmény után, lebron ekkora betli lesz a döntőben. úgy játszik mint egy megszeppent újonc nagyjából. sajnálom mert imádom, de még mindig nem vetkőzte le ezt a lámpalázat. és abban amit a csabi mondott, hogy ha MJ-nek mondott volna olyat terry amit mondott, akkor ő hajított volna 50 pontot a meccsen. igaz sajnos :s
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Finoman szólva sem vagyok egy Dallas rajongó, de ennek a Heatnek tisztességes ember nem tud drukkolni.

Hát én meg utálom a Dallast mint a szart. Ha ők nyernek eret vágok...eaglesmcnabb
mit varjon az ember egy san antonio szurkolotol 😀
sajnos nem lattam a meccset hajnalban es nem birtam ki h ne nezzek ra az eredmenyre.
de igy elvezettel fogom megnezni legalabb az egyik ismetlest 😊
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

Hát én meg utálom a Dallast mint a szart. Ha ők nyernek eret vágok...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless

+1 és még nyertem is, lesz miből ma alkoholizálni 😊 Egyébként LBJ ismét bebizonyította, hogy kulcsmomentumokban betli, remélem nemcsak most, hanem soha az életében nem nyer gyűrűt.Dub
Dirk Nowitzki has now outscored LeBron James 52-11 in the 4th Qtr this series...including 8-2 tonight
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Jakehomer
én tudok 😛 csak nem a dallas ellen

több mint 13 éve

+1 és még nyertem is, lesz miből ma alkoholizálni 😊 Egyébként LBJ ismét bebizonyította, hogy kulcsmomentumokban betli, remélem nemcsak most, hanem soha az életében nem nyer gyűrűt.
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 749 — Panthers fan

Terryt utálom mint a szart, de ez a clincher trí élmény volt 😊

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
srácok ha bárki találna az internet szép nagy világában olyan melegítő felsőt ami a mavs cseréin vannak legyen szíves linkelje be vhogy, mert én fél éve nem találom a típust. danke
több mint 13 éve
Inkább Lewis tegye oda magát, raktam ma a Mavs-re (szóval garantáltan nyer a Miami 😀 ). Remélem összességében is behúzzák valahogy, már önmagában egy berúgást megérne a nagy choosen one feje egy újabb bukás után. 😊