NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
Elég korrektnak néz ki idén a Bulls. Rose remélhetőleg visszatalál a pályára. PS alatt elég jól nyomja. Istenem, csak a sérülések kerüljék már el a csapatot végre...

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
Ajánlom szíves figyelmetekbe oldalunkat.

www.nba1.hu/

Folyamatosan újulunk, jönnek az évek óta rohadó csapatelemzések frissítései (az első hivatalos kezdődobásig az összes kinn lesz, jövőhéten indulnak), blogolunk, hírezünk, kikerült az első 2014-es draft mockunk, a napokba jön a szezonbeharangozó podcastünk, a fórumunk még mindig az ország leglátogatottabb NBA színtere, ráadásul most már kiemelt partnerünk a bowl.hu is.

Gyertek, gyertek.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
A jó öreg Arenas.... 😀 😀
 sportgeza.hu/mindenidok/2013/10/18/gilbert_arenas_szazdollaros_wcpapirja/

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 531 — rabszolga
A pályán úgyse szerzett sok örömöt, úgyhogy legalább most itt pótol 😀
 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wQrCAnwB4YE
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Shaq résztulajdonos lett a Kingsben. (Y)

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
LeBron James kapott még egy gyűrűt San Diego-ban. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us
Ahogyan hamarosan az én kedvencem, Iverson is bejelenti hivatalosan is a visszavonulását... 😕
Nélküle már rég nem olyan jó az NBA

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
T-Mac visszavonult, egyik kedvenc playám volt
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Shannon Brown streetballos kalandjai Lettországban avagy ő biztos nem iszik Spriteot. 😀 (Thx to Maka)
több mint 12 éve
4dam Philadelphia Eagles 155
Ez azért durva. 😕
Ryan Anderson's girlfriend, Gia Allemand, has died.
Allemand was hospitalized and in critical condition due to an undisclosed illness. The 29-year old had been dating Anderson since 2011. Our thoughts go out to her family, friends and to Anderson.szaba
Azt írják felakasztotta magát.

Fly Eagles Fly!
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez azért durva. 😕
Allemand was hospitalized and in critical condition due to an undisclosed illness. The 29-year old had been dating Anderson since 2011. Our thoughts go out to her family, friends and to Anderson.szaba
😕
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 867
Ez azért durva. 😕
Allemand was hospitalized and in critical condition due to an undisclosed illness. The 29-year old had been dating Anderson since 2011. Our thoughts go out to her family, friends and to Anderson.
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
😀

több mint 12 éve
2013 NBA rookie photo shoot
több mint 12 éve
újonc zabálás 😊
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Oden aláírt 2 évre a Heat-hez.BaltimoreDefense
Ezzel szerintem hatalmas kockázatot vállal a Heat. Ha nem lesz sérült simán felveszi a versenyt a liga legjobb centereivel, de ha a térde továbbra is bemondja az unalmast kb. vettünk egy fadarabot, ami a kosárpályán semmire nem alkalmas. Jó nem adtak neki hatalmas szerződést, mert ők is tudják a kockázatot.

2007 óta össz. 82 meccs, egy teljes idényt sikerült végigtolnia. Volt neki öt térdműtétje (legutóbb 2012 februárjában). Az utóbbi időben küzdött depresszióval ás alkoholizmussal is. Nem csoda, nagy talentumnak indult és egyelőre egy nagy semmi karrierje van.danyly
Mért lenne hatalmas kockázat ?
Vettünk egy embert aki tehetségét ha igazolja és nem sérült dominánsabb lehet mint bárki akit C-be jöhetett volna. Ha meg nem marad ugyanaz a felállás mint eddig. Nem látom mit bukhat a Heat ?Toca
Jó tudom, hogy kicsit túloztam és tudtam, hogy valaki "megszól" ezért. Nem sértésből írom természetesen. Varnado-nak még nincs szerződése és Bosh is inkább power forward lehet inkább, ha Oden beválik. Igazából így értettem, hogy vagy nincs kiforrva ez a center dolog, vagy marad minden a régiben. Mert Bosh sem fiatalodik + sokszor homály dolgokat művel, a Varnado gyerek meg nem tudom mire képes. De igazság szerint még talán FA-ról is lehet valakit hozni, ha nem válik be Oden. De ott már olyan nagy választék nem lesz.
Összegezve: meg lesz-e így oldva a center dolog, nem tudom.danyly
Persze, csak én onnan nézem hogy most eddig sem volt nagy gond a C nélküliség, komoly változások nem voltak a keretben ergo Odennel vagy nyerünk mert lesz C-ünk vagy marad 😀
több mint 12 éve
Ezzel szerintem hatalmas kockázatot vállal a Heat. Ha nem lesz sérült simán felveszi a versenyt a liga legjobb centereivel, de ha a térde továbbra is bemondja az unalmast kb. vettünk egy fadarabot, ami a kosárpályán semmire nem alkalmas. Jó nem adtak neki hatalmas szerződést, mert ők is tudják a kockázatot.

2007 óta össz. 82 meccs, egy teljes idényt sikerült végigtolnia. Volt neki öt térdműtétje (legutóbb 2012 februárjában). Az utóbbi időben küzdött depresszióval ás alkoholizmussal is. Nem csoda, nagy talentumnak indult és egyelőre egy nagy semmi karrierje van.danyly
Vettünk egy embert aki tehetségét ha igazolja és nem sérült dominánsabb lehet mint bárki akit C-be jöhetett volna. Ha meg nem marad ugyanaz a felállás mint eddig. Nem látom mit bukhat a Heat ?Toca
Jó tudom, hogy kicsit túloztam és tudtam, hogy valaki "megszól" ezért. Nem sértésből írom természetesen. Varnado-nak még nincs szerződése és Bosh is inkább power forward lehet inkább, ha Oden beválik. Igazából így értettem, hogy vagy nincs kiforrva ez a center dolog, vagy marad minden a régiben. Mert Bosh sem fiatalodik + sokszor homály dolgokat művel, a Varnado gyerek meg nem tudom mire képes. De igazság szerint még talán FA-ról is lehet valakit hozni, ha nem válik be Oden. De ott már olyan nagy választék nem lesz.
Összegezve: meg lesz-e így oldva a center dolog, nem tudom.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan

Vettünk egy embert aki tehetségét ha igazolja és nem sérült dominánsabb lehet mint bárki akit C-be jöhetett volna. Ha meg nem marad ugyanaz a felállás mint eddig. Nem látom mit bukhat a Heat ?
több mint 12 éve

2007 óta össz. 82 meccs, egy teljes idényt sikerült végigtolnia. Volt neki öt térdműtétje (legutóbb 2012 februárjában). Az utóbbi időben küzdött depresszióval ás alkoholizmussal is. Nem csoda, nagy talentumnak indult és egyelőre egy nagy semmi karrierje van.

több mint 12 éve
Oden aláírt 2 évre a Heat-hez.
több mint 12 éve
Az NBA alapszakaszának a sorsolása jövő hét kedden lesz nyilvános (NBA TV, 6 p.m.).
A Miaminak négy meccse már kiderült. Okt. 29-én kezdünk otthon a Bulls ellen, nov. 1-én Nets ellen, az SB-t megelőző este Knicks és Karácsonykor a Lakers.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 884 — Cowboys fan
2014-tól újra Hornets lesz a Charlotte
bár a New Orleans szerezte volna meg először a Utahtól a Jazz nevet...jjncaa
Úgy lett volna kerek a sztori 😕
De így is lesz keleten egy kedvenc csapatom megint. 15 éves mezem vált megint félig aktuálissá 😊atapapa
Curry vagy LJ?slowmotion
Mourning. Talan megvan valahol meg egy Rice is, de az mar rossz állapotban van, nem csufolnam meznek.
Volt LJ is, de azt elajandékoztam, a pont jonal egy leheletnyivel kisebb volt ram, ami hulyen fest egy kosarmeznel.atapapa
ha Zo, akkor van az több is, mint 15 😊slowmotion
Ha ez zavart volna, akkor LJ-t se hozod fel 😀

Amúgy igen, bőven a csere után vettem.atapapa
ő tovább húzta, igaz, csak egy évvel 😊
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt
De így is lesz keleten egy kedvenc csapatom megint. 15 éves mezem vált megint félig aktuálissá 😊atapapa
Curry vagy LJ?slowmotion
Mourning. Talan megvan valahol meg egy Rice is, de az mar rossz állapotban van, nem csufolnam meznek.
Volt LJ is, de azt elajandékoztam, a pont jonal egy leheletnyivel kisebb volt ram, ami hulyen fest egy kosarmeznel.atapapa
ha Zo, akkor van az több is, mint 15 😊slowmotion
Ha ez zavart volna, akkor LJ-t se hozod fel 😀

Amúgy igen, bőven a csere után vettem.

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 224
Brandon Jennings -> Pistons, 3 év $24m

buhloone mindstate

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 884 — Cowboys fan
Curry vagy LJ?slowmotion
ha Zo, akkor van az több is, mint 15 😊