NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Az NBA-be is kell egy Tebow.A Suns simán elviszi majd, én itt és most megmondtam.MakaÉs jó az nekünk?zinedine5
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
A Suns simán elviszi majd, én itt és most megmondtam.MakaÉs jó az nekünk?
több mint 13 éve
Maka
2 760
A Suns simán elviszi majd, én itt és most megmondtam.Jimmer persze hogy nulla minden objektív mércével, de college-ban is az volt. Mondjuk jelenleg én se tennék semennyit rá, hogy akár hatodik ember lesz, de a college remeklése sem volt prognosztizálható.Rajnade a BYU-ban nem is volt elvárás felé. az ismeretlenségből befutott.
ha most elviszik 10-15. helyen, akkor lesznek felé elvárások. és ami fontosabb, hogy tudni fogják az ellenfelek is, hogy ez a csávó bedobja 9 méterről is, ha olyanja van.
Jimmernek 1 erőssége van, jól dob. Igaz, azt bárhonnan. Jó, még a mentalitása is erősségnek nevezhető, de tegyük fel, hogy egyik pályán lévő játékos sem szarik bele a játékba 😛
viszont Jimmer védekezésbe semmi. főként azért mert gyenge atléta. egy leütésből megveri bármelyik nba kerettag SG.
és ez nem csak hátul lesz szopás. mert ha nem tud magának dobóhelyzeteket kialakítani, mert annyival lassabb a mezőnynél, akkor az egyetlen erőssége is oda. betörni meg nem fog, ezt eleve kizárom.
A reális helye olyan 2/10 körül van szvsz, ehhez képest az 1/10 sem kizárt neki 😀 de legalább lesz ebben az évtizedben is a ligában egy Dan DickauHöri
több mint 13 éve
Még az LBJ-bukáshoz: http://aol.sportingnews.com/ncaa-basketball/story/2011-06-10/lebron-james-getting-schooled-by-mavs-when-college-couldve-done-itÉrdekes szempont, hogy Jamesnek 1-2 év egyetemi kosár kellett volna ahhoz, hogy most bajnok legyen. Egyrészt radíroztak volna az arcából, másrészt megtanulja, hogy mi az a stratégia. Persze ebben a szempontrendszerben Kobe nagy kivétel, de ő egy emelettel mindig LeBron felett volt.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
sztem pl. egy Portlandbe jó lenne, Roy ugye porcelán, Andre Miller meg nem tud triplát dobni, szal megoszthatják a perceket egymás között
több mint 13 éve
Jimmer persze hogy nulla minden objektív mércével, de college-ban is az volt. Mondjuk jelenleg én se tennék semennyit rá, hogy akár hatodik ember lesz, de a college remeklése sem volt prognosztizálható.Rajnade a BYU-ban nem is volt elvárás felé. az ismeretlenségből befutott.
ha most elviszik 10-15. helyen, akkor lesznek felé elvárások. és ami fontosabb, hogy tudni fogják az ellenfelek is, hogy ez a csávó bedobja 9 méterről is, ha olyanja van.
Jimmernek 1 erőssége van, jól dob. Igaz, azt bárhonnan. Jó, még a mentalitása is erősségnek nevezhető, de tegyük fel, hogy egyik pályán lévő játékos sem szarik bele a játékba 😛
viszont Jimmer védekezésbe semmi. főként azért mert gyenge atléta. egy leütésből megveri bármelyik nba kerettag SG.
és ez nem csak hátul lesz szopás. mert ha nem tud magának dobóhelyzeteket kialakítani, mert annyival lassabb a mezőnynél, akkor az egyetlen erőssége is oda. betörni meg nem fog, ezt eleve kizárom.
A reális helye olyan 2/10 körül van szvsz, ehhez képest az 1/10 sem kizárt neki 😀 de legalább lesz ebben az évtizedben is a ligában egy Dan Dickau
több mint 13 éve
Nem sok egyetemi kosarat láttam (sőt, kb 2t), de Jimmer megfogott, szóval hajrá Jimmer!http://www.youtube.com/watch?v=cqX_b_Bu4hI
több mint 13 éve
Jimmer persze hogy nulla minden objektív mércével, de college-ban is az volt. Mondjuk jelenleg én se tennék semennyit rá, hogy akár hatodik ember lesz, de a college remeklése sem volt prognosztizálható.
több mint 13 éve
két olyan játékos van, aki szerintem nagy nulla és lottery környéki pick lesz. Jimmer és Biyombo.http://www.draftexpress.com/nba-mock-draft/2011/És a Kingshez jönne, az ütne be 😀 amúgy meg nyomj egy kis Selby unhypeot, utálom a srácot, Jimmert viszont nyomassad mer vele van az Úr.Rajna
2/59 Hanga 😀
akit érdekel valamelyik prospect, majd mesélek róluk hétvégén, maka podcastjébenHöri
na meg Bertans, de ő majdcsak nem lesz első körös. Jobban járna, ha visszalépne, mint ma Nogueira
több mint 13 éve
Teljes mértékben megérdemelte a Mavs,kár,hogy csak 2 meccset+összefoglalókat láttam belőle.
több mint 13 éve
Na srácok ha már a Boston idén nem nyerhette vagy a Houston a lehető legjobb helyre került a gyűrű nagyon örülök. Amúgy én Howardot természetesen a Celticsben tudom elképzelni Howard Pierce Garnett Rondo R Allen kezdő ötös szerintetek :cool: ? padot megerősítve Bár tudom, hogy ennek összejötte a 0-val konvergál hacsak Howard nagyon hozzánk nem akarna jönni.Ha elkel akkor elég jó esély van rá hogy a Spursbe jön 😊
Na jó draftot mindenkinek remélem Hanga vhol elkeldande
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Na srácok ha már a Boston idén nem nyerhette vagy a Houston a lehető legjobb helyre került a gyűrű nagyon örülök. Amúgy én Howardot természetesen a Celticsben tudom elképzelni Howard Pierce Garnett Rondo R Allen kezdő ötös szerintetek :cool: ? padot megerősítve Bár tudom, hogy ennek összejötte a 0-val konvergál hacsak Howard nagyon hozzánk nem akarna jönni.Ilyenkor azt is oda kellene írni, a Celtics mit adna érte 😛 Jermaine O'Neil bizonyára vonzó opció 😀
Na jó draftot mindenkinek remélem Hanga vhol elkeldande
Jó ez a mock draft, én néhány elsőkörös játékost semmire se tartok, néhány pedig a második körből szerintem tuti megállja majd a helyét a profik között. De nagyon kevés NCAA meccset néztem. Az már óriási szerintem, hogy Hanga neve egyáltalán felvetődik valahol.
Közben olyan csacsogásokat lehet hallani, hogy Nené a héten megegyezik a Denverrel, valamint Howard a szabadügynök-piacot mindenképpen tesztelni fogja. Nem eszik azt olyan forrón, a tulajok sarkalatos kérdésnek tekintik a franchise taget, gondolom sokaknak tele a tökük, hogy bagóért elveszítik a játékosaikat, akik azt hiszik, máshol zöldebb a fű.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Na srácok ha már a Boston idén nem nyerhette vagy a Houston a lehető legjobb helyre került a gyűrű nagyon örülök. Amúgy én Howardot természetesen a Celticsben tudom elképzelni Howard Pierce Garnett Rondo R Allen kezdő ötös szerintetek :cool: ? padot megerősítve Bár tudom, hogy ennek összejötte a 0-val konvergál hacsak Howard nagyon hozzánk nem akarna jönni. Na jó draftot mindenkinek remélem Hanga vhol elkel
több mint 13 éve
http://www.draftexpress.com/nba-mock-draft/2011/És a Kingshez jönne, az ütne be 😀 amúgy meg nyomj egy kis Selby unhypeot, utálom a srácot, Jimmert viszont nyomassad mer vele van az Úr.
2/59 Hanga 😀
akit érdekel valamelyik prospect, majd mesélek róluk hétvégén, maka podcastjébenHöri
több mint 13 éve
Szerencsére az van. HAJRÁ DALLAS 😀a saját honlapjukon 6. meccset írnakempty taxiAzért kapcsolj oda, *hátha* a 6. lesz.marciNagyon reménykedek...Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
na akkor elkezdhetünk koncentrálni a jövő hét csütörtöki eseményre 😊
több mint 13 éve
Jobb ha utánanézel h mit virított most az eurocampen, az nba-combine európai megfelelőjén és mindjárt nem fogod elborúlt agyúnak nevezni azt a scoutot...Úgy játszott kurva jól, hogy csatárt játszattak vele, amihez amúgy köze nincs.http://www.draftexpress.com/nba-mock-draft/2011/Épp most néztem én is. Érdekes, de simán el tudom képzelni, hogy vmi elborult agyú Spurs scout kinézi magának 😀szaba
2/59 Hanga 😀
több mint 13 éve
szaba
10 543
http://www.draftexpress.com/nba-mock-draft/2011/Épp most néztem én is. Érdekes, de simán el tudom képzelni, hogy vmi elborult agyú Spurs scout kinézi magának 😀
2/59 Hanga 😀
több mint 13 éve
http://www.draftexpress.com/nba-mock-draft/2011/2/59 Hanga 😀
akit érdekel valamelyik prospect, majd mesélek róluk hétvégén, maka podcastjében
több mint 13 éve
"Wade és James nem illik egymás mellé, mindkettőnek kell a labda, off the ball egyik se tud hajdekiválóan játszani, nem az a catch&shoot típus egyik se"ebben sztem fejentaláltad a szöget. mondjuk én még mindig valószínűbbnek tartom h ha a 3ast megbontják bosh lesz az áldozat de meglátjuk. spoelstrat meg küldjék el a faszba, mert emellé a két ember mellé egy oylan ember kellene, aki valamilyen szinten hatással tud lenni rájuk. meglátjuk mit csenget a jövő
több mint 13 éve
Én is csináltam egyet,bár lehet,hogy jimmy kolléga nem örülne neki,sztem reáli:Ne őrüjéééé meeeeeg
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=3haja3o
😀Bazzani
Magic kapja: Noah+Deng
Bulls kapja: Howard + Hedo
a.kacsa: sok mindenen múlott az a párharc. 3 meccs eldőlhetett volna jobbra is és balra is. Kijött, hogy Thib újonc edző (a rotációt kegyetlenül elcseszte), hogy mindenki sérülten érkezett a rájátszásba, vagy ott sérült meg. A bíráskodással kapcsolatban nem voltak különösebb illúzióim, nem mondom, hogy minden képzeletet alulmúlt, de.... na mindegy (4. meccs végét, 5. meccset néztem csak meg tegnap). Amikor 3 ponton múlik egy meccs, akkor azért egy féltucat dologra rá lehet bökni, hogy "jaj, ha ez nincs, akkor...". Gondolom mindenki tisztában van azzal, hogy James ellen az edzők egy dolgot tehetnek: kényszerítik, hogy kezdje el dobálni az 5-6 méteres tempókat, és a triplákat. Néha összejön, inkább nem. A Bulls megoldotta, de erre bevágta az olyanokat, amiket általában nem szokott. A Mavs ellen ez nem jött be. És utána inkább elkezdett passzolni. Wade és James nem illik egymás mellé, mindkettőnek kell a labda, off the ball egyik se tud hajdekiválóan játszani, nem az a catch&shoot típus egyik se. A Bulls ellen Wade tűnt el, a Mavs ellen James, nem véletlen. Állandóan iso offense, Spoelstra szerintem ettől jobb edző. Ez ismét egy másik probléma. És persze a Mavs elképesztő volt, Dirk mellett Terry is konzisztensen szállította a pontokat, vége egyszer mindenkinek kijött a lépés a legjobb pillanatban. Pedig ez a Heat szerintem jobb, mint a 2006-os, ez a Dallas pedig gyengébb, mint a 2006-os. És mégis....
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
szaba
10 543
Én is csináltam egyet,bár lehet,hogy jimmy kolléga nem örülne neki,sztem reáli:Ebben az a kemény, hogy Rose jelenlétét +5 győzelemnek értékeli a Pistonsnál 😀 Bár sztem ez még Kuesterrel számolhat.
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=3haja3o
😀Bazzani
több mint 13 éve
Én is csináltam egyet,bár lehet,hogy jimmy kolléga nem örülne neki,sztem reáli:http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=3haja3o
😀
több mint 13 éve
szaba
10 543
Már régebben jött egy ötlet, Howardon agyalva:http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=3vu4jcr
Mekkora király lenne a Heat, és talán nem esne atomjaira a Magic. Persze nem lesz ilyen, de jól nézne ki.
több mint 13 éve
triangle
1 283
sosem bírtam a dallast, de most valahogy nem esett nehezemre nekik szorítani (és nem csak a miami miatt). nekem szimpatikus ez a régi stílusú csapatjáték és felfogás, ahogy játszottak. elhittem, hogy tényleg egymásért hajtottak (még talán Terry is😊, ellentétben pl. James-szel, aki "csak" a saját gyűrűjéért küzdött. a spurs elleni döntőben, még lehetett a fiatalságra fogni a betlit, most már kevésbé. sok meló lesz bizonyítani, hogy ő a Nowitzki-Wade-Kobe-stb. ligában játszik.egyébként az nba-nek hosszú távon jó a heat-vereség, az egész jövő év a miami redeem teamről fog szólni...