NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
főleg Blake baszki 😀De hogy senkinek nem tűnik fel, lol 😀Tocaaz nem semmi hogy két Lakerses is odament az időkéréshez, ez mekkora 😀lol 😀csudába megelőztél 😛 😀 mind a két dolog nagyon nagy 😀dande
sportgeza.hu/kosarlabda/nba/2013/11/28/kidd_idokeres/Bébé
sőt ott állt a segédező mellett 😀sapka
több mint 12 éve
De hogy senkinek nem tűnik fel, lol 😀az nem semmi hogy két Lakerses is odament az időkéréshez, ez mekkora 😀lol 😀csudába megelőztél 😛 😀 mind a két dolog nagyon nagy 😀dande
sőt ott állt a segédező mellett 😀sapka
több mint 12 éve
az nem semmi hogy két Lakerses is odament az időkéréshez, ez mekkora 😀lol 😀csudába megelőztél 😛 😀 mind a két dolog nagyon nagy 😀dande
sőt ott állt a segédező mellett 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
lol 😀csudába megelőztél 😛 😀 mind a két dolog nagyon nagy 😀
több mint 12 éve
ez a nets nagyon rossz. teljesen kilátástalan az egész. remélem h mihamarabb egészésges lesz a nép, mert ez így szégysenteljes
több mint 12 éve
én sem ismerem 😊nem ismerem annyira Thibet, de Riversről se gondolta senki h ezt fogja tenni. kíváncsian várom a fejleményt, de sztem szétszedik a csapatot amennyire tudják.a.kacsaettől félekFucuEgy kis szerencsével jöhetne egy új local hero (Jabari Parker). Sajnos most már én is afelé hajlok, hogy jobb lenne tankolni. Szerencsétlen Rose sajnálom, de ez így nem mehet tovább. A tavalyi keret még megoldotta hogy playoffba jutott, de az idei nem fog és nincs is értelme.Fucuaz a baj h a bulls azért bebizonyította már h nagyjából mindegy ki játszik akkor is relevánsak tudnak maradni Thibs miatt. lásd tavalyi playoff. noah meg butler maradjon azt mindenkit szélnek kell engedni, és kezdődhet a mandula, csak nehogy ti is úgy járjatok mint a Celtics Rivers-el. bemondja h köszi én nem akarom mégegyszer megcsinálnia.kacsa
nem fog beletörődni, ha a vezetőség úgy gondolja hogy tankolni kéne (és ez a helyes hozzáállás).
Általában nem követem annyira az NBA-t az NFL szezon alatt (idén meglepően up to date vagyok ebben az időszakban), szóval nem tudom a vezetőség mennyire akarja szétkapni a csapatot.
több mint 12 éve
nem ismerem annyira Thibet, de Riversről se gondolta senki h ezt fogja tenni. kíváncsian várom a fejleményt, de sztem szétszedik a csapatot amennyire tudják.ettől félekFucuEgy kis szerencsével jöhetne egy új local hero (Jabari Parker). Sajnos most már én is afelé hajlok, hogy jobb lenne tankolni. Szerencsétlen Rose sajnálom, de ez így nem mehet tovább. A tavalyi keret még megoldotta hogy playoffba jutott, de az idei nem fog és nincs is értelme.Fucuaz a baj h a bulls azért bebizonyította már h nagyjából mindegy ki játszik akkor is relevánsak tudnak maradni Thibs miatt. lásd tavalyi playoff. noah meg butler maradjon azt mindenkit szélnek kell engedni, és kezdődhet a mandula, csak nehogy ti is úgy járjatok mint a Celtics Rivers-el. bemondja h köszi én nem akarom mégegyszer megcsinálnia.kacsa
több mint 12 éve
ettől félekEgy kis szerencsével jöhetne egy új local hero (Jabari Parker). Sajnos most már én is afelé hajlok, hogy jobb lenne tankolni. Szerencsétlen Rose sajnálom, de ez így nem mehet tovább. A tavalyi keret még megoldotta hogy playoffba jutott, de az idei nem fog és nincs is értelme.Fucuaz a baj h a bulls azért bebizonyította már h nagyjából mindegy ki játszik akkor is relevánsak tudnak maradni Thibs miatt. lásd tavalyi playoff. noah meg butler maradjon azt mindenkit szélnek kell engedni, és kezdődhet a mandula, csak nehogy ti is úgy járjatok mint a Celtics Rivers-el. bemondja h köszi én nem akarom mégegyszer megcsinálnia.kacsa
több mint 12 éve
Egy kis szerencsével jöhetne egy új local hero (Jabari Parker). Sajnos most már én is afelé hajlok, hogy jobb lenne tankolni. Szerencsétlen Rose sajnálom, de ez így nem mehet tovább. A tavalyi keret még megoldotta hogy playoffba jutott, de az idei nem fog és nincs is értelme.Fucuaz a baj h a bulls azért bebizonyította már h nagyjából mindegy ki játszik akkor is relevánsak tudnak maradni Thibs miatt. lásd tavalyi playoff. noah meg butler maradjon azt mindenkit szélnek kell engedni, és kezdődhet a mandula, csak nehogy ti is úgy járjatok mint a Celtics Rivers-el. bemondja h köszi én nem akarom mégegyszer megcsinálni
több mint 12 éve
komoly , hogy 2 éve még mvp volt ...
több mint 12 éve
Egy kis szerencsével jöhetne egy új local hero (Jabari Parker). Sajnos most már én is afelé hajlok, hogy jobb lenne tankolni. Szerencsétlen Rose sajnálom, de ez így nem mehet tovább. A tavalyi keret még megoldotta hogy playoffba jutott, de az idei nem fog és nincs is értelme.
több mint 12 éve
nagyjából azt tudom elképzelni én is. deng boozer elfele, belecsúszni a lottóba. bár egyébként a boozer amnesztiát jobban el tudom képzelni, mert h local hero rose, és sztem nem akarnak egyből feladni őt. bár sajnos be kell látni majd.Van e annyi eszük, hogy betankolják a szezont? Bár olyan sok szar csapat van. Nincs miről beszélni, várni kell Miroticra, most megcsípni egy lottó picket, és imádkozni, hogy a Bobcats a 12. helyen adja át a cetlijét, asszongyák ez egy jó draft, hát én elég viccesnek találom az egyetemi kosárlabdát, de hiszek mindenkinek. Rose amnesztia, kezdeni előről.füligjimmyDerrick Rose's MRI confirms medial meniscus tear to his right knee, which will require surgeryakkor neki is nagyjából csókolom lesz.a.kacsa
Nagyon hiányzott...Delete
u.i. most látom h rosenak 17ig 20 milliós szerződése van. jesus. lehet h bejátszák ők is mint roy, h a visszavonulással megszűnik a szerződés is, aztán visszajön.
több mint 12 éve
Van e annyi eszük, hogy betankolják a szezont? Bár olyan sok szar csapat van. Nincs miről beszélni, várni kell Miroticra, most megcsípni egy lottó picket, és imádkozni, hogy a Bobcats a 12. helyen adja át a cetlijét, asszongyák ez egy jó draft, hát én elég viccesnek találom az egyetemi kosárlabdát, de hiszek mindenkinek. Rose amnesztia, kezdeni előről.Derrick Rose's MRI confirms medial meniscus tear to his right knee, which will require surgeryakkor neki is nagyjából csókolom lesz.a.kacsa
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Derrick Rose's MRI confirms medial meniscus tear to his right knee, which will require surgeryakkor neki is nagyjából csókolom lesz.
több mint 12 éve
ja pont írni akartam, hogy az akkor 4 hónap minimum .... :SIgen.Derrick Rose's MRI confirms medial meniscus tear to his right knee, which will require surgeryááááá ! Szerencsétlen baszki ...
ez már biztos ?Drip
Couple ways to deal with a meniscus tear. Take it out, you return faster but can shorten your career. Reattach it, miss maybe 4-6 months.Delete
több mint 12 éve
Igen.Derrick Rose's MRI confirms medial meniscus tear to his right knee, which will require surgeryááááá ! Szerencsétlen baszki ...
ez már biztos ?Drip
Couple ways to deal with a meniscus tear. Take it out, you return faster but can shorten your career. Reattach it, miss maybe 4-6 months.

több mint 12 éve
Derrick Rose's MRI confirms medial meniscus tear to his right knee, which will require surgeryááááá ! Szerencsétlen baszki ...
ez már biztos ?
több mint 12 éve
Derrick Rose's MRI confirms medial meniscus tear to his right knee, which will require surgeryNagyon hiányzott...

több mint 12 éve
Igen kérdés mennyire súlyos és mennyit kell kihagynia, sok a sérülés, pedig még csak most kezdődött a szezon.Rose ritka balszerencsés ezekkel az állandó térdproblémákkal.... és akkor már Igoudala hamstringgel szenvedDrip
De Marc Gasol is kiesett szintén térdsérülés miatt.Bruschi85

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Rose MRI-jének csak reggel lesz meg az eredménye, de nagyon fosnak tőle, hogy most is ACL szakadás, csak ugye most a jobb térdében.Csodálatos hír lenne csórinak.
több mint 12 éve
Rose ritka balszerencsés ezekkel az állandó térdproblémákkal.... és akkor már Igoudala hamstringgel szenved
De Marc Gasol is kiesett szintén térdsérülés miatt.Bruschi85
több mint 12 éve
Rose ritka balszerencsés ezekkel az állandó térdproblémákkal.De Marc Gasol is kiesett szintén térdsérülés miatt.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
kár lenne ha T-mac 2.0 lenne belőleDurva ... szerencsétlen direkt ül inkább egy egész szezont erre fel, tessék. Nagyon remélem,hogy nem komoly.DripRose ismét térdsérülés, szerencsétlen két hónapot nem képes egyhuzamban játszani.StezÁÁÁÁ! Ha ACL akkor megint csüccsent egy évet. Sem neki, sem a Bulls-nak egy fikarsznyi szerencséje sincs. Talán nem nézett ki olyan súlyosnak, mint a múltkori volt. Akkor egyből a padlóra került most "csak" inkább lesántikált. Ücsörgött még egy darabig a padon meg nézegette az orvosi stáb. Ájjjj b@ssza meg... Nem kezdődik jól ez a szezon sem. Ha egy sima húzódás, akkor is min. 2-3 de inkább 4 hét. 😕 😕
MRI ma Los Angelesben, aztán okosabbak leszünk. X the fingers!!!! (hogy ne legyen súlyos)akike
több mint 12 éve
Durva ... szerencsétlen direkt ül inkább egy egész szezont erre fel, tessék. Nagyon remélem,hogy nem komoly.Rose ismét térdsérülés, szerencsétlen két hónapot nem képes egyhuzamban játszani.StezÁÁÁÁ! Ha ACL akkor megint csüccsent egy évet. Sem neki, sem a Bulls-nak egy fikarsznyi szerencséje sincs. Talán nem nézett ki olyan súlyosnak, mint a múltkori volt. Akkor egyből a padlóra került most "csak" inkább lesántikált. Ücsörgött még egy darabig a padon meg nézegette az orvosi stáb. Ájjjj b@ssza meg... Nem kezdődik jól ez a szezon sem. Ha egy sima húzódás, akkor is min. 2-3 de inkább 4 hét. 😕 😕
MRI ma Los Angelesben, aztán okosabbak leszünk. X the fingers!!!! (hogy ne legyen súlyos)akike