NBA

33 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
holnap kipakolja maka a draft podcastot.

sajna kurva rövid lett, mert őméltósága nem tud megmaradni a seggén 2 órán át 😛

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Rubio végre megérkezett Minnesotába!!! A T-Wolves eddig is tele volt fiatalokkal, bőven van tűzerő a gárdában, aztán mégis a legrosszabb csapat a ligában, nagyon kíváncsi leszek. Remélem neki jobban sikerül, mint mondjuk Navarronak, vagy Jasikeviciusnak. Rambis maradt, ez jövőre garancia a bukásra, Kahn a főnök, ez garancia az éveken át tartó sikertelenségre.füligjimmy
Rubio szvsz sikeresebb lehet lásd Calderon is elég jól megragadt Torontóban, míg azért Jasikevicius vagy Navarro elsősorban scorerek, Rubio náluk azért sokoldalúbb.empty taxi
sokoldalúbb = nem tud dobni? 😀Höri
Inkább arra céloztam h lát a pályán plusz kissé fürgébb 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
😊

több mint 13 éve
Rubio végre megérkezett Minnesotába!!! A T-Wolves eddig is tele volt fiatalokkal, bőven van tűzerő a gárdában, aztán mégis a legrosszabb csapat a ligában, nagyon kíváncsi leszek. Remélem neki jobban sikerül, mint mondjuk Navarronak, vagy Jasikeviciusnak. Rambis maradt, ez jövőre garancia a bukásra, Kahn a főnök, ez garancia az éveken át tartó sikertelenségre.füligjimmy
Rubio szvsz sikeresebb lehet lásd Calderon is elég jól megragadt Torontóban, míg azért Jasikevicius vagy Navarro elsősorban scorerek, Rubio náluk azért sokoldalúbb.empty taxi
sokoldalúbb = nem tud dobni? 😀

több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Rubionak a Heatbe kellene mennie, ott találhat magának cimborákat...

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Rubio szvsz sikeresebb lehet lásd Calderon is elég jól megragadt Torontóban, míg azért Jasikevicius vagy Navarro elsősorban scorerek, Rubio náluk azért sokoldalúbb.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Belefásult a kisgyerek a Barcába, erre se számított senki 😀

Remélem levetkőzte a fűrdőskurva énjét (spanyolként erre minimális az esély), mert akkor nagyot lendíthet a csapaton.
Mondjuk az nem jó előjel, hogy 2 éve jobb formában volt, mint jelenleg

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Rubio végre megérkezett Minnesotába!!! A T-Wolves eddig is tele volt fiatalokkal, bőven van tűzerő a gárdában, aztán mégis a legrosszabb csapat a ligában, nagyon kíváncsi leszek. Remélem neki jobban sikerül, mint mondjuk Navarronak, vagy Jasikeviciusnak. Rambis maradt, ez jövőre garancia a bukásra, Kahn a főnök, ez garancia az éveken át tartó sikertelenségre.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Lawrence Frank lehet a meglepetésember aki a Pistons padjára ülhet.
Senki nem számított rá.
Jó ez nekünk?Bazzani
Jó? Nem rossz. Ő egy afféle "megbeszéljük" típusú edző hírében áll. Az, hogy Hamilton nem akar pályára lépni.... 200 játékosról hamarabb el tudtam volna képzelni, mint róla. Gordonnak mindig is nagyobb volt az arca két számmal a kelleténél, de a belét kihajtotta, senki nem foghatta rá, hogy nem szántja fel a parkettet. Fejben kell rendbe tenni azt a társaságot, ha jön Frank, akkor szépen leül mindenkivel beszélgetni, meghallgatja a panaszokat, aztán elkezdődik a szezon, és defense-defense-defense. Szerintem nem rosszabb, mint Saunders. Jókor kell lenni jó helyen, nagy igazság. Amúgy figyelembe véve az általad beírt jelölteket.... fényévekkel jobb. Én Thomast a lelátóra nem engedném egy NBA csapat helyében se (mondjuk edzőnek annyira nem volt égés), Laimbeer ugye bajnoki gyűrűket nyert edzőként is, csak éppen a női ligában.füligjimmy
Köszi. Én az edzőket annyira nem ismerem, de mindenképp olyan kell aki vissza tudja hozni a bad boys stílusú védekezést vagy legalábbis hasonlót.

A drafton én mindenképpen centert vagy irányítót hoznék.

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Senki nem számított rá.
Jó ez nekünk?Bazzani
Jó? Nem rossz. Ő egy afféle "megbeszéljük" típusú edző hírében áll. Az, hogy Hamilton nem akar pályára lépni.... 200 játékosról hamarabb el tudtam volna képzelni, mint róla. Gordonnak mindig is nagyobb volt az arca két számmal a kelleténél, de a belét kihajtotta, senki nem foghatta rá, hogy nem szántja fel a parkettet. Fejben kell rendbe tenni azt a társaságot, ha jön Frank, akkor szépen leül mindenkivel beszélgetni, meghallgatja a panaszokat, aztán elkezdődik a szezon, és defense-defense-defense. Szerintem nem rosszabb, mint Saunders. Jókor kell lenni jó helyen, nagy igazság. Amúgy figyelembe véve az általad beírt jelölteket.... fényévekkel jobb. Én Thomast a lelátóra nem engedném egy NBA csapat helyében se (mondjuk edzőnek annyira nem volt égés), Laimbeer ugye bajnoki gyűrűket nyert edzőként is, csak éppen a női ligában.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Senki nem számított rá.
Jó ez nekünk?

több mint 13 éve
Dirk nem csak a pályán de azon kívül is büntet 😀

http://www.youtube.com/watch?v=76rZyVbM7YI&feature=player_embedded#at=59Ork
ez tényleg borzasztó,de belefér 😊

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

Kár volt megnyitnom. 😐
A Lófejhez mondjuk passzol a NYerítés...eaglesmcnabb
Keserű a szőlő 😛szaba
Annyit mondtam hogy Lófeje van és nyerít. És mindkettő igaz is 😊

Piszok nagy játékos, ez nem vitás. A szar játékosokat nem is nagyon szokták utálni, kivéve ha a kedvenc csapatunkat "erősíti".

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 544

Kár volt megnyitnom. 😐
A Lófejhez mondjuk passzol a NYerítés...eaglesmcnabb
Keserű a szőlő 😛
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

Kár volt megnyitnom. 😐
A Lófejhez mondjuk passzol a NYerítés...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Jimmy Kimmel írt egy számot a benchwarmerekről 😀 Kurva nagy! http://www.youtube.com/watch?v=ecv6NBZwedEtenorx
A Ron Artestes videó is nagy. Nekem új volt.

http://www.youtube.com/watch?v=mUC-GjJh8dY&feature=relmfu
több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless

http://www.youtube.com/watch?v=76rZyVbM7YI&feature=player_embedded#at=59
több mint 13 éve
Jimmy Kimmel írt egy számot a benchwarmerekről 😀 Kurva nagy! http://www.youtube.com/watch?v=ecv6NBZwedEtenorx
Brian Scalabrine - The Man, The Myth, The Legend

- Abe Simpson
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 544
Félelmetes 😀
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Jimmy Kimmel írt egy számot a benchwarmerekről 😀 Kurva nagy! http://www.youtube.com/watch?v=ecv6NBZwedE
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 910 — Illegális gyakorló
Bocs, ha volt már, inkább linkbe teszem:

http://img571.imageshack.us/img571/3306/dailypicdump71461.jpg

😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
milyen mock ez? sok európai gyökér. 90%os bust aránnyal a top 20ban, bezzeg Parsons csak második kör, future beast Tyus meg UDFA.

na nem baj. Majd jön játszani MO-ra. Ha lenne pesti csapat meg is nézném.
több mint 13 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
a scorert úgy értettem, hogy a magasok közt is van olyan, aki csak dobni tud 😀 ereje nulla.

hát nem tudom, 17-ig bent marad-e Kenneth Faried, de ha igen, akkor neki majd örülj. (A két litvánt nem nagyon ismerem, csak olvastam róluk, meccsre nem futotta). Esetleg Vucsevics a USC-ből, apróbb reach beleférHöri
kösz, majd utánanézek ezeknek a jóembereknek
több mint 13 éve
a scorert úgy értettem, hogy a magasok közt is van olyan, aki csak dobni tud 😀 ereje nulla.

hát nem tudom, 17-ig bent marad-e Kenneth Faried, de ha igen, akkor neki majd örülj. (A két litvánt nem nagyon ismerem, csak olvastam róluk, meccsre nem futotta). Esetleg Vucsevics a USC-ből, apróbb reach beleférHöri
Faried a legnagyobb isten,kb. csak őt ismerem az idei classból.... 😛 De amikor láttam,akkor (march madness meccseken) elég jól tolta,kb 15 pattanó és 20 pont környékén 😀

több mint 13 éve

hát nem tudom, 17-ig bent marad-e Kenneth Faried, de ha igen, akkor neki majd örülj. (A két litvánt nem nagyon ismerem, csak olvastam róluk, meccsre nem futotta). Esetleg Vucsevics a USC-ből, apróbb reach belefér