NBA

33 feliratkozó

több mint 13 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Mivel fogalmam sincs a prospectekről, ezért csak annyit kérdeznék, hogy kit érdemes húzni 1/17-re?
Bármilyen ötlet jöhet, mert nincs padunk. (najó sg nem kell, meg talán pg se)Chevy
írnak a mockok PG-t is a Knicks-be, azon felkiáltással, hogy Billups majd kiképzi, akárcsak Lawsonnal tette.
Ilyen alapon a michigani Darius Morris jó alany lenne.

a NY-nál nálam az a kérdés, hogy megfelel nekik ez a szisztéma továbbra is, vagy akarnak szerezni egy-két normális védőt mostmár. Mert a sémába illő scorert 2. körben is lehet találni (igaz ott nincs pickjük idén, de nem nagy dolog szerezni)Höri
Elméletileg Dántóni fel fog venni egy segédedzőt, aki csak a védekezéssel foglalkozik.
Shooter felesleges, Dagit és Marit egyszerre nehéz megállítani (+ még ott van Bigshot). A pontok eddig is jöttek.
Projekt pg pedig elméletileg Douglas lenne nálunk (bár inkább egy törpe 2-es).
Legjobban egy jól védekező, jól pattanózó magasnak örülnék (ha lenne ilyen játékosa 17. picknél)
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mivel fogalmam sincs a prospectekről, ezért csak annyit kérdeznék, hogy kit érdemes húzni 1/17-re?
Bármilyen ötlet jöhet, mert nincs padunk. (najó sg nem kell, meg talán pg se)Chevy
írnak a mockok PG-t is a Knicks-be, azon felkiáltással, hogy Billups majd kiképzi, akárcsak Lawsonnal tette.
Ilyen alapon a michigani Darius Morris jó alany lenne.

a NY-nál nálam az a kérdés, hogy megfelel nekik ez a szisztéma továbbra is, vagy akarnak szerezni egy-két normális védőt mostmár. Mert a sémába illő scorert 2. körben is lehet találni (igaz ott nincs pickjük idén, de nem nagy dolog szerezni)

több mint 13 éve
akkor a maradék háromra a legjobb játékos, kizárásos alapon 😊a.kacsa
utólag rájöttem, hogy mekkora baromságot kérdeztem 😊
több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
akkor a maradék háromra a legjobb játékos, kizárásos alapon 😊
több mint 13 éve
Bármilyen ötlet jöhet, mert nincs padunk. (najó sg nem kell, meg talán pg se)
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 544
Ha SG kell a Bullsnak akkor kettőt tudok ajánlani.
Gordon és Hamilton. Olcsón cseréljük. 😉

Amúgy Stuckey marad és Big Ben is vállal mégegy évet.Bazzani
Pedig Stuckeyt elnézném nálunk, bírom a csávót nagyon. 😛
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Ha SG kell a Bullsnak akkor kettőt tudok ajánlani.
Gordon és Hamilton. Olcsón cseréljük. 😉

Amúgy Stuckey marad és Big Ben is vállal mégegy évet.

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Bulls nyugodtan feltradelhetne érte, megérné nekik, annyira nincs rendes SG-jük (bár Brewer nem rossz védő, ez igaz)Hurka
Meglepődnék, ha nem ütnének nyélbe egy cserét, amibe egy vagy több picket is bevonnak. Ha mégis maradnak, akik esélyesek lehetnek (pletykák alapján): Nolan Smith, Mack, Jenkins, Brooks, Klay Thompson. Ha ők kimennek, akkor egy erőcsatár.

Brewert ne említsd, agyhugykövet kaptam miatta. Nyomorult 22 percet átlagolt a szezonban!!!! Bogans miatt!!!! Keith "a tiszta triplát a sarokból 42% dobom" Bogans miatt!!! Egyszerűen mikor Brewer a pályán volt, egy szinttel magasabban játszott a csapat. Tudja támadni a gyűrűt, bedobta a tempóit, ő is tud úgy hármast dobni, mint Bogans. Ha nincs körülötte senki, a sarokból ácsorogva dob két rigót, a harmadik bemegy. Ha a srác megkapja a megérdemelt 32-35 percét kezdőként, All-Defensive Team. Persze nem kerülne be, mert ugye bérelt helyek vannak ott is, de mindenki azt mondaná, ennek a srácnak ott a helye. Thibnek kurvára rendbe kell tenni a fejében a rotációt, és el kell kezdeni menedzselni a játékperceket, mert egy vicc volt, amit a szezonban, és pláne a Heat ellen művelt.

Ellissel kapcsolatos pletyka: jó csapathoz akar igazolni (miért ne akarna, a lóvéja már megvan), és a Bulls rajta van azon a listán. Hát, köszi Monta. Egyrészt remélem, hogy nem ide igazol. Amekkora pofája van ennek a gizdának, a hatodik ember szerepét nem fogadná el, egyébre meg tisztességes csapatban nem jó. Nem fantázia kosárlabda az élet. A Warriors pedig a Bulls szemetét nem fogja elfogadni, csakhogy megszabaduljon egy hatalmas szerződéstől. De! Eddig Reinsdorf inkább csak visszavágta a szerződéseket, hogy ne kelljen egy fillér luxusadót se fizetnie. A Bulls kb. 40-50 milliós profitot hajt évente, azt szépen beteszi a White Soxba, amire alsó hangon kétszer annyit költ (még egy extra 20 millió, aztán első körös pofáraesés a rájátszásban nem elérhetetlen). Ha nyélbe ütnek egy ilyen kaliberű cserét, akkor Rose szerződéshosszabbítása után 5 játékos fog 80 millió körül keresni. Majd el is hiszem, hogy kifizeti. Adam Dunn, na igen, ő megéri.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Bulls nyugodtan feltradelhetne érte, megérné nekik, annyira nincs rendes SG-jük (bár Brewer nem rossz védő, ez igaz)
több mint 13 éve
Höri, Burks-t hova várod, melyik csapathoz kerülhet? Ill. Higgins ott lesz a drafton? Mert nálunk járt pre workout-on. Valamelyiküket mindenképpen el tudnám képzelni idehaza. 😊TheMileHighCity
Burks a legjobb tiszta SG a drafton. Lényegében mindent tud, amit a poszton kell, annyit szoktak felhozni vele kapcsolatban, hogy lehetne aggresszívabb, a többi dolog csak kukacoskodás.

a hiányposztokat annyira nem vágom (meg a lejáró szerződéseket se), de ha BPA alapján megy a draft akkor olyan 9-15 helyre tippelem.

A másik srácról nem hallottam 😊

több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Höri, Burks-t hova várod, melyik csapathoz kerülhet? Ill. Higgins ott lesz a drafton? Mert nálunk járt pre workout-on. Valamelyiküket mindenképpen el tudnám képzelni idehaza. 😊

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
Még eszembe jutott egy ilyen eltűnt személy:Sherron Collins hol a tökömbe van most? Elvileg Litvániában van, a Lituvos Rytas-nál, ami egy jó euroligás csapat, de ott játszani jelenleg tuti hogy nem játszik, sőt vissza néztem a klub honlapján a híreket és egy szó nincs a leigazolásáról akkortájt, mikor wiki szerint odament. Mondjuk a testalkata nem egy kosarasra, hanem egy kissé ducibb running back-re emlékeztet és lehet h ez annyira nem jön be a csapatoknak..valaki2
vége az idénynek, így gondolom valamelyik summer ligás csapatban helyet kap, és küzdhet az NBA roster spotért.
ha nem sikerül, akkor meg marad neki valami európai klub újabb 1 évre.

ha pedig a lockout miatt nem lesz summer league, akkor még hamarabb találhat magának gárdát

több mint 13 éve
valaki2 453 — Saints fan
Még eszembe jutott egy ilyen eltűnt személy:Sherron Collins hol a tökömbe van most? Elvileg Litvániában van, a Lituvos Rytas-nál, ami egy jó euroligás csapat, de ott játszani jelenleg tuti hogy nem játszik, sőt vissza néztem a klub honlapján a híreket és egy szó nincs a leigazolásáról akkortájt, mikor wiki szerint odament. Mondjuk a testalkata nem egy kosarasra, hanem egy kissé ducibb running back-re emlékeztet és lehet h ez annyira nem jön be a csapatoknak..

több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 256 — Saturday Night Lights
😕
Szinte kiestek a Bundesligából, ami kosárban nincs a legerősebb bajnokságok között. Inkább hagyta volna abba a Spartans után.valaki2
Azért vannak jó kis fehér playák a Bundásligában, miattuk érdemes ránézni a ligára. Pl. Taylor Rochestie a Wazzou-ból az ALBA Berlinben nyomja.Dzsokijuing
bundesliga keretekben college múlttal rendelkező, fehár spílereket keresni kicsit sem modoros dolog 😀Höri
Néhány éve a leghangulatosabb Senior Nightot produkálta, azóta követtem Török- és Németországba 😊

http://www.youtube.com/watch?v=pq42BbLfgDE

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Bayreuth.Dzsokijuing
😕
Szinte kiestek a Bundesligából, ami kosárban nincs a legerősebb bajnokságok között. Inkább hagyta volna abba a Spartans után.valaki2
Azért vannak jó kis fehér playák a Bundásligában, miattuk érdemes ránézni a ligára. Pl. Taylor Rochestie a Wazzou-ból az ALBA Berlinben nyomja.Dzsokijuing
bundesliga keretekben college múlttal rendelkező, fehár spílereket keresni kicsit sem modoros dolog 😀

több mint 13 éve
Drew Neitzel-lel mi van? Ő még fiatal, de nam kaptam meg h most hol játszik.valaki2
Bayreuth.Dzsokijuing
😕
Azért vannak jó kis fehér playák a Bundásligában, miattuk érdemes ránézni a ligára. Pl. Taylor Rochestie a Wazzou-ból az ALBA Berlinben nyomja.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Inkább hagyta volna abba a Spartans után.valaki2
felemelő érzés lett volna, hogy 20 évig játszott azért, hogy egy buznyákot se keressen vele 😛

bazzani: ez csak természetes, hiszen a link királyról beszélünk

több mint 13 éve
valaki2 453 — Saints fan
de legalább lesz ebben az évtizedben is a ligában egy Dan DickauHöri
Drew Neitzel-lel mi van? Ő még fiatal, de nam kaptam meg h most hol játszik.valaki2
Bayreuth.Dzsokijuing
😕
Szinte kiestek a Bundesligából, ami kosárban nincs a legerősebb bajnokságok között. Inkább hagyta volna abba a Spartans után.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
A Suns simán elviszi majd, én itt és most megmondtam.Maka
És jó az nekünk?zinedine5
A látványos, sokpontos, gyors játékrendszerünkbe nagyon passzol, de nem ő lesz a következő Steve Nash.

(Félreértés ne essék, Dragic se lett volna.)

Kanter, Biyombo és Vesely szerintem erősen bust szag, a két Morris közül bármelyik jöhet Phoenixbe, illetve én el tudok képzelni olyan scenariot is, hogy felcserélünk Hillel pár picket Walkerért.

Hétvégén draft beharangozó podcast Hörivel a sportmajmon.Maka
Tegyétek már be ide is, imádok padcastokat hallgatni vezetés közben.
Köszi.

több mint 13 éve
Shelvin Macknél tényleg a 2. kör közepe a realitás? Többségében csak Butler meccseket nézek NCAA-ben, de sztem simán első körös prospect.Habi
lehet, hogy elviszi a Bulls első körben, hiszen övék a 28. és a 30. pick, de előbb aligha, szóval inkább második kör, jól írod.

a baja az, hogy kombó guard, de kiszolgálni biztos nem fogja a csapatát NBA szinten. a tömege, izomzata jóféle, de alacsonyabb, mint az elvárt 2-es méret, így vannak nála vonzóbb játékosok is a posztján.

mivel van benne playmaker képesség és az NBA 3-as vonaláról is midnen bizonnyal jól lő majd, így simán rosterre kerülhet 2. körből is. túl sok a hozzá hasonló játékos, ez a baja leginkább.

több mint 13 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
A Suns simán elviszi majd, én itt és most megmondtam.Maka
És jó az nekünk?zinedine5
A látványos, sokpontos, gyors játékrendszerünkbe nagyon passzol, de nem ő lesz a következő Steve Nash.

(Félreértés ne essék, Dragic se lett volna.)

Kanter, Biyombo és Vesely szerintem erősen bust szag, a két Morris közül bármelyik jöhet Phoenixbe, illetve én el tudok képzelni olyan scenariot is, hogy felcserélünk Hillel pár picket Walkerért.

Hétvégén draft beharangozó podcast Hörivel a sportmajmon.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 13 éve
Bayreuth.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
valaki2 453 — Saints fan
Drew Neitzel-lel mi van? Ő még fiatal, de nem kaptam meg h most hol játszik.

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Sajnálom Wade-et, de a Mavs, és legfőképpen Kidd, valamint Nowitzki maximálisan megérdemelte. Óriási döntő volt.
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Shelvin Macknél tényleg a 2. kör közepe a realitás? Többségében csak Butler meccseket nézek NCAA-ben, de sztem simán első körös prospect.

JT Daniels fan