NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Ha ACL, akkor lassan róla is le lehet mondani...StezSajnos akkor igen... 😕

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Ha ACL, akkor lassan róla is le lehet mondani...
több mint 12 éve
Rose ismét térdsérülés, szerencsétlen két hónapot nem képes egyhuzamban játszani.StezÁÁÁÁ! Ha ACL akkor megint csüccsent egy évet. Sem neki, sem a Bulls-nak egy fikarsznyi szerencséje sincs. Talán nem nézett ki olyan súlyosnak, mint a múltkori volt. Akkor egyből a padlóra került most "csak" inkább lesántikált. Ücsörgött még egy darabig a padon meg nézegette az orvosi stáb. Ájjjj b@ssza meg... Nem kezdődik jól ez a szezon sem. Ha egy sima húzódás, akkor is min. 2-3 de inkább 4 hét. 😕 😕
MRI ma Los Angelesben, aztán okosabbak leszünk. X the fingers!!!! (hogy ne legyen súlyos)

több mint 12 éve
Hawes mit tolt. 😀 2 perc -10 és 1,5 perc alatt tolt 3 hármast --> OT --> jött Turner és behúzva 😀
www.nba.com/games/20131122/MILPHI/gameinfo.html#nbaGIboxscore
De végre az utóbbi időben nekiálltunk veszíteni. 😀 Utóbbi 8 meccsből csak 2t nyertünk meg.
több mint 12 éve
Rose ismét térdsérülés, szerencsétlen két hónapot nem képes egyhuzamban játszani.
több mint 12 éve
Ha pl Deng is szarul játszik, mint most Denver ellen, akkor az vereséget jelent. Főleg, hogy Butler is hiányzott lábsérülés miatt.Basszus! Azt kell, hogy mondjam, hogy Rose-tól ez k...a kevés, amit idén látunk. Rohadtul nem akar formába lendülni. Be kell vallani, hogy egyenlőre tényleg Deng a csapat motorja. Ez a Charlotte elleni győzelem is elég kiszenvedett volt... 😕akikeMegkuksiztam én is a Bobcats elleni meccset, de tényleg gyengus Rose és a csapat is.
Rose az utolsó 2 percben dobott 5 pontot, és csókolom, köszönöm, ennyi. Ez egyelőre kevés lesz.
És én is úgy látom, hogy Deng aki még elfogadható. Noah büntetőzését meg nehezen szokom meg. 😊
Amúgy a Bobcats sem egy elveszett társaság, sokall kevesebbet vártam tőlük, de eddig az elfogadható szintet hozzák. A büntetőzést még erősen gyakorolniuk kell.danyly

több mint 12 éve
Basszus! Azt kell, hogy mondjam, hogy Rose-tól ez k...a kevés, amit idén látunk. Rohadtul nem akar formába lendülni. Be kell vallani, hogy egyenlőre tényleg Deng a csapat motorja. Ez a Charlotte elleni győzelem is elég kiszenvedett volt... 😕akikeMegkuksiztam én is a Bobcats elleni meccset, de tényleg gyengus Rose és a csapat is.
Rose az utolsó 2 percben dobott 5 pontot, és csókolom, köszönöm, ennyi. Ez egyelőre kevés lesz.
És én is úgy látom, hogy Deng aki még elfogadható. Noah büntetőzését meg nehezen szokom meg. 😊
Amúgy a Bobcats sem egy elveszett társaság, sokall kevesebbet vártam tőlük, de eddig az elfogadható szintet hozzák. A büntetőzést még erősen gyakorolniuk kell.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
James bácsi megint alkotott:Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Basszus! Azt kell, hogy mondjam, hogy Rose-tól ez k...a kevés, amit idén látunk. Rohadtul nem akar formába lendülni. Be kell vallani, hogy egyenlőre tényleg Deng a csapat motorja. Ez a Charlotte elleni győzelem is elég kiszenvedett volt... 😕

több mint 12 éve
4. heti erősorrendem:nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=446
you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
Félelmetesen jó meccs volt.GSW-OKC meccs elég playoff szagú lett így novemberben. 😊szabaóriási meccs volt, aki nem látta mindenképp pótoljaBaltimoreDefense
Nem merem leírni milyen izgalmak voltak, mert lehet valaki még nem látta és meg akarja nézni. Tudom van spoiler, de most nem. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Kobe Bryant !!most egy olyat is, hogy ezekből mennyi ment mellé 😛
www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshh37XfEtuKkVy8qkhcBéczkó
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Kobe Bryant !!www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshh37XfEtuKkVy8qkhc
több mint 12 éve
GSW-OKC meccs elég playoff szagú lett így novemberben. 😊szabaóriási meccs volt, aki nem látta mindenképp pótolja
több mint 12 éve
GSW-OKC meccs elég playoff szagú lett így novemberben. 😊
több mint 12 éve
A Sixers nem vicc.
több mint 12 éve
aha. csak emlékeztetőül:Joe Webb csak altatunk hogy WR-nek játszatjuk.Tocaaz nem Freeman? 😀slowmotionlegjobb passzoló Minnesotabanbraxa88deyell
több mint 12 éve
Joe Webb csak altatunk hogy WR-nek játszatjuk.az nem Freeman? 😀slowmotionlegjobb passzoló Minnesotabanbraxa88deyell
több mint 12 éve
az nem Freeman? 😀legjobb passzoló Minnesotabanbraxa88deyell
több mint 12 éve
ricky who ? 😀legjobb passzoló Minnesotabanbraxa88deyell
több mint 12 éve
Meeks nem akart DPI-t 😊Egyébként jó hogy ide be lett téve ez mert így már tudom hajnalban miért írták egy csomóan, hogy a Vikings szerződést kínált Lovenak 😀
több mint 12 éve
Azért #20 Meekstől megkérdezném, hogy védekezés címén mégis mire gondolt. 😛deyell

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
deyell