NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Ez eddig ma egy ilyen nap az NBAben...
több mint 11 éve
Hát, úgy néz ki, hogy a Bulls nem nyer 40 meccset. 35 győzelem elég lesz a rájátszáshoz. ha visszajön mindenki, akkor Thib bekiabálhatja őket a 6-8 helyre is. Elég gáz, Top5 cetli jobban kéne, plusz a Bobcats pick.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Jason Kidd mégis mi a pöcsömet csinál? Elmegy a meccs és közben a padon ül D-Will, Garnett, Johnson, Hülye ez?zinedine5Én kb. az 5. meccs óta nem tudom nézni a Nets-et idén. Ennyire szar rendszer - sőt, nincs is rendszer - még nem volt.
több mint 11 éve
Jason Kidd mégis mi a pöcsömet csinál? Elmegy a meccs és közben a padon ül D-Will, Garnett, Johnson, Hülye ez?
több mint 11 éve
Hornacek nagyon érzi amúgy a pályát. A Sunsban sok fantázia van, simán lehet belőlük powerhouse hosszú időre, a kasszájuk is jól áll.
több mint 11 éve
21 pontos hátrányról verte meg a Nuggetset a Suns,azt olvastam hogy nem volt jó estéje egyik hátvédnek se,de a Morris bratyók húzták a csapatot,nagy fegyvertény ha egy csapat a két legjobb játékosa off nightjával is képes fordítani minusz 21ről és nyerni.Jó a csapat.CowboykarcsiÉs azóta ugyebár...
www.youtube.com/watch?v=iQKJiQbUWgs
Plumlee megállíthatatlan.
több mint 11 éve
21 pontos hátrányról verte meg a Nuggetset a Suns,azt olvastam hogy nem volt jó estéje egyik hátvédnek se,de a Morris bratyók húzták a csapatot,nagy fegyvertény ha egy csapat a két legjobb játékosa off nightjával is képes fordítani minusz 21ről és nyerni.Jó a csapat.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Brook Lopez lába eltört, ez az idény véget ért számára: Blatche time!!! 😀
több mint 11 éve
Hoppá:Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
édesfaszom, honnan baszta el a Pacers ezt a meccset... whatever, a lényeg, hogy a PO-ban üssük a geciketDexxter TailorEjj, hátrébb az agarakkal. Miami szurkoló is van itt. :[]
Más: a Spurs Parker, Ginobili és Duncan nélkül is nyert a GS ellen. Kicsit mintha beragadt volna a Warriors. Persze sok kemény meccse volt, de akkor is.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Ááá, ezek nekem nem emberi időben vannak. Max ha korai meccs vagy késői (nálunk hajnali).jó lett volna ütni a Spurst,de mindegy,egyébként milyen volt a csapat,a meccset láttad?Cowboykarcsiwatch.nba.com/nba/video/games/suns/2013/12/15/0021300355-gsw-phx-recap.nbawatch.nba.com/nba/video/games/suns/2013/12/18/0021300378-sas-phx-play2.nba
😊Cowboykarcsi
Plumlee.zinedine5
több mint 12 éve
édesfaszom, honnan baszta el a Pacers ezt a meccset... whatever, a lényeg, hogy a PO-ban üssük a geciketDexxter TailorAhhoz pályaelőny is kell.
több mint 12 éve
jó lett volna ütni a Spurst,de mindegy,egyébként milyen volt a csapat,a meccset láttad?watch.nba.com/nba/video/games/suns/2013/12/15/0021300355-gsw-phx-recap.nbawatch.nba.com/nba/video/games/suns/2013/12/18/0021300378-sas-phx-play2.nba
😊Cowboykarcsi
Plumlee.zinedine5
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
S akkor mit mondjon a Kelta csapat szurkolója a fene vigye el, hogy nem sikerült megverni a Detroitot. Sikerült leadni itt is kb 20 pontos előnyt............... wtf remélem a Rockets azért nyer.dandetankology at its finest
több mint 12 éve
watch.nba.com/nba/video/games/suns/2013/12/15/0021300355-gsw-phx-recap.nbawatch.nba.com/nba/video/games/suns/2013/12/18/0021300378-sas-phx-play2.nba
😊Cowboykarcsi
Plumlee.
több mint 12 éve
S akkor mit mondjon a Kelta csapat szurkolója a fene vigye el, hogy nem sikerült megverni a Detroitot. Sikerült leadni itt is kb 20 pontos előnyt............... wtf remélem a Rockets azért nyer.
több mint 12 éve
édesfaszom, honnan baszta el a Pacers ezt a meccset... whatever, a lényeg, hogy a PO-ban üssük a geciket

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
watch.nba.com/nba/video/games/suns/2013/12/15/0021300355-gsw-phx-recap.nbaBár igazából csak a összefoglalókat tudom megnézni,illetve a nba1.hu forumát olvasom,de nagyon tettszik ez az új Suns. Dragicot már az előző mandátuma alatt is nagyon kedveltem,ez most sincs másképp,Bladsoe-t meg megmondom azt se tudtam a szezon előtt hogy kicsoda,most meg az egyik kedvencem. Agresszív,atletikus,lát a pályán,geci szívósan védekezik,de megvan a magfelelő támadó repertoárja is és a mostani csapatból a leginkább clutch. Szerintem simán lehet a franchise meghatározó játékosa is. az olyan arcokról meg nem is beszélve mint Plumlee 😀 Carrier meccset nyomott most a Sacramento ellen.Mondjuk azt hogy a liga jobbik felébe tartozunk védekezésben még szokni kell,mint Suns drukker ez kicsit tudathasadásos állapot 😀CowboykarcsiSzezon előtt volt kb. két olyan játékos aki máshol is biztosan részese lenne egy szűk keretnek (Goran, Bledsoe), haverral beszélgetve még azon röhögtünk, hogy egy Tucker vagy Plumlee jó eséllyel a pad végét, talán még azt sem, koptatná több középszerű csapatnál is. Ehhez képest lassan el kell felejteni a tankot, mert egész egyszerűen sehogy sem fognak bekeveredni top 5-7-be onnan meg nagyjából már mindegy, hogy 10 vagy 15, esetleg 20.zinedine5
😊
több mint 12 éve
Bár igazából csak a összefoglalókat tudom megnézni,illetve a nba1.hu forumát olvasom,de nagyon tettszik ez az új Suns. Dragicot már az előző mandátuma alatt is nagyon kedveltem,ez most sincs másképp,Bladsoe-t meg megmondom azt se tudtam a szezon előtt hogy kicsoda,most meg az egyik kedvencem. Agresszív,atletikus,lát a pályán,geci szívósan védekezik,de megvan a magfelelő támadó repertoárja is és a mostani csapatból a leginkább clutch. Szerintem simán lehet a franchise meghatározó játékosa is. az olyan arcokról meg nem is beszélve mint Plumlee 😀 Carrier meccset nyomott most a Sacramento ellen.Mondjuk azt hogy a liga jobbik felébe tartozunk védekezésben még szokni kell,mint Suns drukker ez kicsit tudathasadásos állapot 😀CowboykarcsiSzezon előtt volt kb. két olyan játékos aki máshol is biztosan részese lenne egy szűk keretnek (Goran, Bledsoe), haverral beszélgetve még azon röhögtünk, hogy egy Tucker vagy Plumlee jó eséllyel a pad végét, talán még azt sem, koptatná több középszerű csapatnál is. Ehhez képest lassan el kell felejteni a tankot, mert egész egyszerűen sehogy sem fognak bekeveredni top 5-7-be onnan meg nagyjából már mindegy, hogy 10 vagy 15, esetleg 20.
több mint 12 éve
ott kint jobban odafigyelnek az ilyesmire.
Szép gesztus Z-Bo-tól!Bruschi85
asszem a Reds egyik meccsén megtettek egy Down-os fiút
itthon meg elzárkóznak előlük, mintha leprásak lennének.
több mint 12 éve

Szép gesztus Z-Bo-tól!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
December 25-én három meccs egymás után élőben a Sport1-en!Én pedig nagyon bosszús vagyok, mivel dolgozom és benn csak a hét csatorna fogható, net pedig nincs. 😥
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Bár igazából csak a összefoglalókat tudom megnézni,illetve a nba1.hu forumát olvasom,de nagyon tettszik ez az új Suns. Dragicot már az előző mandátuma alatt is nagyon kedveltem,ez most sincs másképp,Bladsoe-t meg megmondom azt se tudtam a szezon előtt hogy kicsoda,most meg az egyik kedvencem. Agresszív,atletikus,lát a pályán,geci szívósan védekezik,de megvan a magfelelő támadó repertoárja is és a mostani csapatból a leginkább clutch. Szerintem simán lehet a franchise meghatározó játékosa is. az olyan arcokról meg nem is beszélve mint Plumlee 😀 Carrier meccset nyomott most a Sacramento ellen.Mondjuk azt hogy a liga jobbik felébe tartozunk védekezésben még szokni kell,mint Suns drukker ez kicsit tudathasadásos állapot 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
The Toronto Raptors and Sacramento Kings have agreed to a trade centered on Rudy Gay, according to sources.Muszáj volt, mert egyrészről jövő nyárra 12 misit spórolt cap space tekintetében, másrészről a DeRozan-Gay wing páros nem igazán működött a Raptorsnál.
The Raptors will receive John Salmons, Greivis Vasquez, Patrick Patterson and Chuck Hayes, according to sources.
nem tudom Ujiri-nek melyik csapatról milyen szennyese van, de mindenkire rátudja sózni a legnagyobb problémáit...a.kacsa
A cserében Kingstől érkező játékosok közül esetleg Vasquez marad majd Torontoban, de ennek a cserének egyértelmű célja volt->előkészíteni a tankolást, amelynek köv. lépése Lowry elpasszolása lesz.