NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
99
10
19:00
RedZone week 12
54
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
41
7
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
40
12
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
15
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
trade megint Minny trades 23 to CHI for 28, 43 and cash.
nagyon arat Kahn 😀
több mint 13 éve
tradedenver adja: felton, faried
blazers adja: andre miller, nolan smith
haromt örül
több mint 13 éve
most viszont MileHigh örömtáncot lejt
több mint 13 éve
The Rockets and Wolves have agreed to trade J Flynn and Montiejunas to Houston for Brad Miller, 23rd pick and future 1sstKahn átbaszta a rakétákat, megalol
több mint 13 éve
akkor sem sok Texas meccset néztek a többiek, én viszont láttam belőle elég sokat, úgyhogy nyugodtan merem hypeolniTobias Harris, úgy, hogy még bent van Hamiltonhamilton egy ember szeint jó, az te vagyHöri
csússzon le valahogy a 24-ig könyörgömHurka
több mint 13 éve
Tobias Harris, úgy, hogy még bent van Hamiltonhamilton egy ember szeint jó, az te vagy
csússzon le valahogy a 24-ig könyörgömHurka
több mint 13 éve
Biyombót nehéz kiegyensúlyozni 😊Kemba jó pick voltHurkaa te hszeidben ha meglátom a d'anthonit, mindig keresem a végéről, hogy Smith.HöriMajdnem azt irtam (D'Anthony-t) 😊
Tetszik amit a Wizards ma csinált a drafton. (már amenyire értek a témához).
MJ on the clock - facepalm garantált?iktriad
több mint 13 éve
Tobias Harris, úgy, hogy még bent van Hamiltoncsússzon le valahogy a 24-ig könyörgöm
több mint 13 éve
Kemba jó pick voltMajdnem azt irtam (D'Anthony-t) 😊D' Antoni mióta draftol védőt???iktriada te hszeidben ha meglátom a d'anthonit, mindig keresem a végéről, hogy Smith.Höri
MJ on the clock - facepalm garantált?iktriad
több mint 13 éve
Védekező ember, mi történt itt 😀Hülye vagyok ncaa kosárból, szóval ő kicsoda?Chevy6'6 magas ember, de irányítót játszott. profik közt gondolom SG lesz
jó védő, de támadásban kurva önző.
szerk: 40-50 hely közé vártamHöri
több mint 13 éve
Majdnem azt irtam (D'Anthony-t) 😊D' Antoni mióta draftol védőt???iktriada te hszeidben ha meglátom a d'anthonit, mindig keresem a végéről, hogy Smith.Höri
MJ on the clock - facepalm garantált?
több mint 13 éve
D' Antoni mióta draftol védőt???iktriada te hszeidben ha meglátom a d'anthonit, mindig keresem a végéről, hogy Smith.
több mint 13 éve
D' Antoni mióta draftol védőt???
több mint 13 éve
Hülye vagyok ncaa kosárból, szóval ő kicsoda?Chevy6'6 magas ember, de irányítót játszott. profik közt gondolom SG lesz
jó védő, de támadásban kurva önző.
szerk: 40-50 hely közé vártam
több mint 13 éve
Hülye vagyok ncaa kosárból, szóval ő kicsoda?Chevyfogalmam sincs, vicc ez a draft 😀
több mint 13 éve
Hülye vagyok ncaa kosárból, szóval ő kicsoda?
több mint 13 éve
Na, ez a gigaLOL eddig.. megyek is aludni asszem 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
jaj Shumpert tán nagyobb reach mint Deigo Tristan volt bazmeg.kombó guard , végülis az nincs elég NY cityben
több mint 13 éve
na fariedet a népnek
több mint 13 éve
muszáj felvenni a Bucks sapkát, mikor tudja, hogy nem ott fog játszani. Értelem rulezHurkaha megbukik valaki az orvosi vizsgálaton, még lehet semmis a trade 😀
több mint 13 éve
Öngól = Csak a szokásos Suns draftszerényebb , mint Marcus.😀 'Kieff legalább szerényebbSzerényebb, mint a játéktudása?iktriad
Earl Clark is hogy bejött ugyanezen a posztonHöri
de akkor is ott van Leonard és Singleton is erre a posztra vagy Faried, szóval ez öngól a sunsnakHöri
Marcus Morris - "I'm happy for him. " Ja nagyon hihető volt...
több mint 13 éve
Hamiltonról nem is beszélve, utóbb még lecsúszik nekünk 😛
több mint 13 éve
szerényebb , mint Marcus.😀 'Kieff legalább szerényebbSzerényebb, mint a játéktudása?iktriad
Earl Clark is hogy bejött ugyanezen a posztonHöri
de akkor is ott van Leonard és Singleton is erre a posztra vagy Faried, szóval ez öngól a sunsnak