NBA

33 feliratkozó

több mint 11 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
Reggie Evans és Jason Terry -> Kings, cserébe: Marcus Thorntonbraxa88
végre valami értelmes lépés. percembereket adunk egy használható hatodik emberért. el se hiszem 😀shawnka
Terryhez képest tényleg az és még a szerződése is jó. ja nem
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Reggie Evans és Jason Terry -> Kings, cserébe: Marcus Thorntonbraxa88
végre valami értelmes lépés. percembereket adunk egy használható hatodik emberért. el se hiszem 😀
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Reggie Evans és Jason Terry -> Kings, cserébe: Marcus Thornton
több mint 11 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
The Worst Contracts in the NBABaltimoreDefense
a Bargnani vidin besírtam 😀

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
The Worst Contracts in the NBA
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
NBA-hez van vmi nutjubhoz hasonló oldal? szívesen megnézném az All-Star gálát utólag, de sajna a koliban nem tudok torrentezni
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us
Ez mi volt ez a nevetséges dunk contest?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 820 — Deion Sanders for president!
- Michael Jordan's Wife Yvette Gives Birth to Twin Daughters -
MJ jövő héten lesz 51 éves!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
 www.youtube.com/watch?v=baR57TLvxhc
nem csak PHX drukkereknek!

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 908 — Lucas Scott
nem tudom, hogy menniy Mirotic kivásárlása, de a Bulls is beleadhat vmennyit, ha jól tudom!csebi
Elég homályosak a részletek, de kb. 2.5 millió, és amit a csapat állhat, az 500k. Nem tudom, hogy milyen szabályok érvényesek, mivel 3 évig nem jött át, már aláírhat nem újonc szerződést. Namost, hogy erre vannak e megkötések, azt nem tudom.füligjimmy
igen vannak. Nekem is fél misi rémlett, nálunk Rubio-nál ment ugyanez a bohóckodás. Hiába ír alá nem újonc szerződést, a csapat csak ennyit állhat maximum. A megkötések sajnos ugyanúgy érvényesek ilyenkor is.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
nem tudom, hogy menniy Mirotic kivásárlása, de a Bulls is beleadhat vmennyit, ha jól tudom!csebi
Elég homályosak a részletek, de kb. 2.5 millió, és amit a csapat állhat, az 500k. Nem tudom, hogy milyen szabályok érvényesek, mivel 3 évig nem jött át, már aláírhat nem újonc szerződést. Namost, hogy erre vannak e megkötések, azt nem tudom.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 908 — Lucas Scott
nem tudom, hogy menniy Mirotic kivásárlása, de a Bulls is beleadhat vmennyit, ha jól tudom!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
A Bulls FO állítólag (valószínűleg) keményen masszírozza Miroticot, hogy igazoljon át. Anyagi problémák vannak, nyáron adhatnak neki asszem évi 5 milliót 4 évre, abból kell kipengetnie a saját kivásárlási összegét. Közben a Real Madrid se akarja elengedni, gondolom valahogy azon dolgoznak, hogyan tehetnék Európa legjobban fizetett játékosává. Elég nehéz jónak ítélni a Bulls FO munkáját, mert nincs meg a gyűrű, amit fel tudnának mutatni.De az egyik legjobban draftoló csapat, és képesek 3-5 évre előre gondolkodni. Ráadásul egy Reinsdorf a tulajdonos. 2010 után most ismét úgy pozicionálták a csapatot, hogy átjöhet Európa legjobb játékosa, Boozer amnsztia után helye is lesz, cap space is lesz, és ha minden jól alakul, lesz két pick a Top11-20 között, amiből fel lehet tölteni a keret alját is. Ez most azért jutott eszembe, mert éjszaka felébredtem, és megnéztem a Cavs-Pistons meccset. És az egyik megpróbált a draftról, a másik a piacról építkezni, és íme eredmény. Nem hiszem el, hogy nincs egy könyv arról, hogy milyen hibát nem szabad elkövetni, és mindet elkövették! Hogyan? Miért? Nézem a sztárigazolásokat (jah, Deng nulla pont), a azmúlt évek legmagasabban draftoltjait, és nem értem.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
nem tudom ki látta ki nem,de Dragic megint nyomott egy gyenge meccset a Warriors ellen,carreir high 34 pont,az utolsó negyedben konkrétan hülyét csinált Iggyékből.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 015 — Axel Foley
Nyertünk 2-t egyből ki is vágtuk az edzőt. Sheed már kampányol is a posztért twitteren.

több mint 11 éve
sztetek jövőre összejöhet a Kingsnek a PO? nagyon tetszik ez a Thomas-Cousins-Gay trió.
ha együtt van ez a hármas akkor klasszisokkal jobb a csapat.braxa88
Most, hogy Gay odakseürlt szoritiknekik. Ha siekrül hozniuk egy norméllis irányítót akkor szerintem meglehte, továbá Mclemoret bekel építeni.Duff
Gay-nek és a Torontónak jó volt a váltás. A Raptors azóta jobb lett, hogy Gay elment. Persze a staton talán nem látszik annyira, de a mutatott játékon igen (Gay-el 12 vereség, Gay nélkül 11; mióta eljött).
De persze ez csak egy mutató, meg Kelet is gyengébb, de már az is nagy szó, hogy simán versenyben vannak a divízió elsőségért. Bár a Nets is kezd észhez térni.danyly
Gay nem tudom, mekkora hatással van egy csapat győzelmi esélyeire, a számok alapján nem mondhatod,hogy jobbak vele, mint nélküle, ami elég meglepő. A Grizzlies történetét már ismerjük, most a Raptors akaszott le érte gyakorlatilag egy csereirányítót, és nem rosszabbak. Jelenleg a Kingsben 44 meccset játszott, 17 győzelem, 27 vereség, ez nagyjából ugyanaz a 40% alatti mérleg, mint ami egyébként a Kingsnek van.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Nincs meglepetés Anthony Davis került a nyugati keretbe Kobe helyett.
Lillard nem fog unatkozni az AS hétvégén 😊
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
sztetek jövőre összejöhet a Kingsnek a PO? nagyon tetszik ez a Thomas-Cousins-Gay trió.
Most, hogy Gay odakseürlt szoritiknekik. Ha siekrül hozniuk egy norméllis irányítót akkor szerintem meglehte, továbá Mclemoret bekel építeni.Duff
Gay-nek és a Torontónak jó volt a váltás. A Raptors azóta jobb lett, hogy Gay elment. Persze a staton talán nem látszik annyira, de a mutatott játékon igen (Gay-el 12 vereség, Gay nélkül 11; mióta eljött).
De persze ez csak egy mutató, meg Kelet is gyengébb, de már az is nagy szó, hogy simán versenyben vannak a divízió elsőségért. Bár a Nets is kezd észhez térni.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
Miamiban jártam:

nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=476

you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Most, hogy Gay odakerült szorítok nekik. Ha sikerül hozniuk egy normális irányítót akkor szerintem meglehet, továbbá McLemoret be kell építeni.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az All Star hétvége zsákoló versenyének idei mezőnye:
John Wall, Paul George, Damian Lillard, Ben McLemore, Harrison Barnes és Terrence Ross.

Az újoncok és másodévesek csapatai:
Team Chris Webber:
Anthony Davis, Michael Carter-Williams, Tim Hardaway Jr, Trey Burke, Jared Sullinger, Mason Plumlee, Victor Oladipo, Steven Adams, Kelly Olynyk.

Team Grant Hill:
Damian Lillard, Bradley Beal, Andre Drummond, Harrison Barnes, Terrence Jones, Giannis Antetokounmpo, Jonas Valanciunas, Dion Waiters, Kentavious Caldwell-Pope
több mint 11 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
Túl erős Nyugat, nem látom, hogy kiürülne előlük annyi csapat. A New Orleans is hasonló cipőben jár kb. Nagyon neccesen 8. helyre becsúszhat ezek közül az egyik, de én nem tartom valószínűnek.

Más: Cavs mekkora homály csapat... Alapból nem értettem a Mike Brown hire-t, most kirúgták a GM-et is. Úgy fest, hogy Clevelandben nem lehet normálisan üzemeltetni egy franchise-t...szaba
God hates Cleveland
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 467 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Más: Cavs mekkora homály csapat... Alapból nem értettem a Mike Brown hire-t, most kirúgták a GM-et is. Úgy fest, hogy Clevelandben nem lehet normálisan üzemeltetni egy franchise-t...szaba
sajnos ez már csak ilyen ...

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 867
Túl erős Nyugat, nem látom, hogy kiürülne előlük annyi csapat. A New Orleans is hasonló cipőben jár kb. Nagyon neccesen 8. helyre becsúszhat ezek közül az egyik, de én nem tartom valószínűnek.

Más: Cavs mekkora homály csapat... Alapból nem értettem a Mike Brown hire-t, most kirúgták a GM-et is. Úgy fest, hogy Clevelandben nem lehet normálisan üzemeltetni egy franchise-t...