NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
116
10
19:00
RedZone week 12
54
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
49
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
43
12
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
20
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Mike Brownt nem lehet ellensúlyozni...Mindegy ki jön, annak a csapatnak egy ideig annyi.Divatos Joci most boldog lesz. Az a baj, jogosanHörisimán kezdő is lehet 1-2 éven belül, jó pick a LékersznekHurka
Kiment Bertans is.
több mint 13 éve
Divatos Joci most boldog lesz. Az a baj, jogosanHörisimán kezdő is lehet 1-2 éven belül, jó pick a Lékersznek
több mint 13 éve
kár, hogy nem lesz summer liga, a tyler-biyombó duót de megénztem volna együttna majd a D ligában
több mint 13 éve
szerencsére
több mint 13 éve
Így hogy már a 40. pick felé járunk mit tippeltek, meglesz az 1. draftolt magyar kosaras az NBA-ben ma este?iktriadnem.
Hurka, Bertans nem lett top38as 😛
több mint 13 éve
Így hogy már a 40. pick felé járunk mit tippeltek, meglesz az 1. draftolt magyar kosaras az NBA-ben ma este?
több mint 13 éve
Honeycutt meg rögtön kezdő is lehet 😀
több mint 13 éve
Kyle Singler Detroit. Hát nem az az erőember, akire Bazzani vágyott 😀
több mint 13 éve
Mondom én már feladtam, hogy kövessem mit csináltak ma hajnalban eddig....nem mer továbbadták a nets-nek bogdanovicot 😀HöriAki tudja még követni hogy mit csinált eddig a T'Wolves annak innen is gratulálok.iktriadmegkapták a 31. picket, tehát, ami most jön, meg még valamitHurka
több mint 13 éve
nem mer továbbadták a nets-nek bogdanovicot 😀Aki tudja még követni hogy mit csinált eddig a T'Wolves annak innen is gratulálok.iktriadmegkapták a 31. picket, tehát, ami most jön, meg még valamitHurka
több mint 13 éve
Aki tudja még követni hogy mit csinált eddig a T'Wolves annak innen is gratulálok.iktriadmegkapták a 31. picket, tehát, ami most jön, meg még valamit
több mint 13 éve
megint cserél Khan1/28 Norris Cole for 2/1 plusz future 2nd a Miamivel.
és még lentebb ? Andy Reid is ott van ?
több mint 13 éve
Aki tudja még követni hogy mit csinált eddig a T'Wolves annak innen is gratulálok.
több mint 13 éve
Jimmy Butler de jó játékos
több mint 13 éve
Kahn hanyadszor cserél ma? 4edszer? 5ödször?off: hol van tenorx és schleck ?HöriMa ők csinálják azt amit én szoktam ha kosárlabdáról van szó: bealudtam.
több mint 13 éve
A Mavs vitte Hurka emberét.iktriadcserélik is portlandbe fernandezért.
off: hol van tenorx és schleck ?
több mint 13 éve
A Mavs vitte Hurka emberét.
több mint 13 éve
a Nets felment 27-ről 25-re Marshon Brooksért és adott egy future 2. kört. Emberes
több mint 13 éve
vicc.......
több mint 13 éve
Shao/Dszingisz/Oliver kahn nagyon aktiv ma a trade-ekkel. Már nem tudom követni kinél van ki...
több mint 13 éve
és bent maradt, akit csak én bírok, el kell vinni
több mint 13 éve
tradeVajon kit fog jobban utálni Nolan Smitht vagy Gallinarit?
denver adja: felton, faried
blazers adja: andre miller, nolan smith
haromt örülHöri