NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
41
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
24
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
22
10
22:25
NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
gsn
3 548
Nem mindennapi cím, és borító (gondolom ebből, hogy a tartalom is hasonló lehet): http://www.amazon.com/Whore-Akron-Search-LeBron-James/dp/0062066366/ref=as_li_tf_mfw?&camp=212361&linkCode=wey&tag=scoraa-20&creative=380737
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Hát Woodsonnal sokkal előrébb nem lesztek. Mondjuk Atlantát aránylag jól összerakta de edzőnek szar. Ha 1 évvel hamarabb kirúgják az Atlanta jóval jobb lehetne. Ha addig marad nálatok míg lerakja a csapat alapjait akkor nem rossz annyira.Úgy gondolom,hogy Dumars most nem haveri alapon kell,hogy válasszon. Új tulaj,sztem Dumarsnak sem olyan biztos a pozíciója mint eddig.BazzaniWoodson semmi extra, ugye az ő keze alatt lett az Atlanta playoff csapat, viszont nem tudtak kilépni a saját árnyékuk mögül, ezért rúgták ki anno.empty taxiIgen, az ő keze alatt lett, csak draftolták Josh Smith-t, Horfordot, érkezett Joe Johnson, Crawford, aztán Bibby, mégis egy elsőkörös pofáraesés volt a maximum. :/ Adtak a keze alá matériát, és szerintem a Hawks egy alulteljesítő csapat volt. Frank keze alatt is volt tehetség, de én úgy emlékszek, hogy ott valaki állandóan sérült volt, magasemberük gyak. nem volt, és ugye Carternek a vége felé ritkán volt kedve játszani. Aztán elcseréltek mindenkit, aki tudott kosárlabdázni, végül kirúgták. Szóval nálam Frank előrébb van, de szívem szerint megadnám a lehetőséget Ewingnak. Olyan ember kellene oda, aki nem Dumars haverja.füligjimmy
több mint 13 éve
gsn
3 548
Megkezdődött az áramlás, Deron Williams aláírt a Besiktashoz.
több mint 13 éve
Úgy gondolom,hogy Dumars most nem haveri alapon kell,hogy válasszon. Új tulaj,sztem Dumarsnak sem olyan biztos a pozíciója mint eddig.Igen, az ő keze alatt lett, csak draftolták Josh Smith-t, Horfordot, érkezett Joe Johnson, Crawford, aztán Bibby, mégis egy elsőkörös pofáraesés volt a maximum. :/ Adtak a keze alá matériát, és szerintem a Hawks egy alulteljesítő csapat volt. Frank keze alatt is volt tehetség, de én úgy emlékszek, hogy ott valaki állandóan sérült volt, magasemberük gyak. nem volt, és ugye Carternek a vége felé ritkán volt kedve játszani. Aztán elcseréltek mindenkit, aki tudott kosárlabdázni, végül kirúgták. Szóval nálam Frank előrébb van, de szívem szerint megadnám a lehetőséget Ewingnak. Olyan ember kellene oda, aki nem Dumars haverja.füligjimmyKözben úgy néz ki,hogy Mike Woodson nyerheti a versenyfutást a Pistons edzői posztjáért folytatott versenyben.Woodson semmi extra, ugye az ő keze alatt lett az Atlanta playoff csapat, viszont nem tudtak kilépni a saját árnyékuk mögül, ezért rúgták ki anno.empty taxi
http://www.mlive.com/pistons/index.ssf/2011/07/detroit_pistons_links_mike_woodon_would_be_comfortable.html
Jó ez nekünk?Bazzani
több mint 13 éve
Igen, az ő keze alatt lett, csak draftolták Josh Smith-t, Horfordot, érkezett Joe Johnson, Crawford, aztán Bibby, mégis egy elsőkörös pofáraesés volt a maximum. :/ Adtak a keze alá matériát, és szerintem a Hawks egy alulteljesítő csapat volt. Frank keze alatt is volt tehetség, de én úgy emlékszek, hogy ott valaki állandóan lesérült, magasemberük gyak. nem volt, és ugye Carternek a vége felé ritkán volt kedve játszani. Aztán elcseréltek mindenkit, aki tudott kosárlabdázni, végül kirúgták, mert rosz volt a csapat. Szóval nálam Frank előrébb van, de szívem szerint megadnám a lehetőséget Ewingnak. Olyan ember kellene oda, aki nem Dumars haverja.Közben úgy néz ki,hogy Mike Woodson nyerheti a versenyfutást a Pistons edzői posztjáért folytatott versenyben.Woodson semmi extra, ugye az ő keze alatt lett az Atlanta playoff csapat, viszont nem tudtak kilépni a saját árnyékuk mögül, ezért rúgták ki anno.empty taxi
http://www.mlive.com/pistons/index.ssf/2011/07/detroit_pistons_links_mike_woodon_would_be_comfortable.html
Jó ez nekünk?Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Közben úgy néz ki,hogy Mike Woodson nyerheti a versenyfutást a Pistons edzői posztjáért folytatott versenyben.Woodson semmi extra, ugye az ő keze alatt lett az Atlanta playoff csapat, viszont nem tudtak kilépni a saját árnyékuk mögül, ezért rúgták ki anno.
Jó ez nekünk?Bazzani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Közben úgy néz ki,hogy Mike Woodson nyerheti a versenyfutást a Pistons edzői posztjáért folytatott versenyben.http://www.mlive.com/pistons/index.ssf/2011/07/detroit_pistons_links_mike_woodon_would_be_comfortable.html
Jó ez nekünk?
több mint 13 éve
ennek a cserének akkor lett volna értelme ha a Derrick Williams + Knight duót draftolják.
több mint 13 éve
Tegnap a Kings és a Cavs nyélbe ütött egy cserét: Cavs kapja: Casspi + első kör, Kings kapja: JJ Hickson. Namost, ez több szinten is vicc. Az elsőkörös pick jól hangzik, elvégre a Kingsról beszélnük. Csakhogy lottery védett 2016-ig (pontosan hogy, azt már meg nem keresem), szóval ha a Kings 5 éven belül nem lesz rájátszáscsapat, akkor 2017-es 2. kör. Én értem, hogy behúzták Thompsont, meg ugye Jamison is ott van. Csak Jamison 59 éves, Thompson meg a lábát nem tette parkettre a profik között. És JJ a szezon második felében elképesztően játszott. Vezéregyéniség volt, nagyon összeszedett, a játék minden elemében sokat fejlődött, és úgy rakta arréb az embereket, mint King Kong a helikoptereket. Ja, 22 éves.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Steve Nash reagált az első napra twitteren 😀😀😀DD : "NBA lockout day 1: Since player photos've been taken off team websites I'm havin a garage sale of all my suns gear @canal & broadway. Cheap."
több mint 13 éve
gsn
3 548
Keményebb ez a lockout bizonyos szempontból, mint az NFL-é, itt van elsőnek az, hogy a játékosok képét leszedték a csapatok oldalairól, és ellepték a cheerleaderek és a logók a főoldalakat, másrészt a csapatok alkalmazottai 1 millió dolláros büntetéssel és pickek elvesztésével bűnhődhetnek azért, ha felveszik a kapcsolatot a játékosokkal vagy csak egy tweetjüket a twitteren retweetelik. 😀 És Sternt ismerve ez simán ki is lesz szabva. 😂
több mint 13 éve
Annyi szerencséje van az NBPA-nek, hogy nekik nincs szabályozva a decertifikáció a CBA-ban, szóval akkor csinálják meg, amikor akarják, és akkor perelnek, amikor akarnak. Egyelőre úgy tűnik kivárnak vele, feltehetőleg várnak arra, mit mond NFL ügyben az 8th Circuit. Fontos lesz abból a szempontból, hogy érdemes-e meglépniük, bár jelenlegi helyzet alapján a lockoutot nehezen tudják ezen az úton rövid távon feloldatni.Olvastam egy olyan ötletet, hogy a játékosok egyszerűen szervezzenek maguknak egy új ligát. Jobban belegondolva ez nem is akkora hülyeség. Kb. 350 játékosról beszélünk (ebből 250 "töltelék"), nagyrészüket néhány ügynökség képviseli. Alakítanának egy tucat "elit" csapatot, bérelnek egy csarnokot, aztán csókolom. Na jó, elég nagy hülyeség, de én biztos nézném. 😀
Persze a feloszlatásnak itt is van már magában annyi előnye, hogyha nem alakulnak újra szakszervezetté, akkor nem születhet CBA, és bármit is vezet be az NBA, ha egyáltalán megteszi, az támadható lenne a bíróságon trösztellenesen. Szóval ez egy fegyver még így is a játékosoknak.gsn
Nem sajnálom a játékosokat, tényleg irgalmatlan összegeket visz haza a legutolsó padmelegítő is, de ők tettek egy évi 100 milliós engedményt, a tulajok most 45 milliós kemény sapkáról, a jelenlegi szerződések 33%-os csökkentéséről, plusz a garantáltak eltűntetéséről csacsognak, meg fene tudja, mi mindenről. Az előző ajánlatuk első olvasatra jól hangzott, csak az ördög a részletekben lakozott szokás szerint, garantált volna a BRI-ből egy barátságos 40-60 százalékos felosztást a jelenlegi 57-43 helyett. Aztán csodálkoztak, hogy nem mennek bele.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
gsn
3 548
Annyi szerencséje van az NBPA-nek, hogy nekik nincs szabályozva a decertifikáció a CBA-ban, szóval akkor csinálják meg, amikor akarják, és akkor perelnek, amikor akarnak. Egyelőre úgy tűnik kivárnak vele, feltehetőleg várnak arra, mit mond NFL ügyben az 8th Circuit. Fontos lesz abból a szempontból, hogy érdemes-e meglépniük, bár jelenlegi helyzet alapján a lockoutot nehezen tudják ezen az úton rövid távon feloldatni.Nincs megegyezés, a tulajdonosok közölték a játékosokkal, hogy lockout lesz éjféltől.gsnNo, amit a tulajok a játékosok elé tettek, az vicc volt. Amit a lockout után ajánlottak, az inkább sértés. Megértem, hogy a tulajoknak tele a tökük azzal, hogy egy vaskos szerződéssel a zsebben egy tucat játékos egyszerűen baszik még futni is, és meg lehet élni abból a ligában, hogy egy játékos kizárólag védekezik, ami sokszor annyit tesz, hogy kosarat dobni nem tud, de legalább felszántja a parkettet. De azért ne tessék már hülyének nézni, mert azt utálom. 20 csapat veszteséges?????? Az igen. A csarnokok vécéjében gondolom bankjegyek vannak papír helyett, mert másképp el nem tudom képzelni, hogy a fenébe lehet ligaszinten 300 milliós veszteség. Pontosabban el tudom képzelni, arrafelé is okosan lehet könyvelni.
Egyelőre nem lesz decertifikáció(?), folytatják a tárgyalásokat.füligjimmy
Persze a feloszlatásnak itt is van már magában annyi előnye, hogyha nem alakulnak újra szakszervezetté, akkor nem születhet CBA, és bármit is vezet be az NBA, ha egyáltalán megteszi, az támadható lenne a bíróságon trösztellenesen. Szóval ez egy fegyver még így is a játékosoknak.
több mint 13 éve
Ugy értettem a tegnap esti.Arról szólt hogy Cleveland kapott két jegyet az All Star gamere.El is mennek Dannaval,de Cleveland bekávézik és beszol a pár játékosnak Nowitzkinak,Nashnek, meg ilyenek.Garnettnek az anyját is megsérti,ezért James,Nowitzki,Nash,Shaq és Wade és persze Garnett elindulnak a mecss után hogy megkeressék és a szart is kiverjék belőle.Persze a rész vége happy end,és amikor úgy alakul hogy Cleveland bocsánatot kér Garnett anyjától és kibékülnek James annyira meghatódik hogy elpityeredik.Nash ad neki egy zsepit és belemondja a kamerába hogy "látjátok James mégis törődik Cleveland-el" 😀a mostani Cleveland show vége,hatalmas poén 😂 😂Cowboykarcsimostani nem igen van mert egy hónapja vége az évadnak.
de ennek mi köze az nba-hez?Höri
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
most akkor lehet idén se lesz bajnok a Miami? 😊)amúgy itt több esély van a megegyezésre?
több mint 13 éve
Nincs megegyezés, a tulajdonosok közölték a játékosokkal, hogy lockout lesz éjféltől.gsnNo, amit a tulajok a játékosok elé tettek, az vicc volt. Amit a lockout után ajánlottak, az inkább sértés. Megértem, hogy a tulajoknak tele a tökük azzal, hogy egy vaskos szerződéssel a zsebben egy tucat játékos egyszerűen baszik még futni is, és meg lehet élni abból a ligában, hogy egy játékos kizárólag védekezik, ami sokszor annyit tesz, hogy kosarat dobni nem tud, de legalább felszántja a parkettet. De azért ne tessék már hülyének nézni, mert azt utálom. 20 csapat veszteséges?????? Az igen. A csarnokok vécéjében gondolom bankjegyek vannak papír helyett, mert másképp el nem tudom képzelni, hogy a fenébe lehet ligaszinten 300 milliós veszteség. Pontosabban el tudom képzelni, arrafelé is okosan lehet könyvelni.
Egyelőre nem lesz decertifikáció(?), folytatják a tárgyalásokat.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
a mostani Cleveland show vége,hatalmas poén 😂 😂Cowboykarcsimostani nem igen van mert egy hónapja vége az évadnak.
de ennek mi köze az nba-hez?
több mint 13 éve
a mostani Cleveland show vége,hatalmas poén 😂 😂
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
gsn
3 548
Nincs megegyezés, a tulajdonosok közölték a játékosokkal, hogy lockout lesz éjféltől.
több mint 13 éve
A Minny 26 éves arcot húzott a második körben, hazudott a koráról ez a Tanguy Ngombo gyerek 😀nem lett volna értelmesebb elvinni egy Skeen-t, Tyust vagy Hansbrought. Vagy még bent volt Hanga is 😀
Same old Kahn... 😂Igor
több mint 13 éve
A Minny 26 éves arcot húzott a második körben, hazudott a koráról ez a Tanguy Ngombo gyerek 😀Same old Kahn... 😂
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Köszi a választ.Knight - Stuckey - Daye - Jerebko - MonroeVernon Macklin az új Ben Wallace. Kurva jó védő, de a gyűrűre annyira veszélyes mint Ben volt. Ja és Shaq szinten küldi a büntiket.
Nem semmi kezdő lenne.
A legidősebb a 25 éves Stuckey.
Valaki szakavatottabb mesélhetne Singler-ről és Vernon Macklinről.Bazzani
Kurva erős, fizikális disznó. Sokkal inkább ő mint a sok nyeszlett európai magas. Átlaga soha nem lesz 4 pont fölött, de bejöhet. Főleg ha fiatal a csapatotok.haromt
Ebben az esetben örülök az érkezésének. Remek tanára lesz Big Ben személyében.
Nekünk nem is pontgyáros kell,hanem pont egy ilyen védekező vadállat. Olyan aki ki tudja venni az ellen centerét és kapkodja a pattanókat.
több mint 13 éve
vagyis nem annyira rossz büntetőző, mint Wallace? 😊Knight - Stuckey - Daye - Jerebko - MonroeVernon Macklin az új Ben Wallace. Kurva jó védő, de a gyűrűre annyira veszélyes mint Ben volt. Ja és Shaq szinten küldi a büntiket.
Nem semmi kezdő lenne.
haromt
Wallace még Shaqnél is rosszabbul dobott a vonalról. Fejből nem vágom, de ha jól emlékszem Big Ben minden idők legrosszabb büntetőzője az NBA-ben.
több mint 13 éve
köszi, így már világos, csak az nba.com-on nem tudom miért nem tudták ezt odaírni 😊Egészen pontosan úgy volt, hogy 1/23-ért (Miroticért) adták az 1/28-at és a 2/43-at a Wolvesnak. Majd ők adták tovább egy másik tradeben az 1/28-at (Colet) a Heatnek.gsnhát én ezt kurvára nem értem akkorA traded to az azt jelenti azt hiszem, hogy odaadtátok valakinek. Ergó Norris Cole a Heaté, Malcolm Lee meg a Wolvesé.
nba.com draft tracker:
1/28: Norris Cole (traded to Heat)
1/30: Jimmy Butler
2. kör 43. pick overall Malcolm Lee
na most akkor miva'? 😊Fucu
Miroticot pedig ti kaptátok meg.Schleck
Schleck: tudom mit jelent a traded to 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Knight - Stuckey - Daye - Jerebko - MonroeVernon Macklin az új Ben Wallace. Kurva jó védő, de a gyűrűre annyira veszélyes mint Ben volt. Ja és Shaq szinten küldi a büntiket.
Nem semmi kezdő lenne.
Kurva erős, fizikális disznó. Sokkal inkább ő mint a sok nyeszlett európai magas. Átlaga soha nem lesz 4 pont fölött, de bejöhet. Főleg ha fiatal a csapatotok.