NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Megőrülök, ha Rondot elcserélik. HA hagyják fog ő több pontot dobni. Nem hinném, hogy CP3vel annyival jobban járna a Celtics.

több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Hát ugye mi Eagles drukkerek szeretjük a Westbrook nevű játékosokat és jól is mutatnak zöld fehérben 😛 de azért Rondo az Rondo, és lehet egyik játékos sem járna annyira jól a cserével. De ha Rondo mellé jönne mondjuk draft cetli meg vki másért (nem Pierce) cserébe azt el tudnám viselni csak más versenyképes ajánlat nem nagyon van (Garnett és Allen már idősek ahhoz, hogy vmelyikükért Westy-t odaadnák)dande
Oklahomában sem hülyék, hogy csak úgy elcserélgessék a franchise PG-t 😊Shawn84
4év 48millió dollár van Rondo szerződéséből. Én azt olvastam, hogy olyan PG-t akarnak Bostonban aki nem 10-12 pontot átlagolHabi
Kevés a pont? Igen. De mellette van ugyanennyi assist, 4-5 pattanó (1,5 támadó), még min. 2 steal. Egyébként meg, ha kicsit többet vállalna simán lehetne 15 pontos PG (ha meg még büntetőzni is megtanulna...).

Most CP-re cserélnék, de Ő kijelentette, hogy nem ír alá Bostonban hosszútávra.

u.i.: a Supersonicsot hagyja mindenki békén, legalább rajtuk nem húzom fel magam minden meccsen. Sajnos a Pistonsról ezt nem lehet elmondani 😕

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Na ne bassz. Köszönjük Perkinst de Westit azért nem cserélném el. Oké Rondo is klasszis, meg tök más a stílusa de Westbrook többet tud pontokban hozzátenni a Thunder játékához. Nálunk meg ugye első a rohanás.Shawn84
Hát ugye mi Eagles drukkerek szeretjük a Westbrook nevű játékosokat és jól is mutatnak zöld fehérben 😛 de azért Rondo az Rondo, és lehet egyik játékos sem járna annyira jól a cserével. De ha Rondo mellé jönne mondjuk draft cetli meg vki másért (nem Pierce) cserébe azt el tudnám viselni csak más versenyképes ajánlat nem nagyon van (Garnett és Allen már idősek ahhoz, hogy vmelyikükért Westy-t odaadnák)dande
Oklahomában sem hülyék, hogy csak úgy elcserélgessék a franchise PG-t 😊Shawn84
4év 48millió dollár van Rondo szerződéséből. Én azt olvastam, hogy olyan PG-t akarnak Bostonban aki nem 10-12 pontot átlagol

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Az egyik cserénél amit emlegettek Westbrook is benn lenne a cserének. Nem értem miért jönne az jól a Celticsnek. Ne adják Rondót senkinek!!!visi_b
Na ne bassz. Köszönjük Perkinst de Westit azért nem cserélném el. Oké Rondo is klasszis, meg tök más a stílusa de Westbrook többet tud pontokban hozzátenni a Thunder játékához. Nálunk meg ugye első a rohanás.Shawn84
Oklahomában sem hülyék, hogy csak úgy elcserélgessék a franchise PG-t 😊
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 694 — Így remélem megfelelek nektek.....
Rondot en se ertem miert akarjak elengedni, nagyon fontos lancszemme notte ki magat ott. Gondolom penzugyi okai lehetnek csak.zavi27
Az egyik cserénél amit emlegettek Westbrook is benn lenne a cserének. Nem értem miért jönne az jól a Celticsnek. Ne adják Rondót senkinek!!!visi_b
Hát ugye mi Eagles drukkerek szeretjük a Westbrook nevű játékosokat és jól is mutatnak zöld fehérben 😛 de azért Rondo az Rondo, és lehet egyik játékos sem járna annyira jól a cserével. De ha Rondo mellé jönne mondjuk draft cetli meg vki másért (nem Pierce) cserébe azt el tudnám viselni csak más versenyképes ajánlat nem nagyon van (Garnett és Allen már idősek ahhoz, hogy vmelyikükért Westy-t odaadnák)
több mint 12 éve
Nem tudom de nálam már a csere lehetőségének a gondolata is sztségtörés. Ő Pierce és ennyi év után Allen és Garnett is egyet jelentenek a Bostonnal, úgyhogy nehezen tudom elképzelni máshol őket (nyilván a két utóbbi csoda hogy még játszik) Már Perkins elengedése miatt is bosszús voltam, sztem annak is köze volt, hogy nem jutottunk tovább (bár a Mavstől abszolúte nem sajnáltam a gyűrűt megérdemelték), nagyon hiányozott onnan középről. Kiváncsi vagyok mi fog még itten történni biztos nagy kavarások lesznek.dande
Rondot en se ertem miert akarjak elengedni, nagyon fontos lancszemme notte ki magat ott. Gondolom penzugyi okai lehetnek csak.zavi27
Na ne bassz. Köszönjük Perkinst de Westit azért nem cserélném el. Oké Rondo is klasszis, meg tök más a stílusa de Westbrook többet tud pontokban hozzátenni a Thunder játékához. Nálunk meg ugye első a rohanás.
több mint 12 éve
Hány éve van a szerződéséből?Shawn84
Nem tudom de nálam már a csere lehetőségének a gondolata is sztségtörés. Ő Pierce és ennyi év után Allen és Garnett is egyet jelentenek a Bostonnal, úgyhogy nehezen tudom elképzelni máshol őket (nyilván a két utóbbi csoda hogy még játszik) Már Perkins elengedése miatt is bosszús voltam, sztem annak is köze volt, hogy nem jutottunk tovább (bár a Mavstől abszolúte nem sajnáltam a gyűrűt megérdemelték), nagyon hiányozott onnan középről. Kiváncsi vagyok mi fog még itten történni biztos nagy kavarások lesznek.dande
Az egyik cserénél amit emlegettek Westbrook is benn lenne a cserének. Nem értem miért jönne az jól a Celticsnek. Ne adják Rondót senkinek!!!

több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 907 — Amerikai sportok rajongója
Na akkor én meg tuti elfelejtkezem az NBA-ről meg a Celticsről mi a fenéért ki a fenéért cserélnék eesetleg a Rocketsnál a másik kedvenc csapatomnál tudnám még elviselni vhogy, hogy elmegy de kétlem, hogy oda menne :o :o :odande
Rondot en se ertem miert akarjak elengedni, nagyon fontos lancszemme notte ki magat ott. Gondolom penzugyi okai lehetnek csak.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 694 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én akkor fogom magam furán érezni, ha Rondot elcseréli a Celtics. Akárhova is megy, ott én megjelenek mint divatszurkoló.visi_b
Na akkor én meg tuti elfelejtkezem az NBA-ről meg a Celticsről mi a fenéért ki a fenéért cserélnék eesetleg a Rocketsnál a másik kedvenc csapatomnál tudnám még elviselni vhogy, hogy elmegy de kétlem, hogy oda menne :o :o :odande
Nem tudom de nálam már a csere lehetőségének a gondolata is sztségtörés. Ő Pierce és ennyi év után Allen és Garnett is egyet jelentenek a Bostonnal, úgyhogy nehezen tudom elképzelni máshol őket (nyilván a két utóbbi csoda hogy még játszik) Már Perkins elengedése miatt is bosszús voltam, sztem annak is köze volt, hogy nem jutottunk tovább (bár a Mavstől abszolúte nem sajnáltam a gyűrűt megérdemelték), nagyon hiányozott onnan középről. Kiváncsi vagyok mi fog még itten történni biztos nagy kavarások lesznek.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Melyik csapatnál van a legtöbb pénz a sapka alatt? Vagy most hogy van ez a rész?Shawn84
Tudtommal az a játékos, akit elküldenek, ugyanúgy megkapja a csapattól a fizetését, csak nem számítják fel. Waiveren minden csapat licitálhat, hogy mennyit áll a fizujából, aztán a legtöbbet ígérő nyer. Namost ezt a részt igyátok sok szódával, mert ebben nem vagyok biztos. Amennyiben senki nem licitál rá, úgy oda ír alá, ahova akar, annyiért, amennyiért akar. füligjimmy
és ha egyenlőség van, a nagyobb cap spacel rendelkező csapat viheti el. ezzel is próbálják az esélyegyenlőséget növelnia.kacsa
Van határidő, amíg el lehet küldeni a játékost a szezonban? Mert a határidő előtt én semmiképpen nem küldeném el. Így se adnak érte semmit, ha neadjisten valamit hozzátesz a szezonhoz, az egy plusz, és talán a fizetésének nagyobb részét is szívesebben átvállalják. És csak annyit lehet átvállalni, amennyi hely van a sapka alatt, vagy akár az átvállalt összeg becsúszhat a luxusadóba is?

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
Melyik csapatnál van a legtöbb pénz a sapka alatt? Vagy most hogy van ez a rész?Shawn84
Tudtommal az a játékos, akit elküldenek, ugyanúgy megkapja a csapattól a fizetését, csak nem számítják fel. Waiveren minden csapat licitálhat, hogy mennyit áll a fizujából, aztán a legtöbbet ígérő nyer. Namost ezt a részt igyátok sok szódával, mert ebben nem vagyok biztos. Amennyiben senki nem licitál rá, úgy oda ír alá, ahova akar, annyiért, amennyiért akar. füligjimmy
és ha egyenlőség van, a nagyobb cap spacel rendelkező csapat viheti el. ezzel is próbálják az esélyegyenlőséget növelni
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Tudtommal az a játékos, akit elküldenek, ugyanúgy megkapja a csapattól a fizetését, csak nem számítják fel. Waiveren minden csapat licitálhat, hogy mennyit áll a fizujából, aztán a legtöbbet ígérő nyer. Namost ezt a részt igyátok sok szódával, mert ebben nem vagyok biztos. Amennyiben senki nem licitál rá, úgy oda ír alá, ahova akar, annyiért, amennyiért akar.

Chicago, végállomás? Szerintem valaki behúzza. Ha nem, akkor a térde végleg elfogyott. Én szívesen látnék egy cserét Iggyért, akkor lenne periméter védekezés, végre valaki tudná támadni a palánkot, megoldani a saját kis helyzeteit. Akár Ellis is jöhetne, neadjisten Ben Gordon. De valszeg Reinsdorf egy fillér luxusadót nem fog fizetni. Ott van a White sox, arra rábasz 120 milliót évente. mostanában olvastam, hogy a Forbes listája szerint az elmúlt évtizedben majdnem annyi pénzt húzott ki a Bullsból, mint a többi csapat ÖSSZESEN!!!!!!!. Ha ennek csak a fele igaz, az is elképesztő. Évi 60-70 millió környékére teszik a profitot, de ebből nem fog feláldozni még extra tízet se.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
Jöhet a Knickshez Meloék mellé 😛
több mint 12 éve
Melyik csapatnál van a legtöbb pénz a sapka alatt? Vagy most hogy van ez a rész?
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Asszongyák Brandon Roy megy waiverre. Kíváncsi leszek, hol köt ki.füligjimmy
bízol benne Chicagoban?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Asszongyák Brandon Roy megy waiverre. Kíváncsi leszek, hol köt ki.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Én akkor fogom magam furán érezni, ha Rondot elcseréli a Celtics. Akárhova is megy, ott én megjelenek mint divatszurkoló.visi_b
Hány éve van a szerződéséből?
több mint 12 éve
Na akkor én meg tuti elfelejtkezem az NBA-ről meg a Celticsről mi a fenéért ki a fenéért cserélnék eesetleg a Rocketsnál a másik kedvenc csapatomnál tudnám még elviselni vhogy, hogy elmegy de kétlem, hogy oda menne :o :o :o
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
szerintem nem fogják

nekem a nets új logója tetszik, de ha elcserélik Lopezt nem ugrok fel a bandwagonra 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Én akkor fogom magam furán érezni, ha Rondot elcseréli a Celtics. Akárhova is megy, ott én megjelenek mint divatszurkoló.

több mint 12 éve
http://espn.go.com/nba/story/_/id/7297170/sources-new-jersey-nets-prep-big-trade-offer-dwight-howard-orlando-magic

legyen már 9e, hogy így vagy úgy eldőljön 😊 egyébként sok divat nets fan lenne az biztos 😀a.kacsa
Én eddig is bírtam őket. A Kidd korszak óta.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Ja, pl én 😀szaba
jaja, én is felülnék a bandwagonra 😀

legalább Deront is bebiztosítanánk ezzel.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Ja, pl én 😀
több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
http://espn.go.com/nba/story/_/id/7297170/sources-new-jersey-nets-prep-big-trade-offer-dwight-howard-orlando-magic

legyen már 9e, hogy így vagy úgy eldőljön 😊 egyébként sok divat nets fan lenne az biztos 😀
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=G8OqJqOIdb4#t=258s

meg is van a bizonyos hármas 😀