NBA

33 feliratkozó

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us
Sterling mindentől eltiltva aminek köze van az NBA-hez élete végéig. Plusz a max 2.5 millás büntetést szabta még ki rá. A Board ha úgy dönt eladásra is kényszerítheti, Silver ezt szeretné egyértelműen.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Ez volt Gino majálisa. 2 nappal előrehozták 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Spurs főleg Ginobilinek köszönhetően kiizadta a W Dallasban (szoros meccs volt, vezetett is a végén a Mavs, de úgy látszik a helyszínen lévő Tony Romo jelenléte nem tett jót nekik). Így az a párharc is 2-2vel áll. Szerintem ott kinéz egy 7 meccses sorozat is.

4-0 ide vagy oda, Walker azért alázott, nem mellesleg bemutatta az év egyik legpofátlanabb kosarát (az egész mozdulatsort a támadóidő lejárta előtt olyan 4 mp-cel indította) 😀
Newman
Jövőre remélem a Hornets erősebb és szerencsésebb lesz.
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
4-0 ide vagy oda, Walker azért alázott, nem mellesleg bemutatta az év egyik legpofátlanabb kosarát (az egész mozdulatsort a támadóidő lejárta előtt olyan 4 mp-cel indította) 😀

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Míg a Heat minden megerőltetés nélkül, 4-0 lépett át a Charlotteon, a Pacers a kiesés szélére került. Nagyon jó esély van rá, hogy a Wizards- Hawks párosból valamelyik csapat főcsoport-döntőzzön (valószínűleg az előbbi). Ahogy azt mindenki várta a playoff előtt....
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
Remek volt a tegnapi játéknap is, főleg Curry God Mode-ba való kapcsolása tetszett.

Negatívum is történt sajnos rákbetegség miatt elhunyt minden idők egyik legjobb és legjólöltözöttebb edzője. RIP
több mint 11 éve
xrace77 Denver Broncos 4 623

😕)
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 820 — Deion Sanders for president!
Ennyire nem lehet fos ez a retkes Bulls!!! 3 perc alatt dőlt el a meccs. 14-0-val kezdeni és ennyi kibaszott eladott labdával természetesen nem lehet nyerni. Boozer meg egy rakás szar. Hinrich-kal egyetemben. Nem is értem mit keresnek még a csapatnál.

szerk: Gibson viszont nagyot játszott. (de minek, értelme nem volt)akike
Valami nem kerek. Jobbak ennél a srácok!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
Ennyire nem lehet fos ez a retkes Bulls!!! 3 perc alatt dőlt el a meccs. 14-0-val kezdeni és ennyi kibaszott eladott labdával természetesen nem lehet nyerni. Boozer meg egy rakás szar. Hinrich-kal egyetemben. Nem is értem mit keresnek még a csapatnál.

szerk: Gibson viszont nagyot játszott. (de minek, értelme nem volt)

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 869
Ez a reklám mondjuk 5* :
 www.youtube.com/watch?v=vnaZBRumpg4
több mint 11 éve
Amúgy Nowitzki botrány milyen alibi zárásokat ad, az utcsó játéknál se volt vele gondja, hogy Manu simán elfut Carterral. 😀
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
kegyetlen volt a tegnapi nap, a san antonio meccs után az okc - memphisen is jót lehetett aludni, olyan unalmas volt 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Carter 😀 Ami 13 éve nem ment be, most igen. Zseniális meccs, óriási párharc.szaba
Hatalmas meccs volt, remek végjátékkal! :cool:
több mint 11 éve
Carter 😀 Ami 13 éve nem ment be, most igen. Zseniális meccs, óriási párharc.

több mint 11 éve
Remélem nem egyedül vagyok, aki csorgatja a nyálát a Mavs-Spurs meccsre. 😊 Rég láttam ilyen kiélezett csatát (nem nézek elég meccset, tudom.)
több mint 11 éve
 hangtime.blogs.nba.com/2014/04/22/pop-led-spurs-out-of-finals-doldrums/?ls=iref:nbahpt6e az biztos hogy a jelenlegi legjobb edző a ligában, Grat Pop!!!LanceVance
Carlisle szerintem jobb edző, Popnak a plugin rendszere zseniális, de mint edző, szerintem a legjobb Carlisle.
több mint 11 éve
Áhhh vérzik a szívem a Dubs zakó miatt 😥
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 430 — Panthers fan
Komolytalan ez a Pacers, de én még ilyen szerencsés csapatot nem láttam, mint a Hawks, szórják a desperation hármasokat.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Sikerült elkapni idegenben a Spurst, remek! 😕)
BaltimoreDefense
Elvittem a tippmixemet, szóval nekem nem annyira. 😕

De hogy valami örömöm is legyen, a Trailblazers 2-0as előnnyel utazhat vissza Portlandbe! 😀

2 mérkőzés után csak a Heatnek maradt meg a pályaelőnye. Az komoly.iktriad
Nem tudod kire kell fogadni, Hiba! 😀 Amúgy amit Aldridge művel eddig az nem emberi!
több mint 11 éve
BaltimoreDefense
Elvittem a tippmixemet, szóval nekem nem annyira. 😕

De hogy valami örömöm is legyen, a Trailblazers 2-0as előnnyel utazhat vissza Portlandbe! 😀

2 mérkőzés után csak a Heatnek maradt meg a pályaelőnye. Az komoly.
több mint 11 éve
több mint 11 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 658
 hangtime.blogs.nba.com/2014/04/22/pop-led-spurs-out-of-finals-doldrums/?ls=iref:nbahpt6e az biztos hogy a jelenlegi legjobb edző a ligában, Grat Pop!!!

több mint 11 éve
A Wizards behúzta a második meccset is, pedig a 2. félidő nagy részében úgy tűnt, ezt hozza a Bulls.
több mint 11 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
No(ah), akkor 5 éven belül van egy MVP-nk meg egy DPOY a csapatnál. A sors fintora, hogy soha nem játszanak együtt. 😕 Ezért volt jó az öreg Jordan 2in1 😀

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 11 éve
Óriási meccs volt ez a Thunder - Grizzlies. És a Memphis sikerével 9 meccs után 6 csapat elbukta a pályaelőnyét.

Durant 4. negyed végén szerzett 4 pontos kosarát meg még most se hiszem el. iktriad
Nagyon jó meccs volt megérdemelte a Memphis. Viszont a Dubs meccs sajna nagyon sima lett, de most mehetnek haza várom azt a hangulatot.

Más, Noah lett a DPOY, nem nagyon kaphatta más mondjuk.