NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
10
5
2:20, Arena4
NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem szídni az egyik kedvenc játékosomat. Nekem ő olyan, mint Hörinek JJ Reddick. 😊nagyobbat írt SonkaDeny6 körül várhatóak már nagyobb mozgások? 😀shawnkaMár most is vannak. Kapono alá fog írni/aláírt 1 évre a Lakershez. Remélem több szerencséje lesz, mint Philyben volt.iktriad
több mint 12 éve
Kapono mint nagy mozgás ? Szegény nem sokra megy ott sem.6 körül várhatóak már nagyobb mozgások? 😀shawnkaMár most is vannak. Kapono alá fog írni/aláírt 1 évre a Lakershez. Remélem több szerencséje lesz, mint Philyben volt.iktriad
több mint 12 éve
nagyobbat írt Sonka6 körül várhatóak már nagyobb mozgások? 😀shawnkaMár most is vannak. Kapono alá fog írni/aláírt 1 évre a Lakershez. Remélem több szerencséje lesz, mint Philyben volt.iktriad
több mint 12 éve
6 körül várhatóak már nagyobb mozgások? 😀shawnkaMár most is vannak. Kapono alá fog írni/aláírt 1 évre a Lakershez. Remélem több szerencséje lesz, mint Philyben volt.
több mint 12 éve
6 körül várhatóak már nagyobb mozgások? 😀
több mint 12 éve
nem fogunk vitatkozni, mert nekem nicns emg a teljes tudásom az új cba-vel kapcsolatban, de sztem az a kisebbik gond, hogy fel kell tölteni a sapkát 😊azon viszont nagyon csodálkoznék ha bármelyikük LA-be menne és nem a lakersbe. még mindig ott van az emberekben, h los angeles, akkor a lakers. griffin bármennyire jó, nem tud ő se minden megoldani.
nagyon várom már 9ét, négy nap és megtudunk sok mindent.
D-Will kijelentette, hogy 90% h marad a netsnél, csak hát több lóvét akar. remélem h nem fog kurvásodni 😊
több mint 12 éve
maga a koncepció a legértelmesebb. mondjuk az amnestyval ott is lehet capet felszabadítani istenesen jövőrea.kacsaHm, most a vita kedvéért. Tudtommal a sapka alatt vannak egyelőre. Elküldik mondjuk Biedrinst, mert vicc a szerződése. Egyrészt fizetnek még utána minimum 15 millát, aztán mivel a minimum alatt vannak, kell is igazolni helyette valakit. Ráadásul lehetőleg centert. A Clippers össze tudná hozni Howardot és CP3-at Griffin mellé. Ott van a nagyváros, gyak az Lakers le van kötve a következő három évre Bryant, Gasol, és Artest szerződésével. Ha jövőre se Bynumot, se Odomot nem tartják meg, és amnesztiázzák Waltont, és lesz akkora mákjuk, hogy Artest nem él az opciójával, akkor le tudják igazolni CP3-at (vagy Howardot) az adható maximumért.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
maga a koncepció a legértelmesebb. mondjuk az amnestyval ott is lehet capet felszabadítani istenesen jövőre
több mint 12 éve
paul steph curry és klay thomposonért. a rookieról nem tudok sokat, de messze ez a legértelmesebb cp trade elgondolás.a.kacsaÉs ugyan mi a túróért hosszabbítana?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
paul steph curry és klay thomposonért. a rookieról nem tudok sokat, de messze ez a legértelmesebb cp trade elgondolás.
több mint 12 éve
Tony Romo és Jessica Simpson kiskutyafüle volt ehhez a szappanoperához képest.Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók. Félemetes, mennyire intim dolgokat osztanak meg ezek az érzelmi nyomorékok a nyilvánossággal.
Humphries meg tudhatta volna, hogy ezzel a házassággal az örmény maffiába nősült be, ahonnan elszabadulni csak kb. ilyen áron lehet.iktriad
Hallottam néhány érdekes dolgot az új CBA-ról egy rádióműsorban, ami szerintem még teljesen köztudott a fórumon.
Az amnesztia: mindegyik csapat egyszer használhatja a jelenlegi CBA alatt, és csak a jelenleg szerződés alatt álló játékosokra érvényes. Szerződésmódosítás után sem lehet használni, tehát ha hosszabbítasz egy jelenleg is szerződött játékossal, már nem tudod elküldeni. Amnesztiázott játékosra csak azok a csapatok jelentkezhetnek, akiknek van helyük a sapka alatt, és minimum a szerződés 15%-át vállalni kell. Ez a szabály ahogy van, a nagycsapatoknak kedvez. A notórius luxusadófizetők ezzel tudnak spórolni valamennyit. A kiscsapatok, ha megszabadulnakegy 10+ milliós játékostól, még a minimumhatár alá is eshetnek, és újra el kell költeni a sapka alatt felszabadult összeg egy részét, miközben kápéban ugye tejelnek.
A másik nagyon fontos, hogy sign&trade-et nem tudnak végrehajtani azok a csapatok, akik luxusadót fizetnek. Ennek a pontos részleteit nem értettem (szar volt a közvetítés). Például a Lakers nem tudja így elcsaklizni Howardot, aki így lényegesen kevesebbért tud majd aláírni jövő év végén. Chris Paul dettó nem kerülhet így Bostonba. A Knicks talán még át tudná venni egy s&t után, ha az NO elfogadja mindössze Billups lejáróját (vagy bevonnak egy 3. csapatot), de nem vagyok benne biztos.
http://www.csnchicago.com/pages/bullsvideo?PID=6cLLTB-IWENroEn8T5gAD_tT4qOILVCEWtMHmWd
Ezt a videót nézzétek. A Bulls kommentátora, Stacey King valami egészen hihetetlen figura. 😀 A Cavs kommentátorát karmolom még, ő egy teljesen más stílus, amolyan kötöttpulcsis nagypapa mesél az unokáknak hanglejtése van, de nekem bejön. Stacey King beszólásai, és a bírók szidása...... kiskarácsonynagykarácsony, kisült e már ki lesz a dobóhátvéd?
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Tony Romo és Jessica Simpson kiskutyafüle volt ehhez a szappanoperához képest.annyiból jó volt, hogy a csapat legjobb palánk alatti játékosává nőtte ki magát az utóbbi szezonban. meg jobban odafigyelt a média ránk.
Humphries meg tudhatta volna, hogy ezzel a házassággal az örmény maffiába nősült be, ahonnan elszabadulni csak kb. ilyen áron lehet.iktriad
több mint 12 éve
Tony Romo és Jessica Simpson kiskutyafüle volt ehhez a szappanoperához képest. Humphries meg tudhatta volna, hogy ezzel a házassággal az örmény maffiába nősült be, ahonnan elszabadulni csak kb. ilyen áron lehet.
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Shaq könyvét nem lehet valahonnan .pdf formátumban letölteni? Magyar kiadás vajon várható ebből, gondolom nem?
több mint 12 éve
Howardot lassan már mindenkivel hírbe hozták, mint a falu kurváját, de a Bulls sose került szóba. Pedig itt aztán minden van, amivel egy cserét nyélbe lehetne ütni. De Rose mellett úgy néz ki nem fér meg egy másik dudás. Kár.http://hangtime.blogs.nba.com/2011/12/01/rose-already-has-his-buddies-on-team/?ls=iref:nbahpt2
Szerintem valami cserén mégiscsak dolgozhatnak a háttérben. A drafton se húztak kettest, most Josh Howard és Butler után érdeklődnek, plusz Battier, és Hill, TJ Ford neve is felmerült, szóval Brewer, Watson, Korver be lehet dobva valakiért. Talán Deng sem érinthetetlen. Ha Monta Ellisért el lehetne cserélni egy az egyben, azon mostmár nagyon elgondolkoznék. Állítólag Afflalora hajtanak (hogy a picsába? mindennap küldenek tíz e-mailt, hátha megunják?), de az a Denveren múlik. Bár nehéz elhinni, hogy vállalnak valamit, amikor Asikot nem adták oda Mayoért. Ha kapni akarsz valamit, adni is kell valamit, nagy bölcsesség. De a Bulls mindig ezt játsza, Reindsorf sose költ egy petákkal se többet, mint szükséges.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
vassadi
15 617
NBA announces Christmas Day schedule: BOS-NYK, MIA-DAL, CHI-LAL, ORL-OKC, LAC-GSW.
több mint 12 éve
egyébként a Celtics is érdeklődik a Superman iránt... 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
mondjuk most olvastam érdekességet régebbről, miszerint garnett anno kijelentette h nem hajlandó a celticnél hosszabbítani, aztán láttuk h egész jól sikerült az is. reméljük a legjobbakat.
több mint 12 éve
d-will nem ír alá a szezon alat... fasza, mondjuk érhető mert max szerződést akar. kíváncsi vagyok h ha howard tényleg jön, akkor se gondolja meg magáta.kacsaazért nem reménytelen a dolog. nagyon várom már Dec. 9-ét, kurvasok minden fog eldőlni.
több mint 12 éve
d-will nem ír alá a szezon alat... fasza, mondjuk érhető mert max szerződést akar. kíváncsi vagyok h ha howard tényleg jön, akkor se gondolja meg magát
több mint 12 éve
Nekem pl. nem kéne Rondo CP helyett. Előbb megnézném a bostonit, hogy a HoF-csapat helyett a new orleansi játszótéren miként irányít. Viszont CP bekaphatja, remélem annál nagyobb sikere soha nem lesz, mint kebelbarátjának a Heatben.
több mint 12 éve
messze crawford lenne a legjobb a bullsba. lenne ember rosen és dengen kívül aki képes pontot dobni
több mint 12 éve
Ennyi. Nekem abszolút nem hiányzott volna, már kezdtem átlátni az európai kosárlabdát, és örülni, hogy nem kell a sok divatfaszt nézni. Erre a milliárdosok nagy kegyesen úgy döntöttek, hogy mégis játszanának, és persze a többség pincsikutyaként lihegi körbe őket, mert micsoda nagyszerű arcok, verjük is rájuk együtt. Kár, hogy a két főhentest Kínában hagytuk, így max Andersen-nek tudok szurkolni, hogy rettegésben tartsa a népeket.TheMileHighCityBeszéljünk meg egy időpontot, amikor mindenki elintézi, vagy legyen mondjuk egy videócset, és egymás előtt csapjuk ki? Én személy szerint ezt nem forszíroznám, de ha a nagy többség erre szavaz, benne vagyok.
Állítólag a Bulls érdeklődik (elhasználná a teljes MLE-t) Jason Richardson, Caron Butler, Jamal Crawford valamelyikére. Ha Crawford jönne, akkor magánszorgalomból is minimum egyszer magamhoz nyúlnék.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
"I don’t know about you but the return of the NBA is NOT on my Christmas list. In fact one way to assure a less than perfect holiday season is to ruin it with an NBA game. Any NBA game. Especially regular season games. I’m dreaming of an NBAless Christmas. That’s what I’d like this year. But it looks as though they will be playing after all. Good for them. Just don’t expect me to watch it. How about you?"
Ennyi. Nekem abszolút nem hiányzott volna, már kezdtem átlátni az európai kosárlabdát, és örülni, hogy nem kell a sok divatfaszt nézni. Erre a milliárdosok nagy kegyesen úgy döntöttek, hogy mégis játszanának, és persze a többség pincsikutyaként lihegi körbe őket, mert micsoda nagyszerű arcok, verjük is rájuk együtt. Kár, hogy a két főhentest Kínában hagytuk, így max Andersen-nek tudok szurkolni, hogy rettegésben tartsa a népeket.