NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
brandon roy visszavonul a térde miatt. szegényt nagyon sajnálom, h a térde cserben hagyta egész karrierje során... viszont medical retierment miatt a fizetése nem fog a sapka ellen menni.

howard tradet mára várják az okosok. izgulásizgulása.kacsa
😕 Roy óriási kedvencem volt, nagyon kár...
Howard mellé azért jönne Turk, mert be kell nyelnünk a fizuját. Igazából DW azt mondta, ha Howard jön, ő marad, szóval nem szimplán Howardot szereznénk meg, hanem DW-t is hosszú távra.szaba
lehet h turkoglunak nagy a fizuja, de azért őt elviselhetjük a kezdőben. elvileg még marad pénz nenere, bár fingom sincs hogy, de azt írták h még meg tudjuk adni neki a pénzt. az több mint tökéletes lenne 😊
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
brandon roy visszavonul a térde miatt. szegényt nagyon sajnálom, h a térde cserben hagyta egész karrierje során... viszont medical retierment miatt a fizetése nem fog a sapka ellen menni.

howard tradet mára várják az okosok. izgulásizgulása.kacsa
😕 Roy óriási kedvencem volt, nagyon kár...
Howard mellé azért jönne Turk, mert be kell nyelnünk a fizuját. Igazából DW azt mondta, ha Howard jön, ő marad, szóval nem szimplán Howardot szereznénk meg, hanem DW-t is hosszú távra.
több mint 12 éve

howard tradet mára várják az okosok. izgulásizgulás
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
ami biztos: Shelden Williams aláírt 1 évre hozzánk. hát..meglátjuk.
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
CP már így is forró krumpli volt a szar kívánságlistájával, ezzel még jobban beszűkülnek a lehetőségeink.atapapa
Ráadásul, állítólag behisztizett és meg sem fog jelenni a ma kezdődő training camp-en.Dub
ez lógott a levegőben azért. Az előzmények után CP csak akkor nem fog minden labdaérintésénél füttykoncertet kapni NOLA-ban, ha előtte nem garantált, karrierje végéig szóló szerződést ír alá hozzánk.

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
A Nets meg közben nagyon közel áll Howardhoz. Így nézne ki a csomag:

Magic kapja: Brook Lopez + 2 első körös pick
Nets kapja: D12 + Türkoglushawnka
Azért Lopez meg a 2 első kör kúrva sok ám. Türkoglu helyett lehetne valami használhatóbbat is adni még a Superman mellé.Shawn84
az utóbbi években szoptunk annyit szerintem, hogy egy ilyen lépést be lehessen vállalni.shawnka
Mondjuk ha sikerül D Will meg Howard mellé megfelelő csapatot rakni akkor sokáig tolhatják a szekeret. Az újoncok közül is bejöhet valamelyik. Jobbak lennének mint az elmúlt 3 évben az tuti. Még várok 1-2 cserét a Netstől.
több mint 12 éve
nem hiszem h nagy kérdés lenne, h mi belemegyünk e. amnesty outlaw gondolom. humphal kiváncsi vagyok mi lesz. howard humphries párosnál elképzelhető h az ellen lepattanó nélkül jár majd 😊
több mint 12 éve

Azért Lopez meg a 2 első kör kúrva sok ám. Türkoglu helyett lehetne valami használhatóbbat is adni még a Superman mellé.Shawn84
az utóbbi években szoptunk annyit szerintem, hogy egy ilyen lépést be lehessen vállalni.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527

Azért Lopez meg a 2 első kör kúrva sok ám. Türkoglu helyett lehetne valami használhatóbbat is adni még a Superman mellé.
több mint 12 éve

Nets kapja: D12 + Türkoglu
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
CP már így is forró krumpli volt a szar kívánságlistájával, ezzel még jobban beszűkülnek a lehetőségeink.atapapa
Ráadásul, állítólag behisztizett és meg sem fog jelenni a ma kezdődő training camp-en. Igazából ezzel szerintem pont a NO jár a legszarabbul...
több mint 12 éve
Engem legkevésbé a Rockets érdekel. Az sokkal jobban, hogy ugyanezek a tulajok (és/vagy Stern) csendben végignézték ahogy Gasolt szarért a Lakers-be cserélték, most meg tüntetnek.
És az se érdekel, hogy ezen kívül a cserén kívül mit csinál majd a Lakers. Az ő dolguk.
CP már így is forró krumpli volt a szar kívánságlistájával, ezzel még jobban beszűkülnek a lehetőségeink.

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Végül Stern mondta ki a döntő szót állítólag, azzal a címszóval, hogy ne CP diktáljon, hogy hova akar menni. Dub
nem tudok jobban egyetérteni Sternnel. Csak van egy apró körülmény... CP a nyáron INGYEN oda megy, ahová akar, nem ahová elcserélik, és azzal egyedül a Hornets nem jár jól. Akarom mondani a Hornets egy mostani szar cserénél (az elkaszált tréd nem is volt az) is rosszabbul jár.atapapa
De ugye Dub írta azt is, hogy oda megy, ahol lóvé van rá. Vagy aláír oda, ahova akar, évi 5 millióért. Én a Rockets GM-et ezután kiűzném a városból, vicc amiket művel. Ők hibátlan pozícióban vannak, hogy összehozzák egy csapatba Howardot, és Pault. Erre Paul Lakers, nekik meg Gasol??? Noooormális????? Lehet mondani, hog nem írnak alá, meg nincs garancia, hozzák őket össze egy csapatba, jövő évre úgyis meggondolják ötször, hogy maradnak e a nagyobb lóvéért, és újra versenybe szállnak a bajnoki gyűrűért, vagy lényegesen kevesebb lóvéért oda mennek, ahova akarnak.

Clippers pedig leigazolta Butlert évi 8 millióért. A Bulls hála istennek ezt elkerülte akkor. Itt volt nekik is a lehetőség, hogy valami nagyot dobjanak, erre elköltik a lóvéjuk nagy részét egy rokkantra. Itt üt vissza, hogy a játékosok által egyöntetűen utált (rasszista?) Stern a tulaj. Mondjuk ha akarsz valamit kezdeni a csapatoddal, akkor nem Vini del Nímand az edződ.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
kicsit telhetetlenség érzésem van azzal, h ebbe nem mentek bele sternék. gondolom ők is tolják kifele, h minél többet kapjanak, de fasz tudja h ennél fognak e

ma hánytól nyílik meg hivatalosan a FA? cet 6?
több mint 12 éve
Végül Stern mondta ki a döntő szót állítólag, azzal a címszóval, hogy ne CP diktáljon, hogy hova akar menni. Dub
nem tudok jobban egyetérteni Sternnel. Csak van egy apró körülmény... CP a nyáron INGYEN oda megy, ahová akar, nem ahová elcserélik, és azzal egyedül a Hornets nem jár jól. Akarom mondani a Hornets egy mostani szar cserénél (az elkaszált tréd nem is volt az) is rosszabbul jár.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 709 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na akkor Rondo marad? Ennek őszintén örülök. Azért nem bántam volna ha másik kedvenc csapatomban köt ki Gasol dehát ne legyünk telhetetlenek 😛 Lehet Stern csak azt várja kicsit jobban tömjék meg a zsebeit, vagy ne legyek ennyire rosszindulatú 😀?
több mint 12 éve
Ennél többet aligha kaphatott volna Paulért a NO. A Rocketsnak is megérte szerintem, a Lakers így elég backcourt heavy lett, de biztos lesz ott még valami komoly action. Kobe trade? 😛Jakehomer
jobban atgondolva sztem kobet akartak talan howardert adni. viszont az lenne a kerdesem h ilyet miota lehet h kvazi megvetozzanak egy amugy teljesen szabalyos tradet ?Fake
Mert a Hornets ligatulajdonban van jelenleg és a GM-ek egy részének nem tetszett, hogy a Lakersbe kerül. Végül Stern mondta ki a döntő szót állítólag, azzal a címszóval, hogy ne CP diktáljon, hogy hova akar menni. Legalábbis twitteren ez van... Egyébként miért, most elpasszolják valahova, szarik az idénybe és év végén kilép a szerződéséből, akkor nem odamegy ahova akar? Ja igen, akkor a Lakersbe nem tud menni a sapka miatt. Kicsit olyan szaga van a dolognak, hogy mindegy hogy végül hol fog kikötni csak a Lakersbe meg még pár nagyobb csapatba ne.

Amúgy kíváncsi leszek, ezek után vajon milyen ajánlatokat fog kapni a Hornets érte, ha kis csapatokhoz nem akar menni...
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
viszont az lenne a kerdesem h ilyet miota lehet h kvazi megvetozzanak egy amugy teljesen szabalyos tradet ?Fake
mióta a New Orleans-nak a liga a tulajdonosa. tehát idéntől

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ennél többet aligha kaphatott volna Paulért a NO. A Rocketsnak is megérte szerintem, a Lakers így elég backcourt heavy lett, de biztos lesz ott még valami komoly action. Kobe trade? 😛Jakehomer
jobban atgondolva sztem kobet akartak talan howardert adni. viszont az lenne a kerdesem h ilyet miota lehet h kvazi megvetozzanak egy amugy teljesen szabalyos tradet ?
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Évek óta egy rossz vicc az NBAJakehomer
Főleg mióta a Pistons sz@r 😀

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 764 — Panthers fan
Évek óta egy rossz vicc az NBA

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Lehet, hogy Sternék nem engedélyezik az egész dealt se:
http://sports.yahoo.com/nba/news;_ylt=Al7tH5RyB56dA_Yra3dXbW68vLYF?slug=aw-wojnarowski_chris_paul_lakers_hornets_nba_120811

Ugyanakkor ez sem biztos 😀
WojYahooNBA Adrian Wojnarowski
Several GM's were lauding the haul of players and the draft pick that Demps was able to get back for Chris Paul in the deal. Now what?

Szerintem egyébként ha még a draft picket is hozzávesszük, ez egy jó deal a Hornetsnek, nem tudom mit akarnak még.
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 764 — Panthers fan
Ennél többet aligha kaphatott volna Paulért a NO. A Rocketsnak is megérte szerintem, a Lakers így elég backcourt heavy lett, de biztos lesz ott még valami komoly action. Kobe trade? 😛

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem ismerem a szerzodeseket de ha szintisztan a jatekerot nezzuk szvsz a new orleans igen jol jart.
lakers kapja : pal
rockets kapja : gasol
hornets kapja : odom, scola, kevin martin, dragic

amugy tenyleg de jol jartunk valoban. magas ember minek bynum meg amugyis tulsagosan kiraly.
mi a nathas tokomet akarnak ? feltred a halalba es behuznak vmi top prospectet 4-5 posztra ? es hany labdaval fogunk jatszani ? uj szabalyvaltozas h tamadasonkent 3 labda lesz jatekban a lakersnek ? brown amugyis egy baromarcu de igy sztem kobe tobb bajnoki cimet nem fog nyerni.
HOGY A BLACK MAMBA SZAKADNA RAJUK !!!
több mint 12 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
http://espn.go.com/nba/story/_/id/7332598/talks-three-way-trade-sending-chris-paul-new-orleans-hornets-los-angeles-lakers-pau-gasol-houston-rockets
gyülekeznek a sötét felhők
szerk.: állitólag Gasol + Odomért már meg is egyeztek... csak fórumon olvastam, szóval még nem készpénzDub
http://espn.go.com/nba/story/_/id/7333285/los-angeles-lakers-agree-trade-pau-gasol-lamar-odom-chris-paul

úgy tűnik hivatalos. Odomot sajnálom,de marha jó trade ha tényleg ennyit adtunk.