NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
4
4
2:20, Arena4
NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Dub
1 019
http://espn.go.com/nba/story/_/id/7332598/talks-three-way-trade-sending-chris-paul-new-orleans-hornets-los-angeles-lakers-pau-gasol-houston-rocketsgyülekeznek a sötét felhők
szerk.: állitólag Gasol + Odomért már meg is egyeztek... csak fórumon olvastam, szóval még nem készpénz
több mint 12 éve
Inkább bele se merek gondolni, de szerintem Douglas lenne a kezdő pg.AZ lenne a jó verzió a Knicksnek. Ha Billups lelépne ki lenne az irányító? Shumpert az iedi 1/17? Vagy Douglas?Shawn84Parádésan egyszerű?!Várj, van olyan verzió is, hogy Amare megy és CP3 jön. Na az lenne ám parádé 😀szaba
Há' azé' egy tréd keretében ugyanennyi lóvét vissza kell venni. Vagy küldik egy olyan csapathoz, aki a sapka alatt van, de valami lóvénak akkor is vissza kell jönnie, saccra úgy 10 milliónak. Meg azé' arra is kíváncsi lennék Billupsot átvenni egy évre plusz akárhánymillióért vajh mennyire vonzó, és főleg kinek. Az amnesztia nem hangzik rosszul, van ott kápé bőven, csak Chandler igazolása után marad az MLE, hogy feltöltsék a rostert. Két pontgyáros, egy fakezű blokkológép, és kilenc zabhegyező. Végülis......füligjimmy
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
AZ lenne a jó verzió a Knicksnek. Ha Billups lelépne ki lenne az irányító? Shumpert az idei 1/17? Vagy Douglas?Várj, van olyan verzió is, hogy Amare megy és CP3 jön. Na az lenne ám parádé 😀szaba😉 Chauncey Billups could easily be traded or waived (amnesty) as the Knicks prepare to sign Tyson Chandler.szabaParádésan egyszerű?!
Há' azé' egy tréd keretében ugyanennyi lóvét vissza kell venni. Vagy küldik egy olyan csapathoz, aki a sapka alatt van, de valami lóvénak akkor is vissza kell jönnie, saccra úgy 10 milliónak. Meg azé' arra is kíváncsi lennék Billupsot átvenni egy évre plusz akárhánymillióért vajh mennyire vonzó, és főleg kinek. Az amnesztia nem hangzik rosszul, van ott kápé bőven, csak Chandler igazolása után marad az MLE, hogy feltöltsék a rostert. Két pontgyáros, egy fakezű blokkológép, és kilenc zabhegyező. Végülis......füligjimmy
több mint 12 éve
szaba
10 545
Várj, van olyan verzió is, hogy Amare megy és CP3 jön. Na az lenne ám parádé 😀Parádésan egyszerű?!Azt mellé kellene írni, a Knicks ezt hogy akarja megoldani, mert helyük a sapka alatt egy peták sincs.füligjimmy😉 Chauncey Billups could easily be traded or waived (amnesty) as the Knicks prepare to sign Tyson Chandler.szaba
több mint 12 éve
Parádésan egyszerű?!😉 Chauncey Billups could easily be traded or waived (amnesty) as the Knicks prepare to sign Tyson Chandler.szabaLe is fosnám a bokámat, ha ő jönne. Főleg ennyiért.ChevyAzt mellé kellene írni, a Knicks ezt hogy akarja megoldani, mert helyük a sapka alatt egy peták sincs.füligjimmy
Há' azé' egy tréd keretében ugyanennyi lóvét vissza kell venni. Vagy küldik egy olyan csapathoz, aki a sapka alatt van, de valami lóvénak akkor is vissza kell jönnie, saccra úgy 10 milliónak. Meg azé' arra is kíváncsi lennék Billupsot átvenni egy évre plusz akárhánymillióért vajh mennyire vonzó, és főleg kinek. Az amnesztia nem hangzik rosszul, van ott kápé bőven, csak Chandler igazolása után marad az MLE, hogy feltöltsék a rostert. Két pontgyáros, egy fakezű blokkológép, és kilenc zabhegyező. Végülis......
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
szaba
10 545
😉 Chauncey Billups could easily be traded or waived (amnesty) as the Knicks prepare to sign Tyson Chandler.Azt mellé kellene írni, a Knicks ezt hogy akarja megoldani, mert helyük a sapka alatt egy peták sincs.füligjimmyazóta már van Knicks pletyka is nem kevés pénzről ott semFucuLe is fosnám a bokámat, ha ő jönne. Főleg ennyiért.Chevy
több mint 12 éve
Azt mellé kellene írni, a Knicks ezt hogy akarja megoldani, mert helyük a sapka alatt egy peták sincs. TC össszesen produkált két jó félszezont, ezért egyszer faszán túlfizette a Bulls, alig bírták rásózni valakire, aztán most túlfizeti akárki.Le is fosnám a bokámat, ha ő jönne. Főleg ennyiért.Chevychandler 4/60 gsw. az a nem mindegya.kacsaazóta már van Knicks pletyka is nem kevés pénzről ott semFucu
CP Bostonban érdekes lenne. Ők se tudják s&t-vel elhozni tudtommal.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
With Tyson Chandler near a deal with the Knicks, the Celtics may have emerged as the favorites to land Chris Paul.Jól értem CP jön Rondo megy???? Hát mint már írtam nem tudom. Rondo-t ismerem szeretem nehezen tudom a csapatot elképzelni nélküle. Ráadásul 1 évvel fiatalabb is mint CP nem mindegy 😛
Paul is likely going to be moved before the start of the season and the Celtics have Rajon Rondo and Jeff Green as bait to get him. Consider the C's the favorites to land Paul, at least based on the latest set of rumors.
Bírnám a kicsit Bostonban, 2 kanállal jobb mint RaJuan.szaba
De hát nem zörög..féltem hogy ez lesz kétlem h megéri e
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
With Tyson Chandler near a deal with the Knicks, the Celtics may have emerged as the favorites to land Chris Paul.Azért ez drága lenne.
Paul is likely going to be moved before the start of the season and the Celtics have Rajon Rondo and Jeff Green as bait to get him. Consider the C's the favorites to land Paul, at least based on the latest set of rumors.
Bírnám a kicsit Bostonban, 2 kanállal jobb mint RaJuan.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 545
With Tyson Chandler near a deal with the Knicks, the Celtics may have emerged as the favorites to land Chris Paul.Paul is likely going to be moved before the start of the season and the Celtics have Rajon Rondo and Jeff Green as bait to get him. Consider the C's the favorites to land Paul, at least based on the latest set of rumors.
Bírnám a kicsit Bostonban, 2 kanállal jobb mint RaJuan.
több mint 12 éve
Le is fosnám a bokámat, ha ő jönne. Főleg ennyiért.chandler 4/60 gsw. az a nem mindegya.kacsaazóta már van Knicks pletyka is nem kevés pénzről ott semFucu
több mint 12 éve
Baj-nok-csapat baj-nok-csapatszal az már lényegében biztosnak tűnik, hogy nem lesz Mavs játékos 😊Eddy Curry is.shawnka
valamint szinte biztos az is, hogy Battier -->MiamiHurka
A Bullsnál annyi egymásnak ellentmondó pletyka merült fel, hogy felesleges vele foglalkozni. Amúgy a szokásos kabaréba fulladt ez a nem lehet megállapodni szabály.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
szal az már lényegében biztosnak tűnik, hogy nem lesz Mavs játékos 😊Eddy Curry is.
valamint szinte biztos az is, hogy Battier -->MiamiHurka
több mint 12 éve
szal az már lényegében biztosnak tűnik, hogy nem lesz Mavs játékos 😊 valamint szinte biztos az is, hogy Battier -->Miami
több mint 12 éve
és már át is pártolt Nené-hez a Warriors 😊chandler 4/60 gsw. az a nem mindegya.kacsaazóta már van Knicks pletyka is nem kevés pénzről ott semFucu
több mint 12 éve
chandler 4/60 gsw. az a nem mindegya.kacsaazóta már van Knicks pletyka is nem kevés pénzről ott sem
több mint 12 éve
chandler 4/60 gsw. az a nem mindegy
több mint 12 éve
Nekem igen.Remélem Grant (Hill)marad Phoenixben, vagy ha el is igazol, nem Miamiban köt ki.iktriadChicago jobb lenne? 😊Fucu
több mint 12 éve
Egy kis aktuális helyzetkép a Nuggets-ről:http://denversports.blog.hu/2011/12/08/nuggets_ujratoltve
Nem várok túl nagy mozgolódást nálunk, csak a létszám miatt kéne pár ember. Nené ha ennyire kurvul, akkor menjen, Mozgov majd állat lesz. 😛
több mint 12 éve
A Mavs játékos mozgásáról tud vki vmit??Hivatalosan este 8-tól lehet aláírni szerződést CET szerint, addig minden csak találgatás!
Nem fiatal a keret, a bajnoki cím után nem tudom kiket akarnak v akarnak-e erősíteni.
Kidd,Terry, Nowitzki hármas nagyon megérdemelte :cool: de már nem 22 évesek főleg Kidd.
Hajrá Dallas!!!!!!!!Kroos
több mint 12 éve
A Mavs játékos mozgásáról tud vki vmit??Nem fiatal a keret, a bajnoki cím után nem tudom kiket akarnak v akarnak-e erősíteni.
Kidd,Terry, Nowitzki hármas nagyon megérdemelte :cool: de már nem 22 évesek főleg Kidd.
Hajrá Dallas!!!!!!!!
több mint 12 éve
Redick neve Redick.És ő egy Naysmith-díjas manus, nem holmi lófaszjóska benchwarmer 😛
több mint 12 éve
Remélem Grant (Hill)marad Phoenixben, vagy ha el is igazol, nem Miamiban köt ki.iktriadChicago jobb lenne? 😊
több mint 12 éve
Ne is mondd. Olyan ez nekem, mint mikor Klose a nyáron a Lazioba ment...Egyik csapatot se nagyon szeretem, és most játszik ott valaki, aki miatt szorítanom kell nekik.Attól még ez továbbra sem nagyobb igazolás 😀 Sőt, ha kedvenced, akkor most bánatosan kellene pár feles felett ülnöd, hogy a liga legrosszabb helyére került.Denynagyobbat írt SonkaDenyNem szídni az egyik kedvenc játékosomat. Nekem ő olyan, mint Hörinek JJ Reddick. 😊iktriad
Remélem Grant (Hill)marad Phoenixben, vagy ha el is igazol, nem Miamiban köt ki.
több mint 12 éve
Attól még ez továbbra sem nagyobb igazolás 😀 Sőt, ha kedvenced, akkor most bánatosan kellene pár feles felett ülnöd, hogy a liga legrosszabb helyére került.Nem szídni az egyik kedvenc játékosomat. Nekem ő olyan, mint Hörinek JJ Reddick. 😊iktriadMár most is vannak. Kapono alá fog írni/aláírt 1 évre a Lakershez. Remélem több szerencséje lesz, mint Philyben volt.iktriadnagyobbat írt SonkaDeny