NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
40
6
2:20, Arena4
NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Nálunk konkrétan egy jó meccse sem volt.Rip jön a Bikákhoz. Utálom, mint a tökfőzeléket, remélem a vet. minimumot kapja. Legalább Boganst elküldik a hírek szerintén sem csípem Rip-et, de azért erősítés lenne a 2-es posztra
Jerebko 4/16 :o :o Akkor Gibsonnak mennyit kell majd adni?????
Sources said the Bulls never offered the full, four-year midlevel exception of roughly $20.5 million to Richardson, citing luxury-tax concerns.
Ez, hallod, ez olyan gyönyörű, hogy az hihetetlen. Kibaszott billiárdos a csávó, de kurva 5 milliót nem akar kifizetni, még véletlenül tényleg nyernénk egy bajnokságot. Lejár majd Asik szerződése, lejár Gibson szerződése, remélem túladunk rajtuk semmiért.füligjimmy
viszont Gordonnál nem értek egyet. Igaz csak akkor kezdtem visszarázódni az NBA-be amikor a Bulls-ban játszott (és egyik oka amiért a Chicagot választottam kedvencnek Deng mellett), de én egy clutch megmozdulására nem emlékszem. Ez lehet az én agyam hiányossága 😊Fucu
(kicsit túlzok)
És ennyi pénzért ez több mint baj.
De inkább ő maradjon mint Villanueva,akire szinte rá sem bírok nézni.
több mint 12 éve
Rip jön a Bikákhoz. Utálom, mint a tökfőzeléket, remélem a vet. minimumot kapja. Legalább Boganst elküldik a hírek szerintén sem csípem Rip-et, de azért erősítés lenne a 2-es posztra
Jerebko 4/16 :o :o Akkor Gibsonnak mennyit kell majd adni?????
Sources said the Bulls never offered the full, four-year midlevel exception of roughly $20.5 million to Richardson, citing luxury-tax concerns.
Ez, hallod, ez olyan gyönyörű, hogy az hihetetlen. Kibaszott billiárdos a csávó, de kurva 5 milliót nem akar kifizetni, még véletlenül tényleg nyernénk egy bajnokságot. Lejár majd Asik szerződése, lejár Gibson szerződése, remélem túladunk rajtuk semmiért.füligjimmy
viszont Gordonnál nem értek egyet. Igaz csak akkor kezdtem visszarázódni az NBA-be amikor a Bulls-ban játszott (és egyik oka amiért a Chicagot választottam kedvencnek Deng mellett), de én egy clutch megmozdulására nem emlékszem. Ez lehet az én agyam hiányossága 😊
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Detto.Oklahomában is lehetne már valami mozgolódás. Igaz mi nagyon nem tudunk ugrálni.Shawn84minek? egyben kell tartani a tavalyi csapatot, ami úgy tűnik sikerül is (na jó, Nate Robinson nem jelent meg a TC-n, de érte nem fogok könnyeket hullajtani, 4. számú PG lenne idén 😊), úgyhogy nagy bizakodással várom ezt az évet is
GO THUNDER!Hurka
több mint 12 éve
Oklahomában is lehetne már valami mozgolódás. Igaz mi nagyon nem tudunk ugrálni.Shawn84minek? egyben kell tartani a tavalyi csapatot, ami úgy tűnik sikerül is (na jó, Nate Robinson nem jelent meg a TC-n, de érte nem fogok könnyeket hullajtani, 4. számú PG lenne idén 😊), úgyhogy nagy bizakodással várom ezt az évet is
GO THUNDER!
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Nem egyszerű ez a Blazers. Roy visszavonult, Aldridgenek szívműtétje volt pénteken, elméletileg pár héten belül már játszhat, de ki tudja, Oden meg megint megsérült, és a jelek szerint az idei évet is kihagyja.gsnOdennek is ideje lenne visszavonulnia. Eddig csak pár meccset tudott játszani. Ezek után nem hiszem, hogy sok keresnivalója lesz még a ligában.
több mint 12 éve
gsn
3 548
Nem egyszerű ez a Blazers. Roy visszavonult, Aldridgenek szívműtétje volt pénteken, elméletileg pár héten belül már játszhat, de ki tudja, Oden meg megint megsérült, és a jelek szerint az idei évet is kihagyja.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Oklahomában is lehetne már valami mozgolódás. Igaz mi nagyon nem tudunk ugrálni.
több mint 12 éve
Azért ezek nagyon durva számok:BG a legnagyobb királyok egyike, csak ugye.... Én imádnám, ha visszajönne. Kapnátok Korvert, Watsont, plusz pick. 😀 Ha a Heat ellen, amikor már az összes magasember kidöglött (főleg Asik, neki most nagy szezonja lesz, halljátok szavam), őt hozzuk be a padról, akkor a Bulls megy a döntőbe. Minél nagyobb a meccs, ez a hülyegyerek annál jobban játszik. Egy tisztességes irányító mellett egy tisztességes edzővel (sztem Frank elfogadható) zseni a pályán.
Villanueva 2011-ben 7,5m, 2012-ben 8m, 2013-ban 8,5m. Ben Gordon, 2011-ben 11,6m, 2012-ben 12,4m, 2013-ban 13,2m.
Hülye ez a Dumars komolyan...Bazzani
ata: most jutott eszembe, mi lehetett még az oka a csere megvétózásának. Fizuban extra 25 millió körüli összeget jelentett. Scolát imádom, Martin nagyon jó 6. ember, Odom kéttucat csapatnál bárhol kezdő ( 😀 ). De kurva sokat keresnek. Ha vannak befektetőjelöltek... fene tudja. A legnyilvánvalóbb ok, hogy megint volt valami suskus, azért a Rockets se lehet ennyire hülye, és ki akartak kúrni a Lakerssel, a veszteséget meg majd lenyelik. De én nem vagok olyan, aki a legrosszabbat feltételezi 😀
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Azért ezek nagyon durva számok:Villanueva 2011-ben 7,5m, 2012-ben 8m, 2013-ban 8,5m. Ben Gordon, 2011-ben 11,6m, 2012-ben 12,4m, 2013-ban 13,2m.
Hülye ez a Dumars komolyan...
több mint 12 éve
Rip jön a Bikákhoz. Utálom, mint a tökfőzeléket, remélem a vet. minimumot kapja. Legalább Boganst elküldik a hírek szerintJerebko 4/16 :o :o Akkor Gibsonnak mennyit kell majd adni?????
Ez, hallod, ez olyan gyönyörű, hogy az hihetetlen. Kibaszott billiárdos a csávó, de kurva 5 milliót nem akar kifizetni, még véletlenül tényleg nyernénk egy bajnokságot. Lejár majd Asik szerződése, lejár Gibson szerződése, remélem túladunk rajtuk semmiért.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Na akkor nézzük a Pistonst:Tayshaun Prince will sign a four year, $27 million dollar deal to stay with Detroit, league sources tell Y! Sports.
Larry Lage: #Pistons will re-sign Tayshaun Prince and Jonas Jerebko. Prince got 4-yr $27-million deal and Jerebko will be back for $16-million, 4 years
freeppistons Freep Pistons
Source: Rip Hamilton has been waived by the Pistons. Will be bought out. Not an amnesty transaction.
A baszott durva szerződésű Villanueva és Gordon egyelőre nincs mozdítva.
(miéééééééééééért?)
több mint 12 éve
Őt nagyon szeressük 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Grant Hill marad Phoenixben 😊
több mint 12 éve
Ez nem készpénz még, csak egy erős lehetségesség. Mondjuk a Magic meg jelenteti a csapatot a ligánál, hogy nem volt legális a tárgyalás Howarddal, ami ugyanúgy igaz a Rocketsre is asszem, csak őket nem jelentik. Na mind1, bízom hogy hozzák supermant, mert nélküle nagyon nehéz lesz megtartani babát.szabaHoward most azt mondta, hogy nem is volt találkozás 😀 😀
több mint 12 éve
szaba
10 545
Ez nem készpénz még, csak egy erős lehetségesség. Mondjuk a Magic meg jelenteti a csapatot a ligánál, hogy nem volt legális a tárgyalás Howarddal, ami ugyanúgy igaz a Rocketsre is asszem, csak őket nem jelentik. Na mind1, bízom hogy hozzák supermant, mert nélküle nagyon nehéz lesz megtartani babát.Fenébe...Hmm. Nem éppen jó hír a nets szurkolóknak, de legalább megmarad Lopez. Ő meg még mindig fejlődik szerintem, és ha nem is Howard-i magasságokba fog jutni, de a liga 3 legjobb centere közé beférkőzhet 2-3 éven belül legkésőbb. Viszont így kérdés D.WILL. Lesz itt még jó biznisz szerintem. De hova a francba megy akkor Howard?Shawn84
The Nets are "closing in" on a contract with Nene, and may offer him a four-year deal worth as much as $65 million.
The team reportedly increased the offer to Nene last night, and they've outbid a few teams already with this huge offer. Considering how fast and furious rumors are flying there's a chance the deal won't get done, but right now it seems like Nene is Brooklyn-bound (or for the moment, New Jersey).szaba
több mint 12 éve
The Boston Celtics have agreed to a sign-and-trade deal that will send free agent forward Glen Davis to the Orlando Magic in exchange for forward Brandon Bass, according to Bass' agent. The trade is pending physicals, the agent Tony Dutt said.
+ Arenasra felhasználták az amnestyt
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Fenébe...Hmm. Nem éppen jó hír a nets szurkolóknak, de legalább megmarad Lopez. Ő meg még mindig fejlődik szerintem, és ha nem is Howard-i magasságokba fog jutni, de a liga 3 legjobb centere közé beférkőzhet 2-3 éven belül legkésőbb. Viszont így kérdés D.WILL. Lesz itt még jó biznisz szerintem. De hova a francba megy akkor Howard?
The Nets are "closing in" on a contract with Nene, and may offer him a four-year deal worth as much as $65 million.
The team reportedly increased the offer to Nene last night, and they've outbid a few teams already with this huge offer. Considering how fast and furious rumors are flying there's a chance the deal won't get done, but right now it seems like Nene is Brooklyn-bound (or for the moment, New Jersey).szaba
több mint 12 éve
szaba
10 545
Fenébe...The Nets are "closing in" on a contract with Nene, and may offer him a four-year deal worth as much as $65 million.
The team reportedly increased the offer to Nene last night, and they've outbid a few teams already with this huge offer. Considering how fast and furious rumors are flying there's a chance the deal won't get done, but right now it seems like Nene is Brooklyn-bound (or for the moment, New Jersey).
több mint 12 éve
pont ezzel kapcsolatban írtam az nba1.hu-ra pár napja "...remek kérdés, fogalmam sincs hogy ki szól bele és azt se tudni, hogy most mi a stratégia igazán? pucoljunk ki mindent hogy a következő tulaj valamennyire tudja formálni a csapatot vagy úgy próbálják eladni, hogy minél versenyképesebb legyen a jelenben? szar ez a bizonytalanság pont ebben a fontos időszakban. Sok minden fog eldőlni most a ligában és ez CP miatt talán ránk még hatványozottabban vonatkozik most. Ilyen időkben lenne a legnagyobb szükség világos stratégiára és kompetenciákra."
Oké, a te verziódra is lehet esély, bár szvsz nagyon elenyésző. Nem hinném, hogy bármilyen tulaj úgy képzeli, hogy egycsapásra meg tudná változtatni Paul több mint egy éve érlelődő álláspontját a továbbiakról.
több mint 12 éve
gsn
3 548
Én nem tudom elképzelni, hogy egy tulajdonos nem mondja el a GM-nek előre, hogy mi a rövid távú stratégia, azaz lehet-e cserélni, igazolni, mindezt mennyiért, bármi.És akkor mi van, hogyha valakivel tárgyal éppen Stern a csapatról és amikor az meghallotta a trade lehetőségét, akkor azonnal felhívta, hogy őt akkor nem érdekli a Hornets, ha CP3-t elengedik? Pl. ez is lehet a háttérben, tudom, kicsit Sobri elmélet, de mégis lehet. Szerintem az NBA számára most, a CBA aláírása után az egyik legfőbb prioritás, hogy ne az ő kezükben legyen a franchise, hanem értékesíteni tudják egy új tulajdonosnak.
Még akkor sem, ha ez a tulaj most az NBA.atapapa
több mint 12 éve
Én nem tudom elképzelni, hogy egy tulajdonos nem mondja el a GM-nek előre, hogy mi a rövid távú stratégia, azaz lehet-e cserélni, igazolni, mindezt mennyiért, bármi. Még akkor sem, ha ez a tulaj most az NBA.
több mint 12 éve
gsn
3 548
Érdekes ez a CP3 ügy. Stern mostani közleménye szerint nem volt senkinek semmi beleszólása a dologba (értsd tulajdonosok), ők döntöttek úgy saját maguk a csapat tulajdonosaiként, hogy a Hornetsnek nem éri meg ez a trade. Lehet az van a háttérben, hogy Stern gyorsan értékesíteni akarná a franchiset, és úgy érzi, sokkal értéktelenebb a portfólió egy sztár, egy arc nélkül. Szerintem elképzelhető, hogy úgy gondolkodnak, hogy valahonnan szereznek egy tőkeerős emberkét, aki akár arra is rá tudja venni Pault, hogy mégiscsak írja alá azt a hosszútávút és hajlandó a csapatot nagyon megerősíteni. Más ok nem nagyon lehet erre a lépésre az én olvasatomban. Tehát úgy tűnik, az NBA tulajdonosi érdekeltsége, illetve eladási szándéka keresztbe tesz a franchise jelenlegi helyzetében racionálisnak nevezhető lépésnek (CP3 nem ír alá hosszútávút, ingyen menne, így tradeljük most ellenértékért). Számomra ugyanis elég gyenge érvnek tűnik ez a "nem szeretnék, ha a sztárjátékosok megmondanák, hova lehet őket cserélni" dolog.
több mint 12 éve
szaba
10 545
Nem is jön Nené, csak biztonsági tartalék, ha Howard nem jön. Valami félre lett értve. Inkább hozzunk sztem is egy jó swingmant, bár abból nincs nagy piac.nem kell a brazil, utazzunk még rá valami normális hármasra és akkor csempioncsip.shawnkalehet h turkoglunak nagy a fizuja, de azért őt elviselhetjük a kezdőben. elvileg még marad pénz nenere, bár fingom sincs hogy, de azt írták h még meg tudjuk adni neki a pénzt. az több mint tökéletes lenne 😊a.kacsaMondjuk Nené meg Hump sztem sok lenne együtt. Bár nem tudom, akkor lenne depth magasban, meg Howard úgyis 1-2 meccset offol minden évben a technikaik miatt 😀szaba
több mint 12 éve
nem kell a brazil, utazzunk még rá valami normális hármasra és akkor csempioncsip.Mondjuk Nené meg Hump sztem sok lenne együtt. Bár nem tudom, akkor lenne depth magasban, meg Howard úgyis 1-2 meccset offol minden évben a technikaik miatt 😀szaba😕 Roy óriási kedvencem volt, nagyon kár...lehet h turkoglunak nagy a fizuja, de azért őt elviselhetjük a kezdőben. elvileg még marad pénz nenere, bár fingom sincs hogy, de azt írták h még meg tudjuk adni neki a pénzt. az több mint tökéletes lenne 😊a.kacsa
Howard mellé azért jönne Turk, mert be kell nyelnünk a fizuját. Igazából DW azt mondta, ha Howard jön, ő marad, szóval nem szimplán Howardot szereznénk meg, hanem DW-t is hosszú távra.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 545
Mondjuk Nené meg Hump sztem sok lenne együtt. Bár nem tudom, akkor lenne depth magasban, meg Howard úgyis 1-2 meccset offol minden évben a technikaik miatt 😀lehet h turkoglunak nagy a fizuja, de azért őt elviselhetjük a kezdőben. elvileg még marad pénz nenere, bár fingom sincs hogy, de azt írták h még meg tudjuk adni neki a pénzt. az több mint tökéletes lenne 😊a.kacsabrandon roy visszavonul a térde miatt. szegényt nagyon sajnálom, h a térde cserben hagyta egész karrierje során... viszont medical retierment miatt a fizetése nem fog a sapka ellen menni.😕 Roy óriási kedvencem volt, nagyon kár...
howard tradet mára várják az okosok. izgulásizgulása.kacsa
Howard mellé azért jönne Turk, mert be kell nyelnünk a fizuját. Igazából DW azt mondta, ha Howard jön, ő marad, szóval nem szimplán Howardot szereznénk meg, hanem DW-t is hosszú távra.szaba