NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Az unalmas Spurs már évek óta a liga egyik legdurvább extrapasszon alapuló offense-ét tolja.szabatiki-taka kosaras módra 😛
amúgy itt a döntőben nekik drukkolok
több mint 11 éve
Az unalmas Spurs már évek óta a liga egyik legdurvább extrapasszon alapuló offense-ét tolja.
több mint 11 éve
nézve ezt a döntőt (összes meccset) , laikus szemmel elképesztő mennyivel kreatívabb , látványosabb játékot játszik a Spurs,gyönyörűen jár a labda , színesebbek a befejezések , szemben a Heat dögunalmas kb kizárólag 1-1-re kihegyezett játékával...ezzel nem is nagyon fogják megnyerni....
több mint 11 éve
jesszus, mit művelt a Spurs az 1. negyedben 😀 csak bírják szusszal és ne romoljon el a légkondi :p

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Chalmers-t tüntesse már el valaki a pályáról...
több mint 11 éve
Podcast a Sport TV kommentárjaival:nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=510
you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
Ha jól tudom idén újra 2-2-1-1-1 a The Final meccs beosztása?danylyIgen
több mint 11 éve
Ha jól tudom idén újra 2-2-1-1-1 a The Final meccs beosztása?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
A sporttv direkt rakja nézhetetlen időpontokra az ismétlést? :[]
több mint 11 éve
Új blogom: LeBron-kritizáló zsebútmutatówww.nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=506
you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
Nem maradt volna ki sot valoszinuleg el se dobodnak, mert az egy teljesen mas meccs.na a LeBron-görcs el is döntötte az első meccset.gondolod ha Lebron bennt van akkor az a 4 tripla kimarad a végén?braxa88
hihetetlen mennyit számít a csávó, funkcionális analfbéta a Heat nélküle.
na de tavaly is a Spurs vitte az első meccset, leccgó.lol
Mindegy tavaly otthon buktuk az elso iden idegenben, a masodikat be kell huzni es nincs gond 😊
több mint 11 éve
hát nem kaptak volna ki 15 ponttal az biztos. összeomlottak mentálisan.na a LeBron-görcs el is döntötte az első meccset.gondolod ha Lebron bennt van akkor az a 4 tripla kimarad a végén?braxa88
több mint 11 éve
na a LeBron-görcs el is döntötte az első meccset.gondolod ha Lebron bennt van akkor az a 4 tripla kimarad a végén?
több mint 11 éve
na a LeBron-görcs el is döntötte az első meccset.hihetetlen mennyit számít a csávó, funkcionális analfbéta a Heat nélküle.
na de tavaly is a Spurs vitte az első meccset, leccgó.
több mint 11 éve
Csak a harmadik negyedben eladott labdák árából kiugrott volna a csarnok légkondijánkak cseréje...
több mint 11 éve
több mint 11 éve
hát ez a meccs kárpótolja a tegnapit is 😀
több mint 11 éve
ez a a Stephenson mekkora egy kibaszott idióta.lolNem csak hogy idióta, de egy nagy paraszt is.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
hát ezért kár volt felkelni / fent maradni...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
ez a a Stephenson mekkora egy kibaszott idióta.lolÖrülhet, hogy a meccsben maradhatott....
Miami szurkolóként alapból nem a kedvenc csapatom az Indiana, de azért tesznek is érte, hogy véletlen se kedveljem meg őket.
több mint 11 éve
ez a a Stephenson mekkora egy kibaszott idióta.
több mint 11 éve
hát ha ez így lenne, akkor a CP3 to Lakers trédet nem támadta volna meg a liga.szerintem igen, a Lakersnek adna teret, és az NBA-ben minden úgy történik, hogy a Lakersnek legyen jó 😀sapkaés akkor megy a clips Seattlebe?sapkaszerinted megszavaznák?
ráadásul kisebb piac is, és a csarnokuk is rosszabb és kisebb, mint a Staples center...slowmotion
(de mondjuk ha Flopper Charlie LA lilábbik felében kötött volna ki, akkor tutira történelmi rekordot döntött volna a Lakers haterek száma 😀)
több mint 11 éve
LA Developers….Nem tudom mennyire biztos, hogy 2 milliárd dollárt adott érte.
Csak négyszer annyi, mint amit valaha NBA klubért fizettek, és csak 160szor annyi, mint amennyiért Sterling vette.
több mint 11 éve
megvan az új tulajGyökér helyett gyökér. Szimpatikus, hogy tartják a tradíciókat.Schleck
baggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
szerintem igen, a Lakersnek adna teret, és az NBA-ben minden úgy történik, hogy a Lakersnek legyen jó 😀és akkor megy a clips Seattlebe?sapkaszerinted megszavaznák?
ráadásul kisebb piac is, és a csarnokuk is rosszabb és kisebb, mint a Staples center...slowmotion
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!