NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
De Pau vagy Marc. Engem utóbbi érdekel.Gasolra a Houston akar licitálni, de fogják sztem a medvék. Igu jó, de nem Howard kaliber (tudom, olyan max 3-4 van).szabamost azon gondolkodtam h nem jön howard, akkor kiért tradelünk majd, hogy meggyőzzük babaát h maradjon? igu, nene?a.kacsaIgu jó lenne nem? Marc Gasolról is voltak pletykák régebben. Vele mi van? Van itt Memphis Fan?Shawn84
több mint 12 éve
szaba
10 545
Gasolra a Houston akar licitálni, de fogják sztem a medvék. Igu jó, de nem Howard kaliber (tudom, olyan max 3-4 van).most azon gondolkodtam h nem jön howard, akkor kiért tradelünk majd, hogy meggyőzzük babaát h maradjon? igu, nene?a.kacsaIgu jó lenne nem? Marc Gasolról is voltak pletykák régebben. Vele mi van? Van itt Memphis Fan?Shawn84
több mint 12 éve
kisgasol marad memphisben. kapott ajánlatot houstonból, de van 4 napjuk matchelni, amit valszeg meg is tesznek. én igunak nagyon örülnék, imádom a játékát, és lenne egy ember aki védekezni is tud. csak kérdés, h a lopez-nene-igu-morrow/brooks kezdő meggyőzi e őt, h ez fasza lesz. meglátjuk. outlaw amnestynek is itt lenne már az ideje, lassan eljön a határidő
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
most azon gondolkodtam h nem jön howard, akkor kiért tradelünk majd, hogy meggyőzzük babaát h maradjon? igu, nene?a.kacsaIgu jó lenne nem? Marc Gasolról is voltak pletykák régebben. Vele mi van? Van itt Memphis Fan?
több mint 12 éve
Kurt Thomas Portland, két éveset kapott. 😕füligjimmykomolytalan is volt, mikor tavaly Wallace (kedvenc játékos)-nak kellett védekeznie Now-on, mert támadni tud 4es poszton is nagyon jól, de védekezéshez nincs magassága.
mondjuk Thomas is csak 6-9
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
most azon gondolkodtam h nem jön howard, akkor kiért tradelünk majd, hogy meggyőzzük babaát h maradjon? igu, nene?
több mint 12 éve
Kurt Thomas Portland, két éveset kapott. 😕
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Jutott egy Nuggets is, jeeeeeeeeeeee 😀Igazából nem olyan lényeges ez csak annak aki mindenképpen magyar kommentárral szeretné nézni. Van olyan "kölcsönzős" oldal ahonnan a napi meccsek 70%-át ki lehet venni.
Lázadjunk Zsombi a rendszer ellen!Deny
több mint 12 éve
Jutott egy Nuggets is, jeeeeeeeeeeee 😀Lázadjunk Zsombi a rendszer ellen!
több mint 12 éve
A Bostonnak nyilván örülök bár nem tudom 2 órakkor milyen gyakran leszek képes fent maradni, de Houston meccsre legfeljebb akor van esélyem ha vmi csoda folytán PO-ba jutnának. Ahogy most a FO tevékenykedni látszik erre esély nem nagyon.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
8 OKC meccs is van a csomagban. Ez legalább jó dolog(legalábbis számomra), meg az is, hogy a nagyok mellett azért sok más csapatot is láthatunk majd.
több mint 12 éve
ehhez képest az NFL-kínálat Isten áldása A Sport 1 védelmében illik megemlíteni, hogy csütörtöki meccset is adnak, aminek a joga a TNT-é (primetime) és ott jellemzően a 6-8 legjobb csapatot adják orrba-szájba, tavaly PO-ba nem jutott csapatot meg talán havonta kettőt.
több mint 12 éve
namajd, megjön órákon belül Howard, hozza magával a NAGY Nullát, aztán akkor minden meccsüket kicserélik ránk.a Nets így is többet lesz képernyőn mint 10 másik csapat 😀Hörisport tv nba műsor https://docs.google.com/spreadsheet/pub?hl=hu&hl=hu&key=0AlcTKVtBI9bCdEVpOURxYzdGbU5ORjJIeVRWekFtdFE&output=htmlHöri1 (EGY) Nets meccs a csomagban, nagyon korrekt. Bezzeg Boston-Miami-LAL minden héten.shawnka
több mint 12 éve
a Nets így is többet lesz képernyőn mint 10 másik csapat 😀sport tv nba műsor https://docs.google.com/spreadsheet/pub?hl=hu&hl=hu&key=0AlcTKVtBI9bCdEVpOURxYzdGbU5ORjJIeVRWekFtdFE&output=htmlHöri1 (EGY) Nets meccs a csomagban, nagyon korrekt. Bezzeg Boston-Miami-LAL minden héten.shawnka
több mint 12 éve
sport tv nba műsor https://docs.google.com/spreadsheet/pub?hl=hu&hl=hu&key=0AlcTKVtBI9bCdEVpOURxYzdGbU5ORjJIeVRWekFtdFE&output=htmlHöri1 (EGY) Nets meccs a csomagban, nagyon korrekt. Bezzeg Boston-Miami-LAL minden héten.
több mint 12 éve
sport tv nba műsor https://docs.google.com/spreadsheet/pub?hl=hu&hl=hu&key=0AlcTKVtBI9bCdEVpOURxYzdGbU5ORjJIeVRWekFtdFE&output=html
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Nem is csodálom. De majd ezt is visszafújják.Továbbra is csak azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Rocketsnek ez a trade hol üzlet. Mert a Lakerst még megértem, a Hornets szerintem kimondottan jól jár, de a Houston...Denymár új trade van. most a Clippersbe kerülne Paul. Kaman + Bledsoe + Aminu + Minny 1. kör csomagért. Volt róla szó, hogy Gordon megy Bledsoe helyett,de nem akarta adni a Clippers.MattMiller
több mint 12 éve
Továbbra is csak azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Rocketsnek ez a trade hol üzlet. Mert a Lakerst még megértem, a Hornets szerintem kimondottan jól jár, de a Houston...Denymár új trade van. most a Clippersbe kerülne Paul. Kaman + Bledsoe + Aminu + Minny 1. kör csomagért. Volt róla szó, hogy Gordon megy Bledsoe helyett,de nem akarta adni a Clippers.
több mint 12 éve
Továbbra is csak azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Rocketsnek ez a trade hol üzlet. Mert a Lakerst még megértem, a Hornets szerintem kimondottan jól jár, de a Houston...Denyezt szerettem volna én is mondani, 2 csapat csak-csak jól jár de a Rocketsből elmegy két pontgyáros kezdő, sőőt Martinnak sok csapat tudna nagyon is örülni, ez a visszafújás egy áldás volt a houstonnak, mintha közeledne valaki felé a kés, és hopp elérte, de mégsem.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Továbbra is csak azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Rocketsnek ez a trade hol üzlet. Mert a Lakerst még megértem, a Hornets szerintem kimondottan jól jár, de a Houston...
több mint 12 éve
CP3 végül csak Los Angelesben köthet ki 😛 ez a deal jobban tetszene, mert legalább egy másik Wake Forest alumnit kapna a Hornets 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A poén az lesz, amikor Jay-Z bejelenti, hogy leigazolja saját magát és ő lesz a Brooklyn centere 😀DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
Jött egy Bibby, bár szvsz kizárt, hogy ne Toney legyen a kezdő.