NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
Deronra meg továbbra sincsenek szavakshawnka
Azt eddig is sejtettem, hogy a Nets drukkereknek alacsonyak az elvárásaik, de ennyire? Nincsenek rá szavak? Ezután a meccs után jogosan lehetne érvelni amellett, hogy Toney Douglas jobban játszott nála, de egyszerűen nem éri meg a fáradtságot.
füligjimmy
láttad a meccset?
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Deronra meg továbbra sincsenek szavakshawnka
Azt eddig is sejtettem, hogy a Nets drukkereknek alacsonyak az elvárásaik, de ennyire? Nincsenek rá szavak? Ezután a meccs után jogosan lehetne érvelni amellett, hogy Toney Douglas jobban játszott nála, de egyszerűen nem éri meg a fáradtságot.

A T-wolves meg a titkos favorit, hogy végre-valahára nyernek 30 meccset.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Teljesen más:
Ricky Rubio bemutatkozott. Védekezésben ergya, de támadásban voltak szép pillanata, adott egy nagyon szép alley-op passzt. Love amúgy vékonynak tűnt, gyors lesz. Azt hiszem, ők lesznek egyik idei titkos favoritom.Deny
nagyon remélem hogy tévedsz 😛 (miénk az első körös cetlijük)

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 645 — Axel Foley
@WojYahooNBA: Rodney Stuckey re-signs with Pistons for three years, $25 million

Első meccsen kikaptunk a Cavstől (Irving remek volt)

Monroe dupla-dupla,Knight remek felépítés remek játék.
Prince és Stuckey pihent.
Gordon bocsánatot kért a szurkolóktól az előző szezonért és jól kezdte a szezont (17pont).

több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Tavaly nyomtunk NBA tippjátékot, el kellett találni 8-8 playoff résztvevőt. Idén kicsit bővítek rajta, remélem így is játszik mindenki, 4-5 kérdést írok hozzá (mint címvédő, jogom van hozzá 😀).
Ebben a topicban adhatjátok le voksaitokat.

Teljesen más:
Ricky Rubio bemutatkozott. Védekezésben ergya, de támadásban voltak szép pillanata, adott egy nagyon szép alley-op passzt. Love amúgy vékonynak tűnt, gyors lesz. Azt hiszem, ők lesznek egyik idei titkos favoritom.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Mi a helyzet Vince Carter-el ? Dallasba ment ?gravedigger
Oda
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mi a helyzet Vince Carter-el ? Dallasba ment ?
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
balkmanre rá se ismertem 😀Chevy
zseniális volt, amikor a közönség azt csentelte a büntetőinél, hogy "MVPMVPMVP" 😀
több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
tényleg olyan feje van a brooks gyereknek, mint kobenak 😀

shumpert egész jó volt, csak így tovább. balkmanre rá se ismertem 😀
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Horner rosterre kell kerüljön.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
egyetértek. a pézsmafejű nagy badassnek tűnik a palánk alatt és mennek neki a középtávoliak is normálisan. Marshon "olyanafejemmintKobenakvolt154éve" Brooks játéka nagyon tetszik, Grahamet vágjuk ki, Jamesből faragjunk normális hármast, Deronra meg továbbra sincsenek szavak. a labdára mondjuk jobban vigyázhatna, de majd alapszakaszban 😀
több mint 12 éve
As I said earlier.szaba
ne haragudj, elfelejtettem h itt írtad 😊 nem akartam itt lopkodni

ja és ez a horner gyerek tetszik nekem 😊
több mint 12 éve
As I said earlier.
több mint 12 éve
első gondolatok a netsről: loopez szerzett tököt magának a nyáron és egész harcosnak tűnt most, brooks egy tüzér, deron meg nagyon fasza még mindig. ha nem jön a howard, készüljünk humphra 3 évre és kiri 1éves monster szerződésre.
és akkor meg marad nyárra a rugalmasságunk, és vmi csapatféleség is lenne.
több mint 12 éve
deron elég jó állapotban van 😊a.kacsa
Okos volt, hogy elment törökbe, mert 1, sztár lett ott is; 2, sikerült meccsformát hoznia
több mint 12 éve
deron elég jó állapotban van 😊
több mint 12 éve
Na, vki Nix-Nets preseason meccset kér? 😛
több mint 12 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Jeff Green will miss the entire 2011-12 season due to an aortic aneurysm which will require surgery...:S ezek szerint eléggé komoly szívprobléma lehet, remélem nem a karrier végét jelenti
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 764 — Panthers fan
2001-ben persze hogy már el akarta vinni a franchise-t, akkor született erről végleges döntés.atapapa
Úgy értettem, hogy már Memphisbe is vitte volna a Hornetset (nem tudom már, arról mikor döntöttek, de 2001-ben volt konkrétan a költözés), csak az végül a Grizzliesnek jött össze, egy másik nagy sikertörténet 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Szándékosan? A fél évtizeden át legnagyobb nézőszámmal rendelkező NBA-s csapatot, amelyet nem mellékesen ő alapított, a "saját" államában, szándékosan építette volna le?

Ez kicsit erős nekem, pedig Shinn nem a szívem csücske. Amennyire jól emlékszem, az elég durva irányt vett szexbotránya és a Coliseum "leváltására" irányuló követelései miatt vágta el magát a helyieknél. A szextémát gondolom nem a nyilvánosságra szánta, a Coliseummal kapcsolatos véleménye pedig valamennyire jogos lehetett, ha végül a Bobcats megalapításával rögtön épített a város egy új csarnokot.

Én afelé hajlok, hogy ma a Hornets se lenne sokkal életképesebb Charlotte-ban, nézetem szerint az NFL totális térhódításával egy bizonyos létszámot alulmúló piacon NBA-s csapat csak speciális esetben tud kiugró financiális eredményt felmutatni. Az általam idézett nézőszám esésébe szvsz számottevő részt vállalt a Panthers elindulása is, ahogy NOLA-ban is elszívja a levegőt a Saints minden más elől. Hosszabb távon az ilyen franchise-oknak az olyan városok kínálhatnak szerintem megoldást, ahol nincs más nagy liga, lásd Oklahoma Cityt, ahol megőrülnek az NBA-ért.atapapa
Kicsit még ennél is bonyolultabb a dolog, főleg arénaügyben, mert azt megszavazták, csak aztán a város kikötötte, hogy Shinn adja el a csapatot, akkor építik meg, eléggé utálták 😊 Volt ott olyan probléma is, hogy fontos játékosokkal zsugoriskodott (Mourning...), a botrány volt persze a pont az i-re. Azért mondom, hogy szándékosan, mert már 2001-ben el akarta vinni Shinn a Hornetset, és az arénavita szerintem csak egy jó casus belli volt. De a gondatlanság sem mentő körülmény 😊

Lehetetlen megmondani, hogy milyen lenne ma a Hornets támogatottsága Charlotte-ban (Shinn nélkül persze), tényleg nem valószínű, hogy tudták volna tartani azokat a számokat, mint a 90-es évek közepén, de NC igazi basketball country, nem véletlen számított az egyik legjobb fanbase-nek sokáig a Hornetsé (és már akkor is volt Panthers).

Ami biztos, hogy túl sok a csapat az NBA-ben, 24 simán elég lenne, még a játék színvonalának is jót tenne, ha néhány életképtelen franchise megszűnne.Jakehomer
Ebben a Mourning-dologban az is benne volt, hogy Johnson és Zo nem szívlelte egymást, Johnson akkor lett az NBA legjobban fizetett játékosa és így kettejük közül Mourning húzta a rövidebbet (Shinn azóta tagadta, hogy nem lett volna hajlandó megfizetni Zot, de ez lehet olcsó kifogás is persze). Aztán időrendben ezt követte a szexbotrány, és szerintem ez volt a legkritikusabb pont, ha ez nincs, talán még ma is Charlotte-ban lennénk. Ez az ügy minden további problémát felnagyított, még azt is, hogy Shinn az NC-ben Istenként kezelt Jordannek nem akart tejhatalmat adni a franchise szakmai irányításában (és mint azóta kiderült, ez jó döntés volt 😛)

2001-ben persze hogy már el akarta vinni a franchise-t, akkor született erről végleges döntés.

több mint 12 éve
Végül kiderült, hogy Sternnek volt igaza (GM-nek jobb, mint commishnak 😛 ), ki lehetett szedni Gordont a Clippersből.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Szándékosan? A fél évtizeden át legnagyobb nézőszámmal rendelkező NBA-s csapatot, amelyet nem mellékesen ő alapított, a "saját" államában, szándékosan építette volna le?

Ez kicsit erős nekem, pedig Shinn nem a szívem csücske. Amennyire jól emlékszem, az elég durva irányt vett szexbotránya és a Coliseum "leváltására" irányuló követelései miatt vágta el magát a helyieknél. A szextémát gondolom nem a nyilvánosságra szánta, a Coliseummal kapcsolatos véleménye pedig valamennyire jogos lehetett, ha végül a Bobcats megalapításával rögtön épített a város egy új csarnokot.

Én afelé hajlok, hogy ma a Hornets se lenne sokkal életképesebb Charlotte-ban, nézetem szerint az NFL totális térhódításával egy bizonyos létszámot alulmúló piacon NBA-s csapat csak speciális esetben tud kiugró financiális eredményt felmutatni. Az általam idézett nézőszám esésébe szvsz számottevő részt vállalt a Panthers elindulása is, ahogy NOLA-ban is elszívja a levegőt a Saints minden más elől. Hosszabb távon az ilyen franchise-oknak az olyan városok kínálhatnak szerintem megoldást, ahol nincs más nagy liga, lásd Oklahoma Cityt, ahol megőrülnek az NBA-ért.atapapa
Kicsit még ennél is bonyolultabb a dolog, főleg arénaügyben, mert azt megszavazták, csak aztán a város kikötötte, hogy Shinn adja el a csapatot, akkor építik meg, eléggé utálták 😊 Volt ott olyan probléma is, hogy fontos játékosokkal zsugoriskodott (Mourning...), a botrány volt persze a pont az i-re. Azért mondom, hogy szándékosan, mert már 2001-ben el akarta vinni Shinn a Hornetset, és az arénavita szerintem csak egy jó casus belli volt. De a gondatlanság sem mentő körülmény 😊

Lehetetlen megmondani, hogy milyen lenne ma a Hornets támogatottsága Charlotte-ban (Shinn nélkül persze), tényleg nem valószínű, hogy tudták volna tartani azokat a számokat, mint a 90-es évek közepén, de NC igazi basketball country, nem véletlen számított az egyik legjobb fanbase-nek sokáig a Hornetsé (és már akkor is volt Panthers).

Ami biztos, hogy túl sok a csapat az NBA-ben, 24 simán elég lenne, még a játék színvonalának is jót tenne, ha néhány életképtelen franchise megszűnne.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Jamal Crawford megy Portlandbe
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Úgy fest Jeff Green is egy komolynak tűnő szívproblémával néz szembe...szaba
beépült a Kardashian familybe ő is, vagy egészségügyi? 😛

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Úgy fest Jeff Green is egy komolynak tűnő szívproblémával néz szembe...