NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Udoka érkezése már órákkal ezelőtt történt, de azt nem volt pofám beírni.szaba
igen, én is láttam 😀

Deron legalább élvezi: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/378081_10150525577165255_26426125254_11105150_1499283896_n.jpgshawnka
Sztem itt Farmart próbálja utánozni 😀
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Udoka érkezése már órákkal ezelőtt történt, de azt nem volt pofám beírni.szaba
igen, én is láttam 😀

Deron legalább élvezi: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/378081_10150525577165255_26426125254_11105150_1499283896_n.jpg
több mint 12 éve
Shawne Williams has officially signed with the Nets for $6.1 million over two years.
He should have a back up role with the Nets, but could also make Travis Outlaw expendable. Either way, Williams will hit plenty of threes this season.

Travis Outlaw has been waived by the Nets using the amnesty clause.
This doesn't come as a surprise after last year's disastrous season, his monster contract and a broken hand. The Shawne Williams signing appears to be what finally triggered the move and Outlaw will go through the waivers process now.szaba
mire ezt leírtad már érkezett is Ime Udoka 😀 nagyobbnál nagyobb nevek, vihar előtti csend? 😀shawnka
Udoka érkezése már órákkal ezelőtt történt, de azt nem volt pofám beírni.
több mint 12 éve
Shawne Williams has officially signed with the Nets for $6.1 million over two years.
He should have a back up role with the Nets, but could also make Travis Outlaw expendable. Either way, Williams will hit plenty of threes this season.

This doesn't come as a surprise after last year's disastrous season, his monster contract and a broken hand. The Shawne Williams signing appears to be what finally triggered the move and Outlaw will go through the waivers process now.szaba
mire ezt leírtad már érkezett is Ime Udoka 😀 nagyobbnál nagyobb nevek, vihar előtti csend? 😀
több mint 12 éve

This doesn't come as a surprise after last year's disastrous season, his monster contract and a broken hand. The Shawne Williams signing appears to be what finally triggered the move and Outlaw will go through the waivers process now.
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Paul és Billups kezdenek egymás mellett szerintetek?MattMiller
Ha kezdeni nem is fognak egymás mellett, edzői felfogástól függően sok időt eltölthetnek egymás mellett. A Hornets-ben CP rendszeresen kapott maga mellé CB-nél is kisebb irányítókat komolyabb időre a pályán (Pargo, B-Jax, Claxton).atapapa
Mintha Vinny Del Negro rendelkezne edzői felfogással. Szerencséjére Möszjó Big Sot kisujjból kirázza, amit ő nem tud a szakmáról. Ha tényleg akarnak valamit, akkor elhozzák Byron Scottot.
füligjimmy
mi legfőképpen Scott munkásságának köszönhetően jutottunk oda, hogy CP cserét kívánt, mivel CP-n kívül csak egy fiatalt tudott beépíteni a csapatba, de őt is csak azért, mert akkor Paul kiesett fél szezonra és Collison az ő posztján játszott. Brandon Bass-ről vagy JR Smith-ről is pillanatok alatt kiderült, hogy hasznos cserejátékosok, ahogy elkerültek a keze alól. Miközben éveken át a legnagyobb problémánk volt, hogy az NBA egyik leghasználhatatlanabb cserepadja volt a miénk, állandó jelenség volt, hogy amint a kezdők leültek pihenni, el is úszott az addig kiharcolt előny.
Persze ettől még egy kész csapatot el tud irányítgatni és VDN-nél tényleg nem nehéz jobb edzőnek lenni.

több mint 12 éve
Érkezett...wait for it...Shawne WILLIAMS (úgysincs még elég a keretben). Next target: Kirilenko.shawnka
Kirit ne, csak olcsón max. De úgyis lóvét akar. Shawne király. Olyan még úgy sincs. 😀
több mint 12 éve
Érkezett...wait for it...Shawne WILLIAMS (úgysincs még elég a keretben). Next target: Kirilenko.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Ha kezdeni nem is fognak egymás mellett, edzői felfogástól függően sok időt eltölthetnek egymás mellett. A Hornets-ben CP rendszeresen kapott maga mellé CB-nél is kisebb irányítókat komolyabb időre a pályán (Pargo, B-Jax, Claxton).atapapa
Mintha Vinny Del Negro rendelkezne edzői felfogással. Szerencséjére Möszjó Big Sot kisujjból kirázza, amit ő nem tud a szakmáról. Ha tényleg akarnak valamit, akkor elhozzák Byron Scottot.

A Lakers eddig rendesen szívja a méteres kékerest. Megszabadultak Odomtől semmiért, most nem jön Howard se, CP3 a városi riválisnál. Ja, és az edzőjük Mike Brown 😀füligjimmy
Kobe meg majd nem bírja idegekkel és bejelenti visszavonulását.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

A Lakers eddig rendesen szívja a méteres kékerest. Megszabadultak Odomtől semmiért, most nem jön Howard se, CP3 a városi riválisnál. Ja, és az edzőjük Mike Brown 😀

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Mi van Mo Williamsel? Én őt sajnálnám. Remélem elcserélik, hogy játszhasson.
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
legalább nem a lakersbe ment
éljen Al-Farouq Aminu!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ha kezdeni nem is fognak egymás mellett, edzői felfogástól függően sok időt eltölthetnek egymás mellett. A Hornets-ben CP rendszeresen kapott maga mellé CB-nél is kisebb irányítókat komolyabb időre a pályán (Pargo, B-Jax, Claxton).

több mint 12 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
A CP3 szappanoperának viszont valószinű vége:
ESPN sources: Clippers and NBA-owned Hornets have agreed to Chris Paul deal in principle. Gordon, Kaman, Aminu and Minnesota pick to Hornetsiktriad
Szép!

Arról nem szólt a fáma (legalábbis nem olvastam), hogy szerződést is hosszabbított, de másként a Clippers nem dobta volna be Gordont. Ugyanakkor Jordan évi 12 milliója mehet a röhejes túlfizetések rovatba (bár más elhetőségük nem nagyon volt). 210 centi felett alanyi jogon jár az évi tízmillió.
füligjimmy
Lehívja az opcióját, szóval 2 évre biztos marad, de azt nem mondta, hogy aláír hosszútávra.
Erős lesz a Clippers az biztos,de sztem Gordon elég nagy veszteség. A Hornets is jól járt a tradedel.

Paul és Billups kezdenek egymás mellett szerintetek?

több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
clippers kicsit veszélyes lesz. mondjuk a 4 irányító kicsit soknak tűnik nekem. ez remélem beindítja a howard tradet is 😀
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
ESPN sources: Clippers and NBA-owned Hornets have agreed to Chris Paul deal in principle. Gordon, Kaman, Aminu and Minnesota pick to Hornetsiktriad
Szép!

Arról nem szólt a fáma (legalábbis nem olvastam), hogy szerződést is hosszabbított, de másként a Clippers nem dobta volna be Gordont. Ugyanakkor Jordan évi 12 milliója mehet a röhejes túlfizetések rovatba (bár más elhetőségük nem nagyon volt). 210 centi felett alanyi jogon jár az évi tízmillió.

Hamilton=Bulls. Várható volt.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ESPN sources: Clippers and NBA-owned Hornets have agreed to Chris Paul deal in principle. Gordon, Kaman, Aminu and Minnesota pick to Hornets
több mint 12 éve
nincs óra Howard-hír nélkül, itt a szappanopera következő része:
"Howard has warned the Magic if they don’t move him by the March 15 trade deadline, they’ll lose him for nothing in free agency," wrote Woj. "Howard told the Magic again on Wednesday that he wanted a trade, a league source said". Woj quoted a source as saying, "Dwight’s not a happy camper."

LeBron who?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
jön Miamiba, úgysincs normális centerünk
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Na az tetszene Dallasban kötne ki Howard 😀 😀 😀 😀 csak nem tudom hogy és kikért......

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Nets offered everything they could for Howard: Brook Lopez + FIVE 1st Rd picks. Theirs in 2012, 2014, 2016, 2018 + Rockets 2012 pick.

Ennek ellenére Howard marad, Nené hosszabbított, mi meg szokás szerint megszopjuk. Úgy néz ki, hogy Humphries lelép Portlandbe, a helyére megkapjuk Gerald Wallace-t...nagyon nem szeretném, ha Deron lelépne 😕shawnka
pedig készülj rá. most jön a veszett fejsze nyele hadművelet, és megpróbálunk tradelni boldog-boldogtalanért. wallace mondjuk annyiran em fájó nekem.
smith meg elmehet a picsába. ennél jobbat életében nem kapott volnaa.kacsa
azt mondták, hogy befejezték a trade talkokat. de szerintem még nem adjuk fel és fogunk még legalább 3 támadást indítani érte. szóval ebben az esetben nem lett volna olyan nagy butaság a Nené igazolás...
bár ma olvastam olyat is, hogy egy négy csapatos trade keretein belül menne Deron és D12 DALLASBA 😀
több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
Nets offered everything they could for Howard: Brook Lopez + FIVE 1st Rd picks. Theirs in 2012, 2014, 2016, 2018 + Rockets 2012 pick.

Ennek ellenére Howard marad, Nené hosszabbított, mi meg szokás szerint megszopjuk. Úgy néz ki, hogy Humphries lelép Portlandbe, a helyére megkapjuk Gerald Wallace-t...nagyon nem szeretném, ha Deron lelépne 😕shawnka
pedig készülj rá. most jön a veszett fejsze nyele hadművelet, és megpróbálunk tradelni boldog-boldogtalanért. wallace mondjuk annyiran em fájó nekem.
smith meg elmehet a picsába. ennél jobbat életében nem kapott volna
több mint 12 éve

Ennek ellenére Howard marad, Nené hosszabbított, mi meg szokás szerint megszopjuk. Úgy néz ki, hogy Humphries lelép Portlandbe, a helyére megkapjuk Gerald Wallace-t...nagyon nem szeretném, ha Deron lelépne 😕
több mint 12 éve
Nem lehet általánosítani, itt konkrétan a Hornetsről beszélünk, amit egyébként se könnyű nyereségessé tenni (ezért kellett elvinni Charlotte-ból, gratulálok Shinn-nek, szégyen az az ember, tönkretett egy jó franchise-t)Jakehomer
23,406
19,232
17,874
15,010
11,286

Az utolsó 5 charlotte-i év átlagos nézőszáma. Úgy hogy az utolsó 4 évben mindig PO-ban volt a csapat.atapapa
Igen, erről beszéltem, Shinn szándékosan tönkretette a franchise-t Charlotte-ban. Nem arról volt szó, hogy az emberek a Hornetset utálták meg - részben épp ezért nem tud a Bobcats igazából életképes lenni, sok helyi egyszerűen nem is kíváncsi rájuk, nekik a Hornets volt a csapatuk.

Azt meg nem kell magyarázni, hogy micsoda fail volt a NO-i kirándulás - az első liga tulajdonában lévő csapat, nevetséges.Jakehomer
Szándékosan? A fél évtizeden át legnagyobb nézőszámmal rendelkező NBA-s csapatot, amelyet nem mellékesen ő alapított, a "saját" államában, szándékosan építette volna le?

Ez kicsit erős nekem, pedig Shinn nem a szívem csücske. Amennyire jól emlékszem, az elég durva irányt vett szexbotránya és a Coliseum "leváltására" irányuló követelései miatt vágta el magát a helyieknél. A szextémát gondolom nem a nyilvánosságra szánta, a Coliseummal kapcsolatos véleménye pedig valamennyire jogos lehetett, ha végül a Bobcats megalapításával rögtön épített a város egy új csarnokot.

Én afelé hajlok, hogy ma a Hornets se lenne sokkal életképesebb Charlotte-ban, nézetem szerint az NFL totális térhódításával egy bizonyos létszámot alulmúló piacon NBA-s csapat csak speciális esetben tud kiugró financiális eredményt felmutatni. Az általam idézett nézőszám esésébe szvsz számottevő részt vállalt a Panthers elindulása is, ahogy NOLA-ban is elszívja a levegőt a Saints minden más elől. Hosszabb távon az ilyen franchise-oknak az olyan városok kínálhatnak szerintem megoldást, ahol nincs más nagy liga, lásd Oklahoma Cityt, ahol megőrülnek az NBA-ért.

több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 764 — Panthers fan
Nem lehet általánosítani, itt konkrétan a Hornetsről beszélünk, amit egyébként se könnyű nyereségessé tenni (ezért kellett elvinni Charlotte-ból, gratulálok Shinn-nek, szégyen az az ember, tönkretett egy jó franchise-t)Jakehomer
23,406
19,232
17,874
15,010
11,286

Az utolsó 5 charlotte-i év átlagos nézőszáma. Úgy hogy az utolsó 4 évben mindig PO-ban volt a csapat.atapapa
Igen, erről beszéltem, Shinn szándékosan tönkretette a franchise-t Charlotte-ban. Nem arról volt szó, hogy az emberek a Hornetset utálták meg - részben épp ezért nem tud a Bobcats igazából életképes lenni, sok helyi egyszerűen nem is kíváncsi rájuk, nekik a Hornets volt a csapatuk.

Azt meg nem kell magyarázni, hogy micsoda fail volt a NO-i kirándulás - az első liga tulajdonában lévő csapat, nevetséges.

Tepper takarodj!