NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Elvileg Nené 5 évre 67 millió dollárért hosszabbított. Emellett egy jövőbeli 2. körös pickért Dallasból elhoztuk Rudy Fernandezt és Corey Brewert. Rudy 2.1 milliót fog keresni, még rookie contractja van, Brewer meg 3 milliót idén.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Billups el is ment a Clippersbe.
több mint 12 éve
Instead of President of Russia, Prokhorov should run for NBA Commissioner and reject all trade with the WestMegnézem majd a Nets büdzséjét egy év múlva, miután a tulaj szembemegy Putyinnal 😀, bár inkább bábnak tűnik, aki a valódi ellenzéki jelöltek elől szívja el a levegőt.
ez kurvanagy 😀a.kacsa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
És ezért drukkolok Austin NCAA-csapatainak 😊: a legnagyobb amerikai város major franchise nélkül. Na jó, nem csak ezért.tudsz valamitAhogyan most a Cavs-tulaj helyesen (csak szar apropóból) fogalmazott: az NBA-ben azért van 25 csapat, hogy a másik 5 csapat közül valamelyik nyerjen a végénatapapaEzért nézem már évek óta csak a Spurs PO-meccseit és a nagydöntőt. Bohócliga, még az MLB és az NHL is előtte jár.Dzsokijuing
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_United_States_urban_areas
Az elmúlt 30 év NBA-bajnokai közül a Spurs az egyetlen olyan csapat, amely nem top 10 piacról jöttatapapa
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
tudsz valamitAhogyan most a Cavs-tulaj helyesen (csak szar apropóból) fogalmazott: az NBA-ben azért van 25 csapat, hogy a másik 5 csapat közül valamelyik nyerjen a végénatapapaEzért nézem már évek óta csak a Spurs PO-meccseit és a nagydöntőt. Bohócliga, még az MLB és az NHL is előtte jár.Dzsokijuing
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_United_States_urban_areas
Az elmúlt 30 év NBA-bajnokai közül a Spurs az egyetlen olyan csapat, amely nem top 10 piacról jött
több mint 12 éve
Ahogyan most a Cavs-tulaj helyesen (csak szar apropóból) fogalmazott: az NBA-ben azért van 25 csapat, hogy a másik 5 csapat közül valamelyik nyerjen a végénfüligjimmyEzért nézem már évek óta csak a Spurs PO-meccseit és a nagydöntőt. Bohócliga, még az MLB és az NHL is előtte jár.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Kezdem már kicsit jobban érteni a dolgokat. Valószínűleg egyetlen potenciális új tulaj sem akar nagy szerződéseket egy csapatban, tulajdonosváltás előtt jellemzően kipucolják ezeket - persze sztár lévén Paul nem ez a kategória, de ha már semmiképp nem marad, akkor üzletileg simán lehet, hogy jobb, ha kifut a szerződése.JakehomerA LAC-tréd a sapka kipucolásának tervét semmiben se gátolta volna.
Kaman volt az egyetlen nagy szerződés a csomagban, de ő ugyanúgy lejár a nyáron, ahogy CP
Az összes többi pletykált játékosnak néhánymilliós újoncszerződése van
Nem lehet általánosítani, itt konkrétan a Hornetsről beszélünk, amit egyébként se könnyű nyereségessé tenni (ezért kellett elvinni Charlotte-ból, gratulálok Shinn-nek, szégyen az az ember, tönkretett egy jó franchise-t)Jakehomer23,406
19,232
17,874
15,010
11,286
Az utolsó 5 charlotte-i év átlagos nézőszáma. Úgy hogy az utolsó 4 évben mindig PO-ban volt a csapat.
több mint 12 éve
Volt két játékos az újoncszerződésében, egy lejáró, meg egy valszeg top5 pick. Ez semmi más, mint erődemonstráció. Az lenne még a szép, ha az Orlando tulaját meggyőznék, hogy ne engedje el Howardot, vagy csak egy olyan csapathoz, ahova nem akar menni. Egyszerűen le kell törni a játékosok szarvát. Aztán nyáron megnézem, hova írnak alá évi 5 millióért, hamár annyira nagycsapatban szeretnének játszani. Mert kell az évi 15 milla, meg nagyváros, meg bajnoki cím. Döntsék csak el, melyikről mondanak le. Ha valaki le akarja őket igazolni, akkor szabaduljon meg a szerződésektől, az meg nem olyan egyszerű. Jelenleg a Hornets collateral damage.Nem lehet általánosítani, itt konkrétan a Hornetsről beszélünk, amit egyébként se könnyű nyereségessé tenni (ezért kellett elvinni Charlotte-ból, gratulálok Shinn-nek, szégyen az az ember, tönkretett egy jó franchise-t), de ha átvesznek Paulért szar szerződéseket, úgy eleve kötött kézzel indulnának, akkor már inkább tabula rasa. Szóval alapvetően többen vennének olyan klubot, ahol semmilyen emberek vannak, mint olyat, ami túlfizetett role playerekkel van tele.JakehomerKezdem már kicsit jobban érteni a dolgokat. Valószínűleg egyetlen potenciális új tulaj sem akar nagy szerződéseket egy csapatban, tulajdonosváltás előtt jellemzően kipucolják ezeket - persze sztár lévén Paul nem ez a kategória, de ha már semmiképp nem marad, akkor üzletileg simán lehet, hogy jobb, ha kifut a szerződése.Jakehomerviszont ugyanakkor, ki vesz meg egy olyan klubot, ahol semmilyen emberek vannak. sztem kell vki aki köré lehet építeni.a.kacsa
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Nem lehet általánosítani, itt konkrétan a Hornetsről beszélünk, amit egyébként se könnyű nyereségessé tenni (ezért kellett elvinni Charlotte-ból, gratulálok Shinn-nek, szégyen az az ember, tönkretett egy jó franchise-t), de ha átvesznek Paulért szar szerződéseket, úgy eleve kötött kézzel indulnának, akkor már inkább tabula rasa. Szóval alapvetően többen vennének olyan klubot, ahol semmilyen emberek vannak, mint olyat, ami túlfizetett role playerekkel van tele.Kezdem már kicsit jobban érteni a dolgokat. Valószínűleg egyetlen potenciális új tulaj sem akar nagy szerződéseket egy csapatban, tulajdonosváltás előtt jellemzően kipucolják ezeket - persze sztár lévén Paul nem ez a kategória, de ha már semmiképp nem marad, akkor üzletileg simán lehet, hogy jobb, ha kifut a szerződése.Jakehomerviszont ugyanakkor, ki vesz meg egy olyan klubot, ahol semmilyen emberek vannak. sztem kell vki aki köré lehet építeni.a.kacsa
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Kezdem már kicsit jobban érteni a dolgokat. Valószínűleg egyetlen potenciális új tulaj sem akar nagy szerződéseket egy csapatban, tulajdonosváltás előtt jellemzően kipucolják ezeket - persze sztár lévén Paul nem ez a kategória, de ha már semmiképp nem marad, akkor üzletileg simán lehet, hogy jobb, ha kifut a szerződése.Jakehomerviszont ugyanakkor, ki vesz meg egy olyan klubot, ahol semmilyen emberek vannak. sztem kell vki aki köré lehet építeni.
több mint 12 éve
Kezdem már kicsit jobban érteni a dolgokat. Valószínűleg egyetlen potenciális új tulaj sem akar nagy szerződéseket egy csapatban, tulajdonosváltás előtt jellemzően kipucolják ezeket - persze sztár lévén Paul nem ez a kategória, de ha már semmiképp nem marad, akkor üzletileg simán lehet, hogy jobb, ha kifut a szerződése.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Instead of President of Russia, Prokhorov should run for NBA Commissioner and reject all trade with the Westez kurvanagy 😀
több mint 12 éve
Stern biztos,hogy pont erre játszik, hogy idén megveszi a csapatot és az új tulajnak majd vagy beadja a derekát Paul vagy nem ,de az esélyt bent akarja hagyni.Nem annyira a játékosokra gondoltam most hanem a menedzserekre meg a tulajokra. Paul konkrétan nem tehet most semmit. De azért én a helyében kicsit felhúznám az orrom. Játszanék egy MVP szezont aztán Stern kapja be és lelépnék. Már ha Stern dirigálna még akkor NO-ban.Shawn84Na ezzel van itt a baj.Shawn84amikor leülök nba-t nézni, nem feltétlen szeretnék alacsony 'nyeszlett' tudósokat nézegetni mikor labdáznak 😛
de a pénz beszél, pontosabban az ügynök nagyon sokat számít, nem vagyok benne én olyan biztos, hogy Paul elé raknak egy olyan ajánlatot, amelyet más nem tud adni, mert jobb csapat nem hiszem, hogy tudna ténylegesen jobbat adni majd, ha idén is bajnoki címre menne...
ne fogadná el egy-két kör után, feltételezem Stern sem lehet teljesen reménytelen, és tudhat valamitsapka
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Nem annyira a játékosokra gondoltam most hanem a menedzserekre meg a tulajokra. Paul konkrétan nem tehet most semmit. De azért én a helyében kicsit felhúznám az orrom. Játszanék egy MVP szezont aztán Stern kapja be és lelépnék. Már ha Stern dirigálna még akkor NO-ban.amikor leülök nba-t nézni, nem feltétlen szeretnék alacsony 'nyeszlett' tudósokat nézegetni mikor labdáznak 😛ebben azért ne legyél olyan biztos, addig eltelik egy évszerűség, hajjaj, azért nem feltétlen 150+os IQ-jú elvhű értelmiségiekről beszélünk...sapkaNa ezzel van itt a baj.Shawn84
de a pénz beszél, pontosabban az ügynök nagyon sokat számít, nem vagyok benne én olyan biztos, hogy Paul elé raknak egy olyan ajánlatot, amelyet más nem tud adni, mert jobb csapat nem hiszem, hogy tudna ténylegesen jobbat adni majd, ha idén is bajnoki címre menne...
ne fogadná el egy-két kör után, feltételezem Stern sem lehet teljesen reménytelen, és tudhat valamitsapka
több mint 12 éve
amikor leülök nba-t nézni, nem feltétlen szeretnék alacsony 'nyeszlett' tudósokat nézegetni mikor labdáznak 😛Na ezzel van itt a baj.Shawn84A Hornets nem kicsit fog pofára esni év végén amikor CP3 bejelenti, hogy bekaphatják az új szerződésüket. Ő elhúzza a belét. Ezek után nem hinném, hogy sok kedve lenne még maradni.Shawn84ebben azért ne legyél olyan biztos, addig eltelik egy évszerűség, hajjaj, azért nem feltétlen 150+os IQ-jú elvhű értelmiségiekről beszélünk...sapka
ne fogadná el egy-két kör után, feltételezem Stern sem lehet teljesen reménytelen, és tudhat valamit
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Na ezzel van itt a baj.A Hornets nem kicsit fog pofára esni év végén amikor CP3 bejelenti, hogy bekaphatják az új szerződésüket. Ő elhúzza a belét. Ezek után nem hinném, hogy sok kedve lenne még maradni.Shawn84ebben azért ne legyél olyan biztos, addig eltelik egy évszerűség, hajjaj, azért nem feltétlen 150+os IQ-jú elvhű értelmiségiekről beszélünk...sapka
több mint 12 éve
szaba
10 545
ez egy vicc. miert nem mondjak azt h cpt nem lehet elcserelni ? nyilvan csak felkomolyan de inkabb maradt vna lockout bazdmeg mert ekkora rohejt en meg nem tapasztaltam semmilyen sportagban kb ...FakeAdom minden szavad.
több mint 12 éve
A Hornets nem kicsit fog pofára esni év végén amikor CP3 bejelenti, hogy bekaphatják az új szerződésüket. Ő elhúzza a belét. Ezek után nem hinném, hogy sok kedve lenne még maradni.Shawn84ebben azért ne legyél olyan biztos, addig eltelik egy évszerűség, hajjaj, azért nem feltétlen 150+os IQ-jú elvhű értelmiségiekről beszélünk...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
ez egy vicc. miert nem mondjak azt h cpt nem lehet elcserelni ? nyilvan csak felkomolyan de inkabb maradt vna lockout bazdmeg mert ekkora rohejt en meg nem tapasztaltam semmilyen sportagban kb ...FakeA Hornets nem kicsit fog pofára esni év végén amikor CP3 bejelenti, hogy bekaphatják az új szerződésüket. Ő elhúzza a belét. Ezek után nem hinném, hogy sok kedve lenne még maradni.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez egy vicc. miert nem mondjak azt h cpt nem lehet elcserelni ? nyilvan csak felkomolyan de inkabb maradt vna lockout bazdmeg mert ekkora rohejt en meg nem tapasztaltam semmilyen sportagban kb ...
több mint 12 éve
bejöttNem is csodálom. De majd ezt is visszafújják.Shawn84Továbbra is csak azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Rocketsnek ez a trade hol üzlet. Mert a Lakerst még megértem, a Hornets szerintem kimondottan jól jár, de a Houston...Denymár új trade van. most a Clippersbe kerülne Paul. Kaman + Bledsoe + Aminu + Minny 1. kör csomagért. Volt róla szó, hogy Gordon megy Bledsoe helyett,de nem akarta adni a Clippers.MattMiller
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Csak azért zavarodtam össze mert Paut is összehozták a Houstonnal.Mivel Marcról volt szó, ezért gondoltam egyértelmű, hogy róla beszélek.szabaGasolra a Houston akar licitálni, de fogják sztem a medvék. Igu jó, de nem Howard kaliber (tudom, olyan max 3-4 van).szabaDe Pau vagy Marc. Engem utóbbi érdekel.Shawn84
több mint 12 éve
szaba
10 545
Mivel Marcról volt szó, ezért gondoltam egyértelmű, hogy róla beszélek.De Pau vagy Marc. Engem utóbbi érdekel.Shawn84Igu jó lenne nem? Marc Gasolról is voltak pletykák régebben. Vele mi van? Van itt Memphis Fan?Shawn84Gasolra a Houston akar licitálni, de fogják sztem a medvék. Igu jó, de nem Howard kaliber (tudom, olyan max 3-4 van).szaba
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Ja tényleg. Az előbb benne volt, hogy medvék, csak elsiklottam felette.Marc Gasolról van szóHurkaGasolra a Houston akar licitálni, de fogják sztem a medvék. Igu jó, de nem Howard kaliber (tudom, olyan max 3-4 van).szabaDe Pau vagy Marc. Engem utóbbi érdekel.Shawn84
több mint 12 éve
Marc Gasolról van szóDe Pau vagy Marc. Engem utóbbi érdekel.Shawn84Igu jó lenne nem? Marc Gasolról is voltak pletykák régebben. Vele mi van? Van itt Memphis Fan?Shawn84Gasolra a Houston akar licitálni, de fogják sztem a medvék. Igu jó, de nem Howard kaliber (tudom, olyan max 3-4 van).szaba