NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
LeBron James hazatért, ismét a Cleveland Cavaliers-ben fog játszani. Mint CAVS fan én személy szerint örülök ennek.
több mint 11 éve
?? Még csak nem is hasonlít Cubanre 😀Szerintem Cuban bácsi ül jobb szélenTocaNa, kibe botlott cimborám a WSOP-n?Paul Pierce?yooker
:KÉP
Sobri Jóska
Paul Pierce az ott, már nem először vesz részt ilyen esményeken. 😉
több mint 11 éve
Szerintem Cuban bácsi ül jobb szélenNa, kibe botlott cimborám a WSOP-n?Paul Pierce?yooker
Sobri Jóska
több mint 11 éve
Na, kibe botlott cimborám a WSOP-n?Paul Pierce?
Sobri Jóska
több mint 11 éve
Parsons 3 év 45 misi Mavs, az kemény.Sixo67RFA 3 napja még van a Rocketsnak meccselni. 😉
Melyikre gondoltok? A Popovich az tuti, de a másik az olyan 80% kb. 😉ez tuti, espn is megírtaDexxter TailorPopovich hosszabbított a Spursszel, Melo meg marad a Knicksben.BaltimoreDefenseez mennyire kacsa ? Én manapság már nem hiszek el semmitDrip
több mint 11 éve
ez tuti, espn is megírtaPopovich hosszabbított a Spursszel, Melo meg marad a Knicksben.BaltimoreDefenseez mennyire kacsa ? Én manapság már nem hiszek el semmitDrip

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Popovich hosszabbított a Spursszel, Melo meg marad a Knicksben.BaltimoreDefenseez mennyire kacsa ? Én manapság már nem hiszek el semmit
több mint 11 éve
Popovich hosszabbított a Spursszel, Melo meg marad a Knicksben.
több mint 11 éve
Jason Kidd két 2 .körös cetli ellenében a Bucksba lett tradeleve. Ez nekem elég 😀😀 csere....iktriadElég röhejes, de Drewnál rosszabb nem lesz 😊 Amúgy ez úgy ahogy van gáz nálam, amit Kidd leművelt, hogy GM is akar lenni meg ahogy a Bucks bánt Drewal, miért nem rúgták ki ha tudták, hogy új edző után néznek? Kidd Milwaukeeban sem kapja meg a GM szerepkört állítólag, totál megérte arcoskodnia, mintha bármit letett volna az asztalra. Mondjuk manapság nincs is szükség erre elég megnézni Fisher és Kerr szerződését...
több mint 11 éve
Jason Kidd két 2 .körös cetli ellenében a Bucksba lett tradeleve. Ez nekem elég 😀😀 csere....
több mint 11 éve
Óriási dolog volt Silvertől, hogy a pódiumra szólította Austint! vine.co/v/Mt9j0QqALEwegyetértek. draft a legjobb része volt, be is teszem a teljes videót erről
BaltimoreDefense
buhloone mindstate
több mint 11 éve
Nem vagyok kibékülve a McDermott-tal
több mint 11 éve
Tetszik a Spurs pickje örülök Andersonnak, a két második kör végiből pedig lett egy európai (Nemanja Danguvics) is. Slo-Mo ha van csapat ahova fit az a Spurs, kíváncsian várom mit hoz ki belőle Pop 😊 McDanielsnek is tetszett volna, de jó lett/lesz ez így 😊
több mint 11 éve
Maka! Láttam te írtál az nba1.hu-n LeVine-ről, mivel ott nem tudok rákérdezni, írnál itt picit bővebben róla, hogy mit várhatunk a Minnynál tőle? Nem volt luxus Martin helyére/mögé ledraftolni szted?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Francba, Napiert eltradelték Miamiba, úgy látszik nagyon kellett a Heatnek...most muszáj leszek drukkolni nekik (egy kicsit)...😒
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
hát én nagyon érdekes leszek Zach Fuck Me LaVine-ra...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Russ Smith -> New Orleans! Tökéletes 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A brazil Durant-tel(Bruno Caboclo) kiverte a biztosítékot a Toronto 😀😀 “He’s two years away from being two years away”
több mint 11 éve
Óriási dolog volt Silvertől, hogy a pódiumra szólította Austint!
több mint 11 éve
Mikor kezdődik a draft ?DripHajnali 1-kor.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
Sobri Jóska