NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve

persze, bárhol bárkire ráeshet egy féltégla, de azért jól látható, hogy itt valaki hatalmasat hibázott a palánkok elhelyezésével...
annyira azért nem mindennapi eset ez

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
azt hiszed most az edzésen Love belemegy egy ilyenbe? sztem leszarja. arra vár, hogy 23. legyen, nézi a clevelandi pecókat, még lehet edzés közben is.ja láttam reggel, nagyon kemény. Ez kb alá is támasztotta Love-t, hogy nem ment el.csebiEz egy edzésen is simán megtörténhetett volna.Schleck
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
ja láttam reggel, nagyon kemény. Ez kb alá is támasztotta Love-t, hogy nem ment el.csebiEz egy edzésen is simán megtörténhetett volna.
több mint 11 éve
Anno kezem ugyanígy tört el amikor ráestem edzésen. Tényleg nem vészes, ha a szalagok nem sérülnek, csak csúnya. persze tudom, láb =/= kéz.
Alapesetben nem hinném hogy a pályafutása végét jelentené, soccerben is gyakori, djibril cissé pl 2-szer is elszenvedte ugyanezt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
ja láttam reggel, nagyon kemény. Ez kb alá is támasztotta Love-t, hogy nem ment el.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Persze, lehet ilyen buktató, és erről az infókat még meg kell várni, de maga a kettős csonttörés orvosilag nem tűnik egy túl bonyolult feladatnak, mondjuk egy szétszakadt térdhez képest.azért egy sípcsont-szárkapocscsont törés után ott a szalagok, inak és az izmok is szakadhattak ... nem olyan egyszerű azDripNem linkelem be, mert félelmetesen nézett ki, de nem lepődnék meg, ha George pályafutása véget érne. 😕shawnkaKb. mindenki felépül az ilyen sérülésből. Rosszabbul néz ki ez, mint amilyen a hatása, szerencsére.Schleck
De erről diverdoc-ot kellene megkérdezni. 😊
több mint 11 éve
azért egy sípcsont-szárkapocscsont törés után ott a szalagok, inak és az izmok is szakadhattak ... nem olyan egyszerű azNem linkelem be, mert félelmetesen nézett ki, de nem lepődnék meg, ha George pályafutása véget érne. 😕shawnkaKb. mindenki felépül az ilyen sérülésből. Rosszabbul néz ki ez, mint amilyen a hatása, szerencsére.Schleck
több mint 11 éve
Nem linkelem be, mert félelmetesen nézett ki, de nem lepődnék meg, ha George pályafutása véget érne. 😕shawnkaKb. mindenki felépül az ilyen sérülésből. Rosszabbul néz ki ez, mint amilyen a hatása, szerencsére.
több mint 11 éve
basszameg, remélem azért sonkának nem lesz igaza 😥

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Aki akarja megnézheti itt a George-sérülést, de ha javasolhatom akk ink ne: vine.co/v/MEVQBYqivLwempty taxiB+
Nesze neked edzőmeccs.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Aki akarja megnézheti itt a George-sérülést, de ha javasolhatom akk ink ne:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Nem linkelem be, mert félelmetesen nézett ki, de nem lepődnék meg, ha George pályafutása véget érne. 😕
több mint 11 éve
Tolliver tolta nálunk (Wolves), közönségkedvenc volt, én is szerettem a játékát.kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni a Love cserével, állítólag már ott járunk, hogy Wiggins, Bennett +1st, ennél jobbat nem hiszem, hogy kapunk, hacsak nem Thompsonra várunk, de ott be kellene nyelnünk Lee szerződését is...
több mint 11 éve
Anthony Tolliver a Phoenix Sunsba igazolt?! Ez azért mókás, mert róla csak 1 momentum ugrik be eddigi pályafutása alatt. Amikor pár éve pont a Suns ellen csúnyán poszterre rakta Amar'e Stoudemire.több mint 11 éve
na most már igazán érdekel, hogy mi lesz ebből a Love Storyból...
több mint 11 éve
The Chicago Bulls will introduce free agents Pau Gasol and Nikola Mirotic on Friday, July 18.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
"Thunder Agree To Sign Anthony Morrow On Three-Year, $10M Deal .""Carmelo Anthony To Announce Decision To Re-Sign With Knicks"
"Jazz match 4-yr/$63M offer sheet to Gordon Hayward. "
"LeBron James is expected to wear No. 32 in return to Cavaliers, which he last wore as a freshman in high school. "
"Trevor Ariza and the HoustonRockets have reportedly agreed to a 4-year, $32M deal."
" LeBron James has agreed to a two-year, $42.1 million deal with the team."
@paugasol "It hasn't been easy. After meditating it a lot I've chosen to play with the Chicago Bulls",
"Hornets agree to 2-yr/$14M deal with Marvin Williams "
"Paul Pierce agrees to 2-yr/$11M deal with Wizards."
több mint 11 éve
Tegnap néztem a Cleveland Indians MLB baseball meccset, volt, aki már régi James mezben tolta...úgy látszik nem mindenki égette el 😀 meg volt valakinek több méteres James feje és lóbálta 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
Kráter meg elment mackósajtnak, kíváncsian várom, hogy a harmadik évében infúzióval vagy csak simán kerekesszéken ülve kosarazik-e majd.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
"Isaiah Thomas headed to Suns in 4-yr/$28M sign-and-trade deal."
több mint 11 éve
"Jordan Hill Agrees To Re-Sign With Lakers On Two-Year, $18M Deal ."
több mint 11 éve
"Nick Young Agrees To Re-Sign With Lakers.""a four-year, $21.5 million deal"
több mint 11 éve
Egyébként és is örülök, hogy LeBron Hámesz visszatér a Cavs-be. 😊 Ott szerettem meg a királyt. Az az otthona. Remélem Bosh is lelép, nincs oka maradni amúgy sem.És ami fontos...Love-ot szerintem hiba lenne, ha elhozná a Cavs. Van a csapatban két 1/1-es és egy Irving, aki már remek, de még nagyot fejlődhet. Love tipikus nárcista, ő királykodni akar, meg egyénieskedik... persze rohadt jó playa, meg ott, ahol ezt megteheti (és ő a legjobb játékos), de nem való ebbe a csapatba.
Jah, és Carmelo menjen a Bullsba, Go Chicago.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀