NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
3 vereséggel kezdtünk.Kik? Van két elég szolid, de dominánstól messze álló magas, van a 34 éves Prince, aztán négy hatodik ember. Nincs irányító, nincs igazi periméterjátékos (Gordon áll a legközelebb). És persze az újonszerződésűek kivételével mindenki túlfizetett. Monroe az egyetlen, aki tud olyat mutatni, amit még nem láttunk tőle, a többiek.... lesznek meccsek, amikor behullanak a tempók, de Gordon, Stuckey stb. ma is szarul játszottak, mert botránynehéz dobásokba kényszerítik bele magukat és egymást. Egy tisztességesebb cserét nem lehet nyélbeütni, mert az egyetlen érték Monroe, aki nyilvánvalóan érinthetetlen.
Nagyon sok munka lesz a csapattal,de megvannak az alapkövek egy sikeres csapathoz.
Remélem ma megverjük a Pacerst.Bazzani
Rose kicsit felszívja magát, ha ún. elit irányító ellen játszik. Sorozatban második jól megtervezett, és jól menedzselt meccs volt. Deng és Brewer percei nem tetszenek, de ez lesz egész szezonban, nagyon úgy néz ki. Hamilton 8/18 16 pontért, ettől többet vártam, de ezzel is meg lehet békéni. Biztos lesznek meccsei, amikor 20-25 pontot is szerez, de nem sok.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
3 vereséggel kezdtünk.Nagyon sok munka lesz a csapattal,de megvannak az alapkövek egy sikeres csapathoz.
Remélem ma megverjük a Pacerst.
több mint 12 éve
Mikey
18 751
you've been jimmered!de amugy nagyon tetszett fredette jateka az elso harom meccsen.. persze vedekezni o se tud, de azt minek is?
több mint 12 éve
A Jimmer faktor majd kijön a szezon végére 😛A Bulls arrébtehette volna a Kingset sokkal korábban, de a bírók is rosszkor csiripeltek, és nem ültek a tiszta tempók. De nem éreztem az a fenenagy veszélyt, hogy ezt most elveszítik. Ez a Kings nem játszik csapatként. Ha elkapják a fonalat, akkor mindent bedobnak, de ugyanolyan elképesztő dolgokat próbálnak megcsinálni egész meccsen. Boozer nagy király volt a palánk alatt, ilyet se láttam ebben a naptári évben tőle. Végre erőltetjük a pick&rollt is, és ilyen tiszta inside-out játékot még nem láttam a Bullstól. Nem volt jó meccs ez se, de már legalább láttam, hogy a támadójátékot hogy képzelik el, mert sokszor mondták, hogy mit akarnak, csak a pályán nem jött össze.füligjimmyugyanigy nem ereztem en sem, h ezt a kings megnyerheti. meg akkor sem, amikor -15-rol feljottek -1-re.
nem is az a legnagyobb baj, h nem csapat a csapat.
hanem az, h mindenben gyengek.
😀Mikey
több mint 12 éve
szaba
10 546
Kezdem úgy érezni, hogy Brooks egy csiszolatlan gyémánt.
több mint 12 éve
Mikey
18 751
A Bulls arrébtehette volna a Kingset sokkal korábban, de a bírók is rosszkor csiripeltek, és nem ültek a tiszta tempók. De nem éreztem az a fenenagy veszélyt, hogy ezt most elveszítik. Ez a Kings nem játszik csapatként. Ha elkapják a fonalat, akkor mindent bedobnak, de ugyanolyan elképesztő dolgokat próbálnak megcsinálni egész meccsen. Boozer nagy király volt a palánk alatt, ilyet se láttam ebben a naptári évben tőle. Végre erőltetjük a pick&rollt is, és ilyen tiszta inside-out játékot még nem láttam a Bullstól. Nem volt jó meccs ez se, de már legalább láttam, hogy a támadójátékot hogy képzelik el, mert sokszor mondták, hogy mit akarnak, csak a pályán nem jött össze.füligjimmyugyanigy nem ereztem en sem, h ezt a kings megnyerheti. meg akkor sem, amikor -15-rol feljottek -1-re.
nem is az a legnagyobb baj, h nem csapat a csapat.
hanem az, h mindenben gyengek.
😀
több mint 12 éve
MileHigh, cél a 66-0 most már nekünk? 😛DenyNéha adni kell pár meccset a póroknak, mint ez a tegnapi. 😀
A rajt tökéletes volt. De borzalmasan dobtunk tegnap, nem lehet kifogás a back-to-back, mert rengeteg lesz az egész szezonban, ehhez hozzá kell szokni. De inkább most jöjjön a pofon, aztán a következő két napon a főbuzikat oda-vissza verni kell.
több mint 12 éve
Poor Vince 😕 Az tuti, hogy ebben a szezonban nem nézek Nets meccset, max ha elcseréljük Deront.szabade most ő direkt játszik ilyen fosul? ez a célja?
több mint 12 éve
szaba
10 546
Poor Vince 😕 Az tuti, hogy ebben a szezonban nem nézek Nets meccset, max ha elcseréljük Deront.
több mint 12 éve
A Lakers pedig megmutatta, hogy kell megverni a Knickset. Mondjuk az egészen beteg hárompontos dobóteljesítményük is segített, de nagyrészt teljesen tisztán dobtak a sarokból. Bryantet duplázzák, ő a palánk alá, ahol Chandler elvileg pusztít, vagy ki a sarokba, ahonnan elkésik a rotáció (nincs egy tisztességes perimétervédő a keretben). Szterencse, hogy a bírók sípoltak vagy 30 faultot.füligjimmyGarbage timeban javították fel a hárompontosokat, de az első félidőbeli 72%-os FG percentage tényleg durva volt, szerencsére a bírók meccsben tartották a Knickset a fújásaikkal. Egyelőre bejön Brown ötlete, hogy a cseréket MWP vezeti, egész jók eddig. Kapono és Murphy is hasznosan tolja, Blake is jobb, mint tavaly, a következő meccstől pedig már McBob is padról jön majd. Bynumra leszek még kíváncsi, róla egészen jó hírek jöttek a szezon előtt.
Jah, és Bryant hihetetlen miket dobál ilyen kézzel 😀 A meccs jelenete volt amikor a hárompontos vonala mögül még másfél méterrel beleállt és személyivel együtt bedobta .
több mint 12 éve
MVP, MVP, MVP!
több mint 12 éve
A Bulls arrébtehette volna a Kingset sokkal korábban, de a bírók is rosszkor csiripeltek, és nem ültek a tiszta tempók. De nem éreztem az a fenenagy veszélyt, hogy ezt most elveszítik. Ez a Kings nem játszik csapatként. Ha elkapják a fonalat, akkor mindent bedobnak, de ugyanolyan elképesztő dolgokat próbálnak megcsinálni egész meccsen. Boozer nagy király volt a palánk alatt, ilyet se láttam ebben a naptári évben tőle. Végre erőltetjük a pick&rollt is, és ilyen tiszta inside-out játékot még nem láttam a Bullstól. Nem volt jó meccs ez se, de már legalább láttam, hogy a támadójátékot hogy képzelik el, mert sokszor mondták, hogy mit akarnak, csak a pályán nem jött össze.A Lakers pedig megmutatta, hogy kell megverni a Knickset. Mondjuk az egészen beteg hárompontos dobóteljesítményük is segített, de nagyrészt teljesen tisztán dobtak a sarokból. Bryantet duplázzák, ő a palánk alá, ahol Chandler elvileg pusztít, vagy ki a sarokba, ahonnan elkésik a rotáció (nincs egy tisztességes perimétervédő a keretben). Szterencse, hogy a bírók sípoltak vagy 30 faultot.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
A Mavs védekezése az utolsó playnél röhejes volt, jó, hogy két lépéssel a hármasvonal mögött állt Durant, de ha egy ember nem lehetett üresen, akkor az ő. Dirknek ki kellett volna lépnie rá a bedobás után azonnal.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
KD nem ember 😀 Győzött a Sonics 😀u.i.: mekkora üvöltözés lesz itt délután magyar kommentátorral.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
heh, Westbrook hihetetlen silány volt az első félidőben, leültették 15 percre, majd a legvégén megnyeri a meccset az OKC-nak 😀éés azt a rohadt kurva életbe, Carter 1,4 másodperccel a vége előtt hármast dobott, vezet a Mavs, időkérés után Durant rögtön tripla és W 😀
több mint 12 éve
de szép verést kapunk itt a végire 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
pedig Westy már büntetőzni sem tud 😀eléggé fos eddig ma is
több mint 12 éve
nem elég, hogy Westy összehozott a Memphis ellen egy 0/13-as meccset, még össze is szólalkoztak KD-vel a 2. negyedben úgy, hogy szét kellett őket választani.. ma TV-s meccs a Dallas ellen, most szinte mindenki fikázza Westbrookot (nem is alaptalanul persze), úgyhogy nagyon remélem, hogy ma nagyon nagyot fog játszani
több mint 12 éve
MileHigh, cél a 66-0 most már nekünk? 😛
több mint 12 éve
Nem vmi nagy NBA guru, de Nash-nak se mostanában lehetett ilyen szar meccse:A Suns, szerintem kimondatlanul is a jó draftra megy rá. ebben a csapatban ennyi volt. Valahogy el kéne sózni Fryet és Warrickot Nash-sel meg Hillel, amnestyben búcsút venni Childresstől és jöhet egy új Suns.
4 pont, 1 assist, 6 TOBébé
Persze tudom, hogy bilibe lóg a kezem és nem fog elmmeni ez a három ember vagy max úgy, hogy valami még nagyobb baromságot csinálnak Sarverék.
több mint 12 éve
Korrektül kezdte a szezont a Warriors. 😊Ó, ennek örülök, másik régi kedvenc csapatom.
A Clippers elleni vereség után a Bullst és a Knickset is megcsapták a fiúk. 😀
Ráadásul az utóbbit Curry nélkül.Schleck
több mint 12 éve
Hát jelentem Portland szurkoló leszek idén!! Láttam 2. meccsüket, nagyon szerethető, jó kis csapat ez, szimpi várossal, szurkolókkal.zavi27pedig a régi "szép" idők a jó kis JailBlazers 😊
több mint 12 éve
A meccs elején csak Manu tudott pontot dobni, asszem az első 11 pontunkat egyaránt ő dobta, de így is kurva simán nyertünk 25 ponttal, pedig ez a LAC idén azért ott lehet...Dirk meg nem tudom minek sír hogy öregszik, és hiányzott az edzőtábor, a mi véneink annyira nem panaszkodnak 😉 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Korrektül kezdte a szezont a Warriors. 😊A Clippers elleni vereség után a Bullst és a Knickset is megcsapták a fiúk. 😀
Ráadásul az utóbbit Curry nélkül.
több mint 12 éve
Hát jelentem Portland szurkoló leszek idén!! Láttam 2. meccsüket, nagyon szerethető, jó kis csapat ez, szimpi várossal, szurkolókkal.