NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
elég jó lett ez a mai TNT-s promó videóhttp://www.sbnation.com/nba/2011/12/25/2660722/nba-christmas-day-2011-intro-video-tnt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nekem nagyon meglepő hogy a Heat ennyire alázza a Mavs-t...ettől azért többet vártam
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Remek meccs volt!Csak a NYK, 2002 óta!
több mint 12 éve
Chandler: 7 pont 3 pati 6 blokk: c'mon man 😀 Azt nem tudom megérteni, hogy miért kell az egész meccset elfújni? 15 pontos hátrányból fel kell hozni a Bostont 10 pontos előnyre, csak azért, hogy végül pár ,,kényes helyzetből" mi jöjjünk ki jobban, és így húzzuk be a meccset. Igaz, hogy a meccs közepén a védekezés is botrányos volt és dagi is faltproblémmákkal küzdött, de szánalmas volt az egész, úgy ahogy van. De a végén szépen dobált dagi, egyértelműen ő volt a legjobb. Garnett meg jobban teszi, hogyha nem fojtogatja a másikat...
Ja és Iman minimum 2 hét out. Rohadt jó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Grat a New York-nak, hatalmas meccs lett a végén, sajnos ilyen kimenetellel, de örülök neki egyébként hogy végre úgy tűnik tényleg ütős csapatot sikerült összehozni New York-ban, jót tesz a ligának 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
eddig nagyon tetszik amit látok 😊sapka: már tavaly se volt centerünk és én is egy Bosh tradet favorizáltam volna emiatt, de sztem a közeljövőben nem várható
több mint 12 éve
nézem a heat-mavs-t és önsanyargatás terhe mellett, végre tetszik James játéka; ott van a festékben, nem csak betör-3ast emel, nagyon jó! Bosh-t el kéne adniuk valami szatyor lepkéért egy kis cap spaceért, hogy érkezzen egy-két brusztolós center-4es.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
nem gondoltam volna h a celtics meccsben lehet egyáltalán, de rondo félelmetes volt. csodálom h a végén nem ő vállalta el. melo meg nagyon inspiráltam játszott. jó ez a knicks, örülnék ha jövőre lenne igazi new yorki rivalizálás 😊
több mint 12 éve
Nah, hát egyrészt dögivel van tűzerő ebben a Knicksben, ami nem újság, másrészt be kell még építeni ide Chandlert, aki túlfizetettből egy rájátszás alatt lett túlértékelt, de ennyi azézt betörést nem fog engedni. Bass (csak engem emlékeztet -gyengébb-Lamar Odomra a játéka?) és Rondo azt csinált a festékben, ami akart.A Heat-Mavs eddig a várható forgatókönyv sajna.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nah én sem számitottam ilyen 3. negyedre
több mint 12 éve
kellett nekem leírni, hogy van védekezés
több mint 12 éve
Na elment a league passem.Azért ebben a meccsben jóval több van, mint ez a 10 pontos előny...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nah most meg megszerzi és rögtön eladja Rondo 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ez igaz, de az a baj hogy ez még igy is édeskevés :/mondjuk a Celticsből Rondo teljesen elmebeteg...HurkaStoudemire szenzációs 😊Hurkamindenki nagyon jó, és van védekezés. ami nem hátrány 😀
Jeffries távoli 2 pontosán besírtam 😀Chevy
több mint 12 éve
mondjuk a Celticsből Rondo teljesen elmebeteg...mindenki nagyon jó, és van védekezés. ami nem hátrány 😀eddig csodás a meccsChevyStoudemire szenzációs 😊Hurka
Jeffries távoli 2 pontosán besírtam 😀Chevy
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
eddig csodás a meccsChevyAttól függ kinek a szemszögéből 😊
több mint 12 éve
mindenki nagyon jó, és van védekezés. ami nem hátrány 😀eddig csodás a meccsChevyStoudemire szenzációs 😊Hurka
Jeffries távoli 2 pontosán besírtam 😀
több mint 12 éve
eddig csodás a meccs
több mint 12 éve
Kettő meccset adnak este a Sport TV-n ?gravediggerigen, Dallas-Miami 20:30-tól, majd utána 23-tól Lakers-Bulls
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kettő meccset adnak este a Sport TV-n ?
több mint 12 éve
nagyon 1 személyesnek tűnik nekem ez a Celtics, mindent Rondo csinál..
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
na en 2 dolgot kernek. a lakers legyen 0-66 h brownt vihargyorsan lapatrategyek kobe pedig vallaljon mindent magara 😀
több mint 12 éve
Nah este kezdődik a móka.Továbbra is hajrá Sixers (PO remélem meglesz) és Miami (remélem megnyerik a gyűrűt, csak h James-t ne baszogassák már).