NBA

33 feliratkozó

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 822 — Whoops, looks like something went wrong.
Felek, hogy iden senki sem fogja tudni megallitani a Spurst...

több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Statement from the refs: F*ck you Spurs... Nevetséges, hogy egy negyed alatt fújnak 5 olyat, ami után Kerrék benyögik, hogy ez szar fújás volt.
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 870
Haters gonna hate... wait!

több mint 11 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 658
Vogel túljátszatta a kezdőket, a végére elfogyott az erő, mondjuk nem meglepő, hogy nem bízik a padjában, de ez a 40+ perc a kezdőknek taktika nem megoldás.

Ez meg epic reakció a lottery eredményére. Na, ki akar Clevelandbe menni? Senki? 😊
Jakehomer
Nem is értem XD

több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 430 — Panthers fan
Vogel túljátszatta a kezdőket, a végére elfogyott az erő, mondjuk nem meglepő, hogy nem bízik a padjában, de ez a 40+ perc a kezdőknek taktika nem megoldás.

Ez meg epic reakció a lottery eredményére. Na, ki akar Clevelandbe menni? Senki? 😊

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tavaly (és 2011) után idén is a Cavs választhat 1/1el. A Bucksé az 1/2, és a Tanké (=76ers) az 1/3.iktriad
4 éven belül 3 1/1 , az kemény , bár eddig nem sokra mentek vele. Kis túlzással lehet mondani , hogy a legjobb pickjük ezen 4 évből épp abban született amikor nem volt övék az 1/1. xDSixo67
Na, Kyrie Irving 1/1es volt, és szerintem azért ő ott a legjobb játékos a keretben.iktriad
Azé írtam, hogy egy kis túlzással. Idén sok ment rajta el mondjuk.Sixo67
Most majd lehet tehermentesíteni.
több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!
Tavaly (és 2011) után idén is a Cavs választhat 1/1el. A Bucksé az 1/2, és a Tanké (=76ers) az 1/3.iktriad
4 éven belül 3 1/1 , az kemény , bár eddig nem sokra mentek vele. Kis túlzással lehet mondani , hogy a legjobb pickjük ezen 4 évből épp abban született amikor nem volt övék az 1/1. xDSixo67
Na, Kyrie Irving 1/1es volt, és szerintem azért ő ott a legjobb játékos a keretben.iktriad
Azé írtam, hogy egy kis túlzással. Idén sok ment rajta el mondjuk.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na, Kyrie Irving 1/1es volt, és szerintem azért ő ott a legjobb játékos a keretben.
több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!
4 éven belül 3 1/1 , az kemény , bár eddig nem sokra mentek vele. Kis túlzással lehet mondani , hogy a legjobb pickjük ezen 4 évből épp abban született amikor nem volt övék az 1/1. xD

több mint 11 éve
Tavaly (és 2011) után idén is a Cavs választhat 1/1el. A Bucksé az 1/2, és a Tanké (=76ers) az 1/3.
több mint 11 éve

A hatereknek!!!

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 888 — Cowboys fan
Lépéshiba :pJakehomer
mér', leütötte másodszor, nem? (legalábbis nekem úgy tűnik)slowmotion
Mert Spurs játékos 😊Jakehomer
Fújták? Akkor nem volt lépés 😉LanceVance
Amúgy se volt lépés, csak Spurs haterként korán reggel azért nem ilyen gifeket akarok látni 😊Jakehomer
különben is, tavaly se lépéshibát néztek el Parkernek a meccsgyőztes kosaránál, hanem kétindulást 😀
több mint 11 éve
Fújták? Akkor nem volt lépés 😉LanceVance
Amúgy se volt lépés, csak Spurs haterként korán reggel azért nem ilyen gifeket akarok látni 😊

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Fújták? Akkor nem volt lépés 😉

több mint 11 éve
Mert Spurs játékos 😊

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 888 — Cowboys fan
mér', leütötte másodszor, nem? (legalábbis nekem úgy tűnik)
több mint 11 éve
Lépéshiba :p

Tepper takarodj!
több mint 11 éve

Hehe

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
 bleacherreport.com/articles/2069261-watch-tony-parker-break-thabo-sefoloshas-ankles-on-nasty-crossover

a szülinapos 😀

Greennek meg 30-as +- mutatója volt, az mi a tököm? 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Első behúzva 😊 Ibaka nélkül festék dominálva, de qwa jó lenne ha a zebrák felnőnének a párharchoz, mert amit leműveltek... Fisher meg 39 évesen is megoldja, hogy Battier előtt maradjon a kit rühellek a legjobban az nba-ben versenyben
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 820 — Deion Sanders for president!
Leiskolázzák a Heatet, ahogy mindenki várta 😊 Mondjuk annyira a Heat ellen van építve ez a Pacers, hogy csak a különbség meglepő, persze nem fognak mindig így dobni kintről, de ezek a matchup problémák végig kísérteni fogják a Miamit.Jakehomer
Fasza kis meccs volt. Még 3 ilyet.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Leiskolázzák a Heatet, ahogy mindenki várta 😊 Mondjuk annyira a Heat ellen van építve ez a Pacers, hogy csak a különbség meglepő, persze nem fognak mindig így dobni kintről, de ezek a matchup problémák végig kísérteni fogják a Miamit.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
3. kör

Kelet
1 IND – 2 MIA 2-4

Nyugat
1 SAS – 2 OKC 4-3danyly
sajnos szerintem is ez lesz, de inkább néznék egy okc - pacers nagydöntőt, mint még egy spurs - heatet 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
 bleacherreport.com/articles/2067379-white-house-petition-wants-tony-romo-to-stay-away-from-spurs-games

😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Mark Jackson -> ESPN! "Hand down, man down" 😊szaba
kár, én kapásból őt akartam idehozni, nem kerrt
mondjuk addig úgyse lesz itt csapat, amíg dolan itt van