NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Felek, hogy iden senki sem fogja tudni megallitani a Spurst...
több mint 11 éve
Statement from the refs: F*ck you Spurs... Nevetséges, hogy egy negyed alatt fújnak 5 olyat, ami után Kerrék benyögik, hogy ez szar fújás volt.
több mint 11 éve
Vogel túljátszatta a kezdőket, a végére elfogyott az erő, mondjuk nem meglepő, hogy nem bízik a padjában, de ez a 40+ perc a kezdőknek taktika nem megoldás.Nem is értem XD
Ez meg epic reakció a lottery eredményére. Na, ki akar Clevelandbe menni? Senki? 😊
Jakehomer
több mint 11 éve
Vogel túljátszatta a kezdőket, a végére elfogyott az erő, mondjuk nem meglepő, hogy nem bízik a padjában, de ez a 40+ perc a kezdőknek taktika nem megoldás.Ez meg epic reakció a lottery eredményére. Na, ki akar Clevelandbe menni? Senki? 😊
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Most majd lehet tehermentesíteni.Azé írtam, hogy egy kis túlzással. Idén sok ment rajta el mondjuk.Sixo67Na, Kyrie Irving 1/1es volt, és szerintem azért ő ott a legjobb játékos a keretben.iktriadTavaly (és 2011) után idén is a Cavs választhat 1/1el. A Bucksé az 1/2, és a Tanké (=76ers) az 1/3.iktriad4 éven belül 3 1/1 , az kemény , bár eddig nem sokra mentek vele. Kis túlzással lehet mondani , hogy a legjobb pickjük ezen 4 évből épp abban született amikor nem volt övék az 1/1. xDSixo67
több mint 11 éve
Azé írtam, hogy egy kis túlzással. Idén sok ment rajta el mondjuk.Na, Kyrie Irving 1/1es volt, és szerintem azért ő ott a legjobb játékos a keretben.iktriadTavaly (és 2011) után idén is a Cavs választhat 1/1el. A Bucksé az 1/2, és a Tanké (=76ers) az 1/3.iktriad4 éven belül 3 1/1 , az kemény , bár eddig nem sokra mentek vele. Kis túlzással lehet mondani , hogy a legjobb pickjük ezen 4 évből épp abban született amikor nem volt övék az 1/1. xDSixo67
több mint 11 éve
Na, Kyrie Irving 1/1es volt, és szerintem azért ő ott a legjobb játékos a keretben.Tavaly (és 2011) után idén is a Cavs választhat 1/1el. A Bucksé az 1/2, és a Tanké (=76ers) az 1/3.iktriad4 éven belül 3 1/1 , az kemény , bár eddig nem sokra mentek vele. Kis túlzással lehet mondani , hogy a legjobb pickjük ezen 4 évből épp abban született amikor nem volt övék az 1/1. xDSixo67
több mint 11 éve
Tavaly (és 2011) után idén is a Cavs választhat 1/1el. A Bucksé az 1/2, és a Tanké (=76ers) az 1/3.iktriad4 éven belül 3 1/1 , az kemény , bár eddig nem sokra mentek vele. Kis túlzással lehet mondani , hogy a legjobb pickjük ezen 4 évből épp abban született amikor nem volt övék az 1/1. xD
több mint 11 éve
Tavaly (és 2011) után idén is a Cavs választhat 1/1el. A Bucksé az 1/2, és a Tanké (=76ers) az 1/3.
több mint 11 éve
különben is, tavaly se lépéshibát néztek el Parkernek a meccsgyőztes kosaránál, hanem kétindulást 😀Amúgy se volt lépés, csak Spurs haterként korán reggel azért nem ilyen gifeket akarok látni 😊JakehomerFújták? Akkor nem volt lépés 😉LanceVanceMert Spurs játékos 😊JakehomerLépéshiba :pJakehomermér', leütötte másodszor, nem? (legalábbis nekem úgy tűnik)slowmotion
több mint 11 éve
Amúgy se volt lépés, csak Spurs haterként korán reggel azért nem ilyen gifeket akarok látni 😊Fújták? Akkor nem volt lépés 😉LanceVanceMert Spurs játékos 😊JakehomerLépéshiba :pJakehomermér', leütötte másodszor, nem? (legalábbis nekem úgy tűnik)slowmotion
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Fújták? Akkor nem volt lépés 😉Mert Spurs játékos 😊JakehomerLépéshiba :pJakehomermér', leütötte másodszor, nem? (legalábbis nekem úgy tűnik)slowmotion
több mint 11 éve
Mert Spurs játékos 😊Lépéshiba :pJakehomermér', leütötte másodszor, nem? (legalábbis nekem úgy tűnik)slowmotion
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Lépéshiba :pJakehomermér', leütötte másodszor, nem? (legalábbis nekem úgy tűnik)
több mint 11 éve
bleacherreport.com/articles/2069261-watch-tony-parker-break-thabo-sefoloshas-ankles-on-nasty-crossovera szülinapos 😀
Greennek meg 30-as +- mutatója volt, az mi a tököm? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Első behúzva 😊 Ibaka nélkül festék dominálva, de qwa jó lenne ha a zebrák felnőnének a párharchoz, mert amit leműveltek... Fisher meg 39 évesen is megoldja, hogy Battier előtt maradjon a kit rühellek a legjobban az nba-ben versenyben
több mint 11 éve
Leiskolázzák a Heatet, ahogy mindenki várta 😊 Mondjuk annyira a Heat ellen van építve ez a Pacers, hogy csak a különbség meglepő, persze nem fognak mindig így dobni kintről, de ezek a matchup problémák végig kísérteni fogják a Miamit.JakehomerFasza kis meccs volt. Még 3 ilyet.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Leiskolázzák a Heatet, ahogy mindenki várta 😊 Mondjuk annyira a Heat ellen van építve ez a Pacers, hogy csak a különbség meglepő, persze nem fognak mindig így dobni kintről, de ezek a matchup problémák végig kísérteni fogják a Miamit.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
3. körsajnos szerintem is ez lesz, de inkább néznék egy okc - pacers nagydöntőt, mint még egy spurs - heatet 😕
Kelet
1 IND – 2 MIA 2-4
Nyugat
1 SAS – 2 OKC 4-3danyly

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
bleacherreport.com/articles/2067379-white-house-petition-wants-tony-romo-to-stay-away-from-spurs-games😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Mark Jackson -> ESPN! "Hand down, man down" 😊szabakár, én kapásból őt akartam idehozni, nem kerrt
mondjuk addig úgyse lesz itt csapat, amíg dolan itt van