NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
igazából montat akarják elvitetni inkább. curryvel nagyon ütik egymást, mert ugye védekezni egyik se nagyon szeret, és mindkettő labdát kíván magának 😊 curry meg ugye fiatalabb is. mondjuk egy ellis igoudala trade-nek lenne értelme. fizetések nagyjából ugyanakkorák, hosszak is, és mindkét csapat nyerne vele.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Annyira elegem van ebből a szar offseasonből, hogy már nem lehet szavakba önteni. Mindenkit aláíratnak 4 helyre, elcserélnek 3x mire megtörténne valami, addigra kitalálnak mást. Szánalmas.szaba
Erre mondhatom nyugodtan, hogy mínusz egy 😛 A világon a negyedik legjobb dolog ilyen trédeket kitalálni. 😀 Persze ha elhúzódik még két hónapig, az már unalmas

Curryt nem értem miért nem adják (fizuja jelenleg jobb, de ez se tart sokáig), sztem Paul mellett Ellis jobb lenne. Gordont én se adnám, ha egy mód van rá, de valamit valamiért.

Howardról nekem az a véleményem, hogy úgy tesz, mintha nagy arca lenne. Rájött, hogy egyedül ő még rájátszásban egy kört se tud menni. Ha csak a győzelem érdekelné, a Bullsba jönne. De itt Rose árnyékában neki nem jó. Rózsa meg asszongya, ha itt akarsz játszani, szeretettel várunk, ha nem, akkor megverünk. Na így néz ki egy győztes lelkivilága.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Annyira elegem van ebből a szar offseasonből, hogy már nem lehet szavakba önteni. Mindenkit aláíratnak 4 helyre, elcserélnek 3x mire megtörténne valami, addigra kitalálnak mást. Szánalmas.
több mint 12 éve
gordont nem adja a clippers, mint ahogy curryt se a warriors. nagyon csodálkoznék ha howard elmenne a lakersbe több szempontból is.
1. mindenki szemében csak shaq #2 lenne. korszakos center, orlando 1/1ese, elmegy lakersbe. van akkora arca sztem h ezt nem akarná
2. ahhoz h megtörténjen, a lakersnek ki kell semmiznie magát így is. marad kobe és howard. kobe 40 pontot fog átlagolni, howard meg kap 15 pontot meccsente. nem hiszem h ez nagyon meggyőzné.
3. ott a nets, ahol az egyik legjobb barátja van, hosszútávú tandemet csinálhatnak d-willel, mindketten fiatalok még, és megvan a pénz hozzá, h még egy sztárt hozzanak, és legyen brooklynban is egy nagy 3as.

én megmondom őszintén sterntől tartok, h ha át is megy a magic meg a nets között a trade, nem engedi majd, mert ugye ő nagy knicks fan. de remélem ez nem történik meg.
őszintén korábban azt gondoltam, h vagy a howard v a paul trade megtörténik az első pár napban, és hát itt vagyunk rengeteg mellébeszélés mellett. idegileg nem tesz jót az embernek 😊
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Chandler s&t keretében került New Yorkba, így a Mavs kapott trade exceptiont, amivel a semmiért elhozták Odomot a Lakersből. Nem véletlen, hogy Cuban a liga legjobb tulajdonosa, a többi még a közelébe sincs. Most végre van egy gyűrűje is, amit felmutathat. Így a Lakers ajánlhatja Bynumot és Gasolt, kapja Howardot, meg a dagi Hedot (hogy leépült az a fickó is). Na mindjárt más. Az NO pedig fiatal, lehetőleg még az újoncszerződéskben lévő játékosoka,t és magas pickeket akar. Eric gordon plusz a Twolves pickje, amit a Clipperstől kapnának szerintem messze jobb, mint a Scola, Martin Odom trojka. Ha idén nem is, jövőre mindenképpen.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Nem tudom, hogy mi akaszt ki jobban, talán az, hogy az egyik kedvenc játékosomnak 28 éves kora előtt vissza kell vonulnia a térde miatt, vagy az, hogy fél év után kivágjuk Billupsot azért, hogy rohadtul túl tudjuk fizetni TC-t. Ja és a csupaszív Turiaf is elhúzott a fővárosba. Mi lesz még itt?Chevy
szépen fog kinézni a knicks, amikor kiesik stat és chandler is egy váratlan sérülés miatt 😊
több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Nem tudom, hogy mi akaszt ki jobban, talán az, hogy az egyik kedvenc játékosomnak 28 éves kora előtt vissza kell vonulnia a térde miatt, vagy az, hogy fél év után kivágjuk Billupsot azért, hogy rohadtul túl tudjuk fizetni TC-t. Ja és a csupaszív Turiaf is elhúzott a fővárosba. Mi lesz még itt?
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Ha összerakják ezt a cserét, akkor én tényleg szívből remélem, hogy a rocketset felszántják, és behintik sóval. Valami kib****tt nagy bunda van a háttérben. Aki Gasolért (akit Jackson kishíján felpofozott meccs közben), és az elképesztő szerződéséért feladja a két legjobbját, az takarodjon a ligából. Mert ezzel a cserével megszabadulnának egy túlfizetett, kiöregedő játékostól, szereznének egy fiatal irányítót, és olyan pénzügyi helyzetbe kerülnének, hogy mehetnek Howardért. Egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni, hogy egy FO (Rockets) ennyire alájátsszon egy másiknak. :o Amúgy egyszerűbb lenne, ha kettő, de inkább négy csapatot egyszerűen feloszlatnának.füligjimmy
Ezen az alapon összesen vagy 20 csapatot fel lehetne oszlatni az NBA-ben. Ahogyan most a Cavs-tulaj helyesen (csak szar apropóból) fogalmazott: az NBA-ben azért van 25 csapat, hogy a másik 5 csapat közül valamelyik nyerjen a végén.atapapa
pontosan ezt mondtam ma tesómnak... soha többet NBA, a liga a nyomás hatására elfogadta a CP3-trade-t

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Odennek is ideje lenne visszavonulnia. Eddig csak pár meccset tudott játszani. Ezek után nem hiszem, hogy sok keresnivalója lesz még a ligában.Shawn84
nagy ötlet.

mondja azt, hogy köszi, inkább nem kérek több pénzt, önköltségből eljárok kezelésre, aztán majd eljárok koldulni.Höri
A csávó alig megy a pálya közelébe. Az a csoda, hogy a Blazers ezt végignézi. Persze neki jó az ha a klub állja a kezeléseket, de mi ebben a jó a Portlandnak?Shawn84
Nem jó nekik, de csak egészséges embert szokás lapátra tenni.

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Odennek is ideje lenne visszavonulnia. Eddig csak pár meccset tudott játszani. Ezek után nem hiszem, hogy sok keresnivalója lesz még a ligában.Shawn84
nagy ötlet.

mondja azt, hogy köszi, inkább nem kérek több pénzt, önköltségből eljárok kezelésre, aztán majd eljárok koldulni.Höri
A csávó alig megy a pálya közelébe. Az a csoda, hogy a Blazers ezt végignézi. Persze neki jó az ha a klub állja a kezeléseket, de mi ebben a jó a Portlandnak?
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nagy ötlet.

mondja azt, hogy köszi, inkább nem kérek több pénzt, önköltségből eljárok kezelésre, aztán majd eljárok koldulni.

több mint 12 éve
Nets reportedly offering Nene $17.5 mil a year. Can Stern veto that?
4 év 70. nagyon nagy gáz lesz ha nem jön howard.a.kacsa
Hát ha így jön Nene, sok hely nem lesz DH szerződésének.szaba
én is így gondolom. és akkor megy baba is nyáron.a.kacsa
Remélem ez csak pletyka, mert ha nem, megyek Mavs szurkernek.
több mint 12 éve
Hát ha így jön Nene, sok hely nem lesz DH szerződésének.szaba
én is így gondolom. és akkor megy baba is nyáron.
több mint 12 éve
Öbölátúszás! Hát nooooooormális?????!!!! És még asszontam, Noah van túlfizetve. Áucs. Oké, magasaban van a fizetési padló, de ezek az összegek akkor is elképesztőek.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Ha összerakják ezt a cserét, akkor én tényleg szívből remélem, hogy a rocketset felszántják, és behintik sóval. Valami kib****tt nagy bunda van a háttérben. Aki Gasolért (akit Jackson kishíján felpofozott meccs közben), és az elképesztő szerződéséért feladja a két legjobbját, az takarodjon a ligából. Mert ezzel a cserével megszabadulnának egy túlfizetett, kiöregedő játékostól, szereznének egy fiatal irányítót, és olyan pénzügyi helyzetbe kerülnének, hogy mehetnek Howardért. Egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni, hogy egy FO (Rockets) ennyire alájátsszon egy másiknak. :o Amúgy egyszerűbb lenne, ha kettő, de inkább négy csapatot egyszerűen feloszlatnának.füligjimmy
Ezen az alapon összesen vagy 20 csapatot fel lehetne oszlatni az NBA-ben. Ahogyan most a Cavs-tulaj helyesen (csak szar apropóból) fogalmazott: az NBA-ben azért van 25 csapat, hogy a másik 5 csapat közül valamelyik nyerjen a végén.

több mint 12 éve
Hát ha így jön Nene, sok hely nem lesz DH szerződésének.
több mint 12 éve
4 év 70. nagyon nagy gáz lesz ha nem jön howard.
több mint 12 éve
én sem csípem Rip-et, de azért erősítés lenne a 2-es posztra
viszont Gordonnál nem értek egyet. Igaz csak akkor kezdtem visszarázódni az NBA-be amikor a Bulls-ban játszott (és egyik oka amiért a Chicagot választottam kedvencnek Deng mellett), de én egy clutch megmozdulására nem emlékszem. Ez lehet az én agyam hiányossága 😊Fucu
Nálunk konkrétan egy jó meccse sem volt.
(kicsit túlzok)
És ennyi pénzért ez több mint baj.
De inkább ő maradjon mint Villanueva,akire szinte rá sem bírok nézni.Bazzani
BG dobott több, mint 7000 pontot, egyse volt clutch? 😛 Nagyon sokszor egymaga tartotta meccsben a csaaptot, amikor elkapta a gépszíj, hétból hatot bevágott a nézőtérről. De Skyles és VDn keze alatt, egy olyan tulajjal, akinek a fizetések visszavágása volt az elsődeleges szempontja, mert úgyis teltház, aztán a varázslatos Detroit..... ezt még meg kell fűszerezni azzal, hogy egy roppant értelmes fiatalember.....

Rip állítólag 5 milliót fog keresni, 7 millát áll a Detroit. Bogans 15 percét fogja átvenni, plusz még egy kicsit, mikor Brewer játszik Deng helyén, Deng kicsit többet pihen. Mindegy, nincs luxusadó. :/ Pedig itt lenne az ideje, hogy bedobjuk a lejáró szerződéseket, és Igoudala, vagy Ellis érkezzen. Egy dolgot kell szem előtt tartani: Beat The Heat.

Ha összerakják ezt a cserét, akkor én tényleg szívből remélem, hogy a rocketset felszántják, és behintik sóval. Valami kib****tt nagy bunda van a háttérben. Aki Gasolért (akit Jackson kishíján felpofozott meccs közben), és az elképesztő szerződéséért feladja a két legjobbját, az takarodjon a ligából. Mert ezzel a cserével megszabadulnának egy túlfizetett, kiöregedő játékostól, szereznének egy fiatal irányítót, és olyan pénzügyi helyzetbe kerülnének, hogy mehetnek Howardért. Egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni, hogy egy FO (Rockets) ennyire alájátsszon egy másiknak. :o Amúgy egyszerűbb lenne, ha kettő, de inkább négy csapatot egyszerűen feloszlatnának.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Állítólag CP3-deal másodszorra átmegy, ma fogják bejelenteni. A média kierőszakolja 😀Dub
nem is igazán a média (vagy nem legfőképpen az)
én még nem láttam ESPN-es szavazáson 300000 embert szavazni. és ennek a kétharmada nem Lakers- vagy Hornets-drukker
http://espn.go.com/sportsnation/poll/conversation/_/id/128885
A lockout után egy ilyen újabb arcvesztés hiányzott a legkevésbé a Ligának, most gyorsan beindul a damage control

ata: most jutott eszembe, mi lehetett még az oka a csere megvétózásának. Fizuban extra 25 millió körüli összeget jelentett. Scolát imádom, Martin nagyon jó 6. ember, Odom kéttucat csapatnál bárhol kezdő ( 😀 ). De kurva sokat keresnek. Ha vannak befektetőjelöltek... fene tudja.füligjimmy
Odom szerződése jövőre már nem garantált, Martiné jövőre lejár. A csomagból egyedül Scola szerződése gáz.

Amúgy érdekesség, hogy a 2002-es New Orleans-ba költözés óta csak kétszer tudott a Hornets legalább 10000 szezonbérletet eladni. A második alkalom idénre jutott, a lockouttal és CP nyavalygásával fűszerezett időszakra.

több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Oklahomában is lehetne már valami mozgolódás. Igaz mi nagyon nem tudunk ugrálni.Shawn84
A Supersonics-nál nem kell csinálni semmit. A két fiatal magast kell beépíteni a csapatba. A cornerback meg ki lesz rúgva a 4,5m-s fizetésével együtt.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 645 — Axel Foley
én sem csípem Rip-et, de azért erősítés lenne a 2-es posztra
Fucu
Én nagyon szerettem a játékát, furcsa lesz nélküle kezdeni a szezont.

Köszönünk mindent RIP!

több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Állítólag CP3-deal másodszorra átmegy, ma fogják bejelenteni. A média kierőszakolja 😀
több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
valamint tradelt egyet az Orlando és a Boston is, bár nem annyira számottevő

Brandon Bass Big Babyért
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
A source briefed on discussions Friday evening said that the Boston Celtics are close to a deal with free agent power forward David West, who has been with the New Orleans Hornets since being drafted in 2003.Habi
West mindig jó. Bostonba meg főleg 😊
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
A source briefed on discussions Friday evening said that the Boston Celtics are close to a deal with free agent power forward David West, who has been with the New Orleans Hornets since being drafted in 2003.

JT Daniels fan