NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 6 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 13 éve
gsn 3 548
nincs is 2. körötök Fucu.

1/23-ra vittétek Miroticsot, aki marad gondolom a Realban, meg Butlert 1/30-raHöri
hát én ezt kurvára nem értem akkor
nba.com draft tracker:
1/28: Norris Cole (traded to Heat)
1/30: Jimmy Butler
2. kör 43. pick overall Malcolm Lee

na most akkor miva'? 😊Fucu
A traded to az azt jelenti azt hiszem, hogy odaadtátok valakinek. Ergó Norris Cole a Heaté, Malcolm Lee meg a Wolvesé.
Miroticot pedig ti kaptátok meg.Schleck
Egészen pontosan úgy volt, hogy 1/23-ért (Miroticért) adták az 1/28-at és a 2/43-at a Wolvesnak. Majd ők adták tovább egy másik tradeben az 1/28-at (Colet) a Heatnek.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Jimmy Butler ---> Bulls. remek
láttam jó párszor játszani és szimpatikus játékos és nem is szar 😊 igaz deng mellett nem sok lehetősége lesz, de szerintem arra jó lesz, hogy ne 40 perceket legyen a pályán az angol. örülök Jimmy-nek.
a második körösről fogalmam sincs (bár ez nem csoda 😊)Fucu

1/23-ra vittétek Miroticsot, aki marad gondolom a Realban, meg Butlert 1/30-raHöri
nba.com draft tracker:

na most akkor miva'? 😊Fucu
A traded to az azt jelenti azt hiszem, hogy odaadtátok valakinek. Ergó Norris Cole a Heaté, Malcolm Lee meg a Wolvesé.
Miroticot pedig ti kaptátok meg.

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
láttam jó párszor játszani és szimpatikus játékos és nem is szar 😊 igaz deng mellett nem sok lehetősége lesz, de szerintem arra jó lesz, hogy ne 40 perceket legyen a pályán az angol. örülök Jimmy-nek.

nba.com draft tracker:

na most akkor miva'? 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
gsn 3 548
Egy kis twitter hír a CBA helyzetről:
According to Suns player rep J. Dudley, players declined to make counterproposal to owners today. "We're too far apart."

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

1/23-ra vittétek Miroticsot, aki marad gondolom a Realban, meg Butlert 1/30-ra

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
a második körösről fogalmam sincs (bár ez nem csoda 😊)

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Klay annyira kisember, hogy 6'7 😛 a posztján eléggé nagynak számít

több mint 13 éve
sztenderd kérdések: Klay Thompson jó a Warriorsba? És Jeremy Tyler és Charles Jenkins mit tudnak?
Schleck
Thompson sokkal tradícionálisabb 2-es, mint a távozni készülő Monta, így érthető a pick. Főleg, hogy Jenkins-nek ha bejön az élet, ugyanazt megcsinálja, mint Monta. Persze eddig a Hofstrában elit ellenfeleket csak a tévében látott, de olyan szinten vitte a show-t saját konfjában, hogy muszáj kipróbálni a profik között is.

Tyler fizikálisan all-star, fejben prep-school. Ha nem megy el a kedve 1. nap, akkor lehet belőle egy jó center, de a munkamorálja elég nagy kérdőjel a múltja alapján.Höri
Köszi! Nézegettem highlightokat, és Thompson játéka nagyon bejött. És egy tényleg fehér kisember sem árt a sok próbálkozó közé. 😀

több mint 13 éve
Wizards drukker vagyok, csak mondomHöri
Macknek örülsz? 😀
természetesen Grat Ádámnak!Habi
nem pedig az nba1 mock játékban ő volt az egyetlen 2. körös, akit telibetaláltam 😀

azon a helyen és poszton és Travis Leslie-t szerettem volna, aki elvitt a Clippers kicsit később.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 645 — Axel Foley
Valaki szakavatottabb mesélhetne Singler-ről és Vernon Macklinről.Bazzani
http://www.youtube.com/watch?v=NJWPASQZqLc

Singler bármit bedob, de gyenge és nem is lesz jobb ebben soha. Egy tipikus Duke kocka. Művtöri diplomája van, szobrászkodik, meg ilyesmi. Összes családtagja sportoló, főként Oregonban. Nyilván mindenkinél intelligensebb, bárhonnan bedobja a triplát és magassága miatt könnyen kerül SF poszton dobóhelyzetbe. 2. körben abszolúte jó húzás.

Macklin 24 éves, ezért nem nagyon keresték őt a csapatok, de egyébként nem lóg ki a mezőnyből. mákkal beférhet a rotációba, őt majd bemutatja haromtHöri
Köszi.
Knight nyílvánvalóan remek húzás.
Mostmár csak azt mondja meg valaki,hogy ki fog nálunk védekezni? :/

több mint 13 éve
sztenderd kérdések: Klay Thompson jó a Warriorsba? És Jeremy Tyler és Charles Jenkins mit tudnak?
Schleck
Thompson sokkal tradícionálisabb 2-es, mint a távozni készülő Monta, így érthető a pick. Főleg, hogy Jenkins-nek ha bejön az élet, ugyanazt megcsinálja, mint Monta. Persze eddig a Hofstrában elit ellenfeleket csak a tévében látott, de olyan szinten vitte a show-t saját konfjában, hogy muszáj kipróbálni a profik között is.

Tyler fizikálisan all-star, fejben prep-school. Ha nem megy el a kedve 1. nap, akkor lehet belőle egy jó center, de a munkamorálja elég nagy kérdőjel a múltja alapján.

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
hogy miért nem érdekel az NBA draft: a Hornets az egyetlen pickjét eladta PÉNZÉRT (750e $ körül), uramisten...JJ
próbáltunk felcserélni, nem ment, 45-nél meg már nem maradt bent olyan, akivel komolyan számoltunk volna.atapapa
meg lehet persze ezt is magyarázni, ahogy Collison elfecsérlését meg a CP3 draftolása óta elcseszett éveket, de iszonyúan elegem van már a csapatból
költözzenek el végre New Orleansból, és akkor nem "kell" többet a franchise-nak drukkolnom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=NJWPASQZqLc

Singler bármit bedob, de gyenge és nem is lesz jobb ebben soha. Egy tipikus Duke kocka. Művtöri diplomája van, szobrászkodik, meg ilyesmi. Összes családtagja sportoló, főként Oregonban. Nyilván mindenkinél intelligensebb, bárhonnan bedobja a triplát és magassága miatt könnyen kerül SF poszton dobóhelyzetbe. 2. körben abszolúte jó húzás.

Macklin 24 éves, ezért nem nagyon keresték őt a csapatok, de egyébként nem lóg ki a mezőnyből. mákkal beférhet a rotációba, őt majd bemutatja haromt

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
Knight - Stuckey - Daye - Jerebko - Monroe
Nem semmi kezdő lenne.
A legidősebb a 25 éves Stuckey.

Singler egy okos combo-forward, inkább az eszéről mintsem az erejéről híres.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 645 — Axel Foley
Knight - Stuckey - Daye - Jerebko - Monroe
Nem semmi kezdő lenne.
A legidősebb a 25 éves Stuckey.

Valaki szakavatottabb mesélhetne Singler-ről és Vernon Macklinről.

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Nagyon nagy gratuláció Hanga Ádámnak Kaposvárról is!
Remélem egyszer majd láthatjuk 1-2 év múlva talán Spurs mezben, addig pedig töretlenül fejlődhet az ACB -ben a Manresa színeiben hiszen ideje még bőven van.
Sok sikert Ádám!

Bár az idei draftot nem láttam élőben, de azért KG-t nem fogja kiszorítani JJJ nagyon remélem a Keltáknál.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 366 — No 1 Zhang Yufei fan
A Morehead-es arc az NCAA legjobb pattanózója.

Amúgy mea culpa, mert eléggé tamáskodtam, nem hittem volna hogy Hanga elkel... szép volt draftexpressz! És természetesen én is nagyon örülök neki.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hamilton a Morehead States arc meg a félgorilla mit tudnak?

Nem örülök hogy Felton ment és Miller jött vissza. Bár talán jobb mentor lesz Lawsonnak.
több mint 13 éve
Schleck alszik pedig egymás után ment ki 2 embereHöri
Hát nem láttam értelmét hogy fent maradjak, a fórumot, twittert és maka live blogját bepótoltam már, érdemben hozzászólni meg úgysem tudtam volna.

Hangának grat ofkorsz!

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
http://www.youtube.com/jimmykimmellive#p/u/0/pXM9UUaLvHo
Top NBA Draft Pick 😀
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 499 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Na srácok ha már a Boston idén nem nyerhette vagy a Houston a lehető legjobb helyre került a gyűrű nagyon örülök. Amúgy én Howardot természetesen a Celticsben tudom elképzelni Howard Pierce Garnett Rondo R Allen kezdő ötös szerintetek :cool: ? padot megerősítve Bár tudom, hogy ennek összejötte a 0-val konvergál hacsak Howard nagyon hozzánk nem akarna jönni.
Na jó draftot mindenkinek remélem Hanga vhol elkeldande
Ha elkel akkor elég jó esély van rá hogy a Spursbe jön 😊eaglesmcnabb
jabocs 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
hogy miért nem érdekel az NBA draft: a Hornets az egyetlen pickjét eladta PÉNZÉRT (750e $ körül), uramisten...JJ
próbáltunk felcserélni, nem ment, 45-nél meg már nem maradt bent olyan, akivel komolyan számoltunk volna.

több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 868 — Csodabogár
Egy magyar a kedvenc csapatomban, el sem hiszem. Már csak arra leszek kiváncsi, hogy 1 vagy 2 év múlva veszem meg a Hangás Spurs-mezemet. Vagy hisztis Rubióként ő sem veszi fel a melót 😊Dzsokijuing
amúgy lehet tudni hogy addig hol fog játszani?én olyat hallottam hogy a spanyol bajnokságban.Cowboykarcsi
Assignia Manresa

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Egy magyar a kedvenc csapatomban, el sem hiszem. Már csak arra leszek kiváncsi, hogy 1 vagy 2 év múlva veszem meg a Hangás Spurs-mezemet. Vagy hisztis Rubióként ő sem veszi fel a melót 😊Dzsokijuing
amúgy lehet tudni hogy addig hol fog játszani?én olyat hallottam hogy a spanyol bajnokságban.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Wizards drukker vagyok, csak mondomHöri
Macknek örülsz? 😀
természetesen Grat Ádámnak!

JT Daniels fan