NFL eredménykövetés - 6 aktív topik
RedZone week 12
120
13
19:00
Washington Commanders - Dallas Cowboys
90
18
Chicago Bears - Minnesota Vikings
26
12
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
9
4
22:05
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
1
1
22:25
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
1
1
22:25
NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
gsn
3 548
Egészen pontosan úgy volt, hogy 1/23-ért (Miroticért) adták az 1/28-at és a 2/43-at a Wolvesnak. Majd ők adták tovább egy másik tradeben az 1/28-at (Colet) a Heatnek.A traded to az azt jelenti azt hiszem, hogy odaadtátok valakinek. Ergó Norris Cole a Heaté, Malcolm Lee meg a Wolvesé.nincs is 2. körötök Fucu.hát én ezt kurvára nem értem akkor
1/23-ra vittétek Miroticsot, aki marad gondolom a Realban, meg Butlert 1/30-raHöri
nba.com draft tracker:
1/28: Norris Cole (traded to Heat)
1/30: Jimmy Butler
2. kör 43. pick overall Malcolm Lee
na most akkor miva'? 😊Fucu
Miroticot pedig ti kaptátok meg.Schleck
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
A traded to az azt jelenti azt hiszem, hogy odaadtátok valakinek. Ergó Norris Cole a Heaté, Malcolm Lee meg a Wolvesé.hát én ezt kurvára nem értem akkorJimmy Butler ---> Bulls. remeknincs is 2. körötök Fucu.
láttam jó párszor játszani és szimpatikus játékos és nem is szar 😊 igaz deng mellett nem sok lehetősége lesz, de szerintem arra jó lesz, hogy ne 40 perceket legyen a pályán az angol. örülök Jimmy-nek.
a második körösről fogalmam sincs (bár ez nem csoda 😊)Fucu
1/23-ra vittétek Miroticsot, aki marad gondolom a Realban, meg Butlert 1/30-raHöri
nba.com draft tracker:
na most akkor miva'? 😊Fucu
Miroticot pedig ti kaptátok meg.
több mint 13 éve
hát én ezt kurvára nem értem akkorJimmy Butler ---> Bulls. remeknincs is 2. körötök Fucu.
láttam jó párszor játszani és szimpatikus játékos és nem is szar 😊 igaz deng mellett nem sok lehetősége lesz, de szerintem arra jó lesz, hogy ne 40 perceket legyen a pályán az angol. örülök Jimmy-nek.
nba.com draft tracker:
na most akkor miva'? 😊
több mint 13 éve
gsn
3 548
Egy kis twitter hír a CBA helyzetről: According to Suns player rep J. Dudley, players declined to make counterproposal to owners today. "We're too far apart."
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Jimmy Butler ---> Bulls. remeknincs is 2. körötök Fucu.
1/23-ra vittétek Miroticsot, aki marad gondolom a Realban, meg Butlert 1/30-ra
több mint 13 éve
Jimmy Butler ---> Bulls. remekláttam jó párszor játszani és szimpatikus játékos és nem is szar 😊 igaz deng mellett nem sok lehetősége lesz, de szerintem arra jó lesz, hogy ne 40 perceket legyen a pályán az angol. örülök Jimmy-nek.
a második körösről fogalmam sincs (bár ez nem csoda 😊)
több mint 13 éve
Klay annyira kisember, hogy 6'7 😛 a posztján eléggé nagynak számít
több mint 13 éve
Köszi! Nézegettem highlightokat, és Thompson játéka nagyon bejött. És egy tényleg fehér kisember sem árt a sok próbálkozó közé. 😀sztenderd kérdések: Klay Thompson jó a Warriorsba? És Jeremy Tyler és Charles Jenkins mit tudnak?Thompson sokkal tradícionálisabb 2-es, mint a távozni készülő Monta, így érthető a pick. Főleg, hogy Jenkins-nek ha bejön az élet, ugyanazt megcsinálja, mint Monta. Persze eddig a Hofstrában elit ellenfeleket csak a tévében látott, de olyan szinten vitte a show-t saját konfjában, hogy muszáj kipróbálni a profik között is.
Schleck
Tyler fizikálisan all-star, fejben prep-school. Ha nem megy el a kedve 1. nap, akkor lehet belőle egy jó center, de a munkamorálja elég nagy kérdőjel a múltja alapján.Höri
több mint 13 éve
nem pedig az nba1 mock játékban ő volt az egyetlen 2. körös, akit telibetaláltam 😀Wizards drukker vagyok, csak mondomHöriMacknek örülsz? 😀
természetesen Grat Ádámnak!Habi
azon a helyen és poszton és Travis Leslie-t szerettem volna, aki elvitt a Clippers kicsit később.
több mint 13 éve
Köszi.Valaki szakavatottabb mesélhetne Singler-ről és Vernon Macklinről.Bazzanihttp://www.youtube.com/watch?v=NJWPASQZqLc
Singler bármit bedob, de gyenge és nem is lesz jobb ebben soha. Egy tipikus Duke kocka. Művtöri diplomája van, szobrászkodik, meg ilyesmi. Összes családtagja sportoló, főként Oregonban. Nyilván mindenkinél intelligensebb, bárhonnan bedobja a triplát és magassága miatt könnyen kerül SF poszton dobóhelyzetbe. 2. körben abszolúte jó húzás.
Macklin 24 éves, ezért nem nagyon keresték őt a csapatok, de egyébként nem lóg ki a mezőnyből. mákkal beférhet a rotációba, őt majd bemutatja haromtHöri
Knight nyílvánvalóan remek húzás.
Mostmár csak azt mondja meg valaki,hogy ki fog nálunk védekezni? :/
több mint 13 éve
sztenderd kérdések: Klay Thompson jó a Warriorsba? És Jeremy Tyler és Charles Jenkins mit tudnak?Thompson sokkal tradícionálisabb 2-es, mint a távozni készülő Monta, így érthető a pick. Főleg, hogy Jenkins-nek ha bejön az élet, ugyanazt megcsinálja, mint Monta. Persze eddig a Hofstrában elit ellenfeleket csak a tévében látott, de olyan szinten vitte a show-t saját konfjában, hogy muszáj kipróbálni a profik között is.
Schleck
Tyler fizikálisan all-star, fejben prep-school. Ha nem megy el a kedve 1. nap, akkor lehet belőle egy jó center, de a munkamorálja elég nagy kérdőjel a múltja alapján.
több mint 13 éve
meg lehet persze ezt is magyarázni, ahogy Collison elfecsérlését meg a CP3 draftolása óta elcseszett éveket, de iszonyúan elegem van már a csapatbólhogy miért nem érdekel az NBA draft: a Hornets az egyetlen pickjét eladta PÉNZÉRT (750e $ körül), uramisten...JJpróbáltunk felcserélni, nem ment, 45-nél meg már nem maradt bent olyan, akivel komolyan számoltunk volna.atapapa
költözzenek el végre New Orleansból, és akkor nem "kell" többet a franchise-nak drukkolnom
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Valaki szakavatottabb mesélhetne Singler-ről és Vernon Macklinről.Bazzanihttp://www.youtube.com/watch?v=NJWPASQZqLc
Singler bármit bedob, de gyenge és nem is lesz jobb ebben soha. Egy tipikus Duke kocka. Művtöri diplomája van, szobrászkodik, meg ilyesmi. Összes családtagja sportoló, főként Oregonban. Nyilván mindenkinél intelligensebb, bárhonnan bedobja a triplát és magassága miatt könnyen kerül SF poszton dobóhelyzetbe. 2. körben abszolúte jó húzás.
Macklin 24 éves, ezért nem nagyon keresték őt a csapatok, de egyébként nem lóg ki a mezőnyből. mákkal beférhet a rotációba, őt majd bemutatja haromt
több mint 13 éve
Knight - Stuckey - Daye - Jerebko - MonroeSingler egy okos combo-forward, inkább az eszéről mintsem az erejéről híres.
Nem semmi kezdő lenne.
A legidősebb a 25 éves Stuckey.
Valaki szakavatottabb mesélhetne Singler-ről és Vernon Macklinről.Bazzani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Knight - Stuckey - Daye - Jerebko - MonroeNem semmi kezdő lenne.
A legidősebb a 25 éves Stuckey.
Valaki szakavatottabb mesélhetne Singler-ről és Vernon Macklinről.
több mint 13 éve
Nagyon nagy gratuláció Hanga Ádámnak Kaposvárról is! Remélem egyszer majd láthatjuk 1-2 év múlva talán Spurs mezben, addig pedig töretlenül fejlődhet az ACB -ben a Manresa színeiben hiszen ideje még bőven van.
Sok sikert Ádám!
Bár az idei draftot nem láttam élőben, de azért KG-t nem fogja kiszorítani JJJ nagyon remélem a Keltáknál.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
A Morehead-es arc az NCAA legjobb pattanózója.Amúgy mea culpa, mert eléggé tamáskodtam, nem hittem volna hogy Hanga elkel... szép volt draftexpressz! És természetesen én is nagyon örülök neki.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hamilton a Morehead States arc meg a félgorilla mit tudnak?Nem örülök hogy Felton ment és Miller jött vissza. Bár talán jobb mentor lesz Lawsonnak.
több mint 13 éve
Schleck alszik pedig egymás után ment ki 2 embereHöriHát nem láttam értelmét hogy fent maradjak, a fórumot, twittert és maka live blogját bepótoltam már, érdemben hozzászólni meg úgysem tudtam volna.
sztenderd kérdések: Klay Thompson jó a Warriorsba? És Jeremy Tyler és Charles Jenkins mit tudnak?
Hangának grat ofkorsz!
több mint 13 éve
jabocs 😀Na srácok ha már a Boston idén nem nyerhette vagy a Houston a lehető legjobb helyre került a gyűrű nagyon örülök. Amúgy én Howardot természetesen a Celticsben tudom elképzelni Howard Pierce Garnett Rondo R Allen kezdő ötös szerintetek :cool: ? padot megerősítve Bár tudom, hogy ennek összejötte a 0-val konvergál hacsak Howard nagyon hozzánk nem akarna jönni.Ha elkel akkor elég jó esély van rá hogy a Spursbe jön 😊eaglesmcnabb
Na jó draftot mindenkinek remélem Hanga vhol elkeldande
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
hogy miért nem érdekel az NBA draft: a Hornets az egyetlen pickjét eladta PÉNZÉRT (750e $ körül), uramisten...JJpróbáltunk felcserélni, nem ment, 45-nél meg már nem maradt bent olyan, akivel komolyan számoltunk volna.
több mint 13 éve
Assignia ManresaEgy magyar a kedvenc csapatomban, el sem hiszem. Már csak arra leszek kiváncsi, hogy 1 vagy 2 év múlva veszem meg a Hangás Spurs-mezemet. Vagy hisztis Rubióként ő sem veszi fel a melót 😊Dzsokijuingamúgy lehet tudni hogy addig hol fog játszani?én olyat hallottam hogy a spanyol bajnokságban.Cowboykarcsi
több mint 13 éve
Egy magyar a kedvenc csapatomban, el sem hiszem. Már csak arra leszek kiváncsi, hogy 1 vagy 2 év múlva veszem meg a Hangás Spurs-mezemet. Vagy hisztis Rubióként ő sem veszi fel a melót 😊Dzsokijuingamúgy lehet tudni hogy addig hol fog játszani?én olyat hallottam hogy a spanyol bajnokságban.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Wizards drukker vagyok, csak mondomHöriMacknek örülsz? 😀
természetesen Grat Ádámnak!
JT Daniels fan