NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
azért jamest egy kicsit megvédeném hiába volt borzalom amit csinált a döntőben. De legalább már annyi fejlődésen keresztül ment, hogy 3 körön kersztül kiemelkedő játékot mutatott. mert bárki bármit mond a chicago elleni sorozat az övé volt. és tudom h ez édekevés, meg a nyári hajcihő miatt senkit nem érdekel, de csak kosárszemmel nézve sztem nem ég még a vár. sőt. egész méltó ellenfele lesz a howardal kiegészülő netsnek 😉
több mint 13 éve
Ilyet olvastam: Ben Gordon + 8. pick / Korver+Bogans(lejáró szerződések)+Pargo+Lucas +a két első körös. 😀Cavs kapja: Rip Hamilton + 1/8
A Bulls a lejáró (Korver és Brewer szerződésének 3. éve nem garantált), és nem garantált szerződések, és a 3 milliós cap space miatt be tud nyelni egy 10-12 milliós játékos. Felmerült még Ellis, és Igoudala neve is. Az más kérdés, hogy ez az ellenérték (gyak. a bulls pad vége) ugyan kinek kellene. 😀füligjimmy
Pistons kapja: TPE(Traded Player Exception)
utána:
Cavs kapja: 1/2
Minny kapja: 1/4 + 1/8
több mint 13 éve
😀 Serves you right!
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Mégiscsak van igazság...két extraklasszisnak megvan a gyűrű, akiknek kijárt.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
a saját honlapjukon 6. meccset írnakNagyon reménykedek...Matthew99Azt jól látom, hogy a Sport1 ma az 5. meccset fogja közvetíteni???? Miért is volt az annyira jó???Matthew99Azért kapcsolj oda, *hátha* a 6. lesz.marci
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Na akkor kezdem én:Ilyet olvastam: Ben Gordon + 8. pick / Korver+Bogans(lejáró szerződések)+Pargo+Lucas +a két első körös. 😀
Pistons edzőkérdés/esélyek:
Kelvin Sampson Odds: 5-1.
Mike Woodson Odds: 10-1.
Lawrence Frank Odds: 15-1.
Bill Laimbeer Odds: 50-1.
Isiah Thomas Odds: 100-1.
És ugyebár új tulajdonos is van, Tom Gores személyében.Bazzani
A Bulls a lejáró (Korver és Brewer szerződésének 3. éve nem garantált), és nem garantált szerződések, és a 3 milliós cap space miatt be tud nyelni egy 10-12 milliós játékos. Felmerült még Ellis, és Igoudala neve is. Az más kérdés, hogy ez az ellenérték (gyak. a bulls pad vége) ugyan kinek kellene. 😀
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Ha lehetne kérni, mindenki leírná a kedvenc csapatánál felmerüló pletykákat? Cserelehetőségek (minél képtelenebb, annál jobb), draft prospectek, stb. A következő szezon már el is kezdődött 😀füligjimmyNa akkor kezdem én:
Pistons edzőkérdés/esélyek:
Kelvin Sampson Odds: 5-1.
Mike Woodson Odds: 10-1.
Lawrence Frank Odds: 15-1.
Bill Laimbeer Odds: 50-1.
Isiah Thomas Odds: 100-1.
És ugyebár új tulajdonos is van, Tom Gores személyében.
több mint 13 éve
Happy end lett a végére, minden kibaszott ligakedvenc divatcsapat beszopta - van amit pénzért nem lehet megvenni (legalábbis idén). 😀Külön örülök, hogy dzsémszi beszopta, nem érdemelne soha semmit, de sajnos nehéz elképzelni, hogy egyszer nem fog valahogy összetarhálni egy gyűrűt magának. Meg azért furcsa lett volna, ha olyan csapat lenne a bajnok, akit még mi is 28 ponttal aláztunk, felmosórongynak használva.
Külön szép volt a Dallas-tól, hogy az utolsó három körben ócska marketinghordákat búcsúztattak el, emiatt gratulálok nekik, megmentették a világot a gonosz felső erőktől, de attól még nem tartom őket semmivel se többre, mint ahogy ilyenkor divat szokott lenni benyalni nekik.
Várom a draftot, a következő szezont kevésbé, bár ha szar lesz a mákersz, akkor élvezetes lenne. 😛
több mint 13 éve
szaba
10 543
Na nézzük. Szép sorjában. Sztem ez a Heat agyilag volt gyenge. Nagyon jó játékosok a 3ak, de mentálisan maradtak alul. Gyakorlatilag ahogy Carlisle is mondta, a 2. meccsnek volt nagy szerepe és az 5-nek. Szerintem még egy évig egyben kell tartani a 3ast, mert tényleg nagyon jók így együtt. Igazából szerintem egy db használható center kéne nekik a sikerhez, és itt nem Howardra gondolok. Egy olyan játékos, aki ott tud lenni a darálóban, és kulcsszituációkban megcsinálja a kizárást, leszedi a pattit, blokkol. Kb. amit Chandler csinált a Mavsnek, az bőven elég lenne ide. Irányító azért nem olyan fontos, Chalmers szerintem ellenne velük, becsűr néha pár hármast, meg ragad az emberére, nem kell neki 15 gólpasszt átlagolni. Viszont tényleg az lenne a fontos, hogy belássák, ez nem Hollywood. Szerintem amúgy ha most nyertek volna, lehet, hogy hosszútávon az jobban visszaütne, talán úgy elszálltak volna, mint a vadgalamb.fasza döntő volt (elmúlt évek legjobbika) sajnos nem mi nyertünk, grat a mavsnekHa valami upset nem történik, a jelenlegi erőviszonyok szerint jövőre ismét a Heat-Bulls játsza a konferenciadöntőt.
jövőre sikerülni fog 😛kristof
Ha lehetne kérni, mindenki leírná a kedvenc csapatánál felmerüló pletykákat? Cserelehetőségek (minél képtelenebb, annál jobb), draft prospectek, stb. A következő szezon már el is kezdődött 😀füligjimmy
Nyugat. A Mavsnek szerintem köszönik szépen a részvételt, de nem hinném, hogy mégegyszer így látjuk őket játszani. Kidd visszavonul (?), Nowitzki nagyon jó, de ő sem fiatal, Chandlernek kellenek a jó passzok, hogy támadó oldalon is működni tudjon. Barea mondjuk reményteli, de ő nem Kidd, főleg nem ha az ellenfélnél van a labda. Beaubois mondjuk abszolút nem irányító, max annyira mint Terry. Marion jó volt, öröm volt nézni a játékát, de nem tudom ő is fog-e még így játszani (aligha). Butler sztem nem lesz többet otthon Dallasban, Stoja kuka. Nézzük kik vannak még: Brewer - nem tudom mi lesz belőle, de sztem jó cserénél több nem. Stevenson - hasznos, de azért az, hogy kezdő kaliber, erős túlzás, padra megfelel. Terry oks, ő még elhajigál pár évig a padról talán. Mahinmi, Haywood, Cardinal felejtős.
És szerintem több csapat is hasonló jelleggel ment neki idén nyugaton, Lakers már ki lett vesészve, valószínű keretrobbantás lesz - kellene nagyon. Spursnél nem lesz keretrobbantás, de ők is hasonlóak, mint a Mavs, csak nekik már van pár gyűrű az ujjukon. Portlandben nagyon meg kell kavarni a vizet, ez a keret nem valószínű, hogy jobbat tud. Marad a Memphis és Thunder, plusz még a hype miatt azt mondom, a Clippers is meglepetést okozhat. Szóval átalakul nyugat szépen.
És végül a kedvenc csapatomnál annyi hír van, hogy Hump maradni akar (nem gondolta meg magát érdekes módon), Deronnak új ügynöke van és ő lesz Brooklyn arca. Egyéb most nincs.
több mint 13 éve
Nagyon reménykedek...Azt jól látom, hogy a Sport1 ma az 5. meccset fogja közvetíteni???? Miért is volt az annyira jó???Matthew99Azért kapcsolj oda, *hátha* a 6. lesz.marci
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
marci
1 023
Azt jól látom, hogy a Sport1 ma az 5. meccset fogja közvetíteni???? Miért is volt az annyira jó???Matthew99Azért kapcsolj oda, *hátha* a 6. lesz.
több mint 13 éve
fasza döntő volt (elmúlt évek legjobbika) sajnos nem mi nyertünk, grat a mavsnekHa valami upset nem történik, a jelenlegi erőviszonyok szerint jövőre ismét a Heat-Bulls játsza a konferenciadöntőt. És attól kezdve ugye bármi előfordulhat, és annak az ellenkezője is. De egyelőre az össznépi utálat átcsapott felhőtlen kárörömbe. Nem egyet nyerünk, nem kettőt, nem hármat, nem hatot, hanem...... jelenleg csak nem nyertek egyet. Maguknak köszönhetik az egészet, még Bosh egy dolog, de James és Wade az elmúlt két évben azért a hisztikkel, kamuzásokkal a pályán, az időnként álszerénységbe csapó gőgjükkel, ami idén tényleg minden határon túlment..... tettek érte, hogy jól megutáltassák magukat, szó se róla. Csak a rivaldafény, csak a tömjénezés. Bár talán James enélkül már létezni se tud. Holott egyvalamitől szokott becsődölni, ha nyomás van rajta. De egyikőjük se annyira briliáns elme, hogy ennyit megértsen, nincs ezen mit szépíteni. Bosh igen, szerintem ő már tudja, hogy ezt másképpen kellett volna megjátszani, de gondolom belőle kicsapott a frusztráció. Jövőre, ha van egy csöppnyi józan eszük, visszavesznek ebből a hacacáréból, felfogadnak egy pr-szakembert, aki szó szerint leírja, hogy mit mondjanak. Nem hinném, hogy a személyiségük elviselhetetlenebb lenne, mint mondjuk Jordané, akivel szinte senki nem áll szóba a régiek közül, vagy Malone, aki szintén egy eléggé beképzelt, egoista alak. De ezek a ketten egyszerűen mindenhol ott vannak, mint Szijjártó Péter. Nagyjából hasonlóan szimpatikusak minden egyes megnyilvánulásukkal. Három évenkeresztül nem fogadék rendszeresen ellenük, de jövőre nehezebb lesz.
jövőre sikerülni fog 😛kristof
Ha lehetne kérni, mindenki leírná a kedvenc csapatánál felmerüló pletykákat? Cserelehetőségek (minél képtelenebb, annál jobb), draft prospectek, stb. A következő szezon már el is kezdődött 😀
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
sokáig emlékezetes marad ez a döntő. tényleg epic volt. picit a 2004es(lakers-pistons) döntőre emlékeztet csak ez izgalmasabb volt. utólag kár, hogy vége, mert ezt a párharcot még egy ideig néztem volna.Barea meg amúgy egy bolond. nagyon nagyot ment így a végére. Peja még pályára léphetett volna
több mint 13 éve
Azt jól látom, hogy a Sport1 ma az 5. meccset fogja közvetíteni???? Miért is volt az annyira jó???
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fasza döntő volt (elmúlt évek legjobbika) sajnos nem mi nyertünk, grat a mavsnekjövőre sikerülni fog 😛
több mint 13 éve
Cuban a sajtótájékoztatóján elsütött egy ilyet, hogy Dirk is lemondott a fizetéséből, hogy meggyőzze Cardinalt és Mahnmit, így nekik is összejött a nagy hármas. Aki csak Török Pétert hallja, amikor Cuban szóva kerül azt hiszi, hogy egy méretes faszkalap, de imádja ezt a játékot, érti is, hogy mi különböztet meg egy jó csapatot egy szar csapattól, és ha látja ételmét, semmi pénzt nem sajnál.na kiddnek csak összejött ennek nagyon örülök.😊 Nagy zseni az öreg, szarból is csinált várat, most végre megkapta amit megérdemelt.szaba
Szaba: Balázs egy kicsit beoltott minket a meccsen nem tudom h emlékszel.
"Benézett látta Cardinalt és Mahinmit, Jézusom hol vagyok már megint, a Netsben?"😀a.kacsa
Mikor a díjátadásnál a műsorvezető felsorolta Kidd eredményeit (all-time itt, all-time amott), ő csak egy "ó, hát igen, azért nem kel hasraesni" arcot vágott. Ezt kellene megtanulni néhány embernek, akik "check my stat" feliratú pólóban járkálnak.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
szaba
10 543
na kiddnek csak összejött ennek nagyon örülök.😊 Nagy zseni az öreg, szarból is csinált várat, most végre megkapta amit megérdemelt.
Szaba: Balázs egy kicsit beoltott minket a meccsen nem tudom h emlékszel.
"Benézett látta Cardinalt és Mahinmit, Jézusom hol vagyok már megint, a Netsben?"😀a.kacsa
több mint 13 éve
Grat a Mavsnek igazából örülök nem egy játékos van ott aki megérdemli . A Heat nagy védekezése meg totál szeglete lőve , James megmutatta hogy igazából mert Jób játékos nála Wade. Bosh megmutatta hogy lehet inkább elkéne adni egy jó védekező 4 esre.
több mint 13 éve
na kiddnek csak összejött ennek nagyon örülök. Szaba: Balázs egy kicsit beoltott minket a meccsen nem tudom h emlékszel.
"Benézett látta Cardinalt és Mahinmit, Jézusom hol vagyok már megint, a Netsben?"😀
több mint 13 éve
szaba
10 543
http://www.nba.com/2011/news/06/12/cavs-congratulate-mavs.ap/index.html😀
több mint 13 éve
Carlisle egészen félelmetesen jó edző, nem hittem volna róla, a Mavs egyszerűen kiválóan kihasználta a Heat hibáit, a rossz matchupokat. Igaz, a döntőből, és nagyjáből a rájátszásból zusammen ezt az utolsó negyedet láttam. Nagyon megérdemelt gyűrű ez sok Mavs játékosnak. Meg sem álmodtam, hogy ők húzzák be a végén. Egy kaotikus, sok Melo-drámával tarkított szezon tökéletes lezárása.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Ez majdnem olyan, mint amikor a Giants csapta meg a peccet 😊És ami csodálatos, ez a döntő tiszta volt. Amazing happens i guess.
Cubantől milyen classy move volt, hogy az alapítónak adták a trophyt.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
szaba
10 543
Dirknek nem is kellett extra végül a győzelemhez, le is vonult az öltözőbe 😀OrkAzért az utcsó negyedben megint jó volt 10 pontra 😊