NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
gratulalok. mielott itt a boldolt reszt begepelted vna azzal az attituddel amilyennel, szted nagyjabol hany alkalmad lett vna utananezni h nem beszelsz-e veletlensegbol faszsagot ?mivel nem voltam a fanjuk ezért nekem csak annyi volt a fejemben, hogy akkortájt ott játszott.Zsocate vagy a nyertes.de a 2002es csapatnak a kozeleben nem jart kb
csupán 6-7 szezont húzott le ott...Zsoca
bibby-dc-stoja-webber-divac
padon : bobby jackson, gerald wallace, hedo turkoglu, lawrence funderburke, scot pollard
plusz a futottak meg. neked hova sikerult ide bekepzelned brad millert ?Fake
mellesleg en abban a szeriaban is kobenak szurkoltam de a 2002es sacramento felsorolasa 10 emberig meg mindig megy bar en azert leellenoriztem magamat mielott posztoltam 😀
több mint 13 éve
mivel nem voltam a fanjuk ezért nekem csak annyi volt a fejemben, hogy akkortájt ott játszott.de a 2002es csapatnak a kozeleben nem jart kbSzvsz Brad.empty taxite vagy a nyertes.
padon : bobby jackson, gerald wallace, hedo turkoglu, lawrence funderburke, scot pollard
plusz a futottak meg. neked hova sikerult ide bekepzelned brad millert ?Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de a 2002es csapatnak a kozeleben nem jart kbSzvsz Brad.empty taxite vagy a nyertes.
plusz a futottak meg. neked hova sikerult ide bekepzelned brad millert ?
több mint 13 éve
Szvsz Brad.empty taxite vagy a nyertes.
csupán 6-7 szezont húzott le ott...
több mint 13 éve
szaba
10 543
Ennek a párharcnak szerintem inkább Wade lesz a nyerő embere. Ne feledjük azért Lebronon Marion fog védekezni ami szerintem azért fog látszani . De wadere nincs embere a Mavsnek TocaKidd megoldja. Kobet is megoldotta.
több mint 13 éve
Szvsz Brad.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
szaba
10 543
Reggie? Bár nem tudom hogy jönne ide.
több mint 13 éve
ja, sztem is.. nem értem, miről beszélsz, az a 2002-es Kings összes tagja megérdemelne egy gyűrűt, és nekem mindig is Bibby volt a kedvenc játékosom. Bocsánat, hogy azt szeretném, hogy azért legyen neki is egy győzelmeja. kerüljön még elő christie, webber meg miller.. 😊 bibbynél 20 játékos előbb megérdemelné azt a gyűrűt.ZsocaBibby gyorsan igazoljon át a Dallasba, és nyerjék megEz az egyetlen ok, amivel majd vigasztalni tudom magam, ha a Heat nyerne...Igor
ő is nagyon megérdemelné, de nem a HeatbenHurka
milyen Miller?
több mint 13 éve
ja. kerüljön még elő christie, webber meg miller.. 😊 bibbynél 20 játékos előbb megérdemelné azt a gyűrűt.Bibby gyorsan igazoljon át a Dallasba, és nyerjék megEz az egyetlen ok, amivel majd vigasztalni tudom magam, ha a Heat nyerne...Igor
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Bibby gyorsan igazoljon át a Dallasba, és nyerjék megÉn Kiddről gondolkodok hasonlóképpen, megérdemelné a gyűrűt, Nowitzkinél viszont nem látnám szívesen (amúgy neki is kijárna már egy 😊 )
több mint 13 éve
Én nem néztem egy meccset sem, csak az utolsónak a highlight-ját... de a végén Rose wannabe-egyenlítő triplájánál hogy a büdös brébe nem fújtak be faultot? Előtte meg a Heat felzárkózásánál egy Wade triplánál kb csúnyán nézett rá a védő és 4 pont play lett, mert faultot fújtak. Azért kíváncsi leszek a két kamu-fault király LBJ vs. Nowo párharcra... 😕 Szomorú vagyok, hogy így bek.rvult a ligaDS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Nekem összejött a kívánt Dallas-Miami döntő. Így már biztos, hogy nem leszek szomorú, akármelyikük is nyer, de azért egy Dallas sikernek jobban örülnék.
több mint 13 éve
Bibby gyorsan igazoljon át a Dallasba, és nyerjék megEz az egyetlen ok, amivel majd vigasztalni tudom magam, ha a Heat nyerne...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Bibby gyorsan igazoljon át a Dallasba, és nyerjék megő is nagyon megérdemelné, de nem a Heatben
több mint 13 éve
Dub
1 019
Egyik csapattal sem szimpatizáltam túlzottan, de most már Mavs nyerje, nem bírnám elviselni LBJ hatalmas arcát, ha nyerne egy gyűrűt.
több mint 13 éve
Drukk az öregeknek, bár a TOP4-ből a legérdektelenebb párharc alakult ki szvsz.Dzsokijuingszerintem meg a legérdekesebb 😛
az OKC döntője eleve nem lett volan ilyen téttel bíró, mert mi van ha kikapnak? Semmi, jövőre még jobbak lesznek. A Bulls szintén, bár ott inkább csak Rose fejlődésén múlik, a többiek mondhatni csúcson vannak.
Viszont a Mavs-nek last chance, a Heat meg a liga főszereplő csapata idén, nehogymár ez a párosítás érdektelenebb legyen a többinél. A visszavágó jelleget nem is említve.
És legalább pont is több lesz mintha a Bulls játszana, minden laikus örül majd
több mint 13 éve
Ennek a párharcnak szerintem inkább Wade lesz a nyerő embere. Ne feledjük azért Lebronon Marion fog védekezni ami szerintem azért fog látszani . De wadere nincs embere a Mavsnek továbbra sem a Mavs oregjeit megeszi reggelire lábon , Stevenson meg hát... Ha Bosht (mintsztarfaktort) kiveszem se tudom hogy fogják egyszerre Lebront és Wadet amelett hogy olyan openshooterekkel van tele a csapat mint Miller, Haslem, Bosh, Bibby, Chalmers, JJ aki kevesett játszott . Kemény lesz szerintem .
több mint 13 éve
vassadi
15 617
remélem jó kis döntő lesz 😊NewmanEbben egész biztosan egyetértünk. 😊
több mint 13 éve
vassadi
15 617
de az blődség,hogy csak James formáján múlna a Miami sikeressége,a Mavsnél kétségtelenül igaz,hogyha Nowonak nem megy,akkor vége is az adott gamenek..NewmanOlyat nem mondtam, hogy kizárólag James-en múlik a Heat sikeressége - ő a legfontosabb játékos, de nem az egyetlen.
több mint 13 éve
Ráadásul igaz hogy Wadenek nem voltak olyan jó statjai a Bulls ellen,de így is nagyon sokszor csinált meg nagyon nehéz dobásokat,pont azért klasszis Wade mert lehet hogy van egy szar meccse csinál mondjuk egy 3/17et,de aztán az utolsó negyedben az utolsó két percben meg bever 2 meccsnyerő hármast.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
ja,szegény Wade nem dob 30 pontokat,csak 20 pontokat,sajnálatos....csak nagy kár,hogy a Heatben van egy Wade is 😊NewmanAki az utóbbi meccseken nem igazán találta a formáját, ráadásul sérüléssel is bajlódik. De elkezdhetnénk most sorolni a játékosokat mindkét oldalról... A két kulcsfigura LeBron és Nowitzki lesz.vassadi
Cle biztos triója,akik konstans jó teljesítményre képesek:James,Wade,Bosh és bennük megvan az X 😛
Mavsnél: Nowo és Terry a padról hoznak biztos pontokat,esetenként Marion és Kidd
ebből a négyesből csak Nowoban érzem a kiemelkedőt,néha-néha Marionban
de az blődség,hogy csak James formáján múlna a Miami sikeressége,a Mavsnél kétségtelenül igaz,hogyha Nowonak nem megy,akkor vége is az adott gamenek..
több mint 13 éve
vassadi
15 617
csak nagy kár,hogy a Heatben van egy Wade is 😊NewmanAki az utóbbi meccseken nem igazán találta a formáját, ráadásul sérüléssel is bajlódik. De elkezdhetnénk most sorolni a játékosokat mindkét oldalról... A két kulcsfigura LeBron és Nowitzki lesz.
több mint 13 éve
Akárcsak Nowitzki. Nagy kérdés lesz, hogy melyikükben maradt több.vassadicsak nagy kár,hogy a Heatben van egy Wade is 😊