NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
vassadi
15 617
ma/holnap 3-kor, de az is eredeti kommentárral lesz :SBébéElvileg csak a nagydöntő meccseinél lesz élőben is magyar kommentár.
több mint 13 éve
amúgy én nem nagyon értem most már a sporttv-t,mikor fognak legközelebb meccset adni?Cowboykarcsima/holnap 3-kor, de az is eredeti kommentárral lesz :S
több mint 13 éve
Jughead
5 201
amúgy én nem nagyon értem most már a sporttv-t,mikor fognak legközelebb meccset adni?CowboykarcsiA Sport TV NBA-programja elvben: West 1, 4, 6 - East 2, 4, 5, 6, 7. (Tőrös Balázs-tól az infó). 😉
Amúgy pedig jómagam LeBron James fan (nem tudom miért ebben a sportban vhogy nekem nem egy egész csapat megkedvelése jött össze hanem csak egy-egy játékosé..), tehát idén Heat tavaly még Cavs szurkoló vagyok/voltam. 😊
Igazából a másik ilyen kedvenc játékosom az Ray Allen (főleg még a Supersonics-os időkből), de neki tudok csak szorítani a Celticsből ugyanis a többieket nem nagyon bírom onnan.
Jah am felvetek egy kérdést itt, ami engem foglalkoztat, szerintetek ha a Cavs Derrick Williamst választja, D-Will (érdekes becenév, mintha már egy ilyen lenne 😊 ), marad az egyetemi számában? Aki nem tudná az a 23, ami azért valljuk be elég érdekes lenne... 😊
több mint 13 éve
amúgy én nem nagyon értem most már a sporttv-t,mikor fognak legközelebb meccset adni?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Dub
1 019
Ez valami vicc, amit a Bulls palánk alatt előad megint? Ennek köszönhetően nagyon úgy néz ki, hogy ezt a buzi Heatet nézhetem majd a döntőben is...
több mint 13 éve
http://sportmajom.blog.hu/2011/05/19/nba_rajatszas_10_11_konferenciadontokA próféta szóljon belőled.
Főcsoport döntő beharangozók! Nem túl velős, de legalább elkésve!Maka
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
botrány volt ez a negyedik negyed, Rose (neki) ziccereket hagy ki, Boozer dettó de ő chocker szóval elfogadjuk és az utolsó három percben a tanácstalanság támadásban, mindenki Rózitól várta a csodát akire meg Löbróm figyelt, úgy azért nehéz.viszont a Bulls utolsó pontjai, az a Gibson zsákolás(?) 3 ember között hatalmas volt 😀
Kelleni fog a pad nagyon a továbbiakbanFucu
közben 1-1 :cool:
több mint 13 éve
botrány volt ez a negyedik negyed, Rose (neki) ziccereket hagy ki, Boozer dettó de ő chocker szóval elfogadjuk és az utolsó három percben a tanácstalanság támadásban, mindenki Rózitól várta a csodát akire meg Löbróm figyelt, úgy azért nehéz.Kelleni fog a pad nagyon a továbbiakban
több mint 13 éve
cseppet se csodálkoznék ha bosht egy használható centerre elcserélnék a nyáron. főleg ha haslem egészséges lesz. mondjuk ez a gondolat már egész szezonban bennem volt :/ 😊
több mint 13 éve
Maka
2 760
http://sportmajom.blog.hu/2011/05/19/nba_rajatszas_10_11_konferenciadontokFőcsoport döntő beharangozók! Nem túl velős, de legalább elkésve!
több mint 13 éve
A Heat előhúzta Haslemet a padról 😕, idegenben nehéz lesz.DzsokijuingRose azért megint odatette magát. 😊 23/7 a mezőnyből.
több mint 13 éve
A Heat előhúzta Haslemet a padról 😕, idegenben nehéz lesz.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
marci
1 023
Yep.Dirk büntetőből 24-24.Dzsokijuingebből 10 teljesen kamu volt kbHöri
Ha Brooks ezek után ráébred, hogy Collisont kell Dirk ellen orrvérzésig nyomatni, akkor még a Thunder sem járt olyan rosszul Nowo a brutális performanszával.
több mint 13 éve
botrány volt amit a bírók műveltek, csöppet lejtett Dirknek a pálya és még majdnem minden tempót be is dob úgy nehézDirk büntetőből 24-24.Dzsokijuingebből 10 teljesen kamu volt kbHöri
Westbrook meg... (TP szerelme)
több mint 13 éve
Dirk büntetőből 24-24.Dzsokijuingebből 10 teljesen kamu volt kb
több mint 13 éve
demoralizáló volt nagyon 😕 ettől függetlenül elképesztően jó meccs volt, a 2-at remélem behúzzuk
több mint 13 éve
vassadi
15 617
a Dallasnak én is max. a Heat ellen tudnék szorítani 😛DzsokijuingLehet, hogy nemsokára alkalmad nyílik rá.
több mint 13 éve
Jól megmutatta a meccs, hogy Westbrook egy idióta fasz, ész nélküli futóbolond. Egyébként nagyon kemény ez a Dallas, de nekik is valahogy képtelen vagyok szurkolni, Cuban miatt.DubCubant a college foci playoff-támogatás miatt szeressük 😊, de a Dallasnak én is max. a Heat ellen tudnék szorítani 😛
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Dub
1 019
Jól megmutatta a meccs, hogy Westbrook egy idióta fasz, ész nélküli futóbolond. Egyébként nagyon kemény ez a Dallas, de nekik is valahogy képtelen vagyok szurkolni, Cuban miatt.
több mint 13 éve
Dirk büntetőből 24-24.Dzsokijuinghahaha. ezt akartam én is beírni. nagyon durva. 3as kísérlete nem is volt.
Terry megint elég jól szállt be a padról.
több mint 13 éve
szaba
10 543
Dirk büntetőből 24-24.DzsokijuingEz konkrétan új PO rekord. Nem ember amúgy.
több mint 13 éve
Dirk büntetőből 24-24.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
szelim
61
de miért lenne szar a class?Igazad van, sőt szerintem még a 1984 és 2003-as draftnál is jobb.
a DX top100-ából van kb 70 college sztár játékos, akiben van számottevő pro potenciál. Ne idegesíts márHöri
Nem érdekel, a lényeg, hogy mienk az 1. és a 4. pick!!! Kyrie Irving és Enes Kanter az előrejelzések szerint.
több mint 13 éve
meg volt a lottery, nesze neked Mo Williams 😀1 Cavaliers From Clippers
2 Timberwolves
3 Jazz From Nets
4 Cavaliers
5 Raptors
6 Wizards
7 Kings
8 Pistons
9 Bobcats
10 Bucks
11 Warriors
12 Jazz
13 Suns
14 Rockets
update
Nowitzki - Durant
48 40
több mint 13 éve
de miért lenne szar a class? a DX top100-ából van kb 70 college sztár játékos, akiben van számottevő pro potenciál. Ne idegesíts már