NBA

33 feliratkozó

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Hogy leírja mindenki a Bullst, pedig ma este még meccselnek 😀Dzsokijuing
Sőt, szerintem meg is nyerik. 😊 Ettől függetlenül továbbra is leírom őket.
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 256 — Saturday Night Lights
Hogy leírja mindenki a Bullst, pedig ma este még meccselnek 😀

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
Remélem meg is szerzik. Kezdőben 3 poszton erősebb sztem a dallas, jobb a pad is. Csak a James-Wade duó lehet sok lesz sajnos...
több mint 13 éve
Azt ne vegyük már 1.kiemeltes leégésnek ha kikapnak egy sokkal tapasztaltabb csapattól. Heat C nélkül van de tele bajnokokkal,bajnoki döntősökkel. Ez a Bulls szépen fejlődik de SG nélkül nem lehet és 3 pontosok nélkül sem. Szép és jó hogy agyonlettek hypolva meg Rose az MVP, de ez a csapat egyenlőre nem elég egy olyan csapat ellen amelyik így védekezik. Ha szereznek egy SG-t akkor más lesz a helyzet,de addig szerintem nincs reális esélyük.

Heat-Mavs meg nem lefutott annyira azért.Toca
Nem mondta senki, hogy égés lenne. Jó ez a Bulls, az alapszakasz-győzelem magáért beszél, de a Heat jelenleg jobb náluk, ez vitán felül áll. Aztán hogy a legjobb-e, azt majd a Mavs-szel egymás között eldöntik. És ha már itt tartunk, az a párharc miért lenne annyira lefutott?

mike brown lakers valszeg. ha egy évnél tovább marad már csodálkozom is 😊a.kacsa
Aláírt négy évre.
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
ki más hozná a Dallas-nak a 4. meccset ha nem Shawn Marion? 😀Höri
Stojakovic, Nowitzki, Kidd, Marion, Jason Terry és Tyson Chandler is megszerezheti első gyűrűjét, mennyire durva már...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ki más hozná a Dallas-nak a 4. meccset ha nem Shawn Marion? 😀

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 372 — Vikings fan
Nem feltétlen,ez kb aza kérdés mint NFLnél a jó e a bye week a POban vagy nem,van példa és ellen példa is,nem lehet kategorikusan kijelenteni.Meg ha jól emlékszem nem is olyan rég 2007ben a Boston alapszakasz elsőként méghozzá 66-14es mutatóval lett bajnok.Cowboykarcsi
Ellenpéldák és kivételek mindig vannak. Ez csak egy tipikus eset, én sem azt mondom, hogy mindenkivel ez történik. A törvényszerűség egy kissé talán pontatlan kifejezés volt.vassadi
Azért más a Spurs akinél csoda volt hogy így mentek alapszakaszban és playoff előtt is látszott már hogy ez a csapat nem rossz de playoffra kevés lesz, és más a Bulls aki év végére lettek egész jó.
Azt ne vegyük már 1.kiemeltes leégésnek ha kikapnak egy sokkal tapasztaltabb csapattól. Heat C nélkül van de tele bajnokokkal,bajnoki döntősökkel. Ez a Bulls szépen fejlődik de SG nélkül nem lehet és 3 pontosok nélkül sem. Szép és jó hogy agyonlettek hypolva meg Rose az MVP, de ez a csapat egyenlőre nem elég egy olyan csapat ellen amelyik így védekezik. Ha szereznek egy SG-t akkor más lesz a helyzet,de addig szerintem nincs reális esélyük.

Heat-Mavs meg nem lefutott annyira azért. Mondjuk Nowot Haslem jól fogta múltkor is de Bosh vagy akár néha James is csüngni fog rajta. Egy dolog miatt tartom esélyesnek a Heatet ,mégpedig hogy a Mavsnek most sincs még embere Wadere
több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
mike brown lakers valszeg. ha egy évnél tovább marad már csodálkozom is 😊
több mint 13 éve
Nem feltétlen,ez kb aza kérdés mint NFLnél a jó e a bye week a POban vagy nem,van példa és ellen példa is,nem lehet kategorikusan kijelenteni.Meg ha jól emlékszem nem is olyan rég 2007ben a Boston alapszakasz elsőként méghozzá 66-14es mutatóval lett bajnok.Cowboykarcsi
Ellenpéldák és kivételek mindig vannak. Ez csak egy tipikus eset, én sem azt mondom, hogy mindenkivel ez történik. A törvényszerűség egy kissé talán pontatlan kifejezés volt.
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Szerintem pedig ugyanaz az eset, mint a Spurs, túl sokat adtak bele az alapszakaszba, csak ők egy kicsivel tovább bírták a PO-ban.vassadi
az nem gáz, hogy a 2 keret közt van 5 év átlagos korkülönbség? 😀Höri
Nem, ez törvényszerűség, kortól függetlenül. 😊vassadi
Nem feltétlen,ez kb aza kérdés mint NFLnél a jó e a bye week a POban vagy nem,van példa és ellen példa is,nem lehet kategorikusan kijelenteni.Meg ha jól emlékszem nem is olyan rég 2007ben a Boston alapszakasz elsőként méghozzá 66-14es mutatóval lett bajnok.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Szerintem pedig ugyanaz az eset, mint a Spurs, túl sokat adtak bele az alapszakaszba, csak ők egy kicsivel tovább bírták a PO-ban.vassadi
az nem gáz, hogy a 2 keret közt van 5 év átlagos korkülönbség? 😀Höri
Nem, ez törvényszerűség, kortól függetlenül. 😊
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az idei Bulls PO-ja ott lett megpecsételve, hogy Rose kapta meg az MVP címetZsoca
az nem gáz, hogy a 2 keret közt van 5 év átlagos korkülönbség? 😀

több mint 13 éve
az idei Bulls PO-ja ott lett megpecsételve, hogy Rose kapta meg az MVP címetZsoca
Szerintem pedig ugyanaz az eset, mint a Spurs, túl sokat adtak bele az alapszakaszba, csak ők egy kicsivel tovább bírták a PO-ban.
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Azért meg kell hagyni nagyon meggyőző amit most a Miami csinál,főleg védekezésben.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
nagyon úgy néz ki, hogy a Miami elsőre meg fogja csinálni azt az aranygyűrűt. :/Zsoca
Miért is?szaba
mert ők a legjobbakeaglesmcnabb
Spurs és Spurs fan között az a különbség, hogy egy Mavs-Heat nagydöntő esetén én a Dallas-gyűlöletmérőmet tekerem alacsonyra 😊

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
nagyon úgy néz ki, hogy a Miami elsőre meg fogja csinálni azt az aranygyűrűt. :/Zsoca
Miért is?szaba
mert ők a legjobbakeaglesmcnabb
Lehet aztán, hogy kiderül, hogy mégsem. Nem értem mire fel ez a nagy Miami hype itt. Egyértelmű volt, hogy a Bulls nem fogja megállítani őket (nekem legalábbis), de a Mavsből simán kinézem. Sőt, még a Thunderből is (kinéztem volna).
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Miért is?szaba
mert ők a legjobbak

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Miért is?
több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
az idei Bulls PO-ja ott lett megpecsételve, hogy Rose kapta meg az MVP címet. ezzel az állandó túlvállalással az újonc idényét idézi. nagy kár ezért a párharcért.
nagyon úgy néz ki, hogy a Miami elsőre meg fogja csinálni azt az aranygyűrűt. :/

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Tegnap beállítottam a meccs felvételét, de nem vette fel az egészet, pár perccel a (mint kiderült: rendes játékidő) vége előtt eltelt a beállított idő, de nagyon nem habzott miatta a szám, lefutottnak tűnt, mivel 10 felett ment az OKC. Aztán amikor lecsekkoltam az NBA.comon a box score-t, ért egy kis meglepi

több mint 13 éve
gsn 3 548
Nocsak, az NBA-ben az NBPA fordult az NLRB-hez, mert a liga nem jóhiszeműen vesz részt a kollektív egyeztetésekben. Fordítottja az NFL helyzetnek.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
megérdemli a dallas. okc 26 vagy mennyi turnover, de a legkeményebb h harden pontozódás után kb egy ibaka kosár. 10 perc...
több mint 13 éve
Dallas remélem mostmár behúzza az egészet. Kiddnek illene egyet villantani.
több mint 13 éve
Kulcsmeccset bukni nem menő 😕

1. Collison hibája 6.4-el a vége előtt egy rookie-nak is becsületére válhatott volna.

2. Köcsög Chandler.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 508 — rabszolga
Dirk....yeah. Innen már be kell húzni.