NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 552
Noah azért visszahozta most a Bullst.
több mint 13 éve
köv meccsnek lehetőleg elején üssék K.O.-ra Hans'-t, és akkor nem maradnak kétségeim a végéreamúgy Granger nyilatkozata a meccs előtt asszem halmozottan igaz, pedig nagy sértődés volt belőle a Bullsban
mire leírtam márcsak -4.... Collison, valakii
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Hát, bazzeg, én megkérdezném Thibtől, hogy hol a faszba van már Gibson, mert te már lassan magadhoz nyúlsz, olyan dobóedzést tart ez a srác. Nekem meg vagy azért van hányhatnékom, mert ilyen védekezést bámulok, vagy túl sok rakott krumlit ettem.Psycho te vadállat 😀 nincsenek idegei 😀HurkaMondtam én, hogy ne szídják 😀 Megérezte 😀
OMG 😂szaba
Na, oda a momentum, itt a vége.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
szaba
10 552
Psycho te vadállat 😀 nincsenek idegei 😀HurkaMondtam én, hogy ne szídják 😀 Megérezte 😀
OMG 😂
több mint 13 éve
Psycho te vadállat 😀 nincsenek idegei 😀
több mint 13 éve
szaba
10 552
Szevasz, Han Solo bedurrant 😀
több mint 13 éve
szaba
10 552
Elég durva a hangulat.
több mint 13 éve
Deng is végére szedi össze magát..., nem jól van ez ígyszerencsére Granger is :o
több mint 13 éve
szaba
10 552
G állat 😀
több mint 13 éve
szaba
10 552
?PsychoHurkaRose nem tudom mit szed, de egész meccset végig fogja játszani? 😊Kinyírta T-Rexet 😕 😕szaba
Thomas egy fair player...sapka
(tudom h az a neve)
Amúgy ő simán visszajön és beszór 20-at bosszúból. 😀
több mint 13 éve
PsychoRose nem tudom mit szed, de egész meccset végig fogja játszani? 😊Kinyírta T-Rexet 😕 😕szaba
több mint 13 éve
szaba
10 552
Rose nem tudom mit szed, de egész meccset végig fogja játszani? 😊Kinyírta T-Rexet 😕 😕
több mint 13 éve
Rose nem tudom mit szed, de egész meccset végig fogja játszani? 😊 Thomas egy fair player...
több mint 13 éve
szaba
10 552
Danny-G ma kosáriskolát tart? 😀
több mint 13 éve
Asszem néhány here le lesz tekerve a szünetben, mert ez nem védekezés. Jó, be is hullik minden a Pacersnek, de legalább másszanak az arcukba. Dengnek meg üzenném, a gyűrűt nyugodtan lehet támadni. És az eladott labdák.....Mindegy, eddig tipikus Bulls meccs, a harmadik negyedben átvesszük a vezetést, a negyedikben visszaengedjük őket, aztán az utolsó két percben Rose megnyeri.
hol nézitek? nekem minegyik élvezhetetlena.kacsaAmit én nézek, az most kezdett el akadni, szünetig igyekszek keresni egy jobban, aztán belinkeltem.
http://deportesvide2.blogspot.com/
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
szaba
10 552
Tylert ne szídjátok, ő egy igazi ikon.
több mint 13 éve
hol nézitek? nekem minegyik élvezhetetlen
több mint 13 éve
Atyaisten, Boozer de kurvagyenge, Noah nem sokkal erősebb. A gyűrűig nem tudnak felugrani. Jöhet a Bench Mobfüligjimmypedig Hansborough semennyire nem tud védekezni, mondjuk Granger rosszabb támadásban.
több mint 13 éve
Atyaisten, Boozer de kurvagyenge, Noah nem sokkal erősebb. A gyűrűig nem tudnak felugrani. Jöhet a Bench Mob
- Abe Simpson
több mint 13 éve
BULLS - Pacers 4-1HEAT - 76ers 4-0
MAGIC - Hawks 4-1
CELTICS - Knicks 4-2
Mavericks - BLAZERS 2-4
SPURS - Grizzlies 4-1
LAKERS - Hornets 4-1
THUNDER - Nuggets 4-3
BULLS - Magic 4-2
HEAT - Celtics 4-3
SPURS - Thunder 4-3
LAKERS - Blazers 4-2
BULLS - Heat 4-3
Spurs - LAKERS 2-4
BULLS - Lakers 4-3
több mint 13 éve
Nálunk is van tippjáték, egy kicsit több a hagyományos series-tippelgetésnél, főleg a Thunder-Nuggets párharcról szól, de természetesen minden játékost szívesen látunk! 😊http://denversports.blog.hu/2011/04/14/nba_playoff_tippjatek_focsoport_negyeddontok
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem értem miért vitáztok ilyen gyenge csapatokról. úgyis fossáver mindenkit a nuggets.Crybabyt meg remélem lecsapja mondjuk Shaq vagy Garnett.
több mint 13 éve
Danna Greent felejtsd el négyes poszton,arról fogalma sincs,kb annyi az egyetlen mellette szóló dolog pf ben hogy ha kitolják palánk alól be tudja dobni a 3ast😊 5-6 os lepattanó átlagot hozott kb végig KD mellett.Kiváncsi leszek Amare-ra,meg arra is h Rivers mit lép rá.De holnap úgyis kiderül😊
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
akkor csak simán alázni fog, téma lezárva
több mint 13 éve
sajnos nem tudom mit írt jimmy, de Danna én azon akadtam fenn, hogy azt írtad le, hogy a palánk alatt csúnyán alázni fognak..., remélem te is belátod, hogy annak ellenére hogy valószínű fölényben lesznek a kedvenckéid, de az a mondatod egy LOL volt.